Minetam virusui budingos pusleles ant odos. Jis ir vadinamas odos virusu.
Tiesiog jau pastebejau, kad dauguma bet koki virusa siam priskiria.
Laba diena visom. Dėl virusų - aš pernai irgi grįžau su 40 c temperatūra ir kelias dienas nekrito , lydėjo baisinis kosulys. Galima susirgti ir nuo temperatūrų skirtumo.
Bet aš ne apie virusą. Sekiau temą , bet kažką praleidau . Mane domina kas buvot Cristal Aura viešbutis Kemere. Kaip ten situacija ? Ir kur geriausia apsipirkti kokybiškių įvairių prekių, pagrinde suaugusiem?
Mes buvom Limak Limra - didelis viešbutis, maistas geras , paplūdimys akmenukai, vaikams tinkamas.
Sveiki,
Kadangi ir mūsų šeima planuoja vykti į Turkija tai irgi pradėjau domėtis apie šią situaciją. Pradėjau skaitinėti tiek rusų spaudoje tiek užsienio.
Viena pusė teigia, kad yra epidemija, o kita neigia. Rusai teigia, kad yra, o likęs pasaulis, kad ne ir tai pavieniai standartiniai atvejai.
Labai keistai pasirodė, kad visi klipai youtube, kur buvo įdėti rusų, ir juose rusiški reportažai užblokuoti pačių savininkų.
Skambinau į http://www.ulac.lt/lt
Šiandien tik jie gavo iš tarptautinės sveikatos organizacijos informaciją, apie 500 atvejų ir jie tik tarp rusų turistų.
Truputi kaip ir kvepia politika ir rusiška propaganda
Nors minėjo, kad gauna pavienių atvejų būna nuolatos.
Beje simptomai gali būti ir kaip gripo.
Rekomendacijų nevykti į Turkija nebuvo, tik kiek labiau sustiprinti higiena. Rankų valymas, vaisių daržovių plovimas ir t.t. bei nepamiršti pradėti gerti jau Lietuvoje probiotikų ir visą laiką būnant ten.
Sakė, kad sureikšminti tikrai nereikia, bet nuolat stebėti informaciją ar kas nepasikeitė dėl šios situacijos.
Patarimai iš asmeninės patirties būtų tokie, kad važiuojant į šiltus kraštus privalu vaistinėlėje turėti:
Probiotikai
Nux vomica-Homaccord geriamieji lašai
Angliukas
Hidrasec
Pangrol
Imodium ir smecta geriau vengti.
Straipsnis tai tikrai nekoks, bet paskaičius FB komentarus darosi baisu. Suprantu, kad ir Lietuvoje galima užsikrėsti, o mes važiuojam į padidintos rizikos šalį... Aš kalbėjausi su kelionės agentūra, jie sako, kad epidemijos nėra, tik pavieniai susirgimai, tačiau kas gali pažadėti, kad mes nebūsime vieni iš susirgusiú.