QUOTE(Credo @ 2017 07 20, 20:14)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Daivija" data-cid="71728629" data-time="1500568472"><div><p>Nors pati radau gultus (mes 3 suauge ir 2 vaikai imdavom 2 gultus). Salia buvo 3 gultai uzmesti ranksluosciais. Palaukiau 30 min. - niekas neatejo - ir sumeciau visus ranksluoscius ant tumbackos (staliuko). Kol mes buvom prie baseino - iekas neatejo paimti ranksluosciu.. Vat tokie poilsiautojai mane zudo </p></div></blockquote><p>O tai broliai lietuviai!!! maniau, kad tik laukiniai arabai numeta tavo daiktus ant zemes, kaip tunise maciau.
</p><p>Fui, kaip negrazu!</p><p>VISUR, absoliuciai visur, zmones uzima gultus, ir Europos salyje ir Azijos. Zmones gali ir pavalgyt nueit, ar pasimaudyt. Taip, negrazu uziminet keliose vietuose arba uzimt ir neateit puse dienos, bet tai ka jus padaret, taine ko graziau pasielget, GEDA</p>
</p><p>Fui, kaip negrazu!</p><p>VISUR, absoliuciai visur, zmones uzima gultus, ir Europos salyje ir Azijos. Zmones gali ir pavalgyt nueit, ar pasimaudyt. Taip, negrazu uziminet keliose vietuose arba uzimt ir neateit puse dienos, bet tai ka jus padaret, taine ko graziau pasielget, GEDA</p>
Ten VISĄ DIENĄ niekas neatėjo! Ir ant žemės niekas nenutrenkė tų rankšluosčių! Tuo labiau personalas irgi prie mano akių nuėmė rankšluosčius ir sikrovė ant vieno gulto. Tiesa, aš ne po pusvalandžio nuėmiau rankšluosčius, o eidama vakarieniaut. Aš už sąžiningumą. Ir patys mes buvom išėję, bet vistiek palieki kremus, kažkokią pliažo amuniciją.