Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Cobre @ 2017 07 11, 16:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Credo" data-cid="71716314" data-time="1499768317"><div><p></p><p>O as turiu klausima del isgirto granatu padazo. Jis kaip ir su kuo vartojamas? Kaip marinadas mesai ar atskiras padazas? Prie kokiu patiekalu?</p><p></p><p>Turkikoj nerealiai pabrango mano pamegta kava. Kazkada pirkdavu uz 5 dol 250 gr, dabar 15, didele dezute 24 😲🤤</p></div></blockquote><p>salotoms, mesai, marinatams. bet is bedos ti ji ir Lietuvoje galima nusipirkti. Man jis patinka, bet jei reiktu rinktis tarp padazo ir acto, tai parsivezciau acta. Nes as jo nerandu pas mus. Jei kas uzmatysite, tai buciau dekinga uz uzrodyma.</p><p></p><p>Gal turite nuotrauka arba bent pavadinima? Nerandu patinkancios kavos turkijoje. nors paskutini karta prisiveziau net vos ne baltos spalvos maltu pupeliu biggrin.gif bet vistiek ne tas. ten nuo turkiskos tiesiog alpstu, o atsivezu, issiverdu ir vistiek ne tas. </p>

O kiek tas granatu padazas ten kainuoja? Nes maciau maximoj buteliukas ~ 2,5eur ar sitas jau labai prastas
g.gif
Atsakyti
Kad vaikai nenudegtų saulėje aš aprengdavau juos marškinėliais šviesiais. Galėdavo maudytis baseine kiek nori biggrin.gif Ir labai daug kitų vaikų mačiau aprengtų 4u.gif Kremo nuo saulės tikrai neužtenka..
Atsakyti
QUOTE(*Deimante* @ 2017 07 10, 22:33)
Mes tai vešimės grynais, nors daugkur ir kortele galima, bet man labiausiai norisi po turgų pasivaikščioti, pas vietinius kažką nusipirkti rolleyes.gif
Mūsų šeima vešis apie 400Eur, bet, tikiuosi, dar atgal parsivešim biggrin.gif  Aišku, pirksim lauktuvių, sau būtinai kažką parsivešim. Į ekskursijas tikriausiai šįkart nevažiuosim, šiaip bandysim savarankiškai nuvažiuot iki Alanijos pasivaikščiot, gal iki pilies. Bet būtinai noriu išbandyt hamamą, dar kokį masažą. Į visų giriamą Waikkiki reiks būtinai užeit, gal ten dar ką nusipirksim...

Konaklio miestely Waikiki nedidelis. Alanijoj dvigubai didesnis
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2017 07 11, 13:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Frėja*" data-cid="71716223" data-time="1499764283"><div><p>Man Mustafa atsiuntė ekskursijų sąrašą, jegu kam reikia galiu permesti vartotojo įkelta nuotrauka
Vaikams pusė kainos nuo nurodytų.</p></div></blockquote><p>Ir man idomu, please</p><p>Turkijoj keliaudavom su Ginza travel, jei kur rasdavom, kokybiskas transportas, geri gidai. ALANIJOJ paemem i zaliaja kanjona pirma pasitaukiusi, tai tie dzipai buvo vos gyvi, vairuotojas sunkiai kalbantis rusu kalba, anglu visai ne.</p><p>Egipte nerizikuociau su vietinisis keliauti, o Tr, spreskite patys. </p><p></p><p>O as turiu klausima del isgirto granatu padazo. Jis kaip ir su kuo vartojamas? Kaip marinadas mesai ar atskiras padazas? Prie kokiu patiekalu?</p><p></p><p>Turkikoj nerealiai pabrango mano pamegta kava. Kazkada pirkdavu uz 5 dol 250 gr, dabar 15, didele dezute 24 😲🤤</p>

Padaza as megstu labai. Tinka salotom su mozarela ,su feta, tinka prie kreveciu. Kaip marinat nenaudoju. Tik reik pirkt toki tirsta tada liuks.
Atsakyti

Gal turite nuotrauka arba bent pavadinima? Nerandu patinkancios kavos turkijoje. nors paskutini karta prisiveziau net vos ne baltos spalvos maltu pupeliu :D bet vistiek ne tas. ten nuo turkiskos tiesiog alpstu, o atsivezu, issiverdu ir vistiek ne tas. 

KAVA Kurukahveci Mehmed Efendi, rekomendavo vietiniai turkai, kaip gerisusia. Man patinka, bet ne visiems lietuvoje pazistamams patiko (musu zmones priprato prie kitokios kavos) skonio reikalas aisku.

Atsakyti

O kiek tas granatu padazas ten kainuoja? Nes maciau maximoj buteliukas ~ 2,5eur ar sitas jau labai prastas
g.gif

ne, gal ne prastas, ka jau ten primastysi is jo :) bent jau as, kiek pirkau turkijoje (prekybcentriuose normaliuose, o ne parduotuvelese ar turguje), tai didelio skonio skirtumo tarp skirtingu firmu padazu nepastebejau.  uztat ir sakau, kad gal ir uz didesne kaina, nei ten, bet siaip jau galima jo pas mus rasti nesunkiai. o stai acto neradau. nors tiesa sakant, siemet neziurejau, atvesau matyt :D

ten kainuoja 3,5,  5,  6 liros ir daugiau. priklausomai nuo kiekio, firmos.  tarkim:

https://www.sanalmar...isi-250-ml-2-li

Atsakyti

g.gif

Mazas buteliukas 3,5 bet gal yra pigiau, nelabai si karta po pardes vazinejau. Parskaiciau forume ir nutariau paragaut. Drauge sake, pas mus pardeje perka kazkoki panasu gruziniska, naudoja marinadams

Atsakyti

Padaza as megstu labai. Tinka salotom su mozarela ,su feta, tinka prie kreveciu. Kaip marinat nenaudoju. Tik reik pirkt toki tirsta tada liuks.

Aciu! 😊Taip, tirstas. Ragausim

Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2017 07 11, 18:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Forgete" data-cid="71716781" data-time="1499786528"><div><p>Padaza as megstu labai. Tinka salotom su mozarela ,su feta, tinka prie kreveciu. Kaip marinat nenaudoju. Tik reik pirkt toki tirsta tada liuks.</p></div></blockquote><p>Aciu! 😊Taip, tirstas. Ragausim</p>

Turkai sake dar su arbuzu labai skanu, o as vis pamirstu 😂
Atsakyti

Gal yra buvusių Kimeros Park Holiday Village, būtų labai įdomu jei kas plačiau parašytų ko tikėtis ten nuvykus,atsiliepimu yra įvairių,bet ne visada jie būna objektyvūs,ačių

😀

Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2017 07 11, 18:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Cobre" data-cid="71716659" data-time="1499779947"><div><p></p><p></p><p>Gal turite nuotrauka arba bent pavadinima? KAVA Kurukahveci Mehmed Efendi, rekomendavo vietiniai turkai, kaip gerisusia. Man patinka, bet ne visiems lietuvoje pazistamams patiko (musu zmones priprato prie kitokios kavos) skonio reikalas aisku.</span></p>

Mes perkam KURUKAHVECI NURI TOPLAR wub.gif man si kava labai labai 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kas turite atsiliepimų apie viešbutį J'ADORE DELUXE HOTEL and SPA? smile.gif
Atsakyti