Priklauso Tik reikia iš anksto užsirezervuoti
Taip, priklauso, ir rekomenduojama kaip galima anksčiau užsiregistruoti, kad būtų vietos norimame.
Daivija, prieš kelias sienas Kidy tour Facebooke reklamavo Eftalia ir rašė, kad ten ULTRA viskas įskaičiuota!!! Na tikrai pikta, kai taip žmones klaidina.
Daivija, prieš kelias sienas Kidy tour Facebooke reklamavo Eftalia ir rašė, kad ten ULTRA viskas įskaičiuota!!! Na tikrai pikta, kai taip žmones klaidina.
Gal kuris nors viešbutis iš Eftalijos viešbučių turi Ultra.
Na realiai vaikams pilnai pakanka vaflių ir ledų.Neprašo jie ten jokių popkornų ar vatos.Desertų ir taip pilna,tai kad nieko daugiau ir nereikia.Mane nervavo mokami kokteiliai.Ir tai galima išsisukti.Mes pvz.vežem su savim butelį Martiní ir darem kokteiliuką vakare. Ir saugu ir skanu😀Kaip už 400 zm.už 11 d.labai normalus viešbutis.Dabar ,kaip taip šalta Lietuvoje ir vėl ten skrisčiau,bet kitais metais ieškosiu kito viešbučio😀😀😀😀😀
Man skambino Kidy tour atstovė ir klausė apie kelionę: pliusai ir minusai. Tai pagrindinį minusą įvardinau apie mokamus dalykus, kad turi vaikščioti su pinigine. Tik nemanau, kad nuo to kas pasikeis
O šiaip man Aqua irgi patiko, švarus, didelis, tvarkingas, maistas skanus.
Pasikeisti tai nieks nepasikeis. Bet turit gerą agentę, kuri domisi kas patiko, kas ne ir dabar kitiems savo turistams rekomenduodama galės viešbučio pliusus ir minusus pasakyti. O jau toliau pats turistas galės rinktis tai jam didelis minusas ar ne.
Bet po tokiu atsiliepimu tai isbraukiau is saraso
Laukiant paskutinės minutės ne išbraukinėti iš sąrašo reikia, o kaip tik sąrašą plėstio dar geriau itin didesnio lankstumo būti. Nes pasirinkimas mažėja, o kainos nebūtinai krinta. Kartais gerą kaina išmeta tik keliems viešbučiams, o į trokštamą regioną anei vieno pasiūlymo normalesnio.
O šiaip man Aqua irgi patiko, švarus, didelis, tvarkingas, maistas skanus.</p></div></blockquote><p>Pasikeisti tai nieks nepasikeis. Bet turit gerą agentę, kuri domisi kas patiko, kas ne ir dabar kitiems savo turistams rekomenduodama galės viešbučio pliusus ir minusus pasakyti. O jau toliau pats turistas galės rinktis tai jam didelis minusas ar ne. </p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71723175" data-time="1500231853"><div><p>Bet po tokiu atsiliepimu tai isbraukiau is saraso </p></div></blockquote><p>Laukiant paskutinės minutės ne išbraukinėti iš sąrašo reikia, o kaip tik sąrašą plėstio dar geriau itin didesnio lankstumo būti. Nes pasirinkimas mažėja, o kainos nebūtinai krinta. Kartais gerą kaina išmeta tik keliems viešbučiams, o į trokštamą regioną anei vieno pasiūlymo normalesnio. </p>
Tikriausia Kidy tour visiems skambina.Viena paskambino ir paklausė kas patiko ,o kas ne.Kita paskambino ir papraše skaičiais nuo 1 iki 10 įvertinti Kidy tour darbą ir viešbutį (maistas, kambariai,animacija ir t.t )Mes kelionė pirkom pas Udriu.
Taip, Eftalia Ocean turi Ultra viską įskaičiuota, bet kiek skaičiau atsiliepimus, tai nepatys geriausi... Ir taip pat yra begalės mokamų dalykų, kokteiliai, šviežios sultys, tai vadinasi Ultra
Na nuvykus galėsiu daugiau papasakoti kas ir kaip...
Žinau jūs irgi ieškot rudeniui, mes irgi dar nieko neturim, tad jei rasit ką nors arba mes, šaukit garsiai
Eftalia greičiausiai brauksiu iš sąrašo, vien dėl mokamų pagundų vaikams.Todėl, kad mano mažoji yra cukraus gerbėja, tai mums butų ragas, o tokių atostogų, kur ištisai reikėtų derėtis su vaiku, kad negalima, klausytis n -tajį kartą klausimo kodėl negalima ir.t.t. nenorėčiau
Prieš kelis metus nebuvo jokių mokamų dalykų ir apribojimų, ryt patikrinsim, ar nepasikeitė.
Neteko moket 😊
Laba