Jerda, nera turkiskas maistas astrus. gal ant tokio pataiket, gal specialiai jums pribere, kad paziuret, kaip reaguojate. sriubos ju tikrai neastrios, o svelnios. paastrinimui salia duoda su lekstele priedu: pipiru zaliu ar mazu marinuotu, iki koses konsistencijos sukapotu darzoviu uztepeles, astriu prieskoniu misinio indeliuose.
Gali visko būti. Tuomet aš didvyriškai atlaikiau šį išbandymą- įveikiau, beveik, na kažkiek mėsos, pipirų keptų ir svogūnų palikau.
Cobre tai gal saldumynų nemėgsti? Ne kiekviena sugeba grįžti iš Turkijos sulieknėjus man panašiai tas pats svoris išlieka, na gal koks puskilogramis nukrenta, bet ten taip karšta, matyt vanduo nugaruoja , mėgaujuosi saldumynais, ko namuose sau kasdien neleidžiu bet ir ištisai judesyje, taigi kompensuojasi
Oi kaip pasiilgau simitų, vietinių baronkų. Man tai labai skani jų skūrytė Dar Magnum ledai ten manęs jau laukia, didelis pasirinkimas , pas mus tokio nėra. Šokoladas su pistacijomis, ir visokia konditerija, man labai patinka nežinau kaip vadinasi, tokie pailgi,greičiausiai gaminami per konditerinį švirkštą išspaudžiami, aliejuje išverdami ir dar paskui sirupe. Na aš tik taip manau kad jie gaminami, gal būt ir kitaip, aš jų nė pavadinimo nežinau, bet pamačiusi iš karto atpažįstu
Už viešbučio ribų maistu pasipildant mitybą vaisiais ir saldumynais iki mėsos man nebelabai eilė daeina pasidalinki ko labiausai pasiilgai tu, apart kavos . Aš jos nemėgstu, arbata man jų geriama, bet nealpstu aš dėl jos. granatų sulčių skonis yra gėris, o mano skrandžiui jos peilis.