ERVinga - labai laukiu jūsų įspūdžių apie Avantgarde- labai į jį žvalgiaus žiemą, ale kol abejojau, ar nebus blogai pasikeitus savininkams, suvėlavau ir kaina vos ne trečdaliu šoktelėjo! Bambėjo vyras ir vaikai ant manęs už delsimą...
Tik vakar parvykom iš šio viešbučio. Viešbutis labai patiko : gultų sočiai, prie jūros gultų neidavome ieškoti, nes ten tai visi užimti būdavo. Gulėdavome prie baseino, o iki jūros nueidavome. Teritorija didelė, labai prižiūrėta. Vaikams yra lunaparkas veikiantis vakarais. Deja su vandens parku ten vis kažkas blogai, kai atvykome neveikė, po to antrą dieną tik po pietų, vėliau atsidarė tik septintą dieną ir tai 2 didesni kalneliai neveikė visai.. Va tas ir davė minusą šiam viešbučiui, nes būtent ieškojom su vandens parku. Maistas labai geras, visada rasdavome ko pavalgyti, visada pirtūs- vakarienė kažkas kepta ant grilio. Va prie šitų patiekalų, ryte prie omleto ir blynelių dažniausiai tekdavo pastovėti eilėje. Bet tas pastovėjimas kelių minučių tikrai nevargino. Sultys visos iš tetra pakų - jokių tų vadinmų jupikų, ledai 12-16 val. Viešbutyje buvom vieninteliai lietuviai, tai anot gidės galėjom drąsiai kalbėt ir apkalbėt - niekas nesupras Pagrinde rusai, kirgizai, ukrainiečiai ir kt. Animacija buvo gera, mano vyrui jos kaip ir per daug - nepatiko kad kalbino visur dalyvauti Kelis vakarus amfiteatre buvo cirkas - labai patiko, kelis vakarus viešbučio animatoriai darė programą - tai jos mėgėjiško lygio, buvo vakarėlis su lazeriais - patiko. Paplūdimis ilgas akmenuotas, kelios vietos yra su pripumpuotu smėliu tai ten į jūrą įlįsti batų nereikia. Ties vandens parku tai toks jau biški apleistas paplūdimys. Mes dažniausiai eidavome maudytis nuo prieplaukos (pirso). Kambariai geri, tvarkomi kas dieną. Turėjom standarte ir dušą, ir vonią. Na dar kas domina - klauskit
Kemeras labai patiko savo gamta, nors papuolėm pradžioje ant didelių karščių, bet mūsų jie nevargino gulint pavėsyje. Turėjom kelias ekskursija per Ginzą travel su Roma - plaukėm su laivu Monster ginza Kemero pakrante ir kilom į Tahtalio kalną. Jei ką domina galėsiu duoti kontaktus, tariausi dar iš Lietuvos, kainos niekaip nesakė pradžioje, o tik nuvykus. Kadangi jau žinojau kokios maždaug ekskursijų kainos - derėjausi, tai net žyde išvadino
nu kokia čia mistika, per tris žmones gaunasi 15 kg, tai argi mažai
neįsivaizduoju atostogų su vaikais ir aukštakulniais mūsų apavas šlepetes+basutes be jokio kulno, suknelė tik viena paprastutė vasarinė, daugiau šortai, maikės ir tunikos. Jei kas jaučia malonumą atostogų metu puoštis, dažytis, darytis šukuosenas ir vaikščioti su kablais, valio, bet tikrai ne visiems to reikia
mano bendradarbė su vyru dviese keliauja kelis kart į metus, tai jiems užtenka vieno rankinio bagažo, nes dedasi visko tik minimaliai ir tai kas būtiniausia
Nebevežam lauktuvių, bet sau visad turkiškų gėrybių parsivežame kurias įvesta registruotą geriausia sukrauti. Vien lukumas kiek sveria...
Aišku dieną niekas ir nesako dėvėti kablus, bet vakare tikrai nėra kažkokia tragedija einant į Gala vakarienę apsirengti elegantiškiau. Mano dieniniai rūbai irgi šlepkės ir tunikos, bet atostogos viešbutyje tam ir yra atostogos, kad suteikiama proga vakare pasipuošti, pašokti grojant gyvai muzikai. Asmeniškai man nesmagu vakaro renginyje būti su kuoduku, maike ir šlepkėm, bet kiekviena elgiasi pagal save. Sutinku, kad su labai mažais vaikais nepasitusinsi vakare ir nereikia nei kablų nei suknelės vakarui. Bet nuvykus su vyru ir ūgtelėjusiais vaikais nematau nieko blogo vakarais švęsti atostogas. Ir prisiminti, kad esam ne tik mamos, bet ir damos. 😉😊 Nepainiokite rusiško mentaliteto, lietuvės nesidaro vestuvinių pričioskių, bet vasarinė elegantiška suknelė vakaro afterpartyje tikrai geriau nei šortai su maike😉.
Mes irgi važiuojam su pustuščiais, bet grįžtam su pilnais.
Ir niekad nesuku galvos, kad buvau isidejusi per daug rūbų. Man patinka, kad galiu rinktis, kad nereikia žiūrėti kiek čia tų švarių rūbų liko. Visada lieka kažkas neapsirengto, jei keliauju su registruotu, bet nelaikau žygdarbiu fakto, kai žmonės keliauja ir sugeba savaitę tik su 3 maikėm išsiversti. 😉😊 Kitas dalykas, kai turiu tik rankinį, tada ir prioritetai kitokie.
bet... gi kiekvienam savo, kaip sakant - kiekvienas su savo prioritetais.
___
na, ar liko dar rugsejui planuojanciu, bet nieko neturinciu? cia as viena tokia kazin likau
nu kokia čia mistika, per tris žmones gaunasi 15 kg, tai argi mažai
neįsivaizduoju atostogų su vaikais ir aukštakulniais mūsų apavas šlepetes+basutes be jokio kulno, suknelė tik viena paprastutė vasarinė, daugiau šortai, maikės ir tunikos. Jei kas jaučia malonumą atostogų metu puoštis, dažytis, darytis šukuosenas ir vaikščioti su kablais, valio, bet tikrai ne visiems to reikia
mano bendradarbė su vyru dviese keliauja kelis kart į metus, tai jiems užtenka vieno rankinio bagažo, nes dedasi visko tik minimaliai ir tai kas būtiniausia </p></div></blockquote><p>Cia musu pirma kelione, tai visiems reiks parvezti kazka esu girdejusi, kad labai giria muila, tai sakiau reiks ir man jo </p><p></p><p>Va va, o dar jei registruota imt, tai visiems 60kg +15kg rankinis. Net neisivaizduoju ka i tiek krauti...</p><p></p><p>As ir siaip aukstalulniu nemegeja, mano visos basutes lygiapades, sukniu irgi nesu megeja, o mano vaikis dar labai aktyvus, tai kartu dukti su suknele nepatogu...</p><p></p><p>Tai pas mus be batu ir higienos reikmenu viskas buvo sutalpinta i viena kuprine, tik deje ji svere 6kg, tai teko isskirstyti </p><p></p><p>O kas dar ten tokio gero be turkisku saldainiu ir muilo? Ka dar verta nusipirkti?</p>
Mes kaip tik stengiamės kuo mažiau rankinio bagažo imt, o viską sukraut į registruojamą. Kuo mažiau daiktų rankose, tuo paprasčiau po oro uostą keliaut ir su vaikas vaikščiot.
Forgete jau išsirinkot kur šiemet atostogausite su šeima?
Dėl viešbučių, tai įdomiai, mes Kamelya, vyras pasikalba su draugu sako pernai buvom labai patiko, šiemet norėjo kažko kito užsisakė Delphin Delux ir prieš 2 savaites grįžo, sakė Kamelya kur kas labiau patiko. Aš visada galvojau, kad Delphin Delux tikrai geriau, matyt, va visiems skirtingai, aš ten nebuvau, bet po jų pasakojimų, tai kažkaip kitur rinkčiausi
Dėl viešbučių, tai įdomiai, mes Kamelya, vyras pasikalba su draugu sako pernai buvom labai patiko, šiemet norėjo kažko kito užsisakė Delphin Delux ir prieš 2 savaites grįžo, sakė Kamelya kur kas labiau patiko. Aš visada galvojau, kad Delphin Delux tikrai geriau, matyt, va visiems skirtingai, aš ten nebuvau, bet po jų pasakojimų, tai kažkaip kitur rinkčiausi
Mes jau seniai issirinke - limak arcadia. Atsiliepimai triapdvisore labai geri, zmones ten vis grizta ir grizta atostogauti. Rusu nepatenkintu yra. Bet cia turbut kiek zmoniu tiek nuomoniu, as cia kai paskaitau pretenzijas kitiem viesbuciam tai Kamelia tikriausiai ir gi labai nepatiktu. Man Kamelijoj labai patiko, grizciau, bet norisi ir kitur pabandyt. Tik labai nesinori nusivilti.
Aišku dieną niekas ir nesako dėvėti kablus, bet vakare tikrai nėra kažkokia tragedija einant į Gala vakarienę apsirengti elegantiškiau. Mano dieniniai rūbai irgi šlepkės ir tunikos, bet atostogos viešbutyje tam ir yra atostogos, kad suteikiama proga vakare pasipuošti, pašokti grojant gyvai muzikai. Asmeniškai man nesmagu vakaro renginyje būti su kuoduku, maike ir šlepkėm, bet kiekviena elgiasi pagal save. Sutinku, kad su labai mažais vaikais nepasitusinsi vakare ir nereikia nei kablų nei suknelės vakarui. Bet nuvykus su vyru ir ūgtelėjusiais vaikais nematau nieko blogo vakarais švęsti atostogas. Ir prisiminti, kad esam ne tik mamos, bet ir damos. 😉😊 Nepainiokite rusiško mentaliteto, lietuvės nesidaro vestuvinių pričioskių, bet vasarinė elegantiška suknelė vakaro afterpartyje tikrai geriau nei šortai su maike😉.
Lyg as parasius buciau Pritariu viskam. Vakarines ilgos sukneles atrodytu juokingai, bet elegantiskai pasipuosti vakare tikrai smagu! Ir aukstakulnius uzsideti viena-kita vakara visai liux.
As, pvz, irgi isidedu daug rubu. Vaikams tai grynai po viena komplekta kiekvienai dienai/vakarui. Nes tai klecka koki uzdes, tai siaip pritups kur ir uzpakalis juodas palieka. Kazkada veziausi tik kelis komplektus, tai paskui skalbiau viesbucio kriaukleje. Prasikeikiau. Naciort tokios atostogos Nuo to laiko vezu tiek komplektu kiek dienu atostogaujam. Esam 5 asmenu seimyna, tai turim galimybe 100kg reg.bagazo veztis. Ir 25kg rankinio. Isnauduojam, kaip sakant. Ant kupros juk nesti nereikia, todel nesuku galvos. Prikraunam daug visko. Bet ir tai vietos lieka dar iki max, pirmyn skrendant. O TR dar Waikiki nemazai apsiperkam visada, ir telpam i tuos 100kg. Niekada neteko damoketi.
Aisku, jei reiketu, tai issiverstum ir su minimumu. Pavasari su vyru per valanda sumastem lekti i kruiza Talinas-Helsinki. Susikrovem tasike ir isvarem
ot prikibot prie zmogaus kiek suvokiu, tai ne pirma kelione zmonems, pakuojasi ka reikia ir kaip reikia. taip pat kaip ir jus nenori sukneliu kiekvienam vakarui, vadinasi ir nereikia kai vaziuodavau i AI su visom privalomom zvaigzdem, tai imdavau kruvas avalynes ir kruvas rubu. o ka, telpa, tai ir krauni . veliau avalynes mazejo, rubai lengvejo, nes pirkdavau garderoba specialiai atostogoms, avalyne funkcionalesne, kad tiktu prie didumos rubu ir kuo ivairesniem atvejam. lagaminai palengvejo, o su kiekviena kelione ir rubu mazejo, nes patirties daugejo. bet visada buvo su tom 5 zv konfuzas vienas mano mastymui. vakariene. kaip ir privalu pasifurfyrint proto ribose. o paskui pasifurfyrinus maliesi su lekste tarp "puodu" valgykloje su minia, lauki kokio griliuko eileje. na man sita vieta niekaip nesiderino. jei eini i a la carte, tai kaip ir viskas labai net ok. o kai i valgykla, tai asmeniskai as jausdavausi mazumele durnavotai savarankiskai maitinantis man tokiu vidiniu priestaravimu pavyksta isvengti
atsiprasau, kad neatsakiau tom, kurios klauset, spedavau tik paskaityt pamenu klausima del viesbuciu ir papludimio marmaryje. tai galiu atsakyti tik tiek, kad tame regione viesbuciu gana nedaug. kai sudesit savo kriterijus, ju dar pamazes, o kai pabandysit dar ir pagal vieta, kaina kazka is to likucio rasti, bus aplamai nepaprasta. tuo pat metu antalijos regione uz ta kaina rasti padoru varianta bus kelis kart lengviau. o dar datos... diduma todel spjauna o marmari ir renkasi kita regiona. o siaip skraidina i dalamana. o is ten veza i marmari. arba fetija. tai vat fetija mano paskutinioji meile. 4 kartai ir noriu daaaaar bet 5 zv AI ten gal net ant 1 rankos pirstu tesuskaiciuosite
Pas Makaliu maciau rugsejo pabaigai uz 499, jei jums tiks viesbutis Kemal bay.