Man tai cia isvis mistika...
O tai kremu nuo saules, po saules, nieko neimat?
Netaupykit to registruoto bagažo, nebent esate super minimalistė😉😊
Tai kremai jau ispilstyti, o ir geriau kai bus dviejuose buteliukuose, nes as viena butinai prateriosiu ir rasiu tik atostogu gale
Mano sortai sportinio tipo, tai jie labai laisvi (kazkiek panasus i haremines kelnes). O siaip is praktikos tai tu ruh kiek visada pasiimdavau puses ne neuzsidedavau, tai kaskart vis mazinu bagaza, ir vistiek man jo buna per daug. Tai si karta visiskai minimaliai susidejau bet vien del lauktuviu teks imti registruota
ne visi tas lauktuves ir veža, jei keliauji kasmet ar kelis kartus per metus, man atrodo nesamonė pirkalioti visiems lauktuves. Aš parvežu magnetu ir viskas
nu kokia čia mistika, per tris žmones gaunasi 15 kg, tai argi mažai
neįsivaizduoju atostogų su vaikais ir aukštakulniais mūsų apavas šlepetes+basutes be jokio kulno, suknelė tik viena paprastutė vasarinė, daugiau šortai, maikės ir tunikos. Jei kas jaučia malonumą atostogų metu puoštis, dažytis, darytis šukuosenas ir vaikščioti su kablais, valio, bet tikrai ne visiems to reikia
mano bendradarbė su vyru dviese keliauja kelis kart į metus, tai jiems užtenka vieno rankinio bagažo, nes dedasi visko tik minimaliai ir tai kas būtiniausia
Cia musu pirma kelione, tai visiems reiks parvezti kazka esu girdejusi, kad labai giria muila, tai sakiau reiks ir man jo
Va va, o dar jei registruota imt, tai visiems 60kg +15kg rankinis. Net neisivaizduoju ka i tiek krauti...
As ir siaip aukstalulniu nemegeja, mano visos basutes lygiapades, sukniu irgi nesu megeja, o mano vaikis dar labai aktyvus, tai kartu dukti su suknele nepatogu...
Tai pas mus be batu ir higienos reikmenu viskas buvo sutalpinta i viena kuprine, tik deje ji svere 6kg, tai teko isskirstyti
O kas dar ten tokio gero be turkisku saldainiu ir muilo? Ka dar verta nusipirkti?