QUOTE(zuika23 @ 2017 07 13, 14:10)
aš jau galvojau mano vienos čiūdni
O žvyro/smėlio paplūdimiui reik turėti maudymosi tapkutes? Nes įtariu šioj vietoj irgi reikalų bus su įtikinimu kad visgi reik
durni mano klausimai, bet Turkijoje nesam buvę
Vyresnysis mano gana sunkiai pakeldavo kokias keliones, tai rinkdavomės tik LT pajūrį ir tai tik kad reikia gi kur iš namų išvažiuot. O šiaip pavargdavau su juo ir ten. Dabar kai paaugo, tai jau galim keliaut ir mėgautis
tai kyla klausimų, kad ta kelionė patogi būti
Tos tapkutės reikalingos paplūdimyje, nes akmenukai šiek tiek duria, o ir labai karšti būna. Bet ir smėlis karštas. Tad pvz lietuviškame pajūryje tai kai labai karšta tai būname arti vandens, ten net kur bangos jau smėlį sudrėkinusios ir jis nekarštas. O TR tie akmenukai kartšti visur. Na ir kol į vandenį įlipi - duria padus, net jau ir vandenyje. Bet aš šiemet nei karto jų neužsidėjau, ateidavau iki vandens su pleženkėm, ir brisdavau truputį pakrypuodama. Vaikui, kuris daug maudosi , tai smagiau su tapkėm, neduria kojyčių.
Papildyta:
QUOTE(Odesima @ 2017 07 13, 14:24)
Laba. Atsiprašau jei jau rašyta apie tai, bet tiesiog neradau, gal turit atsiliepimų kas apie šį, svarbiausia vaikams gerai būtų
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA
https://www.tez-tour...l.html?id=48564
Aš buvau. Per profilį mano postus atsidarykite, esu plačiai parašiusi.
Vaikams visur gerai kur šilta ir daug vandens.
Kur nėra ND ir knygų skaitymo ..
Maniškiams (15 ir 10 metų) patiko, tik didieiji vandens kalneliai ten nėra saugūs ir prižiūrimi, dukra buvo užstrigusi.
Mano dukra komunikabili labai- ji ėjo į vaikų klubą, nors rusiškai nei žodžio, o anglų- vos vos. Bet ir draugių susirado, ir baseine chebros bendram dūkimui. Mes jau einam į kambarį 18 val- o jai pats smagumas. Vakarais visad į MINI disco eidavo.
Klauskit į AŽ kas domina...
Viskas ten gerai, ne Guralio lygis, bet ir neprastai.