</p><p>Fui, kaip negrazu!</p><p>VISUR, absoliuciai visur, zmones uzima gultus, ir Europos salyje ir Azijos. Zmones gali ir pavalgyt nueit, ar pasimaudyt. Taip, negrazu uziminet keliose vietuose arba uzimt ir neateit puse dienos, bet tai ka jus padaret, taine ko graziau pasielget, GEDA</p>
Credo, jei visi viešbučių poilsiautojai laikytųsi jūsų mąstymo- nemandagu užsiimti gultus- būtų tobula. Deja deja... tiek rusai, tiek vokiečiai užsiiminėja..taip daugumoje.... bet tikrai būna pikta, kai pvz: ant pirso norisi degintis I eilėje, o ten visą valandą 2 likę laisvi gultai užimti atsivežtiniais DolčeGabana rakšluoščiais. Deginausi gal valandą, pusantros, antroj eilėj...artėjant pietų metui atėjo vokietis, susirinko rankšluoščius ir nuėjo valgyti...mačiau vėliau jį valgykloje... Jie užėmė gultus, nesinaudojo jais visą pusdienį ir kitiems neleido pasinaudoti.
</p></div></blockquote><p>Tai jus po Cristal Aura norite sokteleti i Maxx Royal? Kokios bedos, sumokat 4-6 gabalus ir rukat cigaras
</p><p>Beje, kas i maxx vaziuoja, tikrai cia atsiliepimu nerasys </p>
O po Crystalio jau negalima į MAXX ? Reikia į kokį visai II linijos... (jei nelakstytumėm 2-3 kart per metus atostogų kur šilta ir slidinėti- tai ir maxx-ui užtektų... ) Juokauju..norėti ir svajoti- sveika, bet va ar vertas tas maxx royal . Skaitau rusų atsiliepimus apie abu MAX royalius, tai radau visokių nuomonių, ir visokios info.
Taip kad kiaulišką elgesį suprantu
Dar galima pabandyti neiti pas atsakingą asmenį ir paprašyti atvežti papildomų gultų. Esu mačiusi taip darė... . Tik nežinau ar visada pavyks.....
Atostogavome tokiame viesbutyje, kur tokios problemos nebudavo, taciau jei nerasdavome vietos ten, kur noredavome-eidavome kitur, jei nerasdavom prie juros-tiesiog viska sukraudavom i kruvyte ant smelio ir eidavom maudytis.
Negalima kiauliskai elgtis jei aplikui kiti kiauliskai elgiasi. Ne viesbucio sveciai kalti, kad tokios problemos. Tiesiog dekit minusa tam viesbuciui ir niekada ten kojos nebekelkite
Labai prašau, pasidalinkite viešbučių pavadinimais, kur nėra gultų problemos, nes aš geriau primokėsiu, bet jau dėl gulto ratų nesuksiu, nesinervinsiu, o keltis 8 ryto juos užsiimti tai išvis misija neįmanoma, mes miegam iki 9,30-10 ir netrumpiau....
Siandien 8,30 pasiemiau ranksluoscius palikusi miegancia seimyna, nuvaziavau iki salos, uzemiau gultus. Gryzusi radau seimyna restorane, uzkandom ir pasieme daiktus varem i sala. Viskas truko apie valanda nuo uzemimo iki sugryzimo. Ir ka.... ant musu ranksluosciu susikrove daiktus guli senuku kazkokiu tamsiu kompanija. Visi apsimeta kad nieko nesupranta ir kad cia ju vieta, rodau kad guli ant musu ranksluosciu, tai nagla bobule juos nueme ir meta i mane, as atgal juos tiest, ji juos ant zemes. 10 ryto nei prie vieno baseino saloj vietos nebegavom, net prie vaikisko!!!! As buciau tikrai kibusi del tu gultu iki galo, bet mano vyras visad linkes nusileist konfliktuose svetimiems. Tai isivaizduokit kaip faina buvo, gryzt atgal i viesbuti nebuvo prasmes, nes ten vietu jau ir kazin ar rasi, tai gulejom prie juros ir lakstem paskui mazaji i baseinus
Ataka jums cia viskas manau tiks ir patiks, nes visi minusai susije su vaikais
Aš tai noriu padėkoti, kad jūs viską parodote atviromis kortomis. Jūsų patirtis (gal ir sutinkama ne taip kaip tikėjotės) pasyvioms forumo skaitytojoms yra aukso vertės. Ir agentėms irgi. Tad neimkit labai į širdį jei nesutinka su jūsų poelgiais, bet dekui, kad parašote ir dar parašysit paie Eftalijas.
užjaučiu dėl konflikto su bobule. Man irgi buvo konfliktas su turku, kuris užsirūkė stebint koncertą amfiteatre. Paprašius nerukyti, be to ten nerūkoma, ir dar + kita moteris paprašė nerukyti nes sėdėjo šalia su vaikais, jis užgesino cigaretę, o paskui, praėjus gal 5 minutėms atsisuko ir pradėjo turkiškai rėkti kažką ir ant manęs ir ant tos rusės su vaikučiais... O aš jam lietuviškai atsakinėju ramiu balsu... Viską sumečiau ramadanui...kaip sakant piktas, nevalgęs, negėręs ir t.t. Tik nesupratau, kodėl jis tik po 5 min atsisuko ir pradėjo klykti....bet jau juokėsi visi aplink sėdėję, nes nesuprato kas čia jam buvo....
</p></div></blockquote><p>Nuostabus viešbutis! Grįžusi iš pasiplaukiojimo laivu Kemero pakrante puoliau google ieškoti kas per viešbutis ir kiek kainuoja - supratau kad tai ir liks svajone
Tik nuo mūsų priklauso ar svajonės lieka svajonėmis ar išsipildo. Tik va ar verta tą svajonę versti realybe...nes kartais marketinginiai dalykai būna labai gerai sudėlioti ir kaina sudvigubinta, nors tikrai neverta...