Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Ačiū labai už informaciją. O kurios jums ekskursijos labiausiai patiko? :) keliose buvote?

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 13, 22:54)
Pirma karta vyksime keturiese, bandau susivokt, kiek iseis bagazo.
Zmones, kurie nesiruosia skalbt, kas diena pasikeit sukneles/maikutes (ypac vaiku) - kiek imat ir kokiu lagaminu? Du suauge ir du vaikai (3 ir 8 m).

keturiems asmenims imsim viena dideli lagamina ir viena kuprine.
Atsakyti
QUOTE(Deimantyte @ 2017 08 14, 14:10)
<p>Ačiū labai už informaciją. O kurios jums ekskursijos labiausiai patiko? smile.gif keliose buvote?</p>

buvom Naktinėj Alanijoj (man šiaip sau, dieną gražiau) ir Žydrojoj arkoj (gera, įdomi kelionė)
Atsakyti
QUOTE(Deimantyte @ 2017 08 14, 07:40)
<p>Sveiki smile.gif pagaliau ir mes po didelių svarstymų dėl viešbučio įsigyjome kelionę į Turkiją, apsistosime Saphir Hotel. Keliausime su mažu vaiku, todėl įlindus šiandien į forumą, šiek tiek išgąsdino koksaki virusas, bet tikiuos, kad viskas bus gerai. Kylame rugpjūčio 26d., pirmąkart būsime Turkijoje. </p><p>Pradėjau domėtis ekskursijomis, akys užkliuvo už Musfatos rengiamų ekskursijų. Gal kas keliavote su juo, kaip pas jį ekskursijų kainos ar dar galima derėtis? smile.gif</p>

Praitais metais su Mustafa buvom.Sepadereje siais metai raftinge. Viskas gerai
Atsakyti
Pasikartosiu su klausimu ax.gif

Ar kas nors buvot su Mustafa hamame? ar geriau imti viešbučio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2017 08 14, 20:14)
Pasikartosiu su klausimu ax.gif

Ar kas nors buvot su Mustafa hamame? ar geriau imti viešbučio? 4u.gif

Siulyciau eit i hamama su kokiu paprastu maudymuku. Mano VIX visas uzpakalis issitampe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 08 14, 20:34)
Siulyciau eit i hamama su kokiu paprastu maudymuku. Mano VIX visas uzpakalis issitampe  rolleyes.gif

Geras patarimas - vietoje Mustafa imti maudymuką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 08 14, 20:34)
Siulyciau eit i hamama su kokiu paprastu maudymuku. Mano VIX visas uzpakalis issitampe  rolleyes.gif

Pritariu. Mano atveju buvo dar linksmiau biggrin.gif Po hamamo, masazo su aliejais, mus dar ikalbejo imti sokolado kauke visam kunui. Net nepagalvojau apie maudymuka.... Tai ka, mano naujas sviesus maudymukas liko ismargintas sokoladu unsure.gif Visa ta laika 15-20min nervavausi, ar man jis atsiskalbs. Tarp kitko, tas sokoladas labai sunkiai paskui plovesi nuo kuno, tai galvojau sakes bus maudymkei. Ilgai paskui vargau prie jo, bet siaip ne taip atskalbiau smile.gif Dabar jau zinosiu ir kitam patarsiu, kad visokioms proceduroms ar masazams visada reikia tureti prastesni varianta. Ir beje, sokolado kaukes niekada neimciau-nepatiko. Man buvo net gaila, kai istrinta aliejais ir pasakiskai kvepianti kuna ''sugadino'' sokoladas....
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 08 14, 20:55)
Geras patarimas - vietoje Mustafa imti maudymuką  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kas norejo, tas suprato ka norejau pasakyti tongue.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveiki :) pagaliau ir mes po didelių svarstymų dėl viešbučio įsigyjome kelionę į Turkiją, apsistosime Saphir Hotel. Keliausime su mažu vaiku, todėl įlindus šiandien į forumą, šiek tiek išgąsdino koksaki virusas, bet tikiuos, kad viskas bus gerai. Kylame rugpjūčio 26d., pirmąkart būsime Turkijoje. 

Pradėjau domėtis ekskursijomis, akys užkliuvo už Musfatos rengiamų ekskursijų. Gal kas keliavote su juo, kaip pas jį ekskursijų kainos ar dar galima derėtis? :)

Tikrai nenoriu Jūsų gąsdinti, tačiau rekomenduoju pasiskaityti apie pasirinktą viešbutį čia:

http://tophotels.ru/...l2394/questions

Nors apie mūsų pasirinktą viešbutį (Barut Kemer) tokių komentarų dar neradau, tačiau užuominų, kad tiesa slepiama yra. Labai norėčiau, kad tai būtų netiesa, bet... Rytoj pati eisiu pas vaikų daktarę, kad sudarytų sąrašą reikiamiems vaistams įsigyti, manau reikia būti pasiruošus. Labai gaila, bet šį kart turėsime aplenkti taip vaikų mėgstamus vandens kalnelius ir baseinus.

Aš pati užklausiau viešbučio (Barut Kemer) administracijos apie situaciją viešbutyje, jie man žinoma atsakė, kad pas juos viruso atvejų neužfiksuota, kad jie ėmėsi profilaktinių priemonių (keičia baseinų vandenį, jį dažnai tikrina, visas viešbutis yra valomas dezinfekcinėmis priemonėmis ir t.t.). Tačiau aš taip pat susirašinėjau ir su poilsiautoja iš Barut Kemer, kurios vaikai apsirgo, tik ji negali tvirtinti, jog virusą pasigavo būtent šiame viešbutyje, nes vaikai ne tik maudėsi baseine, bet jie važinėjo ir į ekskursijas. Viešbučio administracija taip pat nepaneigė fakto, kad virusas yra, jie tik parašė, kad imasi visų priemonių jo išvengti. O aš taip tikėjausi, kad visa tai tik kokia nors konkurencinė kova ar pan....   

Atsakyti
QUOTE(Migle777 @ 2017 08 15, 01:47)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Deimantyte" data-cid="71757158" data-time="1502692821">
<div>
<p>Sveiki smile.gif pagaliau ir mes po didelių svarstymų dėl viešbučio įsigyjome kelionę į Turkiją, apsistosime Saphir Hotel. Keliausime su mažu vaiku, todėl įlindus šiandien į forumą, šiek tiek išgąsdino koksaki virusas, bet tikiuos, kad viskas bus gerai. Kylame rugpjūčio 26d., pirmąkart būsime Turkijoje. </p>
<p>Pradėjau domėtis ekskursijomis, akys užkliuvo už Musfatos rengiamų ekskursijų. Gal kas keliavote su juo, kaip pas jį ekskursijų kainos ar dar galima derėtis? smile.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
Tikrai nenoriu Jūsų gąsdinti, tačiau rekomenduoju pasiskaityti apie pasirinktą viešbutį čia:</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://tophotels.ru/hotel/al2394/questions'>http://tophotels.ru/hotel/al2394/questions</a></p>
<p>Nors apie mūsų pasirinktą viešbutį (Barut Kemer) tokių komentarų dar neradau, tačiau užuominų, kad tiesa slepiama yra. Labai norėčiau, kad tai būtų netiesa, bet... Rytoj pati eisiu pas vaikų daktarę, kad sudarytų sąrašą

Siuo metu laukiame skrydzio butent i Saphir viesbuti 😊...

O tu virusu visad pasitaiko..apie kuriuos garsiai nekalbama...smecta..angliukas..gerosios bakterijos...

Ir dar....jie dazniausiai slypi maziu baseinukuose...

Laba ..

Papildyta:
QUOTE(Migle777 @ 2017 08 15, 01:47)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Deimantyte" data-cid="71757158" data-time="1502692821">
<div>
<p>Sveiki smile.gif pagaliau ir mes po didelių svarstymų dėl viešbučio įsigyjome kelionę į Turkiją, apsistosime Saphir Hotel. Keliausime su mažu vaiku, todėl įlindus šiandien į forumą, šiek tiek išgąsdino koksaki virusas, bet tikiuos, kad viskas bus gerai. Kylame rugpjūčio 26d., pirmąkart būsime Turkijoje. </p>
<p>Pradėjau domėtis ekskursijomis, akys užkliuvo už Musfatos rengiamų ekskursijų. Gal kas keliavote su juo, kaip pas jį ekskursijų kainos ar dar galima derėtis? smile.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
Tikrai nenoriu Jūsų gąsdinti, tačiau rekomenduoju pasiskaityti apie pasirinktą viešbutį čia:</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://tophotels.ru/hotel/al2394/questions'>http://tophotels.ru/hotel/al2394/questions</a></p>
<p>Nors apie mūsų pasirinktą viešbutį (Barut Kemer) tokių komentarų dar neradau, tačiau užuominų, kad tiesa slepiama yra. Labai norėčiau, kad tai būtų netiesa, bet... Rytoj pati eisiu pas vaikų daktarę, kad sudarytų sąrašą

Siuo metu laukiame skrydzio butent i Saphir viesbuti 😊...

O tu virusu visad pasitaiko..apie kuriuos garsiai nekalbama...smecta..angliukas..gerosios bakterijos...

Ir dar....jie dazniausiai slypi maziu baseinukuose...

Laba ..

Atsakyti

Sveiki :) kada jūs kylat? Na dėl to viruso tikrai jau neramu darosi. Jūs su vaikais?

Atsakyti