Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Credo @ 2017 07 09, 16:39)
<p>Kam aktualu Amara dolce vita, klauskit</p>

Sveiki smile.gif Domina Amara dolce vita smile.gif Kylam ketvirtadienį. Žinoma, skaitinėju atsiliepimus ir tophotels ir tripadvisor, bet vieniems labai gerai, kitiems labai suprastėjęs. Viešbutį rinkomės pagal draugų rekomendacijas. Jie buvo prieš 3 metus.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 07 09, 15:00)
Nebevežam lauktuvių, bet sau visad turkiškų gėrybių parsivežame kurias įvesta registruotą geriausia sukrauti. Vien lukumas kiek sveria...
Aišku dieną niekas ir nesako dėvėti kablus, bet vakare tikrai nėra kažkokia tragedija einant į Gala vakarienę apsirengti elegantiškiau. Mano dieniniai  rūbai irgi šlepkės ir tunikos, bet atostogos viešbutyje tam ir yra atostogos, kad suteikiama proga vakare pasipuošti, pašokti grojant gyvai muzikai. Asmeniškai man nesmagu vakaro renginyje būti su kuoduku, maike ir šlepkėm, bet kiekviena elgiasi pagal save. Sutinku, kad su labai mažais vaikais nepasitusinsi vakare ir nereikia nei kablų nei suknelės vakarui. Bet nuvykus su vyru ir ūgtelėjusiais vaikais nematau nieko blogo vakarais švęsti atostogas. Ir prisiminti, kad esam ne tik mamos, bet ir damos. 😉😊 Nepainiokite rusiško mentaliteto, lietuvės nesidaro vestuvinių pričioskių, bet vasarinė elegantiška suknelė vakaro afterpartyje tikrai geriau nei šortai su maike😉.
Mes irgi važiuojam su pustuščiais, bet grįžtam su pilnais.

Ir niekad nesuku galvos, kad buvau isidejusi per daug rūbų. Man patinka, kad galiu rinktis, kad nereikia žiūrėti kiek čia tų švarių rūbų liko. Visada lieka kažkas neapsirengto, jei keliauju su registruotu, bet nelaikau žygdarbiu fakto, kai žmonės keliauja ir sugeba savaitę tik  su 3 maikėm išsiversti. 😉😊 Kitas dalykas, kai turiu tik rankinį, tada ir prioritetai kitokie.

Labai geras poziuris. Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, planuojame rugpjuti kelione i turkija su 5 metu vaiku. Keliausime pirma karta. Domina viskas nuo a iki z, nes neisivaizduoju ka galima veztis, kap ten kainos, kaip su arbatpinigiais. Beje kaip ten jei anglu kalba laaabai minimali...? smile.gif galite rasyti ir i az su patarimais. Labai busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2017 07 09, 15:21)
sveikos, ar praleidau, ar nieks nerase- Eftalia tinklo poilsiautojos- kaip su gultais prie juros reikalai? Ir kaip Aqua viesbutyje, kurios buvo? Ar buna uzimti,, ar laisvu imanoma rasti? Ir kaip su vandens kalneliai- ar veikia visa diena, ar tik nustatytom valandom?aciu, kas atsakys

Prie juros gultų pilna.Kalneliai veikia nuo 10 iki 12 val. Ir nuo 14 iki 16 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 09 liepos 2017 - 17:34
QUOTE(Neigaja @ 2017 07 09, 16:45)
Forgete jau išsirinkot kur šiemet atostogausite su šeima?

Dėl viešbučių, tai įdomiai, mes Kamelya, vyras pasikalba su draugu sako pernai buvom labai patiko, šiemet norėjo kažko kito užsisakė Delphin Delux ir prieš 2 savaites grįžo, sakė Kamelya kur kas labiau patiko. Aš visada galvojau, kad Delphin Delux tikrai geriau, matyt, va visiems skirtingai, aš ten nebuvau, bet po jų pasakojimų, tai kažkaip kitur rinkčiausi

Gal galima detaliau kas draugui netiko Delphin Deluxe? skrisim rugpjūtį į šį viešbutį tai labai norėčiau išgirsti šių metų atsiliepimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 07 09, 15:34)
prekestolen, mano mastymas toks pat, kaip paraset thumb_yello.gif

bet... gi kiekvienam savo, kaip sakant - kiekvienas su savo prioritetais.

___

na, ar liko dar rugsejui planuojanciu, bet nieko neturinciu? cia as viena tokia kazin likau  huh.gif

As likau mirksiukas.gif mirksiukas.gif nu tikiuosi kazka rasti vis tiek ax.gif .Pirmi metai, kai pasigailejau, kad nepirkom per isankstinius unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės!
Kaip smagu skaityti apie jūsų atostogas smile.gif
Pagaliau atėjo eilė ir mūsiškėms 4u.gif
PAGALIAU, pirmą kartą turėsime tikras atostogas - rugsėjo 2-ąją išskrendame į Turkiją, į Saphir 4*. Šios atostogos bus mūsų 10-ųjų vestuvių metinių sukakties proga, ir tai bus pirma kelionė į užsienį ir pirmas skrydis tiek man, tiek mano vyrui, tiek mūsų dukrai 8m.
Kelionę pirkom jau prieš kelis mėn. Išsirinkom kambarį Villa Elite Junior. Kelionė 7n, sumokėjom 1540Eur, dar papildomai kainuos draudimai apie 21Eur. Viešbutš rinkau aš, pagal nuotraukas, atsiliepimus ir kainą. Tuomet agentė tik sudarė sutartį.
Labai džiaugiamės ir labai laukiam, bet dabar... Kai pradėjo kaip iš gausybės rato byrėti nekokie atsiliepimai... Kad poilsis kaip Šventojoje, kad vyksta kovos dėl gultų, stalų, braškių ir trešnių blink.gif
Jau darosi nelinksma ir pradedu galvot, gal reikia keisti viešbutį... Nesinori išleidus nemažą sumą susigadinti atostogų. Nors šiaip tas viešbutis mums tiko ir patiko savo aplinka, pramogomis, vieta ir pan. Nebežinau doh.gif
Atsakyti
Deimante nesinervuokit. Rugseji prasideda mokslo metai, sumazeja atostogaujanciu skaicius automatiskai pagereja visi reikalai. atostogos bus puikios.
Atsakyti
Deimante nesinervuokit. Rugseji prasideda mokslo metai, sumazeja atostogaujanciu skaicius automatiskai pagereja visi reikalai. atostogos bus puikios.

Na tuo aš ir bandau save guosti biggrin.gif Viešbutį rinkau aš pati viena, tai jaučiu atsakomybę prieš vyrą ir dukrą, kad ir jiems atostogos būtų puikios.
O kaip orai Alanijoj rugdejo pačioj pradžioj? Jūra tikrai šilta, o oras? Ar vis dar būna virš 30?
Atsakyti
QUOTE(*Deimante* @ 2017 07 09, 19:36)
Na tuo aš ir bandau save guosti biggrin.gif Viešbutį rinkau aš pati viena, tai jaučiu atsakomybę prieš vyrą ir dukrą, kad ir jiems atostogos būtų puikios.
O kaip orai Alanijoj rugdejo pačioj pradžioj? Jūra tikrai šilta, o oras? Ar vis dar būna virš 30?

Mano teta buvo gegužę safire ir labai patenkinta, paziurekit tripadvisore atsiliepimus, viskas ten ok. Aisku visada rasit prie ko prisikabint jei tik noresit. Rugseji orai kaifas, man labiausiai patinka rugsejo atostogos. Kai jura labai silta, o ir oras jau ne per karstas. Pernai rugsejo 20 turejom diena siek tiek virs 30, o jura ~29 laipsnius wub.gif
Atsakyti
doviledub, suprantu Jus, esu tokioj pat situacijoj smile.gif Taip pat laukia pirma kelionė, anglų kalba nėra stipri, klausimų milijonas ir vienas 4u.gif Nors perskaičiau gal 150psl šia tema biggrin.gif
Kiek supratau, tai arbatpinigius geriausia palikti doleriais, nes metalinių eurų jie nelabai mėgsta, kadangi problematiška išsikeist. Na o šiaip atsiskaitynėti visur geriausia liromis dėl jų kurso, taip susitaupo kažkiek pinigėlių.
Į kokį viešbutį keliausite. Užstrigo klaustukas pas mane biggrin.gif
Papildyta:
Forgete, ačiū yahoo.gif Man labai reikėjo šio moralinio palaikymo biggrin.gif
Atsakyti

Mes arbatpinigius palikinėjom eurais. Visur atsiskaitinėjom eurais. Waikiki kai pirkau, tai davus 20 €, grąžą atidavė lyrom, vėliau jas išleidom :) 

Atsakyti