Ne, ne siuo. Bet man zymiai baisiau, nei tas odos..
Neimanoma apsisaugoti, net ir vat sedit savo kieme.
O ką mūsų agentai, nieko. Aš ir gavau ats kad čia rusai pučia burbulą ir nori , kad visi atostogautų kryme. Jau pernai per sprogdinimus jiem viskas ok buvo, tai ką dabar kalbėt apie kažkokį entero viriusą. Rusijoj sveikatos ministerija teikia pagalbą, padeda susigražinti pinigus už atšauktas keliones. Pas mus tas kažin ar kada nors bus. Geriausia užsidengti akis ir nieko nematyti. O atvejai ne vien tarp rusų, tripadvizore apie tai rašo ir vokiečiai, ir airiai, ir t.t..
kažin, kiek laiko dar tas virusas plis..? vienoj vietoj perskaičiau, kad tokių virusų laikas liepa-rugpjūtis, mes skrendam rugsėjo gale, gal jau "išsivaikščios"...
na kaip ir pas mus, užeina kokia noro ar roto banga, būna šeimom iškrenta. ir žiūrėk vėl ramu. aš ir tikiuosi apsiramins.
Aš bandžiau atsisakyti kelionės, ar perleisti kam nors keliaujančiam be vaikų, ar atidėti vėlesniam laikui, deja sakė jau per vėlu... Tai su vyru nusprendėm laukti iki paskutinės minutės ir stebėti situaciją, jei pablogės (o tikiuosi, kad iškilus į viešumą žmonės netylės) niekur nevyksime, prarasime pinigus, bet vaikų sveikata svarbiau. Mūsų viešbutyje taip pat negirdėti atsiliepimų apie sergančius virusu, bet tai nereiškia, kad jo ten nėra.... Gal yra grįžusių iš Kemero ir gali pasidalinti esama situacija???
kažin, kiek laiko dar tas virusas plis..? vienoj vietoj perskaičiau, kad tokių virusų laikas liepa-rugpjūtis, mes skrendam rugsėjo gale, gal jau "išsivaikščios"...
Skaičiau, kad net ir Birželio mėnesį kas atostogavo parsivežė šį "gėrį"....
Beja mąsčiau užklausti kelionių agentūros, bet manau nieko gero nepešiu.... nes tai ne epidemija, ir niekas pinigų negrąžins
Labai nefaina su tokiu nerimu laukti kelionės...