QUOTE(katee @ 2017 01 22, 22:40)
<p>Jerda, Cobre - dekui! Viska issisaugojau. Bandysime gal kazkur toliau palekti. Man viskas idomu. Absoliuciai. Net spirgu, galvodama☺</p>
<p>O kiek mazdaug automobilio nuoma parai kainuoja?</p>
oi, dabar as jau nebezinau net, nes as rezervuoju internetu visam atostogu laikui tiesiai is oro uosto. bet tarkim mastyciau apie 25-30 eur parai. na ir daugiau, jei norisi kazko ypatingesnio. cia, kad mazdaug isivaizduotumete. praktiskai visada buna pasiulymai ir viesbuciuose. dazniausiai kiek brangiau, bet uztat viskas vietoje. Ir butinai susitarkite del automobilio para ar dvi pries. nes paskui daznai lieka tik brangus automobiliai. Jei vyras abejoja, tai padrasinkite, nes as - moteris, vazineju ten drasiai, viskas daug paprasciau, nei atrodo per autobuso langa. Pypsena jie ispedami - kad lenkia ir jus nesugalvotumet tuo pat metu persirikiuoti, kad jau uzsidege zalia ir nemiegotumete prie sviesoforo, kad... zodziu, man patinka, nes tai paprastai buna perspejamieji pypsejimai.
gidai daznai prigasdina del nuomos. jau esu rasiusi, kaip sedejau susitikime, kur lenku gidas aiskino, apie nuomos baisumus ir, zinodamas, kad as vazineju su automobiliu, vis ziurejo i mane, kad tik as ko neleptelciau. tuo tarpu pries susitikima su turistais, sedejom prie registraturos ir plepejom, kur apvazinejau, kiek kuro sunaudojau, kur dar leksiu, kokia masina. Apie vairavimo ypatumus tik juokavom, nes abu zinojom, kad realybe ir tai, ka kalba turistams, gerokai skiriasi. taip, ten yra savos taisykles, kurias perimi, kai vazineji ilgiau. bet jei vaziuoji pagal taisykles, tai viskas ok, jie jas zino puikiai
ir dar - nulis promiliu ten
Papildyta:
QUOTE(katee @ 2017 01 22, 22:40)
Bandysime gal kazkur toliau palekti.
ten viskas labai arti. na laaaabai. toli vaziuoti jums nereiks. nors aisku, kad galima