Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(girte @ 2017 07 16, 07:43)
<p>Labas Rytas,dar kartą norėčiau paklausti,ar iš čia besilaikančių yra buvę Kimeros Park Holiday Village ir galėtų parašyti plačiau apie jį,dėkoju parašiusioms rolleyes.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>

Ir mane labai domina atsiliepimai
Atsakyti
ir mane domina atsiliepimai apie Kimeros, uzsisakem jau spalio pradziai. dar klausimas kurios jau siemet parskridot- kaip situacija antalijos oro uoste? pernai atskridus stovejom eilej prie patikros 1.5valandos.... o isskrendant isvis eile buvo jau net lauke , pries iejima i orouosta, vos spejom praeit visas patikras pries 2.5val kai atveze iki skrydzio... siemet keliausim su vaiku, tai jau galvoju, kaip reiks ja nuteikt atkentet visa tai- pats skrydis tai man juokas su tuo stovejimu eilej.
Atsakyti

ir mane domina atsiliepimai apie Kimeros, uzsisakem jau spalio pradziai. dar klausimas kurios jau siemet parskridot- kaip situacija antalijos oro uoste? pernai atskridus stovejom eilej prie patikros 1.5valandos.... o isskrendant isvis eile buvo jau net lauke , pries iejima i orouosta, vos spejom praeit visas patikras pries 2.5val kai atveze iki skrydzio... siemet keliausim su vaiku, tai jau galvoju, kaip reiks ja nuteikt atkentet visa tai- pats skrydis tai man juokas su tuo stovejimu eilej.

Į priekį skrendant, tai gerą valandą užtrukom. Atgal pakankamai greitai gal apie 15 min.  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2017 07 28, 13:19)
.</p></div></blockquote><p>Į priekį skrendant, tai gerą valandą užtrukom. Atgal pakankamai greitai gal apie 15 min.  rolleyes.gif​ </p>

o kuriuo metu jusu skrydziai buvo? mes pernai is vln isskridom 5.45, o is antalijos apie 9.30- tai sakau gal cia pats pikas skrydziu. siemet i prieki skrisim veliau is vln 10.20 bet grizt vistiek tuo pat metu reiks... o gal per metus tiesiog pasitvarke ir susimazino eiles
Atsakyti

o kuriuo metu jusu skrydziai buvo? mes pernai is vln isskridom 5.45, o is antalijos apie 9.30- tai sakau gal cia pats pikas skrydziu. siemet i prieki skrisim veliau is vln 10.20 bet grizt vistiek tuo pat metu reiks... o gal per metus tiesiog pasitvarke ir susimazino eiles

Laikai man rodos tokie patys  :hmm: Atgal rašau, tai jau pridavus bagažą - patikroje. Bagažo pridavime tai irgi gal 15 min., bet mes stovėjom vieni pirmųjų eilėje  :ax:​ 

Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2017 07 28, 13:58)
dar klausimas kurios jau siemet parskridot- kaip situacija antalijos oro uoste? pernai atskridus stovejom eilej prie patikros 1.5valandos.... o isskrendant isvis eile buvo jau net lauke , pries iejima i orouosta, vos spejom praeit visas patikras pries 2.5val kai atveze iki skrydzio... siemet keliausim su vaiku, tai jau galvoju, kaip reiks ja nuteikt atkentet visa tai- pats skrydis tai man juokas su tuo stovejimu eilej.

Mes pries savaite grizom, daug zmoniu Antalijos oro uoste, ir eiles labai letai juda. Atgal i Lietuva greiciau praejom.
Bet cia liepa, spali jau gal bus maziau zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 07 28, 11:57)
Mes pries savaite grizom, daug zmoniu Antalijos oro uoste, ir eiles labai letai juda. Atgal i Lietuva greiciau praejom.
Bet cia liepa, spali jau gal bus maziau zmoniu.

Mes šiemet skridom per gazipašą - superinis oro uostas. Toks jausmas, kad vienas skrydis tuo metu buvo. Paskui tik pamatėm, kad dar vienas lėktuvas išskrenda. Viskas vietoj, jokių eilių,mažai žmonii vėsu ir greitai. Kai pernai Antalijoj atstovėjom val.patikroj tai šiemet lafa...
Atsakyti
Atskridę laukėm gal 1 val eilėje, išskrendant panašiai tiek prastovėjom registracijos eilėje, o prie patikros gal 20 min, atidarė visus praėjimus. Gidė sakė, kad dieną prieš mums atvykstant eilės buvo po 3 val prie patikros.
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2017 07 28, 13:58)

skridom liepos 15, parskridom liepos 25. Eilės prie patikros tiek nuskridus tiek isskrendant nedidelės, viskas gana greit ir sklandžiai, tikrai max iki pusvalandžio užtrukom. Palyginus kad į abi puses skrydžiai vėlavo 3 val, tai čia zuikio dainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2017 07 28, 16:23)
Mes šiemet skridom per gazipašą - superinis oro uostas. Toks jausmas, kad vienas skrydis tuo metu buvo. Paskui tik pamatėm, kad dar vienas lėktuvas išskrenda. Viskas vietoj, jokių eilių,mažai žmonii vėsu ir greitai. Kai pernai Antalijoj atstovėjom val.patikroj tai šiemet lafa...

Tikrai taip, mes pernai per Gasipasa skridom, buvom vienintelis lektuvas tuo metu, jokiu eiliu smile.gif
Atsakyti

Mes pries savaite grizom, daug zmoniu Antalijos oro uoste, ir eiles labai letai juda. Atgal i Lietuva greiciau praejom. Bet cia liepa, spali jau gal bus maziau zmoniu.
Mes geguzi skridom. Kosmaras oro uoste Antalijos griztant buvo. Eiles nezmoniskos. Pralaukem belekiel ilgai. Viska praeje tiesiai i lektuva. Nebuvo kada kur blaskytis. Bet mum pirma kart taip ilgai.. skride 5 kartus..na kaip su mazyte skridom tai kaip tycia ir reikejo laukti tikrai ilgai. Visi mates piktoki. Grudasi..lenda.. nenoriu ne atsimint :D

P.s.  kitus kartus visada skridom rugseji. Ner buve tokiu eiliu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 29 liepos 2017 - 11:05
Matyt, kaip pasiseks.Mes visada skrendame rugseji ir praetais metais isskrendant is Antalijos oro uosto eiles buvo kosmosas, pradedant nuo iejimo i oro uosta ir baigiant patikra.

QUOTE(...Lelyte... @ 2017 07 29, 12:03)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Frėja*" data-cid="71738617" data-time="1501243047"> Mes pries savaite grizom, daug zmoniu Antalijos oro uoste, ir eiles labai letai juda. Atgal i Lietuva greiciau praejom. Bet cia liepa, spali jau gal bus maziau zmoniu.</blockquote> Mes geguzi skridom. Kosmaras oro uoste Antalijos griztant buvo. Eiles nezmoniskos. Pralaukem belekiel ilgai. Viska praeje tiesiai i lektuva. Nebuvo kada kur blaskytis. Bet mum pirma kart taip ilgai.. skride 5 kartus..na kaip su mazyte skridom tai kaip tycia ir reikejo laukti tikrai ilgai. Visi mates piktoki. Grudasi..lenda.. nenoriu ne atsimint biggrin.gif
<p>P.s.  kitus kartus visada skridom rugseji. Ner buve tokiu eiliu.</p>

Atsakyti