Aš visada bandau save "pastatyti" į apkalbamą situaciją...Ok, viešbutyje gultai- geroje vietoje- deficitas, sakykim. Vakare dainos šokiai, afterpartis, su kokteiliukais, apie 1 nakties reiktų eiti į numerį, bet su vyru einam gultų užsiimti...ateini į tamsų tuščia papludimį- o ten laisvų gultų pilna, lakstai ir "matuojies" kurie čia geriau, išbandai, priguli, ai pagulėkim, ai biški pasnauskim, jūra ošia, migdo.. prisijuokčiau jaučiu iki ašarų besirenkant užsiimti gultą iš vakaro....O! O jeigu jis man ryte nebepatiks...
Pernai taip....braliuku neisileido...gulk kur nori...kiek anksciau ir nebudavo tu gultu prudais strateginese vietose..arciau kalniuku pvz...man ir tas aktualu...😆
Ir maisto i valias..
Ir tresniu nors i krepsi dek 😂
Megaukimes .silta jura...saule....oi kaip laukiam savu atostogu👙
Gyriau gyriau ir kasdien dejuoju, kaip noriu ten grizti ypac vis skaitydama naujus atsiliepimus. bet varyciau dabar belekur, kai pas mus tokia vasara o jei rimtai, tai dziaugiuosi, kad nesirinkau Eftalijos jokios, nors siule. Kai keliems viesbuciams priklauso kas nors bendro, visad reik tiketis mases zmoniu, tad tokiu ir nesirinkti stengiuos.
ok, jei seimoje yra kazkas, kas anksti keliasi ir tuos gultus uzima. bet jei norisi atsipalaiduoti per atostogas (nes juk tam jos ir yra), pamiegoti ilgiau, tai tas kelimasis kaip i darba, tai jau virs visko. as suvokiu, kad kai mokama maziau, tai neturi tiketis prabangos, kaip brangiam viesbutyje, galbut mazesniu baseinu, maisto paprastesnio ir mazesnio pasirinkimo. as dar galiu suvokti staliuku trukuma per vakariene, nes tai nera problema, juk ne valanda trunka vakarienes laikas, ir galima ateiti kitu metu - zmoniu srautas pasiskirto per tas valandas. Bet gultu kiekis, svara, mandagus aptarnavimas - tokie dalykai turetu buti savaime aiskus nepriklausomai nuo zvaigzduciu skaiciaus ir sumoketu pinigu. nera tie pinigai mazi juk.
😀😀😀😀😀😀Su tokiu humoro jausmu jums visur bus gerai 😀😁😁😁
Kažin kaip sekasi Kauno oro uostui tvarkytis .
Nepykit, bet neteisingai rašot. Buvom tryse ir neieškojom šešiaviečio tikrai. Šneka ėjo aplamai bent apie tris vietas. Ir čia ne vien mūsų nuomonė. Ir jei viešbutis toleruoja užimtus gultus ir šio reikalo netvarko, tegu stato nors ir 4000 gultų, bet aš tikrai nesiruošiu keltis 6 val.užsiimti gultų.
Atostogos yra atostogos ir nė pusės žodžio nerašoma apie prabangą sumokėjus nebrangiai. Rašoma apie paprastą norą atėjus rasti vietą pavalgyti, o ne taikyti bus ar nebus tų stalų. Lygiai taip pat su gultais. Manau labau paprasti norai sumokėjus 1500 eu.
Papildyta:
[quote=prekestolen,2017 07 20, 10:27]
Natūralu, kad neišskaičiavau, nes moku už kelionės paketą, o ne už išvardintus dalykus atskirai. Žinoma, neturėjau mintyje, kad sumokėjus už dieną 40 eur reikia tikėtis prabangos ir austrių, bet sumokėjus padorią sumą, norisi ir padoraus poilsio. O kai norisi pigiai- tai tinka pusryčiams ir kefyras su batonu parke ant suoliuko.
Aš nemačiau nei vienos narės temoje, kuri labai jau pigiai nusipirkusi (pigumas- subjektyvu) ir dejuotų, kad turėjo gauti maxxrojalio lygio. Žmonės tikisi elemantaraus: kad ras gultus, ras stalą atėjus pavalgyti. Manau , kad ir pigiai sumokėjus, viešbutis privalo pasirūpinti, kad paprastų elementarių dalykų (gultai, stalai, indai) būtų užtektinai . Čia jau ne prabangos, o pirmo svarbumo dalykai.
Rašot mano mintis. Dėkoju.
Nors pati radau gultus (mes 3 suauge ir 2 vaikai imdavom 2 gultus). Salia buvo 3 gultai uzmesti ranksluosciais. Palaukiau 30 min. - niekas neatejo - ir sumeciau visus ranksluoscius ant tumbackos (staliuko). Kol mes buvom prie baseino - iekas neatejo paimti ranksluosciu.. Vat tokie poilsiautojai mane zudo
TOBULA!!! Pastebėjau, kad rusės, pensijinio amžiaus jau taip mėgsta teritoriją pasidaryti...Guli ant gulto, ir šalia savęs esantį tuščią būtinai užims. Žodžiu, kaimynų nenori.... Eina pietų dvi rusakalbės bobulės, 5 gultus užkloja rankšluoščiais ir grįžta gal po 2 val. 😐
Aš irgi pritariu nenaudojamų užimtų gultų "atlaisvinimui". Yra toks žmonių mentalitetas: reik nereikia , bet reikia užgrobti, prisikrauti maisto kalnus, nors garantuotai nesuvalgys, garsiai kalbėti, rodyti "valdžią" prieš padavėjus ir t.t. Gerai, kad nors taip elgiasi mažuma (tikrai ne kiekvienas nasha rasha 😁), tai kažkaip "praleidi" ir nekreipi dėmesio.
Nors pati radau gultus (mes 3 suauge ir 2 vaikai imdavom 2 gultus). Salia buvo 3 gultai uzmesti ranksluosciais. Palaukiau 30 min. - niekas neatejo - ir sumeciau visus ranksluoscius ant tumbackos (staliuko). Kol mes buvom prie baseino - iekas neatejo paimti ranksluosciu.. Vat tokie poilsiautojai mane zudo
O tai broliai lietuviai!!! maniau, kad tik laukiniai arabai numeta tavo daiktus ant zemes, kaip tunise maciau.
Fui, kaip negrazu!
VISUR, absoliuciai visur, zmones uzima gultus, ir Europos salyje ir Azijos. Zmones gali ir pavalgyt nueit, ar pasimaudyt. Taip, negrazu uziminet keliose vietuose arba uzimt ir neateit puse dienos, bet tai ka jus padaret, taine ko graziau pasielget, GEDA