<p> </p>
<p> </p>
Ir mane labai domina atsiliepimai
ir mane domina atsiliepimai apie Kimeros, uzsisakem jau spalio pradziai. dar klausimas kurios jau siemet parskridot- kaip situacija antalijos oro uoste? pernai atskridus stovejom eilej prie patikros 1.5valandos.... o isskrendant isvis eile buvo jau net lauke , pries iejima i orouosta, vos spejom praeit visas patikras pries 2.5val kai atveze iki skrydzio... siemet keliausim su vaiku, tai jau galvoju, kaip reiks ja nuteikt atkentet visa tai- pats skrydis tai man juokas su tuo stovejimu eilej.
Į priekį skrendant, tai gerą valandą užtrukom. Atgal pakankamai greitai gal apie 15 min.
o kuriuo metu jusu skrydziai buvo? mes pernai is vln isskridom 5.45, o is antalijos apie 9.30- tai sakau gal cia pats pikas skrydziu. siemet i prieki skrisim veliau is vln 10.20 bet grizt vistiek tuo pat metu reiks... o gal per metus tiesiog pasitvarke ir susimazino eiles
Laikai man rodos tokie patys Atgal rašau, tai jau pridavus bagažą - patikroje. Bagažo pridavime tai irgi gal 15 min., bet mes stovėjom vieni pirmųjų eilėje
Mes pries savaite grizom, daug zmoniu Antalijos oro uoste, ir eiles labai letai juda. Atgal i Lietuva greiciau praejom. Bet cia liepa, spali jau gal bus maziau zmoniu.Mes geguzi skridom. Kosmaras oro uoste Antalijos griztant buvo. Eiles nezmoniskos. Pralaukem belekiel ilgai. Viska praeje tiesiai i lektuva. Nebuvo kada kur blaskytis. Bet mum pirma kart taip ilgai.. skride 5 kartus..na kaip su mazyte skridom tai kaip tycia ir reikejo laukti tikrai ilgai. Visi mates piktoki. Grudasi..lenda.. nenoriu ne atsimint
P.s. kitus kartus visada skridom rugseji. Ner buve tokiu eiliu.