Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Laba diena,kitą savaite busime Delphin Deluxe Resort,gal kas patars kur galima ten apsipirkti kokybišku (padirbinių) biggrin.gif ar originalių jei būna ten biggrin.gif kuprinės,rankinės,diržai domina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyyra: 13 rugpjūčio 2017 - 17:10
QUOTE(lyyra @ 2017 08 13, 16:09)
Laba diena,kitą savaite busime Delphin Deluxe Resort,gal kas patars kur galima ten apsipirkti kokybišku (padirbinių) biggrin.gif ar originalių jei būna ten  biggrin.gif kuprinės,rankinės,diržai domina.

Paklauskit jus i viesbuti lydesiancio agenturos atstovo kada buna turgus. Nes salia Delphin Deluxe jis buna,ten ko tik nori gali rasti. Šian buvo turgus salia Eftaliju.
Atsakyti

o kokia tada valiuta labiau apsimoka apsipirkineti? :) 

Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2017 08 13, 18:09)
Laba diena,kitą savaite busime Delphin Deluxe Resort,gal kas patars kur galima ten apsipirkti kokybišku (padirbinių) biggrin.gif ar originalių jei būna ten  biggrin.gif kuprinės,rankinės,diržai domina.

Lygtais penktadieniais priesais Delphin Deluxe vyksta turgus( paklauskit registraturoj)O isejus is viesbucio,pasukus i desine ir paejus gal koki 1-2 km, kiekviena diena veikia Alara Bazar, iskaba matosi is toli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle777 @ 2017 08 13, 17:41)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MajaLi" data-cid="71756273" data-time="1502569788">
<div>
<p>Seku viena blogiere, tai ji su į vaikais kaip tik Kemer Barut buvo ir viskas gerai, kiek skaiciau labai patenkinta ir nieks nesusirgo vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>MajaLi, gal galima būtų nuorodą, norėčiau pasiskaityti ir aš ? Ačiū</p>

Na man negaila, bet ten rusu kalba ir ne apie keliones, tiesiog instagrame pora nuotrauku su ispudziais apie poilsi.Tai ta pati ir zymiai daugiau tripadvisor ir kituose atsiliepimuose galite rasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 08 13, 19:14)
Paklauskit jus i viesbuti lydesiancio agenturos atstovo kada buna turgus. Nes salia Delphin Deluxe jis buna,ten ko tik nori gali rasti. Šian buvo turgus salia Eftaliju.

ačiū,turguje kokybės nerasi,man reikia tokios kokybės kur neatskirsi nuo originalo(tik kaina)smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laurita99as @ 2017 08 13, 20:13)
Lygtais penktadieniais priesais Delphin Deluxe vyksta turgus( paklauskit registraturoj)O isejus is viesbucio,pasukus i desine ir paejus gal koki 1-2 km, kiekviena diena veikia Alara Bazar, iskaba matosi is toli 4u.gif

ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2017 08 13, 18:43)
ačiū,turguje kokybės nerasi,man reikia tokios kokybės kur neatskirsi  nuo originalo(tik kaina)smile.gif
Papildyta:

ačiūsmile.gif

Aš pati sportininkė. Kai kurių NIKE rūbų neatskirsi nuo orginalo o kai kurių net ir medžiaga gerokai geresnė,nei mūsų SPORTLANDUOSE. Pora komplektuku nusipirkau.Aisku nekalbu apie tuo blixgancius su ale svarovskiais ir kvarbatkuotus NIKES biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas atostogavot Bodrume, viesbutyje Yasmin Bodrum Resort???? Kokie butu atsiliepimai? Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti

Na man negaila, bet ten rusu kalba ir ne apie keliones, tiesiog instagrame pora nuotrauku su ispudziais apie poilsi.Tai ta pati ir zymiai daugiau tripadvisor ir kituose atsiliepimuose galite rasti smile.gif

Aš skaitau visus atsiliepimus, tarp jų ir tripadvisor. Bet man jau vėl neramu darosi, nes paskaičius rusiškus portalus, tai vien apie tą Koksaki virusą kalba, tiesa apie mūsų pasirinktą Barut Kemer kol kas nieko blogo neradau, lyg ir jame dar nėra.... Tačiau jei tas virusas iš tiesų siautėja Antalijos regione, tai tik laiko klausimas, kada atsiras ir šiame viešbutyje. Važiuojam su vaikučiais, todėl labai nerimauju, mažajai tik vieneri metai ir du mėnesiai... Buvom pavasarį Egipte ir tik nuvykus sekančią dieną pakilo temperatūra, tikrai nekokios atostogos būnant kambaryje, laimei buvome  dviejų savaičių laikotarpiui, todėl spėjome pasveikti ir dar pailsėti. Į Turkiją vykstame tik 7 n., taip netyčia paskubomis susiorganizavom kelionę, gaila, kad iki tol nieko negirdėjau apie virusą.... Taip pat labai jau man keista, kad Lietuvoje nieko apie šį virusą nesigirdi ir anglų portaluose nieko neradau, viskas tik iš rusų.

Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 08 13, 21:48)
Aš pati sportininkė. Kai kurių NIKE rūbų neatskirsi nuo orginalo o kai kurių net ir medžiaga gerokai geresnė,nei mūsų SPORTLANDUOSE. Pora komplektuku nusipirkau.Aisku nekalbu apie tuo blixgancius su ale svarovskiais ir kvarbatkuotus NIKES biggrin.gif

mane domina vardiniai,pažiūrėsiu gal ir ten kokybiškos.smile.gif
Atsakyti
Pirma karta vyksime keturiese, bandau susivokt, kiek iseis bagazo.
Zmones, kurie nesiruosia skalbt, kas diena pasikeit sukneles/maikutes (ypac vaiku) - kiek imat ir kokiu lagaminu? Du suauge ir du vaikai (3 ir 8 m).

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 13, 22:54)
Pirma karta vyksime keturiese, bandau susivokt, kiek iseis bagazo.
Zmones, kurie nesiruosia skalbt, kas diena pasikeit sukneles/maikutes (ypac vaiku) - kiek imat ir kokiu lagaminu? Du suauge ir du vaikai (3 ir 8 m).

Pora dideliu lagaminu keturiu asmenu seimai 4u.gif
Atsakyti