Šiemet išskrendant mus lydėjo gidė ir kiekvieną poilsiautoją- jei matė, kad šiek tiek besiblaškantis pirmakartis- kaip mokinuką beveik nuvedė prie laiptų, kuriais užlipus jau pasų kontrolė, už jų ekranai ir paaiškino kur ką žiūrėti. Mes tai tokią moteriškaitę- matosi šiek tiek pasimetusią- kartu palydėjom, parodėm kurie vartai į Vilnių, kavos kartu ėjom pirkti, nes bijojo svetimos šalies oro uosto... aš tuo tarpu dutyfree užsiuosčiau..visi jau beveik sulipo, o aš dar kvapų karalystėj, tai vyras skambino telefonu, kad lėkčiau prie įlaipinimo vartų, nors dar 5 min likę gi buvo...
Dėl vietų aš nelabai kokia patarėja, bet iš patirties: su mažais vaikais skrendant visad rinkdavausi kuo arčiau priekio, kad išlipti greičiau ir pirmiau atsistoti į pasų patikros eiles.
Tačiau dažniausia tos priekinės vietos yra papildomai apmokestintos.
</p></div></blockquote><p>Skridom su Small planet tai gale irgi atidaro duris,tad pasirinkus galą irgi greičiau išlipi </p>
Bet žinokit ne visada tą galą atidaro. Pvz grįžus į LT kažkodėl ne visada atidaro.
as irgi tos nuomones.</p><p>renkuosi rugsejo gala-spalio pradzia. nebereikia nei po skeciais sleptis, nei bijot nusvilt jei prasimaudai pusvalandi juroje, nei kremais tepliotis bijant nusvilti. jura dar silta, oras aksominis.</p><p>geguze -bizelio pradzia irgi butu smagus, keleta kartu dziaugiausi atostogomis tuo laiku. bet vanduo dar tik isilineja, saulute jau darosi pikta o kai likom nepasimaude normaliai juroje birzelio pradzioj, prizadejau sau, jog tuo metu turkijoj be didelio reikalo nebesirodysiu.</p>
Ai, ten žinokit tokia durna situacija buvo- kai bandai kitam gerą darbą padaryti ir pasitvirtina ta patarlė "gera širdelė- plika subinėlė", žodžiu patirties stoka, pamoka, noras padaryti gerą darbą kurio šiaip nelabai ir reikėjo ir t.t. žodž... Visada kai kraunu savo rankinį , save su tašėm apsikrovusią, ant klubų užrišta striuke prisimenu.... sėdinčią UK oro uoste...mygom puse rankinio suskrenda į registruotą.. na, čia mokytis dar ir mokytis....gyvenimo pamokos....
O maudymuką ir šortus skrendant į TR aš susidėjau į rankinį- su ta pačia mintim- nu dings registruotas- tai nors pirmai dienai nereikės sukti galvos ir ieškoti aprangos..