Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(crazy bee @ 2017 07 08, 10:50)
Ir visa tai nesveria ne 5kg. Be mano migrenos aparatelio viskas svere 3,5kg. Mums irgi keista, kelis kart sverem, bet tikrai tiek. Ir mes neimam lagamino, nes jo svoris 3kg tuscio, dedam i kuprine viska.

Man tai cia isvis mistika... blink.gif
O tai kremu nuo saules, po saules, nieko neimat? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 07 08, 10:27)
sekti kainas į Kamelya reikia, dabar kosmosas, bet vasarį tikrai mokėjom nedaug ir nuo tada seku kainas, dabar kažkokia nesąmonė kaip iškilo.

ką ir sakau drinks_cheers.gif
Atsakyti

Man tai cia isvis mistika... blink.gif
O tai kremu nuo saules, po saules, nieko neimat? hmm.gif

Tai kremai ieina i higienos reikmenis. Visiems trims padalinom ir nesijaucia.

Atsakyti
QUOTE(barboraite @ 2017 07 08, 00:05)
Mes grizom is Kemero,buvo +45 ,rugpjuti dar karsciau buna ax.gif

O jergau unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Lukrecija-Luka 07,2017 07 08, 10:19

Atstumas nuo Tekirovos iki Pamukalės tikrai didelis, važiavimas autobuse nors ir kondicionieriai yra net suaugusį vargina. Mes buvome gegužės gale tai nė 30 laipsnių nesiekė temperatūra, o Hierapolio griūvėsiuose ir Pamukalėje leipom nuo karščio... Pasislėpt vienas kitas gal Figmedis tebuvo o ir tempas greitas. Dabar rinkčiausi ekskursijas tik netoliese nuo viešbučio, o ne šimtais kilometrų nutolusiose vietovėse. Mano subjektyvia nuomone, tai vaikams daug smagiau čiuožinėti nuo kalnelių, užsiimti su animatoriais, paskanauti ledų ir t. t. mirksiukas.gif ax.gif Na, ir įvertinam tą antikinę istoriją, kultūrą, architektūrą peržengę tam tikrą amžiaus ribą blink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 08 liepos 2017 - 12:31
QUOTE(Puma45 @ 2017 07 07, 21:06)
O prie ko cia agentai? Juk pats renkiesi viezbuti ir skaitai komentarus. Aš uzsisakineju zinodama ko noriu, o ne tai ka siulo. Pvz. i Saphira  pirkau geguzes 3d, o išvykau 12d.  9naktys kainavo 1200e dviems, tai nemanau, kad taip jau ir pigu kaip i Turkija.

Jus taip, o nemazai kas kitaip. Yra dalis zmoniu, kurie ateina i agentura, sako - norai tokie ir tokie, biudzetas toks, ka galite pasiulyti? Na ir pasiulo.
Papildyta:
QUOTE(crazy bee @ 2017 07 07, 22:58)
6metai jau. Vadinas tyreles teks pamirsti ir kitaip suktis. Priklauso mums kiekvienam rankinis po 5kg bagazas ir 20kg registruotas. Bet kad mes susitalpinam laisvai i rankini ir dar vietos lieka, tai neisivaizduoju ka reiktu det i regsitruota 😂

Tai viena is rankiniu atiduokit kaip registruota su visom tyrelem, ir bus ramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 08 liepos 2017 - 12:34
QUOTE(crazy bee @ 2017 07 07, 22:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-ote><p>6metai jau. Vadinas tyreles teks pamirsti ir kitaip suktis. Priklauso mums kiekvienam rankinis po 5kg bagazas ir 20kg registruotas. Bet kad mes susitalpinam laisvai i rankini ir dar vietos lieka, tai neisivaizduoju ka reiktu det i regsitruota 😂</p><p>Mums svarbiausia buvo, kad vaikui butu baseinukas ir ciuozynes. Tai sake, kad jame butent tai ir yra. O visos kitos pramogos ar yra kazkaip nesidomejom. </p><p>O ekskursiju ten vietoj pasiklausineti? Tik va neramina kalbos barjeras g.gif galiu si ta angliskai ar rusiskai suburbeti, tik va baisu, kad nesusisnekesim doh.gif</p><p>O aplink ta viesbuti yra koks turgelis?  Ar yra galimybe issimuomoti auto? Ar geriau i miesta vaziuoti autobusu?</p>

Aš tai jums rekomenduoju imti registruotą, nereikės ir apsauginių kremų perpylinėti, ir be vargo savo teikiamas tyreles susidėsite. Turkijoje garantuotai šio to nusipirksite- kaip parsigabenti? Patikėk ir, turėti bagažo rezervą kelionėse būtina, esu patyrusi ne kartą. Tuo labiau, kad jūs už registruotą jau sumokėjote, tai keista nesinaudoti. Isidėkite ir basutes aukštakulnes ir tikrai ne vieną suknelę. Vakarais viešbučiuose būna vakaro programos, proga pasipuošti . Oi kitos damos kokias suknelės ir šukuosenas demonstruoja 😉
Dėl kalbos mažiausiai nerimaukit. 😉 Kalba jie ir rusiškai ir angliškai ir nei taip nei taip😂 ženklų kalba ir šypseną visada padeda

QUOTE(crazy bee @ 2017 07 08, 08:01)
<vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Vandens batai, basutes, 4vnt maikuciu, 3sortai/tympos, suknele, maikute ilgomis rankovemis, kepure, skara, maudymukai, apatiniai, higienos reikmenys, mano aparatas migrenai, vaistai. 
<p>O ko dar ten gali reikti? g.gif</p>

Suknelių daugiau įsidėkite😉 Vakarui. Ir asmeniškai man vienų basučiu 7 dienoms tikrai nepakaktų. Dar paplūdimio tunikos irgi reikia ir patogiau, nei šortus ant įkaitusio kūno temptis... 😉 Netaupykit to registruoto bagažo, nebent esate super minimalistė😉😊
Atsakyti

Netaupykit to registruoto bagažo, nebent esate super minimalistė😉😊

Tai kremai jau ispilstyti, o ir geriau kai bus dviejuose buteliukuose, nes as viena butinai prateriosiu ir rasiu tik atostogu gale :lol:

Mano sortai sportinio tipo, tai jie labai laisvi (kazkiek panasus i haremines kelnes). O siaip is praktikos tai tu ruh kiek visada pasiimdavau puses ne neuzsidedavau, tai kaskart vis mazinu bagaza, ir vistiek man jo buna per daug. Tai si karta visiskai minimaliai susidejau :) bet vien del lauktuviu teks imti registruota :)

Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 07 08, 10:20)
Skysciai iki 100ml gali tik buti rankiniame. Kur lauktuves desite?

ne visi tas lauktuves ir veža, jei keliauji kasmet ar kelis kartus per metus, man atrodo nesamonė pirkalioti visiems lauktuves. Aš parvežu magnetu ir viskas rolleyes.gif

QUOTE(enura @ 2017 07 08, 11:10)
Man tai cia isvis mistika...  blink.gif
O tai kremu nuo saules, po saules, nieko neimat?  hmm.gif

nu kokia čia mistika, per tris žmones gaunasi 15 kg, tai argi mažai smile.gif

QUOTE(prekestolen @ 2017 07 08, 14:51)
Isidėkite ir basutes aukštakulnes ir tikrai ne vieną suknelę.  Vakarais viešbučiuose būna vakaro programos, proga pasipuošti . Oi kitos damos kokias suknelės ir šukuosenas demonstruoja 😉

neįsivaizduoju atostogų su vaikais ir aukštakulniais biggrin.gif mūsų apavas šlepetes+basutes be jokio kulno, suknelė tik viena paprastutė vasarinė, daugiau šortai, maikės ir tunikos. Jei kas jaučia malonumą atostogų metu puoštis, dažytis, darytis šukuosenas ir vaikščioti su kablais, valio, bet tikrai ne visiems to reikia ax.gif

QUOTE(crazy bee @ 2017 07 08, 15:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="prekestolen" data-cid="71712629" data-time="1499514711"><div><p>Netaupykit to registruoto bagažo, nebent esate super minimalistė😉😊</p></div></blockquote><p>Tai kremai jau ispilstyti, o ir geriau kai bus dviejuose buteliukuose, nes as viena butinai prateriosiu ir rasiu tik atostogu gale lotuliukas.gif</p><p>Mano sortai sportinio tipo, tai jie labai laisvi (kazkiek panasus i haremines kelnes). O siaip is praktikos tai tu ruh kiek visada pasiimdavau puses ne neuzsidedavau, tai kaskart vis mazinu bagaza, ir vistiek man jo buna per daug. Tai si karta visiskai minimaliai susidejau smile.gif bet vien del lauktuviu teks imti registruota smile.gif</p>

mano bendradarbė su vyru dviese keliauja kelis kart į metus, tai jiems užtenka vieno rankinio bagažo, nes dedasi visko tik minimaliai ir tai kas būtiniausia smile.gif
Atsakyti
Man irgi sukneles ir aukstakulnes basutes Turkijoj - visiškas briedas. Buvo rusių taip išsipusčiusių rolleyes.gif Viena normalesnė suknelė. O daugiau suknutė paprasta, tunika, šortukai, maikės, šlepetės ir basutės be kulno. Užteko.
Atsakyti

ne visi tas lauktuves ir veža, jei keliauji kasmet ar kelis kartus per metus, man atrodo nesamonė pirkalioti visiems lauktuves. Aš parvežu magnetu ir viskas rolleyes.gif

nu kokia čia mistika, per tris žmones gaunasi 15 kg, tai argi mažai smile.gif

neįsivaizduoju atostogų su vaikais ir aukštakulniais biggrin.gifmūsų apavas šlepetes+basutes be jokio kulno, suknelė tik viena paprastutė vasarinė, daugiau šortai, maikės ir tunikos. Jei kas jaučia malonumą atostogų metu puoštis, dažytis, darytis šukuosenas ir vaikščioti su kablais, valio, bet tikrai ne visiems to reikia ax.gif

mano bendradarbė su vyru dviese keliauja kelis kart į metus, tai jiems užtenka vieno rankinio bagažo, nes dedasi visko tik minimaliai ir tai kas būtiniausia smile.gif

Cia musu pirma kelione, tai visiems reiks parvezti kazka :) esu girdejusi, kad labai giria muila, tai sakiau reiks ir man jo :lol:

Va va, o dar jei registruota imt, tai visiems 60kg +15kg rankinis. Net neisivaizduoju ka i tiek krauti...

As ir siaip aukstalulniu nemegeja, mano visos basutes lygiapades, sukniu irgi nesu megeja, o mano vaikis dar labai aktyvus, tai kartu dukti su suknele nepatogu...

Tai pas mus be batu ir higienos reikmenu viskas buvo sutalpinta i viena kuprine, tik deje ji svere 6kg, tai teko isskirstyti :)

O kas dar ten tokio gero be turkisku saldainiu ir muilo? Ka dar verta nusipirkti?

Atsakyti
Mes perkam ir prasom parvezti granatu padazo. Tik reik atsirinkti kuris geras.visiems patinka, visi megsta ir giminej ir darbe. Patys vaziuojam pustusciais lagaminais bet apsiperkam waikiki , kitose parduotuvese ir pilnais griztam smile.gif
Atsakyti