Mes nusižiūrėjom Kimeros Park Holiday Village. Gal teko būti kam nors ?
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 23, 10:00)
Mano taip ir laikosi +600
Maniskiai viesbuciai pakilo 200 eur , manau cia vel marketingo triukas, zaidzia su kainomis ir nuotaikomis
QUOTE(edituk @ 2017 01 22, 20:49)
sveikos mamytes, mes galvojam apie atostogas birzelio pabaigoj liepos pradzioj, Bet busime su (tuo metu) 7.5 menesiu kudikiu.ar kas esete buve su tokiu vaikeliu? bijau ar nebus perkarsta, kaip su maistu ir seip daug klausimu kyla.galvojom apie du vieshbucius :
Avantgarde Hotel & Resort 5*
ir
akka antedon hotel
ar ten gerai butu su kudikiu,kuris geresnis? ar su tokiu vaiku nepatarsit keliauti i Turkija?
aciu labai
Avantgarde Hotel & Resort 5*
ir
akka antedon hotel
ar ten gerai butu su kudikiu,kuris geresnis? ar su tokiu vaiku nepatarsit keliauti i Turkija?
aciu labai
Praeitais metais vykome su 8 mėn.Viskas super.Tik man trūko jam maisto pusryčiams ir vakarienei.
QUOTE(Gloom @ 2017 01 23, 09:38)
Praeitais metais vykome su 8 mėn.Viskas super.Tik man trūko jam maisto pusryčiams ir vakarienei.
Kai kuriuose viešbučiuose vaikučiams būna atskiras meniu-esu mačiusi tyrelių,košių indeliai ,sudėti šaldytuvuose.
QUOTE(elizieja @ 2017 01 20, 13:00)
Koks juokas paėmė iš jūsų vyro, mano irgi panašiai jaučiu bus
O gal kas gali pasakyti maždaug kiek kainuoja turkiškas masažas viešbutyje? Visai norėčiau
Aš mielai pagulėčiau ant gulto, bet mano vyrui tas nė kiek nevilioja - galės su vaikais pramogauti
O gal kas gali pasakyti maždaug kiek kainuoja turkiškas masažas viešbutyje? Visai norėčiau
Aš mielai pagulėčiau ant gulto, bet mano vyrui tas nė kiek nevilioja - galės su vaikais pramogauti
Viesbutyje masazas kainuos tikrai nemazai ( bent jau pradine kaina bus pakankamai nemaza bet VISADA derekites)
Mes visa hamamo procedura ememe gatves agenturoje - kaina buvo 3 kartus mazesne nei viesbutyje ir tikrai nenusivylem.
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2017 01 21, 17:34)
Dar klausimas apie Turkiją ir arbatpinigius. Skaičiau kažkur ruso komentarą, kad palikdavo 1$ tai prastai sutvarkydavo kambarį, nepalikdavo gerai sutvarkydavo.
Taip keistai nuskambėjo man, negi po kiekvienos nakties reik palikti arbatos? Įdomi jūsų patirtis, kam ir kiek paliekate
Taip keistai nuskambėjo man, negi po kiekvienos nakties reik palikti arbatos? Įdomi jūsų patirtis, kam ir kiek paliekate
Cia labai priklauso nuo kambarines. Buna taip kad palieki ir randi praktiskai nieko netvarkyta - o kartais neplieki ir randi vauuuuuu .... viska eigoje pamatysit
Papildyta:
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 21, 20:50)
Bent jau pernai tai vietoje gryninausi lyrom,man taip buvo patogiau ir pigiau
Neperseniausiai maciau Mustafa FB rase, kad lyra labai pakilo. Kazin ar siemet apsimokes atsiskaitineti lyrom
QUOTE(armeda @ 2017 01 23, 10:20)
Viesbutyje masazas kainuos tikrai nemazai ( bent jau pradine kaina bus pakankamai nemaza bet VISADA derekites)
Mes visa hamamo procedura ememe gatves agenturoje - kaina buvo 3 kartus mazesne nei viesbutyje ir tikrai nenusivylem.
Papildyta:
Cia labai priklauso nuo kambarines. Buna taip kad palieki ir randi praktiskai nieko netvarkyta - o kartais neplieki ir randi vauuuuuu .... viska eigoje pamatysit
Papildyta:
mes kambarinėms palikdavom po šokoladuką VILNIUS Nžn ar patiko ar ne, bet kambarius labai gerai tvarkė
QUOTE(katee @ 2017 01 22, 16:49)
<p>Ka patartumet butinai aplankyti Kemere?</p>
Netoli Kemero yra Goyniuko kanjonas, i ji galima nuvykti paciam su dolmusu - tik aisku jei vaikai mazi bus sunku, nes ten nemenka kelione pestute. Bet kanjonas neispasakyto grozio, iejimas kainuoja labai nedaug. Vaizdai superiniai, tik iejus ezeriukai nepaprastos spalvos. Kilometru gaunasi nemazai - bet musu kompanijos vaikai istvere (buvo du sesiameciai). Kanjono gale galima issinuomoti apranga, bristi i ledini vandeni tarp uolu. Mes ten nesiryzom eiti, nes buvo geguzes menuo ir vanduo buvo tik +5laipsniu ( dabar aisku gailiuosi bet tada protas sviete kitaip ) Tikrai rekomenduoju ten nuvykti - mums tai buvo pati pigiausia ir pati fainiausia ekskursija.
QUOTE(ADA @ 2017 01 23, 09:14)
Mes nusižiūrėjom Kimeros Park Holiday Village. Gal teko būti kam nors ?
Buvom pernai geguze, viesbutis superinis. Teritorija didele. Maistas mums patiko. kambariai irgi. Tik vakarais salta buvo
QUOTE(armeda @ 2017 01 23, 10:24)
Neperseniausiai maciau Mustafa FB rase, kad lyra labai pakilo. Kazin ar siemet apsimokes atsiskaitineti lyrom
Ne pakilo, o nukrito. Pernai už eurą duodavo tris liras, tris su trupučiu, šiemet jau keturias.
QUOTE(armeda @ 2017 01 23, 11:54)
Buvom pernai geguze, viesbutis superinis. Teritorija didele. Maistas mums patiko. kambariai irgi. Tik vakarais salta buvo
Ačiū už atsiliepimą Kokio tipo kambaryje gyvenot (Kimeros Familie mums pasiūlė). O kas tas kanaliukas - kažkaip iš pradžių pagalvojom, kad kalnų upė
Mes - rugpjūtį, tai tikiuosi nebus šalta
Mes palikdavom kambarinei po 1-2 eur (atostogavom Amaroj Dolce Vita). Nesam itin priekabūs tvarkos atžvilgiu, todėl nusiskundimų neturėjom.
QUOTE(Gloom @ 2017 01 23, 10:38)
o kokiu laiku buvote?koki menesi? kokiame viesbutyje buvote?
QUOTE(elizieja @ 2017 01 22, 12:41)
O ar ten galima eiti su vaikais, nu pas mus yra restoranų, kur vaikų nepriima
Tai kiek ten tu maitinimu yra, vėlyvi pietūs?
Važiuojam apsivalgyti, reik kūdintis
Dar įdomu, kaip ten su tuo lėktuvų ir laiko skirtumų, pvz rašo skrydis 5.30-8.30, tai turbūt Turkijoje bus porą valandų vėliau?
Tai kiek ten tu maitinimu yra, vėlyvi pietūs?
Važiuojam apsivalgyti, reik kūdintis
Dar įdomu, kaip ten su tuo lėktuvų ir laiko skirtumų, pvz rašo skrydis 5.30-8.30, tai turbūt Turkijoje bus porą valandų vėliau?
Negaliu atsakyti, priklauso nuo viešbučio alacarte restorano tvarkos. Bet manau, kad galima ir su vaikais, nes nelogiška būtų vaikų neleisti, kai vakare jau vaikų klubai tai nebeveikia...
Maitinimų yra sočiaidavaliai.. Pradedant pusryčiais pagr. restorane, baigiant paplūdimio barais ir pan. Alkani tikrai neliksite, mes net pietų kažkada nėjom valgyti, sotūs dar nuo pusryčių buvome...
QUOTE(elizieja @ 2017 01 22, 13:16)
Ačiū, mažiau painiavos bus
O dar klausimas, kaip vaikams padaryti patogesnę kelionę , ar kas naudoja, pasiteisino tos pagalvėlės, kur ant kaklo dedasi?
O dar klausimas, kaip vaikams padaryti patogesnę kelionę , ar kas naudoja, pasiteisino tos pagalvėlės, kur ant kaklo dedasi?
Na skrydžio eigoje, jau normaliai pakilus galima atsisegti diržus. Mano dukra miega man ant kelių galvą padėjusi, stiuardesės vaikams duoda pledukus.
Geriausia skrydžio metu planšetė su filmukais ir ausinėm.
QUOTE(katee @ 2017 01 22, 17:49)
<p>Ka patartumet butinai aplankyti Kemere?</p>
Patarčiau gatvėje išsinuomoti elektrinį triratį motorolerį ir apvažinėti patį miestą. Pamatysit ir architektūros ir žmonių, ir prieplauką ir miesto pakraščius. Dar rekomenduoju nueiti į jų turgų, ypač kai yra maisto turgaus diena.
QUOTE(Matrisha @ 2017 01 23, 11:25)
mes kambarinėms palikdavom po šokoladuką VILNIUS Nžn ar patiko ar ne, bet kambarius labai gerai tvarkė
Sakiau ir aš šiemet šokoladukų kambarinėms nuvešiu...