Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(katee @ 2017 07 22, 09:15)
<p>Skaitet? unsure.gif </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://m.fishki.net/2341975-u-beregov-turcii-i-grecii-proizoshlo-zemletrjasenie-magnitudoj-67-esty-pogibshie-i-desjatki-ranenyh.html?from=fb'>http://m.fishki.net/2341975-u-beregov-turcii-i-grecii-proizoshlo-zemletrjasenie-magnitudoj-67-esty-pogibshie-i-desjatki-ranenyh.html?from=fb</a></p>

Jau vakar visose ziniose buvo
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2017 07 22, 09:43)
Rugsejo pabaigoje norim keliauti su 8m ir 1m mergaitemis gal yra kur geras pasiulymas seimai iki 1400e

kuriam laikui?
i 5zv tai be sansu, bent jau ziurint kol kas.
10 n tai nuo 2000 eina.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 07 22, 09:59)
kuriam laikui?
i 5zv tai be sansu, bent jau ziurint kol kas.
10 n tai nuo 2000 eina.

na jiems 1m vaikas nekainuoja tai į 1600 7n galima rugseji tilpti

http://www.kelioniup...as-iskaiciuota/

rugsejo 30d 1600eu i crystal aura
http://www.kidytour....ch-resort---spa
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 07 21, 22:32)
Bet apart Eftalijos, lyg niekur nepastebėjau, kad mokami malonumai g.gif

Stovi ir xafiroj tie mokami vezimeliai, bet cia toks tingus ir abejingas personalas, kad nustumta taip i kampa, kad beveik nesimato smile.gif Tik masineliu ir riedziu nuoma matomoj vietoj, vis matosi verkianciu vaiku jei tevai neleidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 07 22, 10:30)
Stovi ir xafiroj tie mokami vezimeliai, bet cia toks tingus ir abejingas personalas, kad nustumta taip i kampa, kad beveik nesimato smile.gif Tik masineliu ir riedziu nuoma matomoj vietoj, vis matosi verkianciu vaiku jei tevai neleidzia smile.gif

Fb skaiciau, kad nesvarus viesbutis. Sulciu pripilta, stalai nevalyti ir pan. Ar tiesa? Juros krantas labai baisus?
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 07 22, 11:09)
na jiems 1m vaikas  nekainuoja tai į 1600 7n galima rugseji tilpti

http://www.kelioniup...as-iskaiciuota/

rugsejo 30d  1600eu i crystal aura
http://www.kidytour....ch-resort---spa

Man rugsejo 30 jau ne rugsejis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 07 22, 10:46)
Fb skaiciau, kad nesvarus viesbutis. Sulciu pripilta, stalai nevalyti ir pan. Ar tiesa? Juros krantas labai baisus?

Papludimys tikrai baisokas, ten toks krantas nedekingas viso to miestelio, toks juodas purvinas smelis ir akmenukai, yra foto tophotels, tai taip viskas realiai ir atrodo.

Del svaros, tai tikriausiai nuo poilsiautoju prriklauso kiek jie pritersia, nes zmoniu labai daug, personalas nespeja valyt jei prieina tokiu nuo zagres, kur laisto viska, siuo metu su svara viskas ok, kartais susidaro toks vaizdas kad valo pagal valandas, buna sedi prie staliuko ir ateina pradeda purkst stala ir valyt smile.gif))
Siaip jeigu atvirai, tai uz didesne suma ir nevaziuociau, musu devintas kartas turkijoj, tai turiu su kuo palygint, UAI cia tikrai ne daugiau nei AI, ne daugiau 4 zvaigzdes, o personalui tik 2 balus duociau, nes tokio abejingumo dar nei vienam viesbutyje nemaciau, pirma diena labai keista buvo, dabar jau apsipratom, zinom kur neit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 07 22, 11:06)
Papludimys tikrai baisokas, ten toks krantas nedekingas viso to miestelio, toks juodas purvinas smelis ir akmenukai, yra foto tophotels, tai taip viskas realiai ir atrodo.

Del svaros, tai tikriausiai nuo poilsiautoju prriklauso kiek jie pritersia, nes zmoniu labai daug, personalas nespeja valyt jei prieina tokiu nuo zagres, kur laisto viska, siuo metu su svara viskas ok, kartais susidaro toks vaizdas kad valo pagal valandas, buna sedi prie staliuko ir ateina pradeda purkst stala ir valyt smile.gif))
Siaip jeigu atvirai, tai uz didesne suma ir nevaziuociau, musu devintas kartas turkijoj, tai turiu su kuo palygint, UAI cia tikrai ne daugiau nei AI,  ne daugiau 4 zvaigzdes, o personalui tik 2 balus duociau, nes tokio abejingumo dar nei vienam viesbutyje nemaciau, pirma diena labai keista buvo, dabar jau apsipratom, zinom kur neit smile.gif

Tai jau ir nusiteikeme, kad nebus juros. Nors kai vaziuojam, visuomet laika leidziam prie jos. Ir musu jau 7 kartas bus. Niekad nevaziuojam i antra juosta, net neziurim. Net si karta surizikavom uz tiek €.
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 07 22, 11:06)
personalas nespeja valyt jei prieina tokiu nuo zagres, kur laisto viska, siuo metu su svara viskas ok, kartais susidaro toks vaizdas kad valo pagal valandas, buna sedi prie staliuko ir ateina pradeda purkst stala ir valyt smile.gif))
Siaip jeigu atvirai, tai uz didesne suma ir nevaziuociau, musu devintas kartas turkijoj, tai turiu su kuo palygint, UAI cia tikrai ne daugiau nei AI,  ne daugiau 4 zvaigzdes, o personalui tik 2 balus duociau, nes tokio abejingumo dar nei vienam viesbutyje nemaciau, pirma diena labai keista buvo, dabar jau apsipratom, zinom kur neit smile.gif

Kuom jums kliūva ta Žagarė? Nu aš ne iš kaimo, lyg ir išsilavinusi, ir ką... Nuvažiavau į Turkiją su mažais vaikais, deda kąsnį į burną nepataiko - teplia liaple, krenta, tai man gal maitinti pačiai, kad jau labai kaimietiškai nepasirodyti... biggrin.gif dar buvo atvejis, kad su lėkštėm neįsipaišiau į stiklines duris ir tiesiai į jas išsitaškiau, taip jau būna, kai akimis seki du savo nenuoramas... Nu ir nieko, personalas prišoko, klausė, kaip aš jaučiuosi, greit išvalė, sutvarkė ax.gif bet aš čia ne apie populiarius viešbučius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 07 22, 14:27)
Kuom jums kliūva ta Žagarė? Nu aš ne iš kaimo, lyg ir išsilavinusi, ir ką... Nuvažiavau į Turkiją su mažais vaikais, deda kąsnį į burną nepataiko - teplia liaple, krenta, tai man gal maitinti pačiai, kad jau labai kaimietiškai nepasirodyti...  biggrin.gif dar buvo atvejis, kad su lėkštėm neįsipaišiau į stiklines duris ir tiesiai į jas išsitaškiau, taip jau būna, kai akimis seki du savo nenuoramas... Nu ir nieko, personalas prišoko, klausė, kaip aš jaučiuosi, greit išvalė, sutvarkė  ax.gif bet aš čia ne apie populiarius viešbučius  4u.gif

Niekur neminejau jokios Zagares smile.gif)))
Ir apie zmones su vaikais net nesneku, turkai vaikus myli ir tuoj pat sutvarko jei kas atsitinka ;)
As turejau omeny tokias kompanijas, kur prisinesa kruvas maisto prie stalo, prisnerkscia aplink metro spinduliu ir kai jau patiems pasidaro nemalonu sedet, perseda prie kito stalo... Jei tokiu atsiranda, tai buna ir ilgiau tas jovalas pastovi, nes personalas pirmiausia sutvarko svaresnius staliukus, kaf zmones turetu kur atsisest, nereiketu ratu su lekstem sukt, kai srautas sumazeja, sutvarko ir tuos, pirma diena, teko matyt toki vaizda, tai tada buciau ir as galejus toki komentara parasyt ir dar foto idet smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2017 07 22, 14:27)
Kuom jums kliūva ta Žagarė? Nu aš ne iš kaimo, lyg ir išsilavinusi, ir ką... Nuvažiavau į Turkiją su mažais vaikais, deda kąsnį į burną nepataiko - teplia liaple, krenta, tai man gal maitinti pačiai, kad jau labai kaimietiškai nepasirodyti...  biggrin.gif dar buvo atvejis, kad su lėkštėm neįsipaišiau į stiklines duris ir tiesiai į jas išsitaškiau, taip jau būna, kai akimis seki du savo nenuoramas... Nu ir nieko, personalas prišoko, klausė, kaip aš jaučiuosi, greit išvalė, sutvarkė  ax.gif bet aš čia ne apie populiarius viešbučius  4u.gif

Niekur neminejau jokios Zagares smile.gif)))
Ir apie zmones su vaikais net nesneku, turkai vaikus myli ir tuoj pat sutvarko jei kas atsitinka ;)
As turejau omeny tokias kompanijas, kur prisinesa kruvas maisto prie stalo, prisnerkscia aplink metro spinduliu ir kai jau patiems pasidaro nemalonu sedet, perseda prie kito stalo... Jei tokiu atsiranda, tai buna ir ilgiau tas jovalas pastovi, nes personalas pirmiausia sutvarko svaresnius staliukus, kaf zmones turetu kur atsisest, nereiketu ratu su lekstem sukt, kai srautas sumazeja, sutvarko ir tuos, pirma diena, teko matyt toki vaizda, tai tada buciau ir as galejus toki komentara parasyt ir dar foto idet smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 07 22, 15:42)

Nu gali būti, aš tokių vaizdų nemačiau, tai jau maniau papuolu į "juodą" sąrašą ax.gif
Prie manęs buvo vienas rusas prisikabinęs, sužinojęs, kad aš iš Lietuvos, klausinėjo, kodėl mes taip nekenčiam rusų, ilgai aiškinau, bet veltui, kad nieko prieš rusus neturiu... Kitą kartą mielai važiuočiau ten kur rusų daug ir muzikantai atvažiuoja rusai, lyg skaičiau, kad yra tokių viešbučių 4u.gif
Atsakyti
Xafiroj tai sakyciau dabar pusiau rusai su turkais, kitu tautybiu gal 10 proc., lietuviu kol kad nesutikom niekur, gal ir nera smile.gif
Atsakyti