būtent... ir ta tema apie virusą išlindo tik tada, kai čia, supermamoj, apie tai buvo prabilta... pritrūko žurnalistams vasarą temų. jei būtų didelė panika, tikrai būtume anksčiau sužinoję...
mes kylam už 2 savaičių. minčių apie atšaukimus nėra.
aš irgi taip galvoju
gal ir naivu, bet man taip patogiau
mano pažįstamas kaip tik tuo metu buvo Bodrume, kai vyko žemės drebėjimas. lauke nakį praleido. nesakė, kad daugiau nevažiuos į Turkiją... nebent viešbutį atidžiaus rinksis, nes nekoks papuolė...
labai liūdna Jūsų patirtis. sveikatos! Tačiau nemanau, kad čia Turkijai viską reikia suversti. Gal aplink viruso nešiotojų buvo, gal net iš jūsų kompanijos kažkas... aišku, prisiminimai nekokie tikrai bus... bet, įdomumo dėlei - kokteilių su ledukais negėrėt?
Oaze, gal patarsi, kaip suprantu toj srity dirbi
jei prieš kelionę savaitę ir kelionės metu gersim gerąsias bakterijas - bus naudos? ar neverta? ir tiesiog laikytis elementarios higienos?
irgi labai liūdna patirtis
virusai tikrai siautėja visur, o enterovirusams šiltuose kraštuose gi ypač gera terpė.
o juokas juokais, bet sergant rotu (ar noru, nes abu esam turėję), mūsų šeimai labiausiai padėjo - coca cola ir nošpa (skrandžio traukulius nuėmė)
visiems linkiu sveikatos
Iš savo patirties galiu pasakyti,kad tos geros bakterijos nuo virusų neapsaugos.Kiek bus naudos vaikui nžn.,bet ir žalos nepadarys😀Geriau nupirkti rankų dezinfektanta.Jis tikrai veiksmingas.Ir aišku stebėti savo vaikus.Vaisius galima nuplauti vandeniu iš butelio.Žiūrėti,kad nekištu nešvariu rankų į burną.Pakalbėkit su vaikais.Nuoširdus ir rimtas pokalbis apie rankų higiena daro stebuklus.😀Nes mūsų vaikai nuostabus.Jie dar ir jums patars ,kada rankas reikia išplauti😀Ir dar nevisai legalus patarimas.Jei vaikas pradėjo vemti,vidurioja,nenori geri.Duokit coca cola ir čipsus.Coca cola tai gliukozė ,o čipsai druska.😀Atsistato elektrolitai😀