Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(DdoviliuxX @ 2017 08 10, 16:52)
<p>Ar Numa Beach&Spa viešbutyje teko kam nors pabūvoti? Sakykit kaip oras Alanijos pusėj rugsėjo pabaigoje? Ar lietūs galimi, ar vis dėlto maža tikimybė? 🙄</p>

Mes atostogavom salia esanciame viesbutyje, bendravom su lietuviais is Numos. Nieko baisaus neisgirdom, tik sake vakarais labai migdanti gyva muzika groja biggrin.gif
Ten viesbutis tik suaugusiems, vaiku nepriima.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 08 10, 19:36)
<p>DiKU, tai jus i Kapadokija vykote?</p>

Aha biggrin.gif tik sunki kelionė buvo, nes gidas angliškai kalbėjo, aš versti turėjau mamai ir dukrai, dar viena rusė buvo. Tai dar ta prašė pasakoti. doh.gif Anglai išsiskėtoję sėdi per 2 kėdes. Rusė ir mandra, nenori priimti sėsti, o paskui kai versti tai draugė mirksiukas.gif Tai aš laabai pavargau, dukra 7 metų, kelionė ilga. Na ir t.t. Kelionės VINIS - anglų kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 10 rugpjūčio 2017 - 19:05

Su vyru planuojam šį kartą tik dviese pailsėti, tai ir rinkomės šį viešbutį todėl 😁 kiek skaičiau ir domėjausi tai geri atsiliepimai apie viešbutį, truputį gąsdina, jog kelionių organizatorius naujas ir va avialinija, kuria skrisim, nes abu negirdėti 🤔

Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2017 08 10, 19:34)
<p>truputį gąsdina, jog kelionių organizatorius naujas ir va avialinija, kuria skrisim, nes abu negirdėti 🤔</p>

O koks kelionių organizatorius?
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2017 08 10, 20:34)
<p>Su vyru planuojam šį kartą tik dviese pailsėti, tai ir rinkomės šį viešbutį todėl 😁 kiek skaičiau ir domėjausi tai geri atsiliepimai apie viešbutį, truputį gąsdina, jog kelionių organizatorius naujas ir va avialinija, kuria skrisim, nes abu negirdėti 🤔</p>

Su Kiddytour - viskas puiku, niekuo ne prasciau nei Novaturas. Del lektuvo irgi - norint galima ieskot prie ko prisikabint, bet realiai viskas normaliai smile.gif tai jau del to maziausiai pergyvent reikia!
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 08 10, 20:56)
Su Kiddytour - viskas puiku, niekuo ne prasciau nei Novaturas. Del lektuvo irgi - norint galima ieskot prie ko prisikabint, bet realiai viskas normaliai smile.gif tai jau del to maziausiai pergyvent reikia!

Man tai geriau su Kiddytour nei su Novaturu buvo, šiemet keliavom ir su tais, ir su tais smile.gif
Atsakyti
Mes šiandien plaukem laivu BIK KAPRAL tai labiausiai Eftalia Marin buvo pstenkinti.
Kambarius pakeitė į pusiau ekonomius,gavom masažus ir hamama ;)
Žinokit man pirmą kart užkliuvo anglų turistai o ne rusai biggrin.gif baisiai garsiai kalba o ir kultura nepasižymi.
Atsakyti
O nuomojates masina vienai ar keliom dienom?
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 08 10, 21:12)
Mes šiandien plaukem laivu BIK KAPRAL  tai labiausiai Eftalia Marin buvo pstenkinti.
Kambarius pakeitė į pusiau ekonomius,gavom masažus ir hamama ;)
Žinokit man pirmą kart užkliuvo anglų  turistai o ne rusai biggrin.gif baisiai garsiai kalba o ir kultura nepasižymi.

Būtent, varo ant rusų, o patys girtuokliai, chamai kaip reta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2017 08 10, 21:57)
Būtent, varo ant rusų, o patys girtuokliai, chamai kaip reta  mirksiukas.gif

Man Eftalijoj irgi anglai užkliuvo, su vienais net susibariau (nes skėčius nuvogė nuo aplinkinių gultų, susistatė kelis aplink savo 2...), o šalia gulinti rusė labai draugiškai palaikė! Tikrai tik anglai ir vietom turkai erzino, rusai labai kultūringi buvo.
Atsakyti
Nu va, jus cia varot ant Eftalios, o ten gi Lietuvos zvaigzdes ilsisi ir buciuojasi biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas Avena resort buvo? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti