Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Pirma buvau 5*. Labiau patiko 4*. Cia mano subjektyvi nuomone. smile.gifTiesa, saphir 4* gyvenome vila deliux. rolleyes.gif Ir Turkijoje jau ne pirma ir ne antra karta.... Kiekvienam savo. Mes visi skirtingi 4u.gif
Puiku, kad radot savo. Gerbiu jusu pasirinkima ir tikrai gal but jums yra viskas gerai O kitiems, kas skaito foruma ir renkasi, pasakysiu, kad "vila deliux", kuriu kaina nezymiai skyriasi, jos be remonto (kas buvo pries pora metu) ir nusileidzia standartui, pvz su sea view. Tai tiesiog namukai arciau juros, ir ne faktas, ar su geru vaizdu gausite, seni baldai, smirda pelesiu, pagyvenusi santechnika. Siek tiek didesni ne standartas, bet tik tiek. O reziumuojat skaitytojams: norit pasijusti Sventojoje? Jums cia!. Minios lietuviu, triuksmas, bardakas valgykloje. Mazos lekstutes, kad neduok dieve nepersivalgytumete. Muskites del staliuku, gultu, alkoholio stikliniu (taisykle: ne daugiau 4 stikliniu asmeniui, o lietuviai netingi cia krosa daryt po 5 kartus pirmyn atgal ir uzstatyti visa staliuka, ir jau po 10.10 bare baigiasi alus) suuper! Turkija ne LT, as pasikartosiu, yra daug viesbuciu ir yra is ko rinktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Credo: 08 liepos 2017 - 06:54

Jerda- didziulis aciu uz issamu atsakyma  :4u:

Niekaip neisivaizduoju ka galima isideti i 5 kg pvz savaitei biggrin.gif
Vandens batai, basutes, 4vnt maikuciu, 3sortai/tympos, suknele, maikute ilgomis rankovemis, kepure, skara, maudymukai, apatiniai, higienos reikmenys, mano aparatas migrenai, vaistai. 

O ko dar ten gali reikti? :hm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 08 liepos 2017 - 07:02
QUOTE(Credo @ 2017 07 08, [img)
http:///default/4u.gif[/img]</blockquote> Puiku, kad radot savo. Gerbiu jusu pasirinkima ir tikrai gal but jums yra viskas gerai O kitiems, kas skaito foruma ir renkasi, pasakysiu, kad "vila deliux", kuriu kaina nezymiai skyriasi, jos be remonto (kas buvo pries pora metu) ir nusileidzia standartui, pvz su sea view. Tai tiesiog namukai arciau juros, ir ne faktas, ar su geru vaizdu gausite, seni baldai, smirda pelesiu, pagyvenusi santechnika. Siek tiek didesni ne standart...

Neklaidinkite. Vila deliux - naujas, didelis ovalus pastatas prie juros mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

O kiek mazdaug pasiimti pinigu? Islaidauti stipriai neplanuojam tai kazi uztektu 300-400€? :hm: 

Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2017 07 08, 08:31)
<p>O kiek mazdaug pasiimti pinigu? Islaidauti stipriai neplanuojam tai kazi uztektu 300-400€? g.gif </p>

Mes neislaidaudami asmeniui imame apie 150 Eur. I sia suma ieina ekskursijos, lauktuves, hamamas. 😊
Atsakyti
Buvau ir viename ir kitame Saphir , šiemet vėl grįžtame į Saphir 4*. Grįžtame, nes brolienė su vaikais pirmą kartą, o dėl vaikų užimtumo, pramogų žinau, kad tikrai nenusivils. Visada važiuojam liepos mėn, kai daug žmonių (išskyrus pernai, nes rusų nebuvo). Niekad nenusivylėm, žinom, kad taip bus, kad žmonių masė. Staliukus ar gultus irgi randam, muštis nereikia. Na nebūtina gi prie įėjimo ar kur centre įsikurti, mums netrukdo ir kur nors krašte. Nebent šiemet jų sumažėjo lyginant su tuo, kas buvo prieš trejus metus. biggrin.gif Šiemet man niekas jo nesiūlė, agentė siūlė kitus viešbučius, bet pasirinkau Saphir. Tiesa irgi :Saphir4* man patiko labiau nei Saphir5*. Būtent dėl vaikų užėmimo. O kai jiems nenuobodu ir tėvams normalios atostogos. Alus iš viso neaktualu, gali nors ir 9.00 baigtis. Nežinau, kelioms iš čia vykstančių tai turėtų būti kaip minusas viešbučiui. Kitąmet rinksimės ką nors kitą, nes norisi ir kitoje vietoje pabūti.
Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2017 07 08, 08:01)
<p>Jerda- didziulis aciu uz issamu atsakyma  4u.gif</p>
<p> </p>
<p> </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Krisstinaa" data-cid="71712145" data-time="1499459859"> Niekaip neisivaizduoju ka galima isideti i 5 kg pvz savaitei vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Vandens batai, basutes, 4vnt maikuciu, 3sortai/tympos, suknele, maikute ilgomis rankovemis, kepure, skara, maudymukai, apatiniai, higienos reikmenys, mano aparatas migrenai, vaistai. 
<p>O ko dar ten gali reikti? g.gif</p>

Nu vistiek niekaip nesuprantu kaip tiek daigtu sutelpa i 5 kg,mano manymu,neimanoma smile.gif. Na bet jus sakot,jus zinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 07 08, 09:38)
Nu vistiek niekaip nesuprantu kaip tiek daigtu sutelpa i 5 kg,mano manymu,neimanoma smile.gif. Na bet jus sakot,jus zinot smile.gif

As irgi nesuprantu. Sutilpt tai sutilptų. Bet svorį, kad neviršytų.... neįsivaizduoju
Atsakyti
Sveikos mergytes!

Jungiuosi prie keliaujanciu i Turkija. As keliauju pirmadieni su vaikais i "Gural priemier tekyrova ". Gal yra keliaujanciu pirmadieni?

Kaip manote ar verta keliauti su vaikais i Pamukale? Labai sudomino kelione i Graikijos Meiso sala.
Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2017 07 08, 08:01)
<p>Jerda- didziulis aciu uz issamu atsakyma  4u.gif</p>
<p> </p>
<p> </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Krisstinaa" data-cid="71712145" data-time="1499459859"> Niekaip neisivaizduoju ka galima isideti i 5 kg pvz savaitei vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Vandens batai, basutes, 4vnt maikuciu, 3sortai/tympos, suknele, maikute ilgomis rankovemis, kepure, skara, maudymukai, apatiniai, higienos reikmenys, mano aparatas migrenai, vaistai. 
<p>O ko dar ten gali reikti? g.gif</p>

Skysciai iki 100ml gali tik buti rankiniame. Kur lauktuves desite?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 07 03, 12:39)
Tikrai? unsure.gif Nes kiek as ziurejau tokio lygio viesbucius per isankstinius, buvo nuo 2600. Kiek buvo iki isankstiniu, tai kaina buvo likus ta pati..

sekti kainas į Kamelya reikia, dabar kosmosas, bet vasarį tikrai mokėjom nedaug ir nuo tada seku kainas, dabar kažkokia nesąmonė kaip iškilo.
Atsakyti

Ir visa tai nesveria ne 5kg. Be mano migrenos aparatelio viskas svere 3,5kg. Mums irgi keista, kelis kart sverem, bet tikrai tiek. Ir mes neimam lagamino, nes jo svoris 3kg tuscio, dedam i kuprine viska.

Skysciai iki 100ml gali tik buti rankiniame. Kur lauktuves desite?

Zinom, visus skysciu supylem ir sudejom i permatoma plastikini uzsegama maiseli.

Vat del lauktuviu nezinau. Nebent joms imti registruota bagaza tik :lol: 

Atsakyti