Tik dar karta sakau i alanijoje angels beatch nevažiuokit nes liksit nevalge ir be rankšluoščiu o kambarį tvarko tikk du kart savaitėje tikrai baisus viešbutis jokio animatoriaus nieko o buvau novaturo informuota kitaip va tau 4žvaigždutės su viskas iskaičiuota nežinnau kaip gryžus išmušinėti pinigus už tokią apgavystę
Jei kas negerai pretenzija novaturui turit parasyt ju gidams dar bunant turkijoj, grizus jau jie sako saukstai popiet ;)
Buvo draugai susidure su tokia situacija tik organizatorius buvo teztur, bet manau visiems operatoriams tai galioja, grizus jau jie sako jei nesiskundet ten budami tai nebuvo blogai...
O pries vaziuodami nesidomejot? https://www.tripadvi...nean_Coast.html
Matosi, kad tai tik pakeles motelis pernakvot
Matosi, kad tai tik pakeles motelis pernakvot
Tai kad vienintelis atsiliepimas ir tas pats pries pora dienu tik ikeltas...
Bet siaip pastebejau kad daug yra zmoniu, kurie tiesiog zino kaina, kuria sau gali leisti, ir praso kelioniu agenturoj pasiulymu, ir pasitiki, jei pasako, kad 4 zvaigzdutes... Nes logiskai mastant- na juk negaletu meluot... deja deja...
Tai kad vienintelis atsiliepimas ir tas pats pries pora dienu tik ikeltas...
Bet siaip pastebejau kad daug yra zmoniu, kurie tiesiog zino kaina, kuria sau gali leisti, ir praso kelioniu agenturoj pasiulymu, ir pasitiki, jei pasako, kad 4 zvaigzdutes... Nes logiskai mastant- na juk negaletu meluot... deja deja...
Yra net ir kitur: http://www.turpravda.com- 1,1 iš 10 nors ir iš 8 atsiliepimų, bet man jau to užtektų, kad tai būtų net nesvarstytinas variantas... Na tokios situacijos tik patvirtina, kad pats turi atlikti nemažus namų darbus, o ne pasitikėti vien ką sako agentai...
kažkaip vienam poste taip skaniai surašei, kad galvoju - nu va, tikrai, ragausiu aš tų "marmalų"
Kas liečia kebabus, tai pats skaniausias buvo mano ragautas, prieš kokius 12 metų Marmary, neatsimenu kaip vadinasi, bet atsimenu, kad jis labai plonas buvo, net nepanašus ką mes matom Lietuvoj, - be jokių pridėtinių daržovių, tik mėsa ir lavašas, bet toooks skanus ir sultingas, mmmm tiesa, buvo pirkta išsinešimui kioskely, kur vietiniai perka
na, viesbuciu maistas kitoks, bet nebutinai nevalgomas ar blogas, ar blogesnis, nei kavinese. ragaukite, gal ka atrasite patinkancio sau. as skaniai maitindavausi ir viesbuciuose. vistiek ta pati salis ir viesbutis tai, ar kavine, patiekalai tures nemenkai bendrumu. O kas liecia marmalus, tai Turkijoje labai populiarios valgykleles. Jose pavalgai skaniai ir santykinai nebrangiai. tai vat tose valgyklelese irgi papuliarus marmalai - tokius lengva gaminti dideliais kiekiais, islaikyti juos karstus. tas pats, kaip viesbuciuose, tik kitokiam formate ir su individualiu aptarnavimu
Kebabai pas juos, tai ne tai, ka mes vadiname kebabais. galima sakyti, kad kebabai aplamai visa kepta ant zariju mesa, net ir malta. o kiekvienam tokiam patiekalui ir pavadinimas buna: sis kebab, adana kebab, iskender kebab ir t.t.
Va prisiminiau, kad kam negaliu atsispirti, tai borek, su boregi ir boregi. sitie, kad ir miltiniai, bet nuodemingai skanus. nebent jums nepasiseks ir pataikysite ant labai sausu borek, kepinys netirps burnoje, o idaras bus is prasto surio, zalumynu proporcijos netinkamos. su boregi kiek ragavau, visada buvo nuostabus, tik karta gal buvo kazkokie permirke per daug. boregi iki siol nenevyle, bet jiems galioja tie patys blogu boregi pozymiai, kaip ir borek. karta ziurejau, kaip kavineje seimininke juos ruose - kociojo tesla ir vyniojo idara. kruopstus ir ilgas gamybos procesas.
Net pagooglinau, pasirodo borek tas pats kas Kroatijoje burek
taip, balkanuose irgi galima rasti tokiu kepiniu. juk viena imperija buvo kas ka ismoke, tai jau ir nesuprasi net. bet turkijos virtuve, labai daugelio saliu itakota. ir daugelio saliu virtuve ji pati irgi itakojo uzkariavimai turejo dar ir kulinarine puse
Ar tik ne šitie? lyg Tulumba vadinas jie.
Man tai pernelyg jie aliejuoti bet lyginant su kitais turkų saldumynais - vieni skanesnių. Nors baklava man labiau patiko...
Taip, šitie. skirtingose vietose šiek tie ir skonis skiriasi. Ir pas mus šakotis skoniu skiriasi, vienos kepyklos skanesnis, kitos ne taip. priklauso nuo visko, pradedant produktais, virėjo sugebėjimais ir baigiant kas kiek tą aliejų keičia ir kokį naudoja.
tai kad aš dar niekur nebuvau aš vis DAR ruošiuosi važiuot
Sveiki, gal kas šiemet buvote AKKA ATENDONE, kaip ten šiemet??