Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(edituk @ 2017 01 23, 11:17)
o kokiu laiku buvote?koki menesi? kokiame viesbutyje buvote?

Gegužės 21-28 dienomis.Delphin deluxe
Man sakė,kad užtenka vaikams ten visko, tai biškutį šoką gavau,kad nėr ką duot mažiukui.Tai patarčiau užpilamų košių įsidėt.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 23, 13:58)
Sakote viešbutyje irgi galima derėtis, kaip aš to nemėgstu  ax.gif o su kuom derėtis tiesiai vietoj, ar prieš užsakant kokioje registratūroje  4u.gif
Aš irgi norėčiau tos visos hamamo procedūros, bet bijau viena eiti į miesto kažkokią, o ir laiko tai užtruks, vyras su vaikais nelauktų, o čia viešbutyje pietų miegelio metu nulekciau  biggrin.gif

Zinoma derekites, be kalbu. biggrin.gif Jie tokie gudrucia... tik pamato naujus turistus, dar visai baltus neidegusius tai ir puola siulyti biggrin.gif neskubekit - tikrai derekites. kainos pasidarys per puse mazesnes. biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit o kas yra superior kambarys? unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2017 01 23, 14:35)
Gegužės 21-28 dienomis.Delphin deluxe
Man sakė,kad užtenka vaikams ten visko, tai biškutį šoką gavau,kad nėr ką duot mažiukui.Tai patarčiau užpilamų košių įsidėt.

blink.gif keista,būtent jame esu mačius,tik įėjus į pagrindinį restoraną,atrodo,po dešine puse,atskiras meniu....
Atsakyti
Užsirašiau ir aš, o maniau, čia draugių ieškom biggrin.gif

Litux 04.29-05.06 Crystal Aura Beach Resort & Spa
KREIZZY 05.06-05.13 AZURA DELUXE RESORT
Donnabona 05.23-06.06 GURAL PREMIER TEKIROVA
Gloom 05.23-05.30 Rixos Premium Tekirova
Nendre23 05.24-06-02 Long Beach Resort & SPA
Neringiux 06.01- 06.08 GURAL PREMIER TEKIROVA
Riberte 06.01-06.10 Azura deluxe resort &spa
Ligna 06.05-06.15 Rixos Beldibi
Gabriell'e 06.08-06.22 Xperia Grand Bali
prekestolen 06.08-06.15 Crystal Aura Beach Resort & Spa 5*
elizieja 06.09-06.16 Sealight Resort Hotel 5*
Gyvačiukas 06.13-06.21 Rixos Sungate
oaze 2 06.27-07.08 EFTALIA SPLASH RESORT 5
Belty 06.27-07.04 RIXOS SUNGATE
ERVInga 07.01-07.08 Avantgarde Hotel&Resort 5*
Jurgita-Gabrielė 07.04-07.15 Delfin Deluxe Resort 5*
Zylute1 07-27 - 08-03 Astoria 4*
ataka26 08.08-08.16 EFTALIA SPLASH RESORT 5
Sunrayja 09.28- 10.08 Long Beach Resort & SPA
Iveta10 09 30-10 10 EFTALIA SPLASH RESORT 5

Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 01 23, 12:36)
Geras variantas!  Kokia orientacinė nuomos kaina?  bigsmile.gif

ax.gif vyras pamena, kad 1 val 5 dol. Labai smagu buvo, tik nuklydom į didžiulį eismo žiedą beveik už miesto, šiek tiek nesaugiai pasijutau lekiant "kamazams" pro šalį...

QUOTE(nefifi @ 2017 01 23, 14:35)
O kaip ieškot geriausių pasiūlymų? Turit savo kokius vadybininkus, novaturo/tezturo puslapius medžiojat patys? Makaliaus?

Tezturas.lt arba novaturas.lt el. svetainėse žiūrim kainas, rašom kelionių agentūroms, kas kokia kaina , kokia nuolaida parduoda.... Forume skaitau atsiliepimus apie viešbučius, stebiu jų kainas...

QUOTE(elizieja @ 2017 01 23, 14:58)
Sakote viešbutyje irgi galima derėtis, kaip aš to nemėgstu  ax.gif o su kuom derėtis tiesiai vietoj, ar prieš užsakant kokioje registratūroje  4u.gif
Aš irgi norėčiau tos visos hamamo procedūros, bet bijau viena eiti į miesto kažkokią, o ir laiko tai užtruks, vyras su vaikais nelauktų, o čia viešbutyje pietų miegelio metu nulekciau  biggrin.gif

Derėtis su SPA centro admninistratore, jei ji leisis į derybas. Fotografai viešbučiuose yra, foto 5 eur, ir su jais galima bandyti derėtis, nors kaip susidarė nuomonė iš forumiečių pasakojimų, jie mažiausiai nuleidžia kainą arba išvis nenuleidžia.
O dėl vykimo į miesto hamamą- tai jau per pirmą informacinį susitikimą iš TEZų gidės gausit lapą su ekskursijomis, ten bus parašyta "miesto hamamas". Tai ir pirkite. Sutartu laiku prie viešbučio jus paims mikroautobusiukas, nuveš. Ten pastiks administratorė, pasiūlys papildomų masažų. ax.gif Galit pirkti, galit atsisakyti, siūlo įkyrokai. O jau paskui ten viskas aišku, viską parodo kur eiti, ką daryti. Kas, kad su vyru nuvažiavau, kad mes toje miesto pirtyje išsikyrėm, jis į hamamą anksčiau nuėjo, aš kitu srautu. Susitikom tik po valandos hole, po visko. Tada miesto pirties admniė vėl iškviečia autobusiuką ir jus parveža į viešbutį.
Nieko ten baisaus ir vienai eiti, mačiau ne vieną moterį vieną atėjusią. Tik labai nervuoja tas papildomų masažų įkyrus siūlymas.

QUOTE(armeda @ 2017 01 23, 15:38)
Zinoma derekites, be kalbu.  biggrin.gif Jie tokie gudrucia... tik pamato naujus turistus, dar visai baltus neidegusius tai ir puola siulyti biggrin.gif  neskubekit - tikrai derekites. kainos pasidarys per puse mazesnes. biggrin.gif

Nu bent jau praėjusį pavasarį, kai Turkijoj štilis nuo rusų buvo, kainos derantis per puse tikrai nekrito. Trečdaliu gal. Viešbučiai vos 30 proc užpildyti, miesto parduotuvės tuščios, pirkėjų vienas kitas, kur ten kainas nuleis.. Derėjomės ir nuoširdžiaia, bet lyginant su Egiptu, kainų tikrai per puse nenuleido....
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 01 23, 15:28)
Nu bent jau praėjusį pavasarį, kai Turkijoj štilis nuo rusų buvo, kainos derantis  per puse tikrai nekrito. Trečdaliu gal.  Viešbučiai vos 30 proc užpildyti, miesto parduotuvės tuščios, pirkėjų vienas kitas, kur ten kainas nuleis.. Derėjomės ir nuoširdžiaia, bet lyginant su Egiptu, kainų tikrai per puse nenuleido....

Deja deja.... buvom geguzes menesi galiu teigti kitaip biggrin.gif ir turgeliuose beje taip pat derejomes neblogai. Net ekskursijas gatveje pirkom daug pigiau nei budavo anksciau. Patys turkai kalbejo, kad nera rusu visai tai nors kazka bando uzsidirbti. Arba mes labai geram miestely buvom ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armeda: 23 sausio 2017 - 15:44
QUOTE(armeda @ 2017 01 23, 16:43)
Deja deja.... buvom geguzes menesi galiu teigti kitaip biggrin.gif ir turgeliuose beje taip pat derejomes neblogai. Net ekskursijas gatveje pirkom daug pigiau nei budavo anksciau. Patys turkai kalbejo, kad nera rusu visai tai nors kazka bando uzsidirbti. Arba mes labai geram miestely buvom  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Tai pala, ar kainą nusiderėjot, ar lyginate su senesnėmis kainomis ir nuo jų nusuderėtą sumą pernai pavasarį?? ax.gif

taip, pradinės kainos jau pernai buvo žemesnės gatvėje ir turguje lyginant su užpernai ar užužpernai. Bet nuo tos žemesnės 2016 m. kainos nelabai ką ir nenuleido. Buvom mes ir turgelyje ir parduotuves pratikrinau smile.gif Kemere. Gal jūsų miestelyje ir nuolaidesni pardavėjai buvo... mirksiukas.gif

Na, esmė tame- kad REIKIA ten darėtis, kiek iškalba leidžia, nekreipti dėmesio į jų besikeičiančias nuotaikas ir graudenimus. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 01 23, 15:28)
Derėtis su SPA centro admninistratore, jei ji leisis į derybas. Fotografai viešbučiuose yra, foto 5 eur, ir su jais galima bandyti derėtis, nors kaip susidarė nuomonė iš forumiečių pasakojimų, jie mažiausiai nuleidžia kainą arba išvis nenuleidžia.
O dėl vykimo į miesto hamamą- tai jau per pirmą informacinį susitikimą iš TEZų gidės gausit lapą su ekskursijomis, ten bus parašyta "miesto hamamas". Tai ir pirkite. Sutartu laiku prie viešbučio jus paims mikroautobusiukas, nuveš. Ten pastiks administratorė, pasiūlys papildomų masažų.  ax.gif  Galit pirkti, galit atsisakyti, siūlo įkyrokai. O jau paskui ten viskas aišku, viską parodo kur eiti, ką daryti. Kas, kad su vyru nuvažiavau, kad mes toje miesto pirtyje išsikyrėm, jis į hamamą anksčiau nuėjo, aš kitu srautu. Susitikom tik po valandos hole, po visko.  Tada miesto pirties admniė vėl iškviečia autobusiuką ir jus parveža į viešbutį.
  Nieko ten baisaus ir vienai eiti, mačiau ne vieną moterį vieną atėjusią. Tik labai nervuoja tas papildomų masažų įkyrus siūlymas.
Nu bent jau praėjusį pavasarį, kai Turkijoj štilis nuo rusų buvo, kainos derantis  per puse tikrai nekrito. Trečdaliu gal.  Viešbučiai vos 30 proc užpildyti, miesto parduotuvės tuščios, pirkėjų vienas kitas, kur ten kainas nuleis.. Derėjomės ir nuoširdžiaia, bet lyginant su Egiptu, kainų tikrai per puse nenuleido....

aaa, nu tada pažiūrėsiu, ką gidė duos, palyginsiu kainas su viešbučio paslaugom, o gal ir nieko vienai moteriai išvykti į miestą, komplimentų pagaudyti biggrin.gif
O ką tas fotogrfas fotkina? viena foto 5€? Aš kaip kokia atsilikus iš akmens amžiaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 01 23, 15:59)
Tai pala, ar kainą nusiderėjot, ar lyginate su senesnėmis kainomis ir nuo jų nusuderėtą sumą pernai pavasarį??  ax.gif

taip, pradinės kainos jau pernai buvo žemesnės gatvėje ir turguje lyginant su užpernai ar užužpernai.  Bet nuo tos žemesnės 2016 m.  kainos nelabai ką ir nenuleido. Buvom mes ir turgelyje ir parduotuves pratikrinau smile.gif Kemere.  Gal jūsų miestelyje ir nuolaidesni pardavėjai buvo... mirksiukas.gif

Na, esmė tame- kad REIKIA ten darėtis, kiek iškalba leidžia, nekreipti dėmesio į jų besikeičiančias nuotaikas ir graudenimus.  4u.gif  ax.gif

Ir kaina lyginu ir nusidereta kaina lyginu ax.gif ax.gif musu kaime sukalbami vietiniai buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2017 01 23, 16:20)
Ir kaina lyginu ir nusidereta kaina lyginu  ax.gif  ax.gif musu kaime sukalbami vietiniai buvo  ax.gif

Aš pernai ir bele kiek nusiderėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 23, 16:01)
aaa, nu tada pažiūrėsiu, ką gidė duos, palyginsiu kainas su viešbučio paslaugom, o gal ir nieko vienai moteriai išvykti į miestą, komplimentų pagaudyti  biggrin.gif
O ką tas fotogrfas fotkina? viena foto 5€? Aš kaip kokia atsilikus iš akmens amžiaus  biggrin.gif

Taip,viena foto. Pernai mažasis su piratais ir papūgom prisifotografavo, galų gale po 2.5€ atidavė, nors ir nesiderėjau per daug. O iš foto laive tai nuo 5 ar 6€ galų gale kaina liko po nepilną eurą. Atnešė jau padarytų krūva, pasakiau, kad imu tik 2, kur vaikai su iguana. Įkalbinėjo, kad kaip čia taip, kad kitur dar brangiau. Galų gale paėmė 10€, o atidavė visas, o jų ten 12. Na realiai pagalvojus, kur jiems jas dėti, tik išmesti telieka:D
Atsakyti