QUOTE(Floora @ 2017 07 16, 18:48)
Mums siule ne agentas, o administratorius registraturoj. Nesugunde moket papildomos simtines, o ir seimyna jau nebutu niekur is vietos pajudejusi.
Antros dienos ispudziai veliau, dabar gal galite priminti pavadinima agenturos per kuria keliovote vietoj internetu uzsisake, gaila nepamenu kuri, lyg prekestolen
GinzaTravel ir Maxxtour (atrodo) (pamiršau žinokit pavadinimą (pamenu baltos raidės raudonam fone...
), bet kiek mačiau daugumoje jos abi visada šalimais viena kitos įsikūrusios).
QUOTE(Jerda @ 2017 07 16, 19:13)
Pirmame puslapyje, atrame poste daug ką surašiusi esu.
Arba užsukit į pirmą pasitaikiusią gatvėje agentūrą. Kainas iš anksto peržvelkite, žinosite kiek derėtis
Super patarimas.
Tikrai, geriausia užsukti vietoje, kainomis pasidomėti, po to į kitą- palyginimui. Oi, jei tik mato, kad domiesi ir perki ne vieną ekskursiją, kainos tuoj varijuoti pradeda. Derėkitės.
QUOTE(adrytės mama @ 2017 07 16, 22:47)
Ar ne Ginza travel turėjot omeny? Ši labai populiari..
Šita ir dar kita yra...užkrito...prisiminsiu- parašysiu...
QUOTE(Nendre23 @ 2017 07 16, 23:54)
Kur tuos atsiliepimus skaitėt? Labai įdomu, nes patys siemet buvom, tai neįtikėtina, kad kažkam kažkas blogai buvo. Kiek rekomenduojamų viešbučių peržiūrėjom, šiai dienai manom, kad vis gi grįšim į Long Beach, nes čia buvo kažkas nerealaus
Tikrai labai daug šiemet nekokių atsiliepimų apie LongByčą. Bet...kol pats neįsitikini- iš tikro sunku viską priimti 100 proc. Kažkam va Saphir- š... ir nekokie atsiliepimai, kažkam- visai tiko ir patiko. Kažkam Amara DV buvo wouw, dabar jau irgi nieočien....
Aš tai vis laukiu ar atsiras temoje kas buvo MAXX ROYALyje...
Šiaip, puoselėju viltį kada nors ten nuvykti, tik va nežinia ar jaukiai jausimės tokioj prabangoj....Plaukiant jachta pro šalį matėm tą MAXX royalį, tiek, kad tikrai tuščias jų paplūdimys buvo..vos keli žmonės vidurdienį...
QUOTE(Floora @ 2017 07 17, 08:10)
Antra karta cia negrizciau. Mane ziauriai erzina tie mokami dalykai, viesbuty popkornai, vata ir dzipais vaikai vazinejasi. Saloj isvis kas keli zingsniai tai vata, popkornai, sebetai, sultys, ledai. Amfiteatre vakare prie iejimo is abieju pusiu vel saldumynai mokami. Na nzn, tikrai nera visisko komforto su mazu vaiku kuriam visko norisi.
Viesbuty jokios animacijos diena, viskas tikrai sugrusta ir pasivaiksciot nera kur, muzika groja kad tik grot bet nieko nesigirdi. Valgyti kazko ypatingo nera, bet pasirinkimas labai didelis ir tikrai randi ka skanaus pavalgyti.
Saloj grazu, maisto dar neisbandem, prie baseino kur buvom muzika grojo ir animatoriai kviete vandens futbola zaisti.
Buvom turguj, idomus toks, nes tas pats per ta pati, bet fainas, supirkom lauktuviu visiems nors neplanavom.
Vakare viesbuty programos nebuvo, nes ji vyko saloj, tai man ir minusas. Jei nepaslinkai vykt i sala, vakare nykuma. Mes vaziavome, vyko afroamerikieciu akrobatinis sou. Zmoniu pilnas amfiteatras is visu Eftaliju, dalis netilpo atsisesti tad turejo stovet
Lyginti su kazkuo labai neturim, nes tik antra kart TR, praeita kart buvom Simenoj, tai ten mums su vyru zyyyymiai labiau patiko
Hastalavista uz apzvalgine Alanija mokejot +5 uz paemima is viesbucio kaip raso ju puslapi?
Aš pamenu, kai per Adventur parodą man irgi siūlė Eftalią. Ir kaina nuo mano jau pasirinktojo Crystalo skyrėsi gal kokiais 300 eurų mažiau. Bet va ir lenda yla iš maišo, kaip jie tuos "sutaupytus" pinigus vistiek iš poilsiautojo ištraukia. Pritariu jums 110 proc- kad sumokėjus AUI ar net ir AI nebesinori piniginės nešiotis ir vis dar už kažką mokėti papildomai....
Mane asmeniškai tai labai gązdina dideli, "kolūkiniai" viešbučiai. Net toks faktas, kad amfiteatre vietos atsisėsti nelieka- nu soriukas, bet tikrai su...tų nuotaiką...
Draugė šiuo metu ilsisi Alanijoje, Azura Deluxe. Kolkas įspūdžiai trumpi: viskas liuks, Oras +35-39, vanduo +29. Viešbutis gražus, valgyti daug, plačiau parašysiu po kelių dienų.