Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

[quote=*Frėja*,2017 07 13, 12:33]
[QUOTE]
Taip, leidžia iš karto tiek į priekį, tiek atgal.
[/quote]
Lb puiku,aciu ;)
Papildyta:
QUOTE(prekestolen @ 2017 07 13, 13:14)
Tikrai tikrai, jau keli metai iš eilės taip darau. Su SMALL skridau ne kartą ir ne du.  mirksiukas.gif

Kažkada Ryanairas neleisdavo rezervuotis atgal, jei grįžimas pvz po 7 dienų. Sicilijoje kai buvom, lakstėm ieškojom kur rasti kompiuterį su spausdintuvu, kad užsiregistruoti ir bilietus atsispausdinti. Gal dabar pas juos tokių nepatogumų irgi nebėra.

O pvz jei leistu tik i viena puse rezervuot,tai nera butina tada ir atgal rezervuotis? Nes kitoj sali esant,tikrai sudaro nepatogumus lakstyt ir ieskot kur tai padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiba @ 2017 07 12, 21:03)
<p>Norejau paklaust ar saphir viesbutyje yra kur pavalgyti po 22 val. Ar tai iskaiciuota i Al? Ar galima maista, gerimus nestis i kambari?</p>
<p> </p>

po 22 valandos buna valgyt papludimio bare. Maista ir gerimus visi nesasi kas kur nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 07 13, 12:36)
todėl kad jau trauzai trukdo šlapi  doh.gif tai turim po 4-5 poras maudymosi šortų, nes tik išlipęs nuo savęs plėšia. Nežinau kaip kiti vaikučiai, bet mano fruktelis, visiškai tokiems dalykams nesukalbamas. Tai tepėm ir kremais ir po skėčiais, palapinėm laikėm, ir anksti iš paplūdimio ėjom nes per karščius buvom, bet vis viena kažkuriuo metu nusvilino  doh.gif

dabar mąstau nupirkti su SPF apsauga kokią maikutę. Gal susitarsim. Bet jau apsaugom nuo saulės prieš/po irgi sakau reik, nes tikrai neaišku kiek jis išbus su šlapia maikute. Nors gal kai baseine/jūroj nesijaus jam - vis viena šlapia  hmm.gif

Tie vaikai visi su savo pričiudais, mano sūnui netiko maudymosi šortai, gerai kad vienas glaudes paėmiau, nes rėkė ir nelipo į vandenį su šortais smile.gif O va mano panelė labai prieštaravo maudytis su vandens batais, nu niekaip neįtikinau, rovė lauk ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 07 13, 10:04)
Tie vaikai visi su savo pričiudais, mano sūnui netiko maudymosi šortai, gerai kad vienas glaudes paėmiau, nes rėkė ir nelipo į vandenį su šortais smile.gif O va mano panelė labai prieštaravo maudytis su vandens batais, nu niekaip neįtikinau, rovė lauk ir viskas  biggrin.gif

aš jau galvojau mano vienos čiūdni biggrin.gif
O žvyro/smėlio paplūdimiui reik turėti maudymosi tapkutes? Nes įtariu šioj vietoj irgi reikalų bus su įtikinimu kad visgi reik biggrin.gif

durni mano klausimai, bet Turkijoje nesam buvę 4u.gif Vyresnysis mano gana sunkiai pakeldavo kokias keliones, tai rinkdavomės tik LT pajūrį ir tai tik kad reikia gi kur iš namų išvažiuot. O šiaip pavargdavau su juo ir ten. Dabar kai paaugo, tai jau galim keliaut ir mėgautis ax.gif tai kyla klausimų, kad ta kelionė patogi būti 4u.gif
Atsakyti

graužia ir maniškei apsauginis AG SPF 30 Veidą kai tepu. Nesvarbu kada- net ryte po dušo, kai ruošiamės į papludimį. Reiškia reikia visgi veidukui kito ieškoti...

Aš tepliojau savo 11-metį su Garinier SPF30, bet maždaug penktą dieną užprotestavo, nes irgi griaužt pradėjo veidą  :blink: . Kadangi jau buvo šiek tiek įdegęs, tai pradėjau su SPF 20, jis toks aliejiniu pagrindu, tai tada jau negraužė :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 07 13, 13:50)
Lb puiku,aciu ;)
Papildyta:

O pvz jei leistu tik i viena puse rezervuot,tai nera butina tada ir atgal rezervuotis? Nes kitoj sali esant,tikrai sudaro nepatogumus lakstyt ir ieskot kur tai padaryt smile.gif

Nu taip. Ir lakstai, ieškai interneto, kad prisijungti į skrydžio registrą. Jei neturi išmaniojo- dar ieškai kur bilietus atsispausdinti. Mes Sicilijoje (nedideliame kurorte ilsėjomės) tai ėjome į turizmo informacijos centrą, bet ten pasirodo spausdintuvui dažai "ką tik pasibaigė"..tai ryanair.com užsiregistravome atgaliniam, tad jungėmės į el.p. Iš ten bilietus "išsitraukėm ir susidėjom" į flešiuką- todėl šis daiktas man kiekvienoj kelionėj yra svarbių daiktų sąraše- tada infocentro dėdė nukreipė į šalia esantį fotosaloną- ten atspausdino už simbolinį mokestį. Tiek, kad visi labai paslaugūs, draugiški ir malonūs, bet taip- tai buvo paildomas rūpestis.

TR manau būtų paprasčiau, viešbučiai turi interneto kambarius, spausdintuvus...

QUOTE(elizieja @ 2017 07 13, 14:04)
Tie vaikai visi su savo pričiudais, mano sūnui netiko maudymosi šortai, gerai kad vienas glaudes paėmiau, nes rėkė ir nelipo į vandenį su šortais smile.gif O va mano panelė labai prieštaravo maudytis su vandens batais, nu niekaip neįtikinau, rovė lauk ir viskas  biggrin.gif

Maniškiai irgi nepakęsdavo šlapių maudymukų- tai prisidėdavau spalvotų triusikų ir keiti ir keiti..kol paskutinius užmauni, pirmieji jau beveik išdžiūdavo...Bet kaip nervindavo- braido braido, tūpteli ir jau rėkia "sapia sapia" (vert. šlapi triusikai). Permauni, 5 min ir vėl...SAPIA
O kai prisimenu, kai išsiplėtė vaiko akys- kai besimaudant jūroje tolokai nuo kranto į pasakymą "noriu sysių" leptelėjau " tai daryk į vandenį".... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Čia tik suaugę moka jūrą tuliku paversti.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba. Atsiprašau jei jau rašyta apie tai, bet tiesiog neradau, gal turit atsiliepimų kas apie šį, svarbiausia vaikams gerai būtų smile.gif

CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA
https://www.tez-tour...l.html?id=48564
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odesima: 13 liepos 2017 - 13:27
QUOTE(zuika23 @ 2017 07 13, 14:10)
aš jau galvojau mano vienos čiūdni  biggrin.gif
O žvyro/smėlio paplūdimiui reik turėti maudymosi tapkutes? Nes įtariu šioj vietoj irgi reikalų bus su įtikinimu kad visgi reik biggrin.gif

durni mano klausimai, bet Turkijoje nesam buvę  4u.gif Vyresnysis mano gana sunkiai pakeldavo kokias keliones, tai rinkdavomės tik LT pajūrį ir tai tik kad reikia gi kur iš namų išvažiuot. O šiaip pavargdavau su juo ir ten. Dabar kai paaugo, tai jau galim keliaut ir mėgautis ax.gif tai kyla klausimų, kad ta kelionė patogi būti  4u.gif

Tos tapkutės reikalingos paplūdimyje, nes akmenukai šiek tiek duria, o ir labai karšti būna. Bet ir smėlis karštas. Tad pvz lietuviškame pajūryje tai kai labai karšta tai būname arti vandens, ten net kur bangos jau smėlį sudrėkinusios ir jis nekarštas. O TR tie akmenukai kartšti visur. Na ir kol į vandenį įlipi - duria padus, net jau ir vandenyje. Bet aš šiemet nei karto jų neužsidėjau, ateidavau iki vandens su pleženkėm, ir brisdavau truputį pakrypuodama. Vaikui, kuris daug maudosi , tai smagiau su tapkėm, neduria kojyčių.
Papildyta:
QUOTE(Odesima @ 2017 07 13, 14:24)
Laba. Atsiprašau jei jau rašyta apie tai, bet tiesiog neradau, gal turit atsiliepimų kas apie šį, svarbiausia vaikams gerai būtų smile.gif

Aš buvau. Per profilį mano postus atsidarykite, esu plačiai parašiusi. ax.gif

Vaikams visur gerai kur šilta ir daug vandens. biggrin.gif Kur nėra ND ir knygų skaitymo ..smile.gif Maniškiams (15 ir 10 metų) patiko, tik didieiji vandens kalneliai ten nėra saugūs ir prižiūrimi, dukra buvo užstrigusi.
Mano dukra komunikabili labai- ji ėjo į vaikų klubą, nors rusiškai nei žodžio, o anglų- vos vos. Bet ir draugių susirado, ir baseine chebros bendram dūkimui. Mes jau einam į kambarį 18 val- o jai pats smagumas. Vakarais visad į MINI disco eidavo. ax.gif
Klauskit į AŽ kas domina... mirksiukas.gif

Viskas ten gerai, ne Guralio lygis, bet ir neprastai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 13 liepos 2017 - 13:37
QUOTE(Odesima @ 2017 07 13, 14:24)

Mes ėmėm Crystsl de luxe. Mažesni kalneliai 🤣 Sesuo bijo, kad neužstrigtų blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 13 liepos 2017 - 14:43
man šios putos po saulės pasvilimų labai gerai, nors aš jomis net ir nenusvilus vakare pasitepu, taip pat man jos pasitarnauja papurkšti nubrozdinimams, nessuminkštinaodąir ne taip traukia.
http://www.eurovaist...tos-150-ml.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 13 liepos 2017 - 14:22
[quote=prekestolen,2017 07 13, 14:21]
Nu taip. Ir lakstai, ieškai interneto, kad prisijungti į skrydžio registrą. Jei neturi išmaniojo- dar ieškai kur bilietus atsispausdinti. Mes Sicilijoje (nedideliame kurorte ilsėjomės) tai ėjome į turizmo informacijos centrą, bet ten pasirodo spausdintuvui dažai "ką tik pasibaigė"..tai ryanair.com užsiregistravome atgaliniam, tad jungėmės į el.p. Iš ten bilietus "išsitraukėm ir susidėjom" į flešiuką- todėl šis daiktas man kiekvienoj kelionėj yra svarbių daiktų sąraše- tada infocentro dėdė nukreipė į šalia esantį fotosaloną- ten atspausdino už simbolinį mokestį. Tiek, kad visi labai paslaugūs, draugiški ir malonūs, bet taip- tai buvo paildomas rūpestis.

O tas vietu rezervavimas nera sudetingas internetu,viskas ten aisku ka reik daryt? Ir ar Lietuviu kalba? smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti kur KEMERE perkate saldumynus, kavą, granatų padažą? Kiek žiūrėjau yra Carrefour ir Migros supermarketai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 13 liepos 2017 - 14:50