Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Migle777 @ 2017 08 17, 09:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71760348" data-time="1502919350"><div><p>Na ka as ir sakiau, nereikia ir TR - susirgo maniske savam kieme vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kaip tai susirgo?? Dabar ? Šiuo virusu ?</p>

Ne, ne siuo. Bet man zymiai baisiau, nei tas odos..
Neimanoma apsisaugoti, net ir vat sedit savo kieme.
Atsakyti
QUOTE(Migle777 @ 2017 08 17, 04:48)
<p>Straipsnis tai tikrai nekoks, bet paskaičius FB komentarus darosi baisu. Suprantu, kad ir Lietuvoje galima užsikrėsti, o mes važiuojam į padidintos rizikos šalį... Aš kalbėjausi su kelionės agentūra, jie sako, kad epidemijos nėra, tik pavieniai susirgimai, tačiau kas gali pažadėti, kad mes nebūsime vieni iš susirgusiú.</p>

aš irgi tik ką parašiau laišką agentei biggrin.gif kažkaip nejauku net pasidarė unsure.gif
Atsakyti

O ką mūsų agentai, nieko. Aš ir gavau ats kad čia rusai pučia burbulą ir nori , kad visi atostogautų kryme.  Jau pernai per sprogdinimus jiem viskas ok buvo, tai ką dabar kalbėt apie kažkokį entero viriusą.  Rusijoj sveikatos ministerija teikia pagalbą, padeda susigražinti pinigus už atšauktas keliones. Pas mus tas kažin ar kada nors bus. Geriausia užsidengti akis ir nieko nematyti. O atvejai ne vien tarp rusų, tripadvizore apie tai rašo ir vokiečiai, ir airiai, ir t.t..

Atsakyti

kažin, kiek laiko dar tas virusas plis..? vienoj vietoj perskaičiau, kad tokių virusų laikas liepa-rugpjūtis, mes skrendam rugsėjo gale, gal jau "išsivaikščios"...

Atsakyti

kažin, kiek laiko dar tas virusas plis..? vienoj vietoj perskaičiau, kad tokių virusų laikas liepa-rugpjūtis, mes skrendam rugsėjo gale, gal jau "išsivaikščios"...

na kaip ir pas mus, užeina kokia noro ar roto banga, būna šeimom iškrenta. ir žiūrėk vėl ramu. aš ir tikiuosi apsiramins.

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 08 17, 05:52)
<p>O ką mūsų agentai, nieko. Aš ir gavau ats kad čia rusai pučia burbulą ir nori , kad visi atostogautų kryme.  Jau pernai per sprogdinimus jiem viskas ok buvo, tai ką dabar kalbėt apie kažkokį entero viriusą.  Rusijoj sveikatos ministerija teikia pagalbą, padeda susigražinti pinigus už atšauktas keliones. Pas mus tas kažin ar kada nors bus. Geriausia užsidengti akis ir nieko nematyti. O atvejai ne vien tarp rusų, tripadvizore apie tai rašo ir vokiečiai, ir airiai, ir t.t..
</p>

tai jau taip. pinigai ir nenoras prarasti jų, labai jau verčia į situaciją žiūrėti kaip į įprastą, išpūsta ir panašiai 4u.gif na, dar laiko turim. Gal aprims viskas. Ir kol kas nėra jokių atsiliepimų apie susirgimus nei tripadvisor, nei kokiam booking.com to viešbučio į kurį skrendam.

Zuzla, mes rugsėjo 15-22 dienomis skrendam. Irgi tikiuosi, kad bus ok viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 17 rugpjūčio 2017 - 09:12

zuika23 i kuri viešbuti vykstat?

aš irgi tikiuosi kad nurims iki rugsejo. mes 17-24 dienomis

Atsakyti

Aš bandžiau atsisakyti kelionės, ar perleisti kam nors keliaujančiam be vaikų, ar atidėti vėlesniam laikui, deja sakė jau per vėlu... Tai su vyru nusprendėm laukti iki paskutinės minutės ir stebėti situaciją, jei pablogės (o tikiuosi, kad iškilus į viešumą žmonės netylės) niekur nevyksime, prarasime pinigus, bet vaikų sveikata svarbiau. Mūsų viešbutyje taip pat negirdėti atsiliepimų apie sergančius virusu, bet tai nereiškia, kad jo ten nėra.... Gal yra grįžusių iš Kemero ir gali pasidalinti esama situacija???

Atsakyti

Skaičiau, kad net ir Birželio mėnesį kas atostogavo parsivežė šį "gėrį"....

Beja mąsčiau užklausti kelionių agentūros, bet manau nieko gero nepešiu.... nes tai ne epidemija, ir niekas pinigų negrąžins  :unsure: 

Labai nefaina su tokiu nerimu laukti kelionės... 

Atsakyti
mes buvome liepos vidury, apie jokius virusus niekas nieko nekalbėjo ir ramiai atostogavome. O grįžo dukra su stipriu ausies uždegimu, pūlingu sinusitu ir kosuliu. Savaitę ligoninėj pragulėjo su leidžiamais antibiotikais. Vienas gydytojas sako uždegimas, o kitas kad pasigauta bakterija iš baseino. Nežinosi kas ir kaip, jei kelionė jau nupirkta panikos nebekelčiau ir tikėčiausi sveikų atostogų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 08 17, 06:18)
<p>zuika23 i kuri viešbuti vykstat?
</p><p>aš irgi tikiuosi kad nurims iki rugsejo. mes 17-24 dienomis
</p>

Kaya spa and resort.

Aisku kad nera jokiu garantiju kad nebus ten tu uzkratu. Bet vis tikiuosi, kad dar per menesi viskas issispres. Nes bet kuriuo atveju jei zmones netyles, tai kelioniu organizatoriai tures kazkaip pasiaiskinti ir kazko imtis. Jei liga tikrai sunki ir pavojinga, tai rizikuoja mirtimis vaiku, o tada aisku ir teismais. Zodziu. Pirma kart keliaujam ir vat su nerimu....
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 16, 15:54)
Minetam virusui budingos pusleles ant odos. Jis ir vadinamas odos virusu.

Tiesiog jau pastebejau, kad dauguma bet koki virusa siam priskiria.

Taip, mūsiškis buvo ne šitas. bigsmile.gif Ir dėkuidievui prasidėjo tik grįžus. O šitas dabartinis virusas prasideda staiga, trunka paie 5 d- tai praktiškai atosotogos sugadintos vos nuvažiavus...

QUOTE(velnyte @ 2017 08 16, 17:11)
<p>Laba diena visom. Dėl virusų - aš pernai irgi grįžau su 40 c temperatūra ir kelias dienas nekrito , lydėjo baisinis kosulys. Galima susirgti ir nuo temperatūrų skirtumo.
</p><p></p><p>Bet aš ne apie virusą. Sekiau temą , bet kažką praleidau . Mane domina kas buvot <strong>Cristal Aura viešbutis </strong>Kemere. Kaip ten situacija ? Ir kur geriausia apsipirkti kokybiškių įvairių prekių, pagrinde suaugusiem?
</p><p></p><p>Mes buvom Limak Limra - didelis viešbutis, maistas geras , paplūdimys akmenukai, vaikams tinkamas.
</p>

Aš buvau Crystal Aura. Birželio mėn.
Dėl apsipirkimo, tai sunkoka komentuoti. Vyrams, vaikams pvz Waikiki parduotuvėj prekės tiko patiko, ypač marškinėliai: nenusiskalbia, nenusitampo. Dėl damų rūbų negaliu pasakyti, sau radau suknelę vasarai...
Turkija padielkių rojus. Yra mažos vietinių parduotuvėlės Dėl kokybės sunku komentuoti... Pilna ten luisvutono tašių ir addidas superstar sporbatukų. Pirkom laikrodį, "hugoboss" tipo- buvo prašymas- tai po savaitės sugedo...
Va odiniai rūbai ir kailiniai- tai TIKRAI geresnės kokybės nei LT. Patikrinta, peržiūrėta, ištirta. smile.gif

QUOTE(Forgete @ 2017 08 17, 09:52)
<p>O ką mūsų agentai, nieko. Aš ir gavau ats kad čia rusai pučia burbulą ir nori , kad visi atostogautų kryme.  Jau pernai per sprogdinimus jiem viskas ok buvo, tai ką dabar kalbėt apie kažkokį entero viriusą.  Rusijoj sveikatos ministerija teikia pagalbą, padeda susigražinti pinigus už atšauktas keliones. Pas mus tas kažin ar kada nors bus. Geriausia užsidengti akis ir nieko nematyti. O atvejai ne vien tarp rusų, tripadvizore apie tai rašo ir vokiečiai, ir airiai, ir t.t..
</p>

Bet, kad žinokit pačioj TR nepaskelbta šio viruso epidemija. (kolkas) Na gerai, sakykim, nenori prarasti turistų..neskelbia..Bet skelbiamas susirgimų skaičius Antalijos reg. 500... manau tai lašas jūroje, kai per visą Antalijos regioną keli šimtai viešbučių , kuriuose min. po 600 poilsiautojų vienu metu... Ir susirgti virusu tikimybė 0,0000001 proc. O bet tačiau- sutinku- mes nežinom REALIOS situacijos ir skaičių...
Atsakyti