Baikit juokus
Baikit juokus
Man tai juokingai atrodo žmogaus pasislėpusio po avataru įsitikinimai ir slapukavimai
Nes nesinori prikarkseti, prisigirsiu, paskui vdrug, neisvaziuosiu Cia mano isitikinimai
och, tai jus jau prisisnekejot juk
Ar Numa Beach&Spa viešbutyje teko kam nors pabūvoti? Sakykit kaip oras Alanijos pusėj rugsėjo pabaigoje? Ar lietūs galimi, ar vis dėlto maža tikimybė? 🙄
Būtent!
Apie besisukancius dervisus tikriausiai girdeje? Galima Stambule ar Kapadokijoje isigyti ekskursijas i ju pasirodyma. Konija - sufiju centras ir cia kasmet, gruodzio menesi, suvaziuoja visi ordino nariai. O pamatyti ju masinio sokio susirenka didziule auditorija. Religinei ceremonijai atlikti ir ja stebeti, Konijoje pastate dideli, nauja Mevlana sufiju kulturos centra. Ceremonija vyksta sestadienio vakara ir yra... nemokama Kodel rinkausi butent Konija, tam kad pamatyti si soki, kuri UNESCO pripazino, kaip kulturos pavelda? Nes cia ju centras. Sekanti karta parodysiu jums naktine Konija. Kazkas nerealaus, tarsi atsiduri 1000 ir 1 nakties pasakoje. Joks kurortas nera padares man tokio ispudzio. O juk kazkada galvojau, kad Konija nykus, niurus didmiestis. Atkreipiau i ji demesi tik del dervisu. Todel labai netiketai, Konija tapo vienu is didziuju mano atradimu Turkijoje. Konijoje islikes ir senasis sufiju ordino centras, dabar paverstas muziejumi. Zodziu, sudejus visa tai i viena visuma, jei tik jums kada ispultu tokia galimybe, tai rekomenduoju soki pamatyti cia ir tik cia.
Minusai. Yra jis vienas ir didelis. Bet ne toks baisus, koks atrodo nebunant vietoje. Tai sale, kurioje vyksta pasirodymas. Pastebejau, kad mokami pasirodymai kituose miestuose daznai vyksta labiau kamerinese aplinkose. Arba dvelkianciose senove. O cia didele nauja sale. Atrodo keista. Del to man buvo kiek neramu. Bet kai jau buni viduje, tai galiu pasakyti, kad labai gera ten atmosfera, viskas buvo geriau, nei maciau is nuotrauku i vaizdo irasu. Fotografuoti ir filmuoti galima pastoviai. Galima ateiti ir iseiti ceremonijos metu (ritualas vyksta ilgai ir yra besikartojantis, todel gali ir pabosti), nes sale didele, tai matyt jiems nesitrukdo tie surmuliai is sono.
Ar kam teko skristi į Turkiją Corendon avialinija? Kokie atsiliepimai?
Kita kelione bus dar po 3 metu
kokį viešbutį pasirinkot? aš vis dar laukiu geros kainos nors šiemet net neplanavau į Turkiją, bet vis tik noriu atostogų - tik kainos labai jau nedžiugina
Skridom, viskas ok, bet Small planet man labiau patiko, atrodo tvarkingiau viskas. Kad ir tas faktas, kad viskas tik anglu kalba - kai skrydziai i/is Lietuvos, tai atrodo gi nesunku butu nors instruktazo lietuviska irasa pasidaryt... Ir vaikam saldainuku nedave tiksliau tik kylant is LT po viena dave, tai jie uzpyke buvo, kad leidziantis nepalepino, o is TR skrendant isvis nieko
Ir nera su Corendon isankstines registracijos, kiek supratau.
Su Small planet ir man teko skristi, tai likom patenkinti skrydžiu ir dovanėlių įvairių vaikai gavo, dėmėsys žmogui, švaru ir tvarkinga 😉 viskas paaiškinta su visomis instrukcijomis. Užsisakėm maisto iš anksto vaikams, dar papildomai gavo vaikai keksiuką, šokoladuką 😊bandžiau skaitytis internete apie Corendon, tai vertinimas ne per geriausias 🤔
DiKU, tai jus i Kapadokija vykote?