QUOTE(Įdomi @ 2017 08 16, 22:06)
tai reikia SM forumui panikos dėl kažko kito?
būtent... ir ta tema apie virusą išlindo tik tada, kai čia, supermamoj, apie tai buvo prabilta... pritrūko žurnalistams vasarą temų. jei būtų didelė panika, tikrai būtume anksčiau sužinoję...
QUOTE(Floora @ 2017 08 17, 10:48)
Nežinosi kas ir kaip, jei kelionė jau nupirkta panikos nebekelčiau ir tikėčiausi sveikų atostogų
mes kylam už 2 savaičių. minčių apie atšaukimus nėra.
QUOTE(prekestolen @ 2017 08 17, 10:58)
Bet skelbiamas susirgimų skaičius Antalijos reg. 500... manau tai lašas jūroje, kai per visą Antalijos regioną keli šimtai viešbučių , kuriuose min. po 600 poilsiautojų vienu metu... Ir susirgti virusu tikimybė 0,0000001 proc.
aš irgi taip galvoju
gal ir naivu, bet man taip patogiau
QUOTE(ernoja @ 2017 08 17, 11:33)
Tokia pati tikimybė, kaip pataikyti per žemės drebėjimą, dėl kurio čia irgi prieš mėnesį klausimai, ar važiuoti, ar nebaisu, kilo.
mano pažįstamas kaip tik tuo metu buvo Bodrume, kai vyko žemės drebėjimas. lauke nakį praleido. nesakė, kad daugiau nevažiuos į Turkiją... nebent viešbutį atidžiaus rinksis, nes nekoks papuolė...
QUOTE(egluciauskas @ 2017 08 17, 12:55)
Gulim su lasinemis ligininej visi issekinti, ech. Vienintelė paguoda, kad visa liga prasidejo LT, o ne svetimoj šaly ir po atostogų o ne per jas
labai liūdna Jūsų patirtis. sveikatos! Tačiau nemanau, kad čia Turkijai viską reikia suversti. Gal aplink viruso nešiotojų buvo, gal net iš jūsų kompanijos kažkas... aišku, prisiminimai nekokie tikrai bus... bet, įdomumo dėlei - kokteilių su ledukais negėrėt?
QUOTE(oaze 2 @ 2017 08 17, 15:14)
Pas mane į skyriu su kudikiais lankyti ligonius ateina.Ir dzin ,kad ant duru užrašas,kad padidintas infekcijos pavojus.
Oaze, gal patarsi, kaip suprantu toj srity dirbi
jei prieš kelionę savaitę ir kelionės metu gersim gerąsias bakterijas - bus naudos? ar neverta? ir tiesiog laikytis elementarios higienos?
QUOTE(prekestolen @ 2017 08 17, 15:56)
Mano dukra prieš kelis metus labai karštą vasarą , pas senelius būdama agurką nusiplovė su sodo vasariniu vandeniu ir suvalgė. T
Tad nesuversčiau bėdos vien TR. Aišku, jūsų nuomonės pakeisti tikrai nenoriu, bet roto, noro virusai siautėja visur ir vienodai...
irgi labai liūdna patirtis
virusai tikrai siautėja visur, o enterovirusams šiltuose kraštuose gi ypač gera terpė.
o juokas juokais, bet sergant rotu (ar noru, nes abu esam turėję), mūsų šeimai labiausiai padėjo - coca cola ir nošpa (skrandžio traukulius nuėmė)
visiems linkiu sveikatos