Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Labas. Rugseji ir mes kylam 😍
Ar yra ekskursiju arba kokias rekomenduotumete su 1 metu vaiku? Labai prikeliaut nezadam bet porai valandu pakeist aplinka butu smagu smile.gif

Ir ar draudziat keliones keliaujamt su vaiku del ligos ar kitu neplanuotu ivykiu ?

Turkija didžiulė, vien mūsų kelionių agentūros į 3 oro uostus skraidina, o iš ten į skirtingus kurortus išvežioja. Pasakytumėte į kokį kurortą vykstate, lengviau būtų rekomenduoti. 

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 07 26, 18:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Petr@" data-cid="71735734" data-time="1501080568"><div><p>Labas. Rugseji ir mes kylam 😍
Ar yra ekskursiju arba kokias rekomenduotumete su 1 metu vaiku? Labai prikeliaut nezadam bet porai valandu pakeist aplinka butu smagu vartotojo įkelta nuotrauka

Ir ar draudziat keliones keliaujamt su vaiku del ligos ar kitu neplanuotu ivykiu ?</p></div></blockquote><p>Turkija didžiulė, vien mūsų kelionių agentūros į 3 oro uostus skraidina, o iš ten į skirtingus kurortus išvežioja. Pasakytumėte į kokį kurortą vykstate, lengviau būtų rekomenduoti. </p>

Mane domintu Antalijos regionas. Ka galima butu pamatyt su vaikais,kad neisvargintu? 4u.gif
Atsakyti
Pramečiau forumą, bet čia didesnė grupė, tai sakau gal kas matėte temą apie Ukrainą ir Odesą? Ryt tipo skrendu, bet nieko nerandu ... ;)
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 07 26, 19:46)
Pramečiau forumą, bet čia didesnė grupė, tai sakau gal kas matėte temą apie Ukrainą ir Odesą? Ryt tipo skrendu, bet nieko nerandu ... ;)

https://www.supermam...?...1667&st=504
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 07 26, 19:46)

sekmadienį važiuoju dviem savaitėm. Klauskit smile.gif
Atsakyti
aš tai ryt smile.gif na ne kažką, bet ačiū.... Et rugpjūtis rugsėjis nusimato ....
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 07 26, 20:12)
aš tai ryt smile.gif na ne kažką, bet ačiū.... Et rugpjūtis rugsėjis nusimato ....

Gero poilsio, manau nenusivilsite nei oru nei kainom. Tik truputi sugrįšite į 90 metus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2017 07 26, 21:16)
Gero poilsio, manau nenusivilsite nei oru nei kainom. Tik truputi sugrįšite į 90 metus.  bigsmile.gif

ai koks skirtums, po to kaliningradas laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2017 07 26, 17:49)

Ir ar draudziat keliones keliaujamt su vaiku del ligos ar kitu neplanuotu ivykiu ?

Gal zaliasis kanjonas patiktu smile.gif

O draustis butinu butiniausia! As pati pries dvi savaites su pusantru lelium apsilankiau ligoninej, draudimas praverte.
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2017 07 26, 17:49)
Labas. Rugseji ir mes kylam 😍
Ar yra ekskursiju arba kokias rekomenduotumete su 1 metu vaiku? Labai prikeliaut nezadam bet porai valandu pakeist aplinka butu smagu smile.gif

Taip,nepaminejau,Alanijos regionas 🤗
Atsakyti

Mane domintu Antalijos regionas. Ka galima butu pamatyt su vaikais,kad neisvargintu? 4u.gif

Pasikėlimas į Tahtali, tik kad nedebesuota būtų, nes kitaip tai pinigai į balą ;) Akvariumas, plaukimas jachta,Dinoparkas, Novaturas mačiau jau net ekskursijas į Goiniuk kanjoną organizuoja

Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2017 07 26, 19:10)

As su dukryte per Mustafa keliavom i Zydraja arka bei naktine Alanija, labai patiko wub.gif
Atsakyti