Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(oaze 2 @ 2017 08 17, 15:14)
Tai tada reikia namuose sedėti.Kam taip rizikuoti😀Turkijoje buvau jau 18 kartu ir žinau,kaip žmonės elgiasi.Visi atsipalaidavė ir niekas per daug į tos vaikus nežiūri.Ir nuo žemes saldainius pakėlia ir iš baseino pagerti gali😀Aišku tai vaikai.Ką ten Turkija.Pas mane į skyriu su kudikiais lankyti ligonius ateina.Ir dzin ,kad ant duru užrašas,kad padidintas infekcijos pavojus.O pabandyk tu ką nors tai mamai pasakyti.Tiek gražiu žodžių apie savę išgirsi.Aišku ,kad nuo visko neapsisaugosi,bet reikia nors bandyti tai daryti .Kam tada pirkti kelionė,jei bijai maistą valgyti ir maudytis basene.Manau tokios taisyklės galioja ne tik Turkijai.Kiek šansų ,kad nepagausi viruso Graikijoje ar Egipte,Tailande ir t.t Enterovirusu galima užsikrėsti ir Lietuvoje,nebutina net į Turkija skrįsti😀

Būtų Facebook, paspausčiau 👍
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 17 rugpjūčio 2017 - 19:42
Mano draugė drebėjimo metu buvo Alanijoje. Sako, lyg tai kažkoks sujudimas buvo, bet šiaip nesureikšmino. O visiems besibaisintiems, atšaudavo , kad čia buvo ne UAI, o UAIsuperbingo biggrin.gif O kaip beatsakyti, kai jos FB komentaruose tetulės iš kolektyvinio sodo rašo "ko ten dar sėdi lėk namo" Tarsi taip šast ir gali parlėkti..... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Būtų Facebook, paspausti su 👍

Naujoj SM versijoj yra :) 

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2017 08 17, 20:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Zylute1" data-cid="71761421" data-time="1502991591"><div><p>Būtų Facebook, paspausti su 👍</p></div></blockquote><p>Naujoj SM versijoj yra smile.gif </p>

Nemiela man ta nauja versija.... 😞
Atsakyti

Prisimenant mūsų kelionę pernai į Akka, sūnus buvo pirmą kartą, pirmą dieną prisigaudė vandens vaikų baseine, antrą dieną vemė, kažkaip nieko blogo nepagalvojau, gal dėl chloruoto vandens taip sureagavo, o dabar galvoju, gal iš tikrųjų koks virusas buvo.. Bet neviduriavo ir T nebuvo. Gal kokia lengva forma, nes jo imunitetas stiprus (tfu tfu tfu). Žinok dabar :)

Atsakyti

Nemiela man ta nauja versija.... 😞

Daug kam nemiela, bet teks priprasti, juk seną kažkada išjungs.

Atsakyti
Mes kylam rugsejo 6 d.
Mano mazoji, sirgale, pernai Turkijoje priespaskutine diena sukilo angina, ir toks stomatitas, kad dar paksui gryze 5 d. ligonineje gulejome.Tai prissikaiciusiu apie tuos virusus paskambinau musu gydytojai, paklausti, ka daryti.Jos atsakymas buvo toks: kad praeita savaite su enterovirusais buvo daug vaiku ligononeje, ir tikrai gryze ne is po Turkijos, taip kad sake, galima ir darze susirgti.Apsisaugojimo priemones: daug dezinfekcijos visur, plauti rankas ir t.t. Gerosios bakterijos jei pradesim gerti, jokios naudos, sake nebent noriu save nuraminti.Sake pasiimti del viso ko nuo tempos vaistu, toki tepaliuka pasake ir askorutino tabelciu.Palinkejo nepergyventi, nebijoti ir geru atostogu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 17 rugpjūčio 2017 - 19:59
QUOTE(Fixa @ 2017 08 17, 18:28)
būtent... ir ta tema apie virusą išlindo tik tada, kai čia, supermamoj, apie tai buvo prabilta... pritrūko žurnalistams vasarą temų. jei būtų didelė panika, tikrai būtume anksčiau sužinoję...
drinks_cheers.gif mes kylam už 2 savaičių. minčių apie atšaukimus nėra.
aš irgi taip galvoju smile.gif  gal ir naivu, bet man taip patogiau biggrin.gif
mano pažįstamas kaip tik tuo metu buvo Bodrume, kai vyko žemės drebėjimas. lauke nakį praleido. nesakė, kad daugiau nevažiuos į Turkiją... nebent viešbutį atidžiaus rinksis, nes nekoks papuolė...
labai liūdna Jūsų patirtis. sveikatos! Tačiau nemanau, kad čia Turkijai viską reikia suversti. Gal aplink viruso nešiotojų buvo, gal net iš jūsų kompanijos kažkas... aišku, prisiminimai nekokie tikrai bus... bet, įdomumo dėlei - kokteilių su ledukais negėrėt?
Oaze, gal patarsi, kaip suprantu toj srity dirbi  biggrin.gif jei prieš kelionę savaitę ir kelionės metu gersim gerąsias bakterijas - bus naudos? ar neverta? ir tiesiog laikytis elementarios higienos?
irgi labai liūdna patirtis verysad.gif  virusai tikrai siautėja visur, o enterovirusams šiltuose kraštuose gi ypač gera terpė.
o juokas juokais, bet sergant rotu (ar noru, nes abu esam turėję), mūsų šeimai labiausiai padėjo - coca cola ir nošpa (skrandžio traukulius nuėmė) ax.gif

visiems linkiu sveikatos 4u.gif

Iš savo patirties galiu pasakyti,kad tos geros bakterijos nuo virusų neapsaugos.Kiek bus naudos vaikui nžn.,bet ir žalos nepadarys😀Geriau nupirkti rankų dezinfektanta.Jis tikrai veiksmingas.Ir aišku stebėti savo vaikus.Vaisius galima nuplauti vandeniu iš butelio.Žiūrėti,kad nekištu nešvariu rankų į burną.Pakalbėkit su vaikais.Nuoširdus ir rimtas pokalbis apie rankų higiena daro stebuklus.😀Nes mūsų vaikai nuostabus.Jie dar ir jums patars ,kada rankas reikia išplauti😀Ir dar nevisai legalus patarimas.Jei vaikas pradėjo vemti,vidurioja,nenori geri.Duokit coca cola ir čipsus.Coca cola tai gliukozė ,o čipsai druska.😀Atsistato elektrolitai😀
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2017 08 17, 15:45)
Tai nardys be tūtelės, dar blogiau. Ar apsaugosit, kad nenertų ir vandens negurkšteltų.
Mes su sūnum gegužės mėn po vienos savaitgalinės kelionės į Lenkiją apsirgom. Nereikėjo nė baseinų. Tik susirgus atsiminiau, kad viena netoli sėdėjusi moteris draugei pasakojo, kad tris dienas vėmė ir viduriavo. Lyg niekuo su ja nesidalinom, bendrų daiktų neėmėm, bet matyt pasigavom. Už mūsų sėdėjusiai kolegei su vaikais nieko.

Ne ne visai nebeinsim nei akvalangu nei tuteles ;)

Siandien pasiimiau antibu, nusipirkai pangrolio, GNLD getasias bakterijas pradedam visa seima gerti jau ryt, nuo skausmo Nomesil suaugusiems, vaikams Ibuprom, sterilizuijanti purskala po baseinu pedutem rankytem, geliai siaip tasiuke ... nuo tempos mazylei Apap, vyresnelei paracetamolio ...

Ner kur trauktis, kylam jau greit 08.29 🏖
Atsakyti
Aš dar ANAFTIN pasiimsiu nuo gerkles zaizdu. Prie stomatito labai padejo, visiskas isganymas buvo, tai del visa ko turesiu ir dabar. Gerom bakterijom netikiu, va nuo viduriavimo kokio hidraseko ar tasektano. Ir aisku nuo tempos.
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2017 08 17, 21:48)
Ne ne visai nebeinsim nei akvalangu nei tuteles ;)

Siandien pasiimiau antibu, nusipirkai pangrolio, GNLD getasias bakterijas pradedam visa seima gerti jau ryt, nuo skausmo Nomesil suaugusiems, vaikams Ibuprom, sterilizuijanti purskala po baseinu pedutem rankytem, geliai siaip tasiuke ... nuo tempos mazylei Apap, vyresnelei paracetamolio ...

Ner kur trauktis, kylam jau greit 08.29 🏖

Vat čia tau pasiruošimas😀Tik prisiminkit,kad Nemesil labai hepatotoksiškas,kenkia kepenims.Nemėgstu aš šito vaisto.🤔Jau geriau ketanov tabl. arba Ibumetinas.
Atsakyti

Ir nepamirškite, kad antibiotikai geriami esant bakterijai, ne virusui :)

Atsakyti