Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Cobre @ 2017 07 10, 15:38)
buvo pries simta metu cia pasakojimas apie paslaptinga keliauninka i turkija, kuris berods su maksiminiu maisiuku i turkija keliavo, o atgal po savaites vel, jei gerai pamenu, ji oro uoste griztanti su tuo pat maiseliu sutiko. vat ir zinok, kas ten per atvejis buvo smile.gif</p><div>

gal aš su juo skridau? gal aš pasakojau? nebeatsimenu biggrin.gif o gal daug tokių su maišeliais skraidžiusių buvo ir juos mačiusių biggrin.gif

bet prieš daugiau nei 10 metų, kai skridau į Turkiją, oro uoste tikrai matėm vyruką su Maximos maišeliu, nu šiaip tiesiog labai įtartinai atrodė, sakom gal koks teroristas, sakau, ot bus gražu, kai prisės prie manęs lėktuve... nu ir prisikabėjau biggrin.gif sėdėjo jis šalia manęs visą kelią, tą maišiuką tai rankose, tai po kėde laikydamas, o man vis vaidenosi, kad jis peilį tuoj išsitrauks, o pabėgt negalėsiu biggrin.gif buvau jauna ir su lakia fantazija, o žmogus tiesiog vienas skrido, labai gal jaudinosi tiesiog...

o grįžtant, į autobusą jis irgi įlipo su tuo maišeliu, bet nematėm, GAL jo didžiuuulis lagaminas jau buvo į autobusą įdėtas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fixa: 11 liepos 2017 - 18:17

Padaza as megstu labai. Tinka salotom su mozarela ,su feta, tinka prie kreveciu. Kaip marinat nenaudoju. Tik reik pirkt toki tirsta tada liuks.

ant skysto ir nebuvau uztaikiusi.  arba tirstas, arba actas. na, buvo paskutini karta itin tirstas, bet skonio savybem nesiskyre nuo ankstesniu.

KAVA Kurukahveci Mehmed Efendi, rekomendavo vietiniai turkai, kaip gerisusia. Man patinka, bet ne visiems lietuvoje pazistamams patiko (musu zmones priprato prie kitokios kavos) skonio reikalas aisku.

veziausi sita. labai jau parduotuveje specializuotoje kavos ir saldumynu ji kvepejo, negalejau praeiti. bet fane netapau. tik as pakuciuose po 100 veziausi.  lyg ir nepanasu, kad uzbrangusi butu. o jus prekybos centre ziurejot, ar turistams skirtose parduotuvese?

http://www.hepsibura...leri-c-28001646

Atsakyti

gal aš su juo skridau? gal aš pasakojau? nebeatsimenu biggrin.gifo gal daug tokių su maišeliais skraidžiusių buvo ir juos mačiusių biggrin.gif

bet prieš daugiau nei 10 metų, kai skridau į Turkiją, oro uoste tikrai matėm vyruką su Maximos maišeliu, nu šiaip tiesiog labai įtartinai atrodė, sakom gal koks teroristas, sakau, ot bus gražu, kai prisės prie manęs lėktuve... nu ir prisikabėjau biggrin.gifsėdėjo jis šalia manęs visą kelią, tą maišiuką tai rankose, tai po kėde laikydamas, o man vis vaidenosi, kad jis peilį tuoj išsitrauks, o pabėgt negalėsiu biggrin.gifbuvau jauna ir su lakia fantazija, o žmogus tiesiog vienas skrido, labai gal jaudinosi tiesiog...

o grįžtant, į autobusą jis irgi įlipo su tuo maišeliu, bet nematėm, GAL jo didžiuuulis lagaminas jau buvo į autobusą įdėtas biggrin.gif

tu juk is turkomaniu dinozauriu, tai tikriausiai tu ir busi  pasakojusi :D

Atsakyti

ant skysto ir nebuvau uztaikiusi.  arba tirstas, arba actas. na, buvo paskutini karta itin tirstas, bet skonio savybem nesiskyre nuo ankstesniu.

veziausi sita. labai jau parduotuveje specializuotoje kavos ir saldumynu ji kvepejo, negalejau praeiti. bet fane netapau. tik as pakuciuose po 100 veziausi.  lyg ir nepanasu, kad uzbrangusi butu. o jus prekybos centre ziurejot, ar turistams skirtose parduotuvese?

http://www.hepsibura...leri-c-28001646

😀😁😂👍👍👍👍aisku, kad turistinese! Ot, sukciai!!

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 07 11, 18:19)
tu juk is turkomaniu dinozauriu, tai tikriausiai tu ir busi  pasakojusi biggrin.gif</p>

matyt biggrin.gif na, po labai ilgos pertraukos grįžtu patikrint Turkijos biggrin.gif
Atsakyti

Granatų acto, tik kitos firmos aš mačiau Maximoje, kaina kažkur apie 3 eur buvo. Skyrelyje iš šono, ten išpardavimines, kartais ir akcijines prekes deda. Stovėjo keli buteliukai gal bet 4 mėnesius. Greičiausiai buvo kažkada, bet nepasitvirtinus išsipardavė ir daugiau nebetiekia.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 07 09, 15:34)
prekestolen, mano mastymas toks pat, kaip paraset thumb_yello.gif

bet... gi kiekvienam savo, kaip sakant - kiekvienas su savo prioritetais.

___

na, ar liko dar rugsejui planuojanciu, bet nieko neturinciu? cia as viena tokia kazin likau  huh.gif

Mes su vyru rugsėjo galui spaliui planuojam ax.gif Vis ieškau pasiūlymų ir neapsisprendžiu smile.gif Uošvė vis tą patį per tą patį klausia ar nebus per šalta, kodėl tokiu laiku, jug maudytis negalėsit biggrin.gif Na aš tikiuosi, kad nebus dar šalta smile.gif Dėl oro kaip suprantu geriau rinktis Alanijos regioną? Nors tam krašte pernai buvom. Beje čia perskaičiau N temų ir išrinkau Justinao club, labai buvo populiarus smile.gif Na ir tikrai viskas labai patiko ir tikrai grižtume, bet norisi kažką kitą pamatyt smile.gif
Dar toks klausimas, kažkaip niekad nesusimasčiau, kol manęs nepaklausė - ar gali vienas žmogus pirkti bilietą ir vienas gyventi kambaryje? Kai būna parašyta kaina asmeniui gyvenant dviviečiam kambaryje, tai gali ir vienas gyventi?
Atsakyti

Mes su vyru rugsėjo galui spaliui planuojam ax.gifVis ieškau pasiūlymų ir neapsisprendžiu smile.gifUošvė vis tą patį per tą patį klausia ar nebus per šalta, kodėl tokiu laiku, jug maudytis negalėsit biggrin.gifNa aš tikiuosi, kad nebus dar šalta smile.gifDėl oro kaip suprantu geriau rinktis Alanijos regioną? Nors tam krašte pernai buvom. Beje čia perskaičiau N temų ir išrinkau Justinao club, labai buvo populiarus smile.gifNa ir tikrai viskas labai patiko ir tikrai grižtume, bet norisi kažką kitą pamatyt smile.gif
Dar toks klausimas, kažkaip niekad nesusimasčiau, kol manęs nepaklausė - ar gali vienas žmogus pirkti bilietą ir vienas gyventi kambaryje? Kai būna parašyta kaina asmeniui gyvenant dviviečiam kambaryje, tai gali ir vienas gyventi?

Man kaip tik patinka rugsėjo gale, spalį Turkijoje. Nebe taip karšta, bet pakankamai šilta, o vanduo kaip arbatėlė, gausybė vaisių, mažiau turistų. Iš minusų gali pasitaikyti lietaus, bet už tad kokie gražūs žaibai  :mirksiukas:  ir sezono pabaigoje kai kurie viešbučiai užsidarinėja, nelabai malonu kai tau panosėje išneča gultus, stalus ir tt...  :ax: Jūsiškis atrodo dirba ilgai, rugsėjį dar neužsidaro. Pasiskaitykite apie viešbutį atsiliepimus būtent tų mėnesių, kuomet jūs planuojate vyktį ir sužinosite, veikia pilnumoje, o gal kas nebeveikia ar visiškai užsidarinėja

Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 07 11, 16:15)
Taip iki Alanijos centrines stoties vaziuoja 50 dolmusas. reikia laukti toj pacioj pusej gatves kur viesbutis
As uz hamama su masazu mokejau brangiai, bet gal del to, kad pati nuejau i ta ju SPA centra. Ta pati moteriske vaiksto po pliaza ir siulo. tada manau galima butu nusidereti daugiau. Mokejau 30 $
Yra visokiu vandens pramogu. mes plaukem laiveliu is kurio pakilom parasiutu virs juros. Si pramoga visiems labai patiko.
Apie stalo rezervacija jau rasiau anksciau.

Dėkoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daluzenik @ 2017 07 11, 17:21)
Konaklio miestely Waikiki nedidelis. Alanijoj dvigubai didesnis

Iki Alanijos taip pat planuojam nuvažiuot, tai užeisim smile.gif
Atsakyti

Jus ir viloj galite viena gyventi. 😁 kainos klausimas. :yahoo:​ 

Susiveskite sistemoje keliaujantys  - vienas ir matysite

Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2017 07 11, 19:35)
Mes su vyru rugsėjo galui spaliui planuojam  ax.gif Vis ieškau pasiūlymų ir neapsisprendžiu smile.gif Uošvė vis tą patį per tą patį klausia ar nebus per šalta, kodėl tokiu laiku, jug maudytis  negalėsit  biggrin.gif Na aš tikiuosi, kad nebus dar šalta smile.gif Dėl oro kaip suprantu geriau rinktis Alanijos regioną? Nors tam krašte pernai buvom. Beje čia perskaičiau N temų ir išrinkau Justinao club, labai buvo populiarus smile.gif Na ir tikrai viskas labai patiko ir tikrai grižtume, bet norisi kažką kitą pamatyt smile.gif

Tikrai nebus salta. Mes praeitais metais buvom rugsejo 28d. Diena temp virs 30 tikrai, vanduo taip pat siltas. Dar pries metus buvom spalio pradz, taip pat oras geras ir vanduo kaip arbata. Tikrai vaziuokit, nepasigailesite ;-)
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2017 07 11, 19:35)
Mes su vyru rugsėjo galui spaliui planuojam  ax.gif Vis ieškau pasiūlymų ir neapsisprendžiu smile.gif Uošvė vis tą patį per tą patį klausia ar nebus per šalta, kodėl tokiu laiku, jug maudytis  negalėsit  biggrin.gif Na aš tikiuosi, kad nebus dar šalta smile.gif Dėl oro kaip suprantu geriau rinktis Alanijos regioną? Nors tam krašte pernai buvom. Beje čia perskaičiau N temų ir išrinkau Justinao club, labai buvo populiarus smile.gif Na ir tikrai viskas labai patiko ir tikrai grižtume, bet norisi kažką kitą pamatyt smile.gif

Vienas žmogus gali gyventi dviviečiame ir liuxe mirksiukas.gif Tačiau kainos didelės, aš pati domėjausi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 12 liepos 2017 - 07:33