Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Mes nusižiūrėjom Kimeros Park Holiday Village. Gal teko būti kam nors ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 23, 10:00)
Mano taip ir laikosi +600 € smile.gif

Maniskiai viesbuciai pakilo 200 eur 4u.gif , manau cia vel marketingo triukas, zaidzia su kainomis ir nuotaikomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edituk @ 2017 01 22, 20:49)
sveikos mamytes, mes galvojam apie atostogas birzelio pabaigoj liepos pradzioj, Bet busime su (tuo metu) 7.5 menesiu kudikiu.ar kas esete buve su tokiu vaikeliu? bijau ar nebus perkarsta, kaip su maistu ir seip daug klausimu kyla.galvojom apie du vieshbucius :
Avantgarde Hotel & Resort 5*
ir
akka antedon hotel

ar ten gerai butu su kudikiu,kuris geresnis? ar su tokiu vaiku nepatarsit keliauti i Turkija?

aciu labai

Praeitais metais vykome su 8 mėn.Viskas super.Tik man trūko jam maisto pusryčiams ir vakarienei.
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2017 01 23, 09:38)
Praeitais metais vykome su 8 mėn.Viskas super.Tik man trūko jam maisto pusryčiams ir vakarienei.

Kai kuriuose viešbučiuose vaikučiams būna atskiras meniu-esu mačiusi tyrelių,košių indeliai ,sudėti šaldytuvuose.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 20, 13:00)
Koks juokas paėmė iš jūsų vyro, mano irgi panašiai jaučiu bus  biggrin.gif

O gal kas gali pasakyti maždaug kiek kainuoja turkiškas masažas viešbutyje?  Visai norėčiau  ax.gif
Aš mielai pagulėčiau ant gulto, bet mano vyrui tas nė kiek nevilioja - galės su vaikais pramogauti  rolleyes.gif

Viesbutyje masazas kainuos tikrai nemazai ( bent jau pradine kaina bus pakankamai nemaza biggrin.gif bet VISADA derekites)
Mes visa hamamo procedura ememe gatves agenturoje - kaina buvo 3 kartus mazesne nei viesbutyje ir tikrai nenusivylem. ax.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2017 01 21, 17:34)
Dar klausimas apie Turkiją ir arbatpinigius.  Skaičiau kažkur ruso komentarą, kad palikdavo 1$ tai prastai sutvarkydavo kambarį, nepalikdavo gerai sutvarkydavo.
Taip keistai nuskambėjo man, negi po kiekvienos nakties reik palikti arbatos? Įdomi jūsų patirtis, kam ir kiek paliekate  4u.gif

Cia labai priklauso nuo kambarines. Buna taip kad palieki ir randi praktiskai nieko netvarkyta - o kartais neplieki ir randi vauuuuuu .... viska eigoje pamatysit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 01 21, 20:50)
Bent jau pernai tai vietoje gryninausi lyrom,man taip buvo  patogiau ir pigiau smile.gif

Neperseniausiai maciau Mustafa FB rase, kad lyra labai pakilo. Kazin ar siemet apsimokes atsiskaitineti lyrom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2017 01 23, 10:20)
Viesbutyje masazas kainuos tikrai nemazai ( bent jau pradine kaina bus pakankamai nemaza biggrin.gif bet VISADA derekites)
Mes visa hamamo procedura ememe gatves agenturoje - kaina buvo 3 kartus mazesne nei viesbutyje ir tikrai nenusivylem.  ax.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

Cia labai priklauso nuo kambarines. Buna taip kad palieki ir randi praktiskai nieko netvarkyta - o kartais neplieki ir randi vauuuuuu .... viska eigoje pamatysit  mirksiukas.gif

mes kambarinėms palikdavom po šokoladuką VILNIUS biggrin.gif Nžn ar patiko ar ne, bet kambarius labai gerai tvarkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 01 22, 16:49)
<p>Ka patartumet butinai aplankyti Kemere?</p>

Netoli Kemero yra Goyniuko kanjonas, i ji galima nuvykti paciam su dolmusu - tik aisku jei vaikai mazi bus sunku, nes ten nemenka kelione pestute. Bet kanjonas neispasakyto grozio, iejimas kainuoja labai nedaug. Vaizdai superiniai, tik iejus ezeriukai nepaprastos spalvos. Kilometru gaunasi nemazai - bet musu kompanijos vaikai istvere (buvo du sesiameciai). Kanjono gale galima issinuomoti apranga, bristi i ledini vandeni tarp uolu. Mes ten nesiryzom eiti, nes buvo geguzes menuo ir vanduo buvo tik +5laipsniu ( dabar aisku gailiuosi biggrin.gif bet tada protas sviete kitaip ) Tikrai rekomenduoju ten nuvykti - mums tai buvo pati pigiausia ir pati fainiausia ekskursija.
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2017 01 23, 09:14)
Mes nusižiūrėjom Kimeros Park Holiday Village. Gal teko būti kam nors  ax.gif ?

Buvom pernai geguze, viesbutis superinis. Teritorija didele. Maistas mums patiko. kambariai irgi. Tik vakarais salta buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2017 01 23, 10:24)
Neperseniausiai maciau Mustafa FB rase, kad lyra labai pakilo. Kazin ar siemet apsimokes atsiskaitineti lyrom verysad.gif

Ne pakilo, o nukrito. Pernai už eurą duodavo tris liras, tris su trupučiu, šiemet jau keturias.
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2017 01 23, 11:54)
Buvom pernai geguze, viesbutis superinis. Teritorija didele. Maistas mums patiko. kambariai irgi. Tik vakarais salta buvo  verysad.gif

Ačiū už atsiliepimą 4u.gif Kokio tipo kambaryje gyvenot (Kimeros Familie mums pasiūlė). O kas tas kanaliukas - kažkaip iš pradžių pagalvojom, kad kalnų upė ax.gif
Mes - rugpjūtį, tai tikiuosi nebus šalta ax.gif

Mes palikdavom kambarinei po 1-2 eur (atostogavom Amaroj Dolce Vita). Nesam itin priekabūs tvarkos atžvilgiu, todėl nusiskundimų neturėjom.
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2017 01 23, 10:38)

o kokiu laiku buvote?koki menesi? kokiame viesbutyje buvote?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 22, 12:41)
O ar ten galima eiti su vaikais, nu pas mus yra restoranų, kur vaikų nepriima  4u.gif
Tai kiek ten tu maitinimu yra,  vėlyvi pietūs?  bigsmile.gif
Važiuojam apsivalgyti, reik kūdintis  biggrin.gif
Dar įdomu, kaip ten su tuo lėktuvų ir laiko skirtumų, pvz rašo skrydis 5.30-8.30, tai turbūt Turkijoje bus porą valandų vėliau?

Negaliu atsakyti, priklauso nuo viešbučio alacarte restorano tvarkos. Bet manau, kad galima ir su vaikais, nes nelogiška būtų vaikų neleisti, kai vakare jau vaikų klubai tai nebeveikia...

Maitinimų yra sočiaidavaliai.. biggrin.gif Pradedant pusryčiais pagr. restorane, baigiant paplūdimio barais ir pan. Alkani tikrai neliksite, mes net pietų kažkada nėjom valgyti, sotūs dar nuo pusryčių buvome...

QUOTE(elizieja @ 2017 01 22, 13:16)
Ačiū, mažiau painiavos bus  biggrin.gif
O dar klausimas, kaip vaikams padaryti patogesnę kelionę , ar kas naudoja, pasiteisino tos pagalvėlės,  kur ant kaklo dedasi?  4u.gif

Na skrydžio eigoje, jau normaliai pakilus galima atsisegti diržus. Mano dukra miega man ant kelių galvą padėjusi, stiuardesės vaikams duoda pledukus.
Geriausia skrydžio metu planšetė su filmukais ir ausinėm. bigsmile.gif

QUOTE(katee @ 2017 01 22, 17:49)
<p>Ka patartumet butinai aplankyti Kemere?</p>

Patarčiau gatvėje išsinuomoti elektrinį triratį motorolerį ir apvažinėti patį miestą. Pamatysit ir architektūros ir žmonių, ir prieplauką ir miesto pakraščius. Dar rekomenduoju nueiti į jų turgų, ypač kai yra maisto turgaus diena.

QUOTE(Matrisha @ 2017 01 23, 11:25)
mes kambarinėms palikdavom po šokoladuką VILNIUS  biggrin.gif Nžn ar patiko ar ne, bet kambarius labai gerai tvarkė  biggrin.gif

Sakiau ir aš šiemet šokoladukų kambarinėms nuvešiu... ax.gif
Atsakyti