Paklauskit jus i viesbuti lydesiancio agenturos atstovo kada buna turgus. Nes salia Delphin Deluxe jis buna,ten ko tik nori gali rasti. Šian buvo turgus salia Eftaliju.
Lygtais penktadieniais priesais Delphin Deluxe vyksta turgus( paklauskit registraturoj)O isejus is viesbucio,pasukus i desine ir paejus gal koki 1-2 km, kiekviena diena veikia Alara Bazar, iskaba matosi is toli
<div>
<p>Seku viena blogiere, tai ji su į vaikais kaip tik Kemer Barut buvo ir viskas gerai, kiek skaiciau labai patenkinta ir nieks nesusirgo </p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>MajaLi, gal galima būtų nuorodą, norėčiau pasiskaityti ir aš ? Ačiū</p>
Na man negaila, bet ten rusu kalba ir ne apie keliones, tiesiog instagrame pora nuotrauku su ispudziais apie poilsi.Tai ta pati ir zymiai daugiau tripadvisor ir kituose atsiliepimuose galite rasti
ačiū,turguje kokybės nerasi,man reikia tokios kokybės kur neatskirsi nuo originalo(tik kaina)
Papildyta:
ačiū
Papildyta:
ačiū
Aš pati sportininkė. Kai kurių NIKE rūbų neatskirsi nuo orginalo o kai kurių net ir medžiaga gerokai geresnė,nei mūsų SPORTLANDUOSE. Pora komplektuku nusipirkau.Aisku nekalbu apie tuo blixgancius su ale svarovskiais ir kvarbatkuotus NIKES
Na man negaila, bet ten rusu kalba ir ne apie keliones, tiesiog instagrame pora nuotrauku su ispudziais apie poilsi.Tai ta pati ir zymiai daugiau tripadvisor ir kituose atsiliepimuose galite rasti
Aš skaitau visus atsiliepimus, tarp jų ir tripadvisor. Bet man jau vėl neramu darosi, nes paskaičius rusiškus portalus, tai vien apie tą Koksaki virusą kalba, tiesa apie mūsų pasirinktą Barut Kemer kol kas nieko blogo neradau, lyg ir jame dar nėra.... Tačiau jei tas virusas iš tiesų siautėja Antalijos regione, tai tik laiko klausimas, kada atsiras ir šiame viešbutyje. Važiuojam su vaikučiais, todėl labai nerimauju, mažajai tik vieneri metai ir du mėnesiai... Buvom pavasarį Egipte ir tik nuvykus sekančią dieną pakilo temperatūra, tikrai nekokios atostogos būnant kambaryje, laimei buvome dviejų savaičių laikotarpiui, todėl spėjome pasveikti ir dar pailsėti. Į Turkiją vykstame tik 7 n., taip netyčia paskubomis susiorganizavom kelionę, gaila, kad iki tol nieko negirdėjau apie virusą.... Taip pat labai jau man keista, kad Lietuvoje nieko apie šį virusą nesigirdi ir anglų portaluose nieko neradau, viskas tik iš rusų.
mane domina vardiniai,pažiūrėsiu gal ir ten kokybiškos.
Zmones, kurie nesiruosia skalbt, kas diena pasikeit sukneles/maikutes (ypac vaiku) - kiek imat ir kokiu lagaminu? Du suauge ir du vaikai (3 ir 8 m).
Zmones, kurie nesiruosia skalbt, kas diena pasikeit sukneles/maikutes (ypac vaiku) - kiek imat ir kokiu lagaminu? Du suauge ir du vaikai (3 ir 8 m).
Pora dideliu lagaminu keturiu asmenu seimai