Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

pramogu vaikams yra, t.y. kalnelių vandens, visos kitos pramogos privacios.  bent mano vaikams uzteko 3 dienų ant tų kalnelių. paskui jiems nusibodo, pavargo.  10 ir 5 metai. taip pat pasirodė kad pramogos ant kalnelių nėra labai saugios. pakankamai vaikų buvo su smakrais, kaktomis užpleistruotomis. 

pažiūrėkit utopia world viešbutį. jei kaina panaši, tai rekomenduočiau. vienintelis minusas, kad viešbutis ant kalno. tarp kitko, iš utopijos ėmėme privatų viešbučio siūlomą, pervežėją. tai iš kelionės išsiminusavo 30eur. ir žymiai greičiau ir patogiau pasiekėme viešbutį.  šiais metais kauno oro uoste buvome 8 val. viešbutyje gal apie 17.30 

Atsakyti
Gaila, kad foto neidedat unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2017 08 10, 11:54)
<p>laba diena</p><p>Gal kam pravers,,</p><p>grįžom po atostogų Eftalia ocean.</p>

na aš taip riebiai nerašiau, bet labai panaši situacija ir Eftalia Splach. Tik elektra nebuvo dingusi nei karto ir stalus valė vaikinukai gana greit ir su šypsenom. O daugiau panašiai viskas. Mano vaikai pripratę mest WC popierių į šiukšlinę, tai per tas 10 naktų 2 dienas kambario nevalė, tai patikėkit kokia smarvė tokiam karštyje nuo kelių panaudotų popieriukų iš mini šiukšlinės.

Ir taip, mat taip pat akis rėžė būtent patys turkų turistai ir tai kad balkavos buvo tik per turkišką naktį ir tik tiek, kad kliuvo pirmiems atėjusiems
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 08 10, 13:17)
Ir taip, mat taip pat akis rėžė būtent patys turkų turistai ir tai kad balkavos buvo tik per turkišką naktį ir tik tiek, kad kliuvo pirmiems atėjusiems

Lygiai taip pat ir Alan Xafira viešbutyje elgėsi turkai, o baklavos irgi per turkish night tik buvo ax.gif Irgi pasigedom, nes kituose viešbučiuose būdavo kasdien biggrin.gif
Atsakyti

hehe  mano mažasis duše pasirodo sisioja :)))))   taip ir supratau, kad dušo niekas nevalo :)) bet buvo palikta kalnas dušo želės. išsivaliau pati, visdėlto self servis. 

Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2017 08 10, 12:34)
<p></p><p>pažiūrėkit utopia world viešbutį. jei kaina panaši, tai rekomenduočiau. vienintelis minusas, kad viešbutis ant kalno. tarp kitko, iš utopijos ėmėme privatų viešbučio siūlomą, pervežėją. tai iš kelionės išsiminusavo 30eur. ir žymiai greičiau ir patogiau pasiekėme viešbutį.  šiais metais kauno oro uoste buvome 8 val. viešbutyje gal apie 17.30 </p>

o kiek kainavo asmeninis viešbučio transferis? Aš vis audžiu mintį atsisakyti bendro pervežimo ir imti asmeninį, kad laiko sutaupyti smile.gif.
Pažiūrėjau Tezų kainas ir pasijaučiau laimėjusi milijoną blink.gif biggrin.gif : kelionė mūsų datai į Utopią pabrango 1300 eurų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrytės mama: 10 rugpjūčio 2017 - 13:36
Baklavos visokių skonių ir su įvairiais priedais šiemet Saphir atsivalgiau turbūt ilgam essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 10, 13:39)
Gaila, kad foto neidedat  unsure.gif

O jūs įdėsit foto kai grįšit? To viešbučio, kurio net pavadinimo nesakot...
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2017 08 10, 15:56)

Butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2017 08 10, 14:56)

biggrin.gif bet tai kokiu tikslu slėpt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 08 10, 16:16)
biggrin.gif bet tai kokiu tikslu slėpt  ax.gif

Nes nesinori prikarkseti, prisigirsiu, paskui vdrug, neisvaziuosiu unsure.gif Cia mano isitikinimai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2017 08 10, 11:54)
grįžom po atostogų Eftalia ocean.naujas viesšbutis, jeigu trumpai, tai nerekomenduoju..

kai rinkomės viešbutį, šitas viešbutis man patiko ir buvo vienas favoritų, tiksliau labiausiai patiko ta sala su kalneliais biggrin.gif bet labai daug keliaujantis žmogus mane paprotino, kad neimčiau dar neatidaryto ir neišbandyto viešbučio, nes galim užsirauti... tai, pasirodo, gerai, kad paklausiau ir nesirinkau šio viešbučio biggrin.gif ne tik dėl viešbučio, bet ir dėl tų visų mokamą dalykų...

aišku, nežinau kas mūsų laukia mūsų viešbuty biggrin.gif nes komentarų irgi prisiskaitau biggrin.gif nuo "super" iki "never again" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fixa: 10 rugpjūčio 2017 - 14:48