Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 10, 16:33)
Nes nesinori prikarkseti, prisigirsiu, paskui vdrug, neisvaziuosiu unsure.gif Cia mano isitikinimai tongue.gif

Baikit juokus doh.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Dėkoju VISOMS, kurios rašė apie viešbučius, kainas, laikus. Skyrė mums labai daug savo brangaus laiko detaliai pasakodamos 4u.gif COBRĖ tai NEREALI yahoo.gif
Man tai juokingai atrodo žmogaus pasislėpusio po avataru įsitikinimai ir slapukavimai doh.gif
Atsakyti

Nes nesinori prikarkseti, prisigirsiu, paskui vdrug, neisvaziuosiu unsure.gifCia mano isitikinimai tongue.gif

och, tai jus jau prisisnekejot juk  :unsure:

Atsakyti

Ar Numa Beach&Spa viešbutyje teko kam nors pabūvoti? Sakykit kaip oras Alanijos pusėj rugsėjo pabaigoje? Ar lietūs galimi, ar vis dėlto maža tikimybė? 🙄

Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2017 08 10, 17:44)
Man tai juokingai atrodo žmogaus pasislėpusio po avataru įsitikinimai ir slapukavimai  doh.gif

Būtent! hihihi.gif
Atsakyti

Apie besisukancius dervisus tikriausiai girdeje? Galima Stambule ar Kapadokijoje isigyti ekskursijas i ju pasirodyma. Konija - sufiju centras ir cia kasmet, gruodzio menesi, suvaziuoja visi ordino nariai. O pamatyti ju masinio sokio susirenka didziule auditorija. Religinei ceremonijai atlikti ir ja stebeti, Konijoje pastate dideli, nauja Mevlana sufiju kulturos centra. Ceremonija vyksta sestadienio vakara ir yra... nemokama :)  Kodel rinkausi butent Konija, tam kad pamatyti si soki, kuri UNESCO pripazino, kaip kulturos pavelda? Nes cia ju centras. Sekanti karta parodysiu jums naktine Konija. Kazkas nerealaus, tarsi atsiduri 1000 ir 1 nakties pasakoje. Joks kurortas nera padares man tokio ispudzio. O juk kazkada galvojau, kad Konija nykus, niurus didmiestis. Atkreipiau i ji demesi tik del dervisu. Todel labai netiketai, Konija tapo vienu is didziuju mano atradimu Turkijoje. Konijoje islikes ir  senasis sufiju ordino centras, dabar paverstas muziejumi. Zodziu, sudejus visa tai i viena visuma, jei tik jums kada ispultu tokia galimybe, tai rekomenduoju soki pamatyti cia ir tik cia. 

Minusai. Yra jis vienas ir didelis. Bet ne toks baisus, koks atrodo nebunant vietoje. Tai sale, kurioje vyksta pasirodymas. Pastebejau, kad mokami pasirodymai kituose miestuose daznai vyksta labiau kamerinese aplinkose. Arba dvelkianciose senove. O cia didele nauja sale. Atrodo keista. Del to man buvo kiek neramu. Bet kai jau buni viduje, tai galiu pasakyti, kad labai gera ten atmosfera, viskas buvo geriau, nei maciau is nuotrauku i vaizdo irasu. Fotografuoti ir filmuoti galima pastoviai. Galima ateiti ir iseiti ceremonijos metu (ritualas vyksta ilgai ir yra besikartojantis, todel gali ir pabosti), nes sale didele, tai matyt jiems nesitrukdo tie surmuliai is sono. 

76b39ca35ee2.jpg[/url]

61a9f904cff5.jpg

ba6baebc0387.jpg

5f26515dc008.jpg

04c7d58957d9.jpg

c807f9672711.jpg

Atsakyti

Ar kam teko skristi į Turkiją Corendon avialinija? Kokie atsiliepimai?

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 09, 17:52)
Avansa sumokejau, vyrui sokas, kad tiek kainuoja keliones.
Kita kelione bus dar po 3 metu unsure.gif

kokį viešbutį pasirinkot? aš vis dar laukiu geros kainos biggrin.gif nors šiemet net neplanavau į Turkiją, bet vis tik noriu atostogų - tik kainos labai jau nedžiugina blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2017 08 10, 17:37)
<p>Ar kam teko skristi į Turkiją Corendon avialinija? Kokie atsiliepimai?</p>

Skridom, viskas ok, bet Small planet man labiau patiko, atrodo tvarkingiau viskas. Kad ir tas faktas, kad viskas tik anglu kalba - kai skrydziai i/is Lietuvos, tai atrodo gi nesunku butu nors instruktazo lietuviska irasa pasidaryt... Ir vaikam saldainuku nedave smile.gif tiksliau tik kylant is LT po viena dave, tai jie uzpyke buvo, kad leidziantis nepalepino, o is TR skrendant isvis nieko smile.gif
Ir nera su Corendon isankstines registracijos, kiek supratau.
Atsakyti

Su Small planet ir man teko skristi, tai likom patenkinti skrydžiu ir dovanėlių įvairių vaikai gavo, dėmėsys žmogui, švaru ir tvarkinga 😉 viskas paaiškinta su visomis instrukcijomis. Užsisakėm maisto iš anksto vaikams, dar papildomai gavo vaikai keksiuką, šokoladuką 😊bandžiau skaitytis internete apie Corendon, tai vertinimas ne per geriausias 🤔 

Atsakyti
Žiūrėdama Cobrės nuotraukas, prisiminiau ir aš savo kelionę į Koniją. Didelį įspūdį paliko Mevlanos muziejus , Alaedino mečetė. Kiek atsimenu, tai mus vežė į turkiškos nakties programą,: dervišų šokį, pilvo šokį žiūrėjom. Grupė buvo anglų tai jie rakės nemažai prisiragavo ax.gif 13 metų praėjo, reikia važiuoti vėl rolleyes.gif Dervišų šokis man taip patiko, jog galva bežiūrint susisuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 10 rugpjūčio 2017 - 18:28

DiKU, tai jus i Kapadokija vykote?

Atsakyti