Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(priklausomybe @ 2017 08 16, 08:28)
http://www.vaistai.l...

gerklei purksti tantum verde, koki nors hormonini tepala odai ir plauti plauti plauti rankas, daugiau nelabai ka cia sugalvosi.

Papildyta:
Oficialaus ir aš nežinau, bet vakar grįžo draugė, kurios mergaitė susirgo, gulėjo ligoninėj, vos į lėktuvą įleido su bėrimais. Nelinkėčiau niekam, sau irgi  unsure.gif

Dėkui, dėl viso pikto įsidėsiu tantum verde, dar su gydytoja Pasikonsultuosiu.

O Dievai 😢 Kaip nesmagu verysad.gif

Aš galvoju gerújú bakterijú pagerti gal 🤔
Atsakyti
Sveikutes,

Gal kuri esat pirkusi Turkijoje lagaminą? Kažkaip galvoju gal ten pigiau nei pas mus?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 16, 08:39)
Ir tikrai nuo to viruso?

Epikrizėj parašyta neaiškios kilmėa viršutinių kvėpavimo takų infekcija, tai velnias žino. Virusų kilmę retai tiria laboratorijose, nea brangu, o gydymas dažniausiai tik simptominis.
Atsakyti

Bet tas virusas juk entero, t.y. zarnyno. O jei virsutiniu taku kazkas susirgo tai visiskai kitas virusas. Susirgt gali bet kas,mano egipte susirgo pulinga angina. Aisku nesmagu. Musu daktare sako, kad svarbiausia susirgus iskarto kreiptis pagalbos i vietine gydymo iataiga, gaut laselines, o ne gydytis patiems. Siaip visada pas gide issiaiskinam ka daryti ligos atveju. 

Atsakyti

Dėkui, dėl viso pikto įsidėsiu tantum verde, dar su gydytoja Pasikonsultuosiu.

O Dievai 😢 Kaip nesmagu verysad.gif

Aš galvoju gerújú bakterijú pagerti gal 🤔

Parašykite ką gydytoja pasakys  :4u: 

Kažkaip visai nebesmagu laukti tų atostogų kai tokie dalykai darosi,  ypač kas liečia vaikų sveikatą  :unsure: 

Vakar paskaitinėjau internete, yra daug diskutuojančių šio viruso tema (tai dar neramiau pasidarė :( )... Jis plinta ir oro lašeliniu keliu...

Atsakyti
Koksakis plius ir bėrimais stipriais pasireiškia.
Aš per daug nesuku galvos, visur tų virusų pilna, tik būtų gaila, jei sugadintų atostogas.
Atsakyti

https://www.tripadvi...nean_Coast.html

Atsakyti

valiuta geriausiai vietinė, ima viska. doleriais apsimoka labiau nei eurais.   daugeliui jokio skirtumo 5 baksai ar 5 eurai.  apelsinų sultys 1 eur duodi 1 dolerį ir įpila tiek pat :) 

Atsakyti

O tai keliaudami vežatės ir vietinės valiutos? :)

Atsakyti

Tegu bučiuojasi kur jie nori, bet iš jų pusės nebuvo nei vieno komentaro koks super duper viešbutis buvo :D  iš kitos pusės niekas nežino, kokiu būdu jie gavo tą kelionę ir kokiomis sąlygomis :P  

Atsakyti

vietinės nesivežėm. vyras keitėsi 150 eur ir aš tiek pat. bet pas juos galima išsikeisti, na tiiesiog reikia pasiskaičiuoti. jų lyra panašiai kaip zlotai. 

Atsakyti
QUOTE(rasituk @ 2017 08 16, 11:24)
Sveikutes,

Gal kuri esat pirkusi Turkijoje lagaminą? Kažkaip galvoju gal ten pigiau nei pas mus?

Aš žiūrinėjau, bet kokybė tai pusėtina, o kaina tokia pat. Žodžiu, jei nėra poreikio, tai nepirkite, nelabai ką sutaupysit, o gal net permokėsit.

Mačiau apie virusus kalbėjote, tai galiu pasakyti mes iš TR tikrai grįžom su virusu arba antras variantas užsikrėtėm skrendant namo nuo šalia sėdinčio senuko, kuris labai kosėjo.
Sūnus dar lėktuve pradėjo jaustis nekaip, grįžus iš oro uosto pamatavo tempą- 39. Ligos eiga- temperatūra iki 40, po 2 dienų baisulinis kosulys, tada gyd. skyrė antibiotikų, kosėjo po to gal dar kelias savaites.

O lygiai po 2 sav nuo sūnaus susirgom mes su vyru ir dukra- visi tą pačią dieną. Apima jausmas , kad visi kaulai skauda, laužo. Silpna. 2 dienas tokie pragulėjome, tempa kilo iki 40. O po to baisus kosulys, jėgų nėra, ištisas gulėjimas..... Tada antibiotikai, baigus juos gerti dukrai ir vyrui komplikavosi į plaučių uždegimus. Aš kažkaip prašokau... Bet taip baisiai il ilgai tikrai nesam sirgę. Visgi priėjom išvados kad turbūt iš TR mes čia tą virusą parsigabenome....
Atsakyti