O kiek tas granatu padazas ten kainuoja? Nes maciau maximoj buteliukas ~ 2,5eur ar sitas jau labai prastas
O kiek tas granatu padazas ten kainuoja? Nes maciau maximoj buteliukas ~ 2,5eur ar sitas jau labai prastas
Mūsų šeima vešis apie 400Eur, bet, tikiuosi, dar atgal parsivešim Aišku, pirksim lauktuvių, sau būtinai kažką parsivešim. Į ekskursijas tikriausiai šįkart nevažiuosim, šiaip bandysim savarankiškai nuvažiuot iki Alanijos pasivaikščiot, gal iki pilies. Bet būtinai noriu išbandyt hamamą, dar kokį masažą. Į visų giriamą Waikkiki reiks būtinai užeit, gal ten dar ką nusipirksim...
Konaklio miestely Waikiki nedidelis. Alanijoj dvigubai didesnis
Vaikams pusė kainos nuo nurodytų.</p></div></blockquote><p>Ir man idomu, please</p><p>Turkijoj keliaudavom su Ginza travel, jei kur rasdavom, kokybiskas transportas, geri gidai. ALANIJOJ paemem i zaliaja kanjona pirma pasitaukiusi, tai tie dzipai buvo vos gyvi, vairuotojas sunkiai kalbantis rusu kalba, anglu visai ne.</p><p>Egipte nerizikuociau su vietinisis keliauti, o Tr, spreskite patys. </p><p></p><p>O as turiu klausima del isgirto granatu padazo. Jis kaip ir su kuo vartojamas? Kaip marinadas mesai ar atskiras padazas? Prie kokiu patiekalu?</p><p></p><p>Turkikoj nerealiai pabrango mano pamegta kava. Kazkada pirkdavu uz 5 dol 250 gr, dabar 15, didele dezute 24 😲🤤</p>
Padaza as megstu labai. Tinka salotom su mozarela ,su feta, tinka prie kreveciu. Kaip marinat nenaudoju. Tik reik pirkt toki tirsta tada liuks.
Gal turite nuotrauka arba bent pavadinima? Nerandu patinkancios kavos turkijoje. nors paskutini karta prisiveziau net vos ne baltos spalvos maltu pupeliu bet vistiek ne tas. ten nuo turkiskos tiesiog alpstu, o atsivezu, issiverdu ir vistiek ne tas.
KAVA Kurukahveci Mehmed Efendi, rekomendavo vietiniai turkai, kaip gerisusia. Man patinka, bet ne visiems lietuvoje pazistamams patiko (musu zmones priprato prie kitokios kavos) skonio reikalas aisku.
ne, gal ne prastas, ka jau ten primastysi is jo bent jau as, kiek pirkau turkijoje (prekybcentriuose normaliuose, o ne parduotuvelese ar turguje), tai didelio skonio skirtumo tarp skirtingu firmu padazu nepastebejau. uztat ir sakau, kad gal ir uz didesne kaina, nei ten, bet siaip jau galima jo pas mus rasti nesunkiai. o stai acto neradau. nors tiesa sakant, siemet neziurejau, atvesau matyt
ten kainuoja 3,5, 5, 6 liros ir daugiau. priklausomai nuo kiekio, firmos. tarkim:
Mazas buteliukas 3,5 bet gal yra pigiau, nelabai si karta po pardes vazinejau. Parskaiciau forume ir nutariau paragaut. Drauge sake, pas mus pardeje perka kazkoki panasu gruziniska, naudoja marinadams
Turkai sake dar su arbuzu labai skanu, o as vis pamirstu 😂
Mes perkam KURUKAHVECI NURI TOPLAR man si kava labai labai