Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Aš tai vis laukiu ar atsiras temoje kas buvo MAXX ROYALyje... bigsmile.gifŠiaip, puoselėju viltį kada nors ten nuvykti, tik va nežinia ar jaukiai jausimės tokioj prabangoj....Plaukiant jachta pro šalį matėm tą MAXX royalį, tiek, kad tikrai tuščias jų paplūdimys buvo..vos keli žmonės vidurdienį...

Tai jus po Cristal Aura norite sokteleti i Maxx Royal?  :mirksiukas:  Kokios bedos, sumokat 4-6 gabalus ir rukat cigaras  :super:  .

Beje, kas i maxx vaziuoja, tikrai cia atsiliepimu nerasys   :bigsmile: 

Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2017 07 20, 17:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Daivija" data-cid="71728629" data-time="1500568472"><div><p>Nors pati radau gultus (mes 3 suauge ir 2 vaikai imdavom 2 gultus). Salia buvo 3 gultai uzmesti ranksluosciais. Palaukiau 30 min. - niekas neatejo - ir sumeciau visus ranksluoscius ant tumbackos (staliuko). Kol mes buvom prie baseino - iekas neatejo paimti ranksluosciu.. Vat tokie poilsiautojai mane zudo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O tai broliai lietuviai!!!   doh.gif  ploja.gif  maniau, kad tik laukiniai arabai numeta tavo daiktus ant zemes, kaip tunise maciau.
</p><p>Fui, kaip negrazu!</p><p>VISUR, absoliuciai visur, zmones uzima gultus, ir Europos salyje ir Azijos. Zmones gali ir pavalgyt nueit, ar pasimaudyt. Taip, negrazu uziminet keliose vietuose arba uzimt ir neateit puse dienos, bet tai ka jus padaret, taine ko graziau pasielget, GEDA</p>

O jūs skaitėt 2-3 psl.atgal? Čia rašoma, kai visai gultų nerandama, o ne patikusioj vietoj numesti rankšluoščius. Taip Saphire tokių buvo daug, kur užmesta ir nenaudojama. Ten kur naudojama matosi, tai rankšluostis šlapias, tai tapkės ar kremas, gėrimai palikti ir ten tikrai nenuims niekas.Pati Ieva ( viešbučio darbuotoja)sakė nusiimti reikia, pati praeina ir nuima rankšluoščius. Ir jokios gėdos nematau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dloj: 20 liepos 2017 - 19:38

O jūs skaitėt 2-3 psl.atgal? Čia rašoma, kai visai gultų nerandama, o ne patikusioj vietoj numesti rankšluoščius. Taip Saphire tokių buvo daug, kur užmesta ir nenaudojama. Ten kur naudojama matosi, tai rankšluostis šlapias, tai tapkės ar kremas, gėrimai palikti ir ten tikrai nenuims niekas.Pati Ieva ( viešbučio darbuotoja)sakė nusiimti reikia, pati praeina ir nuima rankšluoščius. Ir jokios gėdos nematau.

Situacija. FULYA viesbuty, geguzes men, kai uzimtumas buvo gal tik 20 proc, gultu kur nori ir kiek nori, nes sezono pradzia, o baseinu 7, isejom atsigert kavos gal kokiai 20 min. Grizom, viena musu gulta nustume i krumus, kita dar kazkur, o i viduri pastate savo 4. O jus ka norit.

Egipte arabai tiesiai ant tavo daiktu atsisesdavo, kai eidavom maudytis, nuolat saugodavom akies krasteliu daiktus. Nors tai buvo brangus viestubis, ne landyne kokia.

Tai va, taip. Kai jusu ranksluosti numes ir nerasite, o mokesite bauda 20 euru, gal susimastysite.

Na, nera laisvu gultu, tai nera, nesielkite kaip kiaules, jeigu kiti kiauliskai elgiasi. Gultus uzima ir uzimines, nieko cia nepakeisite.

Parodykit savo kultura, o ne... atvirksciai.

Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2017 07 20, 17:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dloj" data-cid="71728701" data-time="1500572123"><div><p>O jūs skaitėt 2-3 psl.atgal? Čia rašoma, kai visai gultų nerandama, o ne patikusioj vietoj numesti rankšluoščius. Taip Saphire tokių buvo daug, kur užmesta ir nenaudojama. Ten kur naudojama matosi, tai rankšluostis šlapias, tai tapkės ar kremas, gėrimai palikti ir ten tikrai nenuims niekas.Pati Ieva ( viešbučio darbuotoja)sakė nusiimti reikia, pati praeina ir nuima rankšluoščius. Ir jokios gėdos nematau.</p></div></blockquote><p>Situacija. FULYA viesbuty, geguzes men, kai uzimtumas buvo gal tik 20 proc, gultu kur nori ir kiek nori, nes sezono pradzia, o baseinu 7, isejom atsigert kavos gal kokiai 20 min. Grizom, viena musu gulta nustume i krumus, kita dar kazkur, o i viduri pastate savo 4. O jus ka norit.</p><p>Egipte arabai tiesiai ant tavo daiktu atsisesdavo, kai eidavom maudytis, nuolat saugodavom akies krasteliu daiktus. Nors tai buvo brangus viestubis, ne landyne kokia.</p><p>Tai va, taip. Kai jusu ranksluosti numes ir nerasite, o mokesite bauda 20 euru, gal susimastysite.</p><p>Na, nera laisvu gultu, tai nera, nesielkite kaip kiaules, jeigu kiti kiauliskai elgiasi. Gultus uzima ir uzimines, nieko cia nepakeisite.</p><p>Parodykit savo kultura, o ne... atvirksciai.</p>

Rašot apie 2 skirtingas situacijas: 20% ir 99% užimtumą. Man net minties nebūtų mėtyt rankšl.prie 20% užimtumo. Čia rašoma kai NĖRA gultų...ir be to nu juokinga, nusiperki kelionę, eini į pležą ar baseiną, nerandi gultų ir išeini kur? Į kambarį? Ar adijalą vežtis ir pasikloti šalia gultų? biggrin.gif Atostogos už kurias pinigus moki biggrin.gif

Taip kad kiaulišką elgesį suprantu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dloj: 20 liepos 2017 - 20:40
QUOTE(dloj @ 2017 07 20, 21:34)

O as nesuprantu ir nepateisinu.
Atostogavome tokiame viesbutyje, kur tokios problemos nebudavo, taciau jei nerasdavome vietos ten, kur noredavome-eidavome kitur, jei nerasdavom prie juros-tiesiog viska sukraudavom i kruvyte ant smelio ir eidavom maudytis.
Negalima kiauliskai elgtis jei aplikui kiti kiauliskai elgiasi. Ne viesbucio sveciai kalti, kad tokios problemos. Tiesiog dekit minusa tam viesbuciui ir niekada ten kojos nebekelkite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 20 liepos 2017 - 20:52
QUOTE(Mazule @ 2017 07 20, 18:50)
O as nesuprantu ir nepateisinu.
Atostogavome tokiame viesbutyje, kur tokios problemos nebudavo, taciau jei nerasdavome vietos ten, kur noredavome-eidavome kitur, jei nerasdavom prie juros-tiesiog viska sukraudavom i kruvyte ant smelio ir eidavom maudytis.
Negalima kiauliskai elgtis jei aplikui kiti kiauliskai elgiasi. Ne viesbucio sveciai kalti, kad tokios problemos. Tiesiog dekit minusa tam viesbuciui ir niekada ten kojos nebekelkite  mirksiukas.gif

O kas kaltas jei ne svečiai, sakė gultų daugiau nei svečių. O kiek jūroje maudysitės, jei gultai daugumoje tik rankšluoščiais užmėtyt?Aš irginebubau susidūrus su tokia problema, tai šį kartą mums savotiškas šokas, nenorėkit tai išbandyti 😁 Šiaip tikrai fainas viešbutis. Ir maistas ir aplinka ir animatoriai. Nuėmus kokį trečdalį masės, būtų viskas super kainos ir kokybės santykiui. Tiesiog gaila.

Viskas baigiam ta tema. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dloj: 20 liepos 2017 - 21:02
Bet juk kai renkames viesbuti, tai skaitome atsiliepimus apie ji keliose vietose, ziurim foto, video. Jei daug atsiliepimu yra apie besikartojancias problemas - gultai, mases zmoniu, ner stalu, pilna mokamu zabovu etc -, tai naivu tiketis, kad jau man ju nebus. Arba nusprendi, kad menka man asmeniskai tai beda, arba ieskai kito viesbucio. As rinkausi, kur ranksluosciai nemokami, be jokiu uzstatu, tad ir savo nesiveziau, kur personalas nakti nurenka paliktus ant gultu ir kur pagal atsiliepimus gultu niekad netruksta.
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2017 07 20, 21:34)
Rašot apie 2 skirtingas situacijas: 20% ir 99% užimtumą. Man net minties nebūtų mėtyt rankšl.prie 20% užimtumo.  Čia rašoma kai NĖRA gultų...ir be to nu juokinga, nusiperki kelionę, eini į pležą ar baseiną, nerandi gultų ir išeini kur? Į kambarį? Ar adijalą vežtis ir pasikloti šalia gultų?  biggrin.gif  Atostogos už kurias pinigus moki  biggrin.gif

O as visiskai nesuprantu ir pritariu 100% credo. Pvz ta pati Eftalia, teritorija tokia kad gali nusimaudes, pagulejes iseit pasivaiksciot ir negrizti daugiau nei valanda, ypa su vaiku. Pareini ir randi sukrautas savo smutkes o laisvo gulto nei vieno.
Siandien 8,30 pasiemiau ranksluoscius palikusi miegancia seimyna, nuvaziavau iki salos, uzemiau gultus. Gryzusi radau seimyna restorane, uzkandom ir pasieme daiktus varem i sala. Viskas truko apie valanda nuo uzemimo iki sugryzimo. Ir ka.... ant musu ranksluosciu susikrove daiktus guli senuku kazkokiu tamsiu kompanija. Visi apsimeta kad nieko nesupranta ir kad cia ju vieta, rodau kad guli ant musu ranksluosciu, tai nagla bobule juos nueme ir meta i mane, as atgal juos tiest, ji juos ant zemes. 10 ryto nei prie vieno baseino saloj vietos nebegavom, net prie vaikisko!!!! As buciau tikrai kibusi del tu gultu iki galo, bet mano vyras visad linkes nusileist konfliktuose svetimiems. Tai isivaizduokit kaip faina buvo, gryzt atgal i viesbuti nebuvo prasmes, nes ten vietu jau ir kazin ar rasi, tai gulejom prie juros ir lakstem paskui mazaji i baseinus

Ataka jums cia viskas manau tiks ir patiks, nes visi minusai susije su vaikais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Floora: 20 liepos 2017 - 21:25
QUOTE(Floora @ 2017 07 20, 22:18)
O as visiskai nesuprantu ir pritariu 100% credo.

O Eftalijoje nera skelbimu, kad uzimineti gultu negalima? Nes aukstos klases viesbuciuose visiems aisku, kad taip daryti nevalia, bet tai primena ir informacines zinutes liftuose ir pan. Nors Eftalijos gal ekonomines, nezinau...
Jusu situacijoje as esu jus isvariusiu senuku puseje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 20 liepos 2017 - 21:27
QUOTE(Mazule @ 2017 07 20, 22:26)
O Eftalijoje nera skelbimu, kad uzimineti gultu negalima? Nes aukstos klases viesbuciuose visiems aisku, kad taip daryti nevalia, bet tai primena ir informacines zinutes liftuose ir pan. Nors Eftalijos gal ekonomines, nezinau...
Jusu situacijoje as esu jus isvariusiu senuku puseje  ax.gif

Tikrai niekur nemaciau jokiu uzrasu. 9 ryto prie baseino max 15 zmoniu, o gultai visi nukloti ranksluosciais.

O man tokia kultura nesuprantama, atejau kada noriu, issirinkau patinkancia vieta ir priguliau ant svetimu ranksluosciu
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 07 20, 19:26)
Jusu situacijoje as esu jus isvariusiu senuku puseje  ax.gif

Nesuprantu...dviem postais auksčiau jūs išreiškėt visai kitą nuomonę...
Atsakyti
QUOTE(dloj @ 2017 07 20, 22:33)
Nesuprantu...dviem postais auksčiau jūs išreiškėt visai kitą nuomonę...

Butent, ir as ta pastebejau biggrin.gif
Atsakyti