Na dėl daiktų, tai manau, kad nieko kažko nereikia ypatingo... Drabužiai, higienos reikmenys, keletas pagrindinių vaistų bėdai ištikus ir dokumentai. Ir pinigai
Mano dukra 10 metė. Gailėjomės kad neįsidėjome plaukimo rankovių, nes jūra gan greit gilėja. Nors ji gerai plaukia, bet gavus sūraus vandens gurkšnį į akis visko gali būti, tad giliai bristi neleidau. Vietoj pirkti nesinorėjo, nes kaip ir turim..Kitą kartą tikrai įsidėsim.
Pernai viena pažystama po paros praleistos Amara Club Marine lėkė neatsisukdama į ADV. Bent jau iš foto tai matėsi tikrai prabangus viešbutis, kiek pasakojo tai labai jau viskas liuks. Ir GALA vakarienė su orkestru ir lazerių šou ir fejerverkai...
Vežamės. Man geriausi AustralianGold. Ir tepasi lengvai ir saugo gerai. Dukrą visad 30 tepiau, bet dabar žiūriu vistiek tokia švelniai parudusi, nors ji visiška baltaodė, net antakiukai balti...
Niekur nepilstau, nes AG supiltas į buteliuką su patogiu purškikliu, užsisukančiu. Dedu į registruotą. Jei pasimes- ne bėda- saulės kremų TR yra pirkti kiekvienoj vaistinėj, o vaistinė ant kiekvieno kampo.
O man Vilniuje oro uoste vieną kart liepė sudėti į maišelį po 5 vnt. Davė maišelį ir paparašė padalinti. Taip ir nesupratau kam...