Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Floora @ 2017 07 16, 17:48)

Antros dienos ispudziai veliau, dabar gal galite priminti pavadinima agenturos per kuria keliovote vietoj internetu uzsisake, gaila nepamenu kuri, lyg prekestolen

Ar ne Ginza travel turėjot omeny? Ši labai populiari..
Atsakyti

Sveiki. Gal yra dabar esančių arba ką tik grįžusių iš Saphir 4 žvaigždžių . ​Koki atsiliepimai, kiek trunka kelione nuo oro uosto?

Atsakyti
Floora labai laukiu atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 07 16, 23:04)
Bet po tokiu atsiliepimu tai isbraukiau is saraso biggrin.gif

Kur tuos atsiliepimus skaitėt? Labai įdomu, nes patys siemet buvom, tai neįtikėtina, kad kažkam kažkas blogai buvo. Kiek rekomenduojamų viešbučių peržiūrėjom, šiai dienai manom, kad vis gi grįšim į Long Beach, nes čia buvo kažkas nerealaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 07 17, 00:54)
Kur tuos atsiliepimus skaitėt? Labai įdomu, nes patys siemet buvom, tai neįtikėtina, kad kažkam kažkas blogai buvo. Kiek rekomenduojamų viešbučių peržiūrėjom, šiai dienai manom, kad vis gi grįšim į Long Beach, nes čia buvo kažkas nerealaus  smile.gif

Cia, SM. Is siu metu grizusiu.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 07 16, 23:22)
Floora labai laukiu atsiliepimų smile.gif

Antra karta cia negrizciau. Mane ziauriai erzina tie mokami dalykai, viesbuty popkornai, vata ir dzipais vaikai vazinejasi. Saloj isvis kas keli zingsniai tai vata, popkornai, sebetai, sultys, ledai. Amfiteatre vakare prie iejimo is abieju pusiu vel saldumynai mokami. Na nzn, tikrai nera visisko komforto su mazu vaiku kuriam visko norisi.
Viesbuty jokios animacijos diena, viskas tikrai sugrusta ir pasivaiksciot nera kur, muzika groja kad tik grot bet nieko nesigirdi. Valgyti kazko ypatingo nera, bet pasirinkimas labai didelis ir tikrai randi ka skanaus pavalgyti.
Saloj grazu, maisto dar neisbandem, prie baseino kur buvom muzika grojo ir animatoriai kviete vandens futbola zaisti.
Buvom turguj, idomus toks, nes tas pats per ta pati, bet fainas, supirkom lauktuviu visiems nors neplanavom.

Vakare viesbuty programos nebuvo, nes ji vyko saloj, tai man ir minusas. Jei nepaslinkai vykt i sala, vakare nykuma. Mes vaziavome, vyko afroamerikieciu akrobatinis sou. Zmoniu pilnas amfiteatras is visu Eftaliju, dalis netilpo atsisesti tad turejo stovet

Lyginti su kazkuo labai neturim, nes tik antra kart TR, praeita kart buvom Simenoj, tai ten mums su vyru zyyyymiai labiau patiko smile.gif

Hastalavista uz apzvalgine Alanija mokejot +5€ uz paemima is viesbucio kaip raso ju puslapi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Floora: 17 liepos 2017 - 07:16
QUOTE(Floora @ 2017 07 16, 18:48)
Mums siule ne agentas, o administratorius registraturoj. Nesugunde moket papildomos simtines, o ir seimyna jau nebutu niekur is vietos pajudejusi.

Antros dienos ispudziai veliau, dabar gal galite priminti pavadinima agenturos per kuria keliovote vietoj internetu uzsisake, gaila nepamenu kuri, lyg prekestolen

GinzaTravel ir Maxxtour (atrodo) (pamiršau žinokit pavadinimą (pamenu baltos raidės raudonam fone... biggrin.gif ), bet kiek mačiau daugumoje jos abi visada šalimais viena kitos įsikūrusios).

QUOTE(Jerda @ 2017 07 16, 19:13)
Pirmame puslapyje, atrame poste daug ką surašiusi esu.
Arba užsukit į pirmą pasitaikiusią gatvėje agentūrą. Kainas iš anksto peržvelkite, žinosite kiek derėtis  mirksiukas.gif

Super patarimas. mirksiukas.gif Tikrai, geriausia užsukti vietoje, kainomis pasidomėti, po to į kitą- palyginimui. Oi, jei tik mato, kad domiesi ir perki ne vieną ekskursiją, kainos tuoj varijuoti pradeda. Derėkitės. mirksiukas.gif ax.gif

QUOTE(adrytės mama @ 2017 07 16, 22:47)
Ar ne Ginza travel turėjot omeny? Ši labai populiari..

Šita ir dar kita yra...užkrito...prisiminsiu- parašysiu... ax.gif bigsmile.gif

QUOTE(Nendre23 @ 2017 07 16, 23:54)
Kur tuos atsiliepimus skaitėt? Labai įdomu, nes patys siemet buvom, tai neįtikėtina, kad kažkam kažkas blogai buvo. Kiek rekomenduojamų viešbučių peržiūrėjom, šiai dienai manom, kad vis gi grįšim į Long Beach, nes čia buvo kažkas nerealaus  smile.gif

Tikrai labai daug šiemet nekokių atsiliepimų apie LongByčą. Bet...kol pats neįsitikini- iš tikro sunku viską priimti 100 proc. Kažkam va Saphir- š... ir nekokie atsiliepimai, kažkam- visai tiko ir patiko. Kažkam Amara DV buvo wouw, dabar jau irgi nieočien....

Aš tai vis laukiu ar atsiras temoje kas buvo MAXX ROYALyje... bigsmile.gif Šiaip, puoselėju viltį kada nors ten nuvykti, tik va nežinia ar jaukiai jausimės tokioj prabangoj....Plaukiant jachta pro šalį matėm tą MAXX royalį, tiek, kad tikrai tuščias jų paplūdimys buvo..vos keli žmonės vidurdienį...

QUOTE(Floora @ 2017 07 17, 08:10)
Antra karta cia negrizciau. Mane ziauriai erzina tie mokami dalykai, viesbuty popkornai, vata ir dzipais vaikai vazinejasi. Saloj isvis kas keli zingsniai tai vata, popkornai, sebetai, sultys, ledai. Amfiteatre vakare prie iejimo is abieju pusiu vel saldumynai mokami. Na nzn, tikrai nera visisko komforto su mazu vaiku kuriam visko norisi.
Viesbuty jokios animacijos diena, viskas tikrai sugrusta ir pasivaiksciot nera kur, muzika groja kad tik grot bet nieko nesigirdi. Valgyti kazko ypatingo nera, bet pasirinkimas labai didelis ir tikrai randi ka skanaus pavalgyti.
Saloj grazu, maisto dar neisbandem, prie baseino kur buvom muzika grojo ir animatoriai kviete vandens futbola zaisti.
Buvom turguj, idomus toks, nes tas pats per ta pati, bet fainas, supirkom lauktuviu visiems nors neplanavom.

Vakare viesbuty programos nebuvo, nes ji vyko saloj, tai man ir minusas. Jei nepaslinkai vykt i sala, vakare nykuma. Mes vaziavome, vyko afroamerikieciu akrobatinis sou. Zmoniu pilnas amfiteatras is visu Eftaliju, dalis netilpo atsisesti tad turejo stovet

Lyginti su kazkuo labai neturim, nes tik antra kart TR, praeita kart buvom Simenoj, tai ten mums su vyru zyyyymiai labiau patiko smile.gif
Hastalavista uz apzvalgine Alanija mokejot +5€ uz paemima is viesbucio kaip raso ju  puslapi?

Aš pamenu, kai per Adventur parodą man irgi siūlė Eftalią. Ir kaina nuo mano jau pasirinktojo Crystalo skyrėsi gal kokiais 300 eurų mažiau. Bet va ir lenda yla iš maišo, kaip jie tuos "sutaupytus" pinigus vistiek iš poilsiautojo ištraukia. Pritariu jums 110 proc- kad sumokėjus AUI ar net ir AI nebesinori piniginės nešiotis ir vis dar už kažką mokėti papildomai....

Mane asmeniškai tai labai gązdina dideli, "kolūkiniai" viešbučiai. Net toks faktas, kad amfiteatre vietos atsisėsti nelieka- nu soriukas, bet tikrai su...tų nuotaiką... unsure.gif

Draugė šiuo metu ilsisi Alanijoje, Azura Deluxe. Kolkas įspūdžiai trumpi: viskas liuks, Oras +35-39, vanduo +29. Viešbutis gražus, valgyti daug, plačiau parašysiu po kelių dienų. ax.gif
Atsakyti
Floora kadangi be vaikų važiuojam tai man.visi pocornai,šerbetai neaktualūs. P ledų kuk būna nemokamų gi nuo 12 iki 16val
Kaip oro tempetatura? Pakrante ?
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 07 17, 08:10)

Hastalavista uz apzvalgine Alanija mokejot +5€ uz paemima is viesbucio kaip raso ju  puslapi?

Va va, skaitau ir grynai tos pačios emocijos pas mus buvo dėl mokamų reikalų... O dėl kito - Aqua pliusas tas, kad visai šalia salos, nereik autobusu važiuot iki jos... Nors iki Amfiteatro nueit - yra ką veikti, koks kilometras... Tai vyras jau ne kiekvieną vakarą mus su vaikais lydėdavo (vaikai būtent ten norėdavo į vaikų diskoteką eit). O tuos mokamus taškus net fotkinau paskutinį vakarą, galvojau sudėsiu foto kur į tophotels ar tripadvisor, kad būtų aiškiau besirenkantiems... Bet vis "rankos nedaeina", o ir pyktis jau kiek atlėgo matyt smile.gif
Už ekskursiją į Alaniją priemokų nebuvo, tik ta kaina, kaip nurodyta jų tinklapy www.ekskursijosalanijoje.lt (suaugusiem po 10 EUR, vaikam lyg pusė kainos, nebepamenu jau). Tik kai ėmėm sapadarę iš jų, vietoj suderintos ekskursijos rusų kalba mus prijungė paskutinė minutę (susirašėm apie 22 val jau išvakarėse!) prie lenkų grupės. Kaip ir viskas OK, nes gidė kalbėjo ir rusų, ir lenkų kalbom, bet vis dėlto smagiau, kai viską supranti, ką gidas kalba.

Papildyta:
QUOTE(ataka26 @ 2017 07 17, 10:05)
ledų juk būna nemokamų gi nuo 12 iki 16val
Kaip oro tempetatura? Pakrante ?

Viešbuty nemokami ledai tik porą valandų, 14-16 (po pietų, kai visi sotūs ir šiaip jau po desertų smile.gif ) Tik saloj būna nuo 12 val. poroj vietų. Eilės tikrai didžiulės, tiesa, pataikiau kažkada ateit, kai nebuvo nė vieno žmogaus, bet paprastai apie 10-15 minučių užtrukdavom kol eilės sulaukdavom! Plius - jei susimokėsi už ledus, gali pasirinkt ir kokio skonio nori, gal 6-7 sudėti skirtingi. O ten kur nemokamai - visada maximum 2 skonius turi.
Tiesa, ledai - maximum 2 porcijas vienas žmogus gali paimt, vafliukai - tik 1 porciją, pica - 3 gabaliukai (pusės delno dydžio). Nori pakartot - stovėk iš naujo visą eilę... Tad tas variantas, kai nueina mama ir paima sau ir vaikams po skanėstą - netinka. Neturit kantrybės visa šeima eilėj stovėt - dalinkitės vieną vafliuką visi...
Tikrai va iš tos pusės labai labai neigiamos emocijos kyla dėl Eftalia. Nes šiaip man tikrai pats viešbutis patiko, ir maistas, ir dėl pramogų ar vaikų klubo priekaištų neturėčiau. Bet kai kiekvienam žingsny jauties kontroliuojamas, kad neduokdie kažko per daug nepaimtum, kai visur į tave žiūri kaip į vaikščiojančią piniginę... tas labai gadino atostogų nuotaiką! Net į miestelį kai išėjom, nesijautėm taip medžiojami pardavėjų, kaip viešbuty!

Beje, nesu labai alkoholio mėgėja, bet tikrai buvo keli kartai, kai mielai būčiau kokteiliuką pagurkšnojus. Šalia viešbučio baseino laaabai dailiai apipavidalintas kokteiliukų "kioskelis", su visokiais kokteilių paveiksliukais - na žiūri ir tikrai užsimanai... Kaina - 6,50 EUR už bet kokį kokteilį, už elementariausią Cuba libre.... BET - ogi akcija atrakcija, dienos metu duoda 2 kokteilius už 1 kainą! O va ką daryt, jei nenoriu aš tų 2 kokteilių? Nežinau, ar tą vieną pribaigsiu... Vyras negeriantis... Tai imt vieną už 6,50? Susinervini ir nusprendi, kad nėr čia ko gert su vaikais atostogaujant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hastalavista: 17 liepos 2017 - 11:06
Na aišku smile.gif kadangimes be vaikų būsim,mums daug bėdų atkrenta. Kas liečia gėrimus mrs nesam kokteilio mėgėjai,tad tas mums ir neaktualu.
Mums svarbiausia,kad būtų ką palgyti pietų ir vakarienės metu smile.gif kad nereikėtų muštis dėl gultų ir nebūtų ikyrūs animatoriai.
Kadangi perkant skaičiau apie viešbutį tai kažko stebuklingo už tokias kainas nesitikiu smile.gif
Atsakyti
Mus irgi tie mokami dalykai erzino, tik tiek kad vaikai dideli, pasakėm, kad nieko nepirkinesim ir nezyze smile.gif
Eftalia Village turbūt arčiausiai amfiteatro, pereini per požeminę perėją ir jau vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 07 17, 12:02)

kai visur į tave žiūri kaip į vaikščiojančią piniginę... tas labai gadino atostogų nuotaiką! Net į miestelį kai išėjom, nesijautėm taip medžiojami pardavėjų, kaip viešbuty!

Man skambino Kidy tour atstovė ir klausė apie kelionę: pliusai ir minusai. Tai pagrindinį minusą įvardinau apie mokamus dalykus, kad turi vaikščioti su pinigine. Tik nemanau, kad nuo to kas pasikeis unsure.gif

O šiaip man Aqua irgi patiko, švarus, didelis, tvarkingas, maistas skanus.
Atsakyti