Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Credo @ 2017 07 20, 20:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Daivija" data-cid="71728629" data-time="1500568472"><div><p>Nors pati radau gultus (mes 3 suauge ir 2 vaikai imdavom 2 gultus). Salia buvo 3 gultai uzmesti ranksluosciais. Palaukiau 30 min. - niekas neatejo - ir sumeciau visus ranksluoscius ant tumbackos (staliuko). Kol mes buvom prie baseino - iekas neatejo paimti ranksluosciu.. Vat tokie poilsiautojai mane zudo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O tai broliai lietuviai!!!   doh.gif  ploja.gif  maniau, kad tik laukiniai arabai numeta tavo daiktus ant zemes, kaip tunise maciau.
</p><p>Fui, kaip negrazu!</p><p>VISUR, absoliuciai visur, zmones uzima gultus, ir Europos salyje ir Azijos. Zmones gali ir pavalgyt nueit, ar pasimaudyt. Taip, negrazu uziminet keliose vietuose arba uzimt ir neateit puse dienos, bet tai ka jus padaret, taine ko graziau pasielget, GEDA</p>

Ten VISĄ DIENĄ niekas neatėjo! Ir ant žemės niekas nenutrenkė tų rankšluosčių! Tuo labiau personalas irgi prie mano akių nuėmė rankšluosčius ir sikrovė ant vieno gulto. Tiesa, aš ne po pusvalandžio nuėmiau rankšluosčius, o eidama vakarieniaut. Aš už sąžiningumą. Ir patys mes buvom išėję, bet vistiek palieki kremus, kažkokią pliažo amuniciją.
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2017 07 20, 22:33)
Nesuprantu...dviem postais auksčiau jūs išreiškėt visai kitą nuomonę...

Matyt netaip supratote. Iš principo nesutinku su gultų užėmimu nepaisant jokių pasiteisinimų-daug mokėjau už kelionę, noriu ir užsiimu ir pan. Tiesiog tai nekultūringa -tavęs nėra-susirink daiktus ir eik ten, kur eini. Jei toks viešbutis, kur vyksta toks turgus ,-kojos į jį nekelčiau. O jei viešbutis to net nedraudžia - visai baisu.
Senukus pateisinau todel, kad jie kovojo su jusu nekulturingumu ir norejo jus pamokyti. Jie teisus, nors as taip nesielgciau ir nesielgiu.
Gal dabar aiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 20 liepos 2017 - 21:46
QUOTE(Mazule @ 2017 07 20, 21:50)
O as nesuprantu ir nepateisinu.

Negalima kiauliskai elgtis jei aplikui kiti kiauliskai elgiasi. Ne viesbucio sveciai kalti, kad tokios problemos. Tiesiog dekit minusa tam viesbuciui ir niekada ten kojos nebekelkite  mirksiukas.gif

O tai kas kaltas, jei ne svečiai, užimdami gultus visai dienai, kai patys net nepasirodė?
Atsakyti
Floora mes jai matysim kad nėra vietų imsim suaugusių zonoje mokama pavėsinę. Mano vyras kažkodėl apie ją svajoja 😂
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 07 20, 22:44)
O tai kas kaltas, jei ne svečiai, užimdami gultus visai dienai, kai patys net nepasirodė?

Viešbutis, jei leidžia tokį turgų, neįspėjantis, kad taip negalima, o tvarką palaikantys berniukai, pamatę ilgiau kaip valandą užimtus nenaudojamus gultus tiesiog juos turi patuštinti.
Tik tokiuose ilsimės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 20 liepos 2017 - 21:52
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 07 19, 08:34)
šiandien kažkuri lygtai į Alan xafira važiuoja  bigsmile.gif
lauksiu atsiliepimų kiek laiko važiavot iki viešbučio .. kaip kambarys atrodo.. ir t.t  biggrin.gif  4u.gif

Linkejimai is xafiros smile.gif
Viesbutyje buvom 12:30, lektuvas nusileido 8:30, autobusas pajudejo 10, kol visi susirinko.
Internetas cia labai prastas, yra ir mokamas, bet neimam, norim, kad vaikai nuo telefonu pailsetu smile.gif
Kambarys geras, labai didelis, bet vaizdas pro langa i siukslyna smile.gif Kadangi siemet mes antra karta tr, tai automatiskai lyginam su eftalia village, vaikai sako, kad vienareiksmiskai ten buvo geriau smile.gif Siaip nera blogai, zmoniu ziauriai daug, bet eiliu nera prie maisto, tik prie ledu po kokia 10 zmoniu eile, gultus irgi abi dienas radom, nors dauguma uzimti ir niekas neateina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 07 20, 19:48)
Viešbutis, jei leidžia tokį turgų, neįspėjantis, kad taip negalima, o tvarką palaikantys berniukai, pamatę ilgiau kaip valandą užimtus nenaudojamus gultus tiesiog juos turi patuštinti.
Tik tokiuose ilsimės

Na va pagaliau...tokia turi būti viešbučio politika turi būti! Aš n kartų rašiau, tik iš kitos pusės:D Sekančam kartui vienas iš pagr.punktų bus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 07 20, )
Senukus pateisinau todel, kad jie kovojo su jusu nekulturingumu ir norejo jus pamokyti. Jie teisus, nors as taip nesielgciau ir nesielgiu.
Gal dabar aiskiau  mirksiukas.gif

Kurioje vietoje buvo mano ne kulturingumas?
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 07 20, 19:43)
Matyt netaip supratote. Iš principo nesutinku su gultų užėmimu nepaisant jokių pasiteisinimų-daug mokėjau už kelionę, noriu ir užsiimu ir pan. Tiesiog tai nekultūringa -tavęs nėra-susirink daiktus ir eik ten, kur eini. Jei toks viešbutis, kur vyksta toks turgus ,-kojos į jį nekelčiau. O jei viešbutis to net nedraudžia - visai baisu.
Gal dabar aiskiau  mirksiukas.gif

Nu atleiskit bet nesuprantu...senukai, kurie užsogrobė rezervuotą gultą yra teisūs. O prieš tai rašote, kad tai kiauliška. Ar aš jau susipainiojau?
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 07 20, 23:04)
Kurioje vietoje buvo mano ne kulturingumas?

Pirma - uzsiimti gultus, antra - dar kazka su senukais aiskintis mirksiukas.gif
Bet jei atostogaujate tokiame balagane, matyt tokia situacija issauke aplinka - kaip Paksui buvo "aplinka kalta" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 07 20, 22:44)
Floora mes jai matysim kad nėra vietų imsim suaugusių zonoje mokama pavėsinę. Mano vyras kažkodėl apie ją svajoja 😂

Jeigu as buciau be vaiku, manes neerzintu tas atstumas iki juros ir vazinejimas autiku, eiciau iki jos kasdien ir tik pestute, neguleciau ir vietu neuzimineciau prie baseinu, nes prie juros poilsis tobuliausias, ramiausias ir graziausias biggrin.gif bet yra kaip yra, negalim mes be tu savo kinderiuku niekur vykti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2017 07 20, 23:08)
Nu atleiskit bet nesuprantu...senukai, kurie užsogrobė rezervuotą  gultą yra teisūs. O prieš tai rašote, kad tai kiauliška. Ar aš jau susipainiojau?

Rezervuotu gultu tiesiog nebuna mirksiukas.gif
Atejo senukai, pamate, kad kazkas, ko nera, uzsieme, o jie ignoruodami kazkieno paliktus ranksluoscius tiesiog pradejo ilsetis.
Jau rasiau - taip nesielgciau, bet jie teisesni uz rezervavusius. biggrin.gif

Isvada - negalima uzgrobti gultu; bet tokius grobejus pasukleti kartais galima, ka ir dare senukai mirksiukas.gif gal tik taip jauna seimynele supras, kad tai nekultuinga.
Aukstos klases viesbuciuose taip neturetu buti - nei gultu uzgrobimo, bei auklejimo - jau rasiau - taip uzgrobikus aukleja viesbucio personalas nurinkdamas ranksluoscius, pati maciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 20 liepos 2017 - 22:17