Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(DiKu @ 2017 07 12, 22:36)
Tai dabar pasipasakojo, pasirodo net apalpus vonioje buvo, ibuprofeną nuo skausmo gėrė. Tai jei jau į vaistinę bėgo. Na ką padarysi kai protas paskui vaikšto nors ir 20 metų  mirksiukas.gif

Va Jėzau... blink.gif
Puse lagamino pas mane dabar užims preparatai nudegimams gydyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 07 12, 23:06)
Aš perku iš AustralianGold tokią alijošiaus žele

Mes irgi vežėmės Australian Gold ir kremus, ir po deginimosi alijošiaus želė. Įdegis fainas su jais, ir nebuvo skausmingų nudegimų. Bet mums iš tikrųjų buvo didžiausia problema kol išsitepdavom. Jei jau esi nudegęa kažkiek saulėj, kai tik užtepi to kremo, kaip ima degint veido odą!!! Vaikai net iki ašarų buvo daėję. Vėliau išsiaiškinom (tiksliau - patys nusprendėm po keleto bandymų), kad labiausiai ėda, kai tiesiai iš baseino išlipus tepamės, nusiprausus po dušu jau ne taip blogai. Keista, kad ir tas po deginimosi panašiai veikė. Ir tik po to pradinio nugriaužimo jai apsiramindavo... Turėjom iš Garnier dar po nudegimų, tai tas negraužė... Tai va ir įdomu, jums taip nebūna Australian Gold naudojant? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Deimante* @ 2017 07 13, 00:41)
Va Jėzau... blink.gif
Puse lagamino pas mane dabar užims preparatai nudegimams gydyti biggrin.gif

Neee pusė lagamino vaistai nuo visų kitų ligų, o nuo nudegimo 2-3 purškaliukai-tepaliukai smile.gif
O jei rimtai, tai mano panelė vaikystėj stipriai nudegė nugarą , taip ir liko dėmėta nugara, kaip žirafos kokios, ypatingai matosi kai įdega atostogaudama, jaučiu tokią graužatį kad nenusaugojom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 07 12, 23:45)
Mes irgi vežėmės Australian Gold ir kremus, ir po deginimosi alijošiaus želė. Įdegis fainas su jais, ir nebuvo skausmingų nudegimų. Bet mums iš tikrųjų buvo didžiausia problema kol išsitepdavom. Jei jau esi nudegęa kažkiek saulėj, kai tik užtepi to kremo, kaip ima degint veido odą!!! Vaikai net iki ašarų buvo daėję. Vėliau išsiaiškinom (tiksliau - patys nusprendėm po keleto bandymų), kad labiausiai ėda, kai tiesiai iš baseino išlipus tepamės, nusiprausus po dušu jau ne taip blogai. Keista, kad ir tas po deginimosi panašiai veikė. Ir tik po to pradinio nugriaužimo jai apsiramindavo... Turėjom iš Garnier dar po nudegimų, tai tas negraužė... Tai va ir įdomu, jums taip nebūna Australian Gold naudojant?  unsure.gif

Man ir jis graze veida kai buvau padegus
Atsakyti

Norejau paklaust ar saphir viesbutyje yra kur pavalgyti po 22 val. Ar tai iskaiciuota i Al? Ar galima maista, gerimus nestis i kambari?

Sriubos yra. Dar kazko lyg..

Koridoriuose stovi leksciu stovai. Maciau nesasi zmones. Mes kazkaip to nepropoguojam. Dukrai parnesdavau vaisiu..ar bandele..

Atsakyti
Aš buvau labai nusvilusi.Tai lėkiau į vaistinę.Ten bent jau Tekirovoje vaistinėje gamina specialų kremą po saulės. Labai greit nuramina odą. Į sudėtį įeina pantenolis,lidokainas,dar keletas dalių. Mokėjau 15 €,bet nebuvo išeities,biodermos losjonas po saulės nepadėjo.
Kiekis tikrai didelis,vargu ar išnaudosiu jeigu dar nusvilsiu.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Deimante* @ 2017 07 12, 23:26)
Plačiabrylę skrybėlę turi flirt.gif  Tai ir galvoju, kad kai tik nebus vandeny, reiks rengt maikutę.

Aš ir į vandenį tik su maikute leidžiu, nes vandeny pečiai staigiai nusvyla 4u.gif
Atsakyti
Mes 19 d. kylam biggrin.gif karštis diidelis ax.gif Prisidėti tikrai reikės priemonių, nes nusvilus ne atostogos. Sesers vaiką tai tik su maikėm į vandenį leisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2017 07 13, 08:21)
Mes 19 d. kylam  biggrin.gif karštis diidelis  ax.gif Prisidėti tikrai reikės priemonių, nes nusvilus ne atostogos. Sesers vaiką tai tik su maikėm į vandenį leisiu  mirksiukas.gif

Mes irgi 19 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 07 13, 09:16)
Mes irgi 19  biggrin.gif

Į kokį viešbutį? Mes į Crystal de luxe ax.gif
Atsakyti
Mūsų skrydis jau šeštadienį, registravausi šiandien apie 8 val ir jau mažai buvo vietų blink.gif Arba mokamos, arba išsibarsčiusios po vieną... Teko imti mokamas po 3 eur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2017 07 13, 09:47)
Į kokį viešbutį? Mes į Crystal de luxe  ax.gif

Alan Xafira deluxe resort biggrin.gif
Atsakyti