Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Kai buvome ekskursijose, Mustafa pasakojo, kad berods nuo 2018m. bandys organizuoti uzsakomuosius skrydzius i Turkija, tai per ji bus galima nusipirkti pilna paketa (skrydi, viesbuti, pervezima). Ir kainas palankias zadejo. Manau neblogos naujienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mingam @ 2017 07 27, 23:47)
Ir mane labai domina atsiliepimai

QUOTE(vasare02 @ 2017 07 28, 12:58)
ir mane domina atsiliepimai apie Kimeros, uzsisakem jau spalio pradziai. dar klausimas kurios jau siemet parskridot- kaip situacija antalijos oro uoste? pernai atskridus stovejom eilej prie patikros 1.5valandos.... o isskrendant isvis eile buvo jau net lauke , pries iejima i orouosta, vos spejom praeit visas patikras pries 2.5val kai atveze iki skrydzio... siemet keliausim su vaiku, tai jau galvoju, kaip reiks ja nuteikt atkentet visa tai- pats skrydis tai man juokas su tuo stovejimu eilej.

Mes Kimeros park buvom birzelio mes. Mums patiko ypac teritorija, gyvenimo salygos. Maistas buvo vidutiniskas, aptarnavimas irgi vidutiniskas, stalo vynas klaikus ir kiti gerimai tik vietines gamybos, tad prasti, bet mes to nesureiksminom ir tiesiog ilsejomes. jie domina kas koknreciai klauskit i a.z. smile.gif

Atsakyti
Na va ir mes jau šeštadienį grįžome iš Saphir 4* smile.gif. Pabandysiu apibudinti punktais smile.gif

1. REGISTRATŪRA IR KAMBARYS
Registratūra lb nusivylėm. Atvažiavome apie 13.30 val. Pinigų nesiruošiau duoti,nes užsisakėm vilas,tai kambariai tikrai nebus blogi. Daviau lauktuvių didelę dėžę saldainių,pamaloninti ir,kad greičiau gauti kambarį. Bet gailėjausi,kad daviau. Papuolėme ant tokios vėplos,kad baisu. Pasakė eiti pavalgyti ir po to grįžti,gal jau turės kambarį. Atėjus po pietų,buvo pasiūlyta prisėsti ir laukti kada pakvies,nes dar kambario nebuvo sutvarkyto. Mums besėdint atvažiavo dar keli autobusai,kurių poilsiautojai buvo labai greit apgyvendinami,o mes vis dar sėdėjom ir laukėm. Po maždaug 40 min nuėjau ir jau net piktai pasakiau,kada bus mums kambarys,nes jau ankščiau atvažiavę gavo iš kart,o mes vis sėdim ir laukiam. O ji sako,oi atsiprašau,jums jau kambarys jau senai paruoštas,tik pamiršom. Nu viršūnė. Ne gana to,dar nuvedė ne į vilas,o į delux. Aš tada sakau,pala,mes nusipirkę vilas,o ne kažkur kitur. Tada vėl iškilo problema. Na pagaliau po kelių minučių mus įleido į vilą. Bet dar tuom viskas nesibaigė,kambarys prasmirdęs buvo kanalizaciją smile.gif. Sakau aš tokiam numeryje negyvensiu,keiskite man į kitą. Tada suderinom,kad ryt ryte pakeis į kitą kambarį, nes tai dienai neturėjo nieko į ką pakeist, o šiai dienai sutvarkys jį taip,kad nesijaus kanalizacijos. Ir iš tikro sutvarkė taip,kad dingo tas kvapas. Na tada nusprendėm nieko mes nekeist ir pasilikti tam kambaryje. Na bet ką liečia tvarkymą, tai tvarko tikrai nelabai gerai. Nors kasdien palikdavom po 1 dolerį arbatai,bet... Bent jau vilas tvarko jauni vaikinukai,tai gal dėl to nėra taip gerai išvalyta smile.gif

2. MAISTAS IR GĖRIMAI
ką liečia maistą,viskas liuks. Daug patiekalų ir skanu. Gal kas nepatiko,tai jų daržovės,man jos tokios be skonio,tai valgiau prie visko mažiukus pomidoriukus. Daug pasirinkimo saldumynų,tikrai skanūs,bet kaip tyčia matyt tie karščiai davė savo,tai mažai teko paragaut, nesinorėjo smile.gif. Dukra daugiau ragavo,tai viskas patiko smile.gif. Buvo nemažai eilių prie skanesnių patiekalų,bet tos eilės tikrai negazdino,greit eidavo smile.gif. Ką liečia alkoholinius gėrimus,tai ragavau alaus ir kažkokio kokteilio,lyg sultys su šnapsu,patiko.

3. PLIAŽAS
ką liečia pliažą,tikrai nebuvo taip,kad nebūtų gultų,visada jų rasdavom,tik reikėdavo šiek tiek paeiti ir paieškoti smile.gif. Rankšluoščius pliažinius keisdavo tris kart į savaitę : pirmadienį,trečiadienį ir penktadienį. Reikdavo ryte eit patiems pasikeist kur yra vidaus baseinas. Jūra gan greit gilėja,bet man tai buvo privalumas,nereik eit kaip Palangoj bile kiek atstumo,kad būtų galima pasimaudyt smile.gif. Labai sunkus ilipimas ir išlipimas į ją. Daug akmenų ir klampu. Pas ką jautresnės pėdos,rekomenduočiau vandens batus. Ir atsargiai vaikščiokite ant smėlio,jis labai karštas,degina pėdas. Yra pliaže bariukas,kuriame yra: hodogų,picos,blynelių su mėsa ar sūriu,taip pat bandelių su sūriu. Tai kartais net neidavome pietų,pilnai užtekdavo maisto prie jūros. Stovi šaldytuvai su limonadais,vandeniu,jogurtais.

4. TURGUS IR PREKYBOS CENTRAS
Kol nežinojome ėjome apsipirkti į turgų kuris randasi link Alanijos puses,po dešine viešbučio puse. Bet po to radome labai didelį turgų kitoj pusėj gatvės,prie prekybos centro kairės puses. Pasirinkimo tikrai labai daug ir nuderėti galima nemažai,bet prekės nėra kokybiškos. Už tai jei norite kokybės,pirkite tik gerokai brangesnius daiktus,nes tie pigūs nieko verti. Net vietiniai turkai mums tai sakė. Į tą didįjį trečiadieniais kur būna turgus net nėjome,sakė nieko ten gero.

5. KELIONĖS
Su Mustafa važiavome į Sapaderės kanjoną su džipais ir Žydrąją arka. Kelionės tikrai labai patiko,rekomenduoju. Tik perspėju,kad kas turit sveikatos problemų,tai į tą Žydrosios arkos kalną,bus labai sunku ilipti. Jis status ir karštis daro savo.

6. PINIGAI
Lietuvoje keičiausi dolerių tiek,kiek tik palikti arbatpinigiams, nes vietiniai metalo eurų nepripažysta,jiems geriau popieriniai doleriai smile.gif. Isikeičiau šiek tiek lyrų ir Lietuvoje,bet geriau keisti Turkijoje,ten kursas geresnis. O visa kita atsiskaitinėjau eurais ir grąža gaudavau jais,nes taip prašydavau,kad nesusimaišyti po to su tais pinigais biggrin.gif. Oro uoste kainos kosminės,tai stenkitės apsipirkti viską už jo ribų.

7. KLUBAS SUMER GARDEN
Ėjome į naktinį klubą esantį šalia viešbučio ( ėjom,nes bent kartą norėjome jame pabuvoti ir užsidėti pliusiuką,kad buvome biggrin.gif ),bet nuėjus po 23,00 val.dar buvo tuščia. Sakė reik ateit maždaug po 12,00 val. Bet jau mums per vėlu buvo,miegas darė savo,tai ėjome miegoti. Ten tiek per dieną pavargsti,kad jau vakare norisi tik lovos biggrin.gif

8. KELIONĖ NAMO
prieš išvažiuojant susižiūrėkite kada atvažiuos pasiimti jūsų autobusas. Visa info bus registratūroje ant stalo po kaire papkėje. Ieškokite lapo su savo agentūros logotipu ir reiso numeriu.

9. SEIFAS
seifas mokamas,para lyg 2 eurai ir paima užstatą 5 eurus,prieš išvykstant gražina.

10. INTERNETAS
internetas tikrai labai prastas visoj teritorijoj. Pasiskambint pvz per viber tikrai be šansų, teks bendrauti su namiškiais žinutėmis.

11. ATSILIEPIMAI
ar gryščiau į šį viešbutį? taip
bet nevažiuosiu vien dėl to,kad norisi pamatyti ir kitų šalių ir viešbučių smile.gif

Kam dar kils kokių klausymų,klauskite smile.gif

Atsakyti
Tyli tema. Nėjau niekas neatostogaujat ir nesiruošiat ?
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 07 31, 18:25)
Tyli tema. Nėjau niekas neatostogaujat ir nesiruošiat ?

aš tai skaitau.. ruošiuos... biggrin.gif paniškai bijau nes pirma kart skrisiu, ir dar su vaikais unsure.gif

toks jausmas kad nežinosiu kru eit , ką daryt... baimė nepražiopsot kokio autiko novaturo biggrin.gif

ir dar seku temą nes įdomu kada tie išankstiniai rudenį prasideda.. kad nepraleist biggrin.gif
Atsakyti
O as laukiu akciju vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 01, 10:38)
O as laukiu akciju  vacation1.gif

As ieskau pasiulymu rugsejui, ir kol kas nieko, nei is Lenkijos nei is Lietuvos kainos nedziugina...na dar yra aisku laiko, gal atsiras rolleyes.gif
Atsakyti

As ieskau pasiulymu rugsejui, ir kol kas nieko, nei is Lenkijos nei is Lietuvos kainos nedziugina...na dar yra aisku laiko, gal atsiras rolleyes.gif

Pernai tai rudenį tik brango. Aš nedrįsau ilgiau laukti. Aš spalį rinkausi, būtų tikęs ir rugsėjį

Atsakyti
Mums skrydis rugpjucio 8d ;) toks nekantrumas apemes...ziuriu kas rugpjucio 5d skrenda vietoje 10.15val nukeltas i 11.30val nesinorėtu taip nusikeltu
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 08 01, 10:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MajaLi" data-cid="71742271" data-time="1501573700"><div><p>As ieskau pasiulymu rugsejui, ir kol kas nieko, nei is Lenkijos nei is Lietuvos kainos nedziugina...na dar yra aisku laiko, gal atsiras vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pernai tai rudenį tik brango. Aš nedrįsau ilgiau laukti. Aš spalį rinkausi, būtų tikęs ir rugsėjį</p>

Pernai is Lenkijos gavau labai gera kaina, 330 euru uz viesbuti 5 zvaig. savaitei, siemet kol kas tokiu kainu, net su ziburiu nera, na ir tiesa sakant tokiu nesitikiu, bet kol kas nieko gero vis tiek.
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2017 08 01, 11:08)
Pernai is Lenkijos gavau labai gera kaina, 330 euru uz viesbuti 5 zvaig. savaitei, siemet kol kas tokiu kainu, net su ziburiu nera, na ir tiesa sakant tokiu nesitikiu, bet kol kas nieko gero vis tiek.

o per koki psl ieskote kelioniu is lenkijos? ir kas buna pagrindinis vezejas jei is lenkijos?
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2017 08 01, 12:08)

Net ir poprasciai variantai brangus.
Atsakyti