Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Laba

Del Saphir viesbucio...na niekas man jo nesiule...🤔...pati renkuos..ko man reik...pirma kart skridom..patiko...siemet pati prasiau kad agente paskaiciuotu man tinkamu laiku keliones kaina..😊

Taip kad nei kas pirso ta Saphir viesbuti...nei ikalbinejo..😊

Atsakyti
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 07 07, 18:32)
As Saphira 4* pati isirinkau,man labiausiai jis patiko ir atsiliepimai geri buvo. Tada agentei parasiau,kad noriu i ji ir tik suderinom kaina.

O mums jau Saphire viskas for fun 😆 jau barmenam irgi kvakt...prašom viskio su kola be ledukų, klausia o kodėl be ledukų. Prašom to kreminio likeriuko be ledukų, tas ir vėl kodėl be ledukų. Prašom truputį daugiau įpilti likeriuko į vieną taurę, o ne dvi ir vėl kodėl 😁 Bet reiktų pamatyti - automatu viskas 😋 vyras davė po doleruką, tsi friendais pasidarė.Ale šiandien 20 val.eilių nebuvo prie maisto..kas tai? 😂
O apsipirkimas pagerino nuotaiką.😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dloj: 07 liepos 2017 - 21:00

Prašom truputį daugiau įpilti likeriuko į vieną taurę, o ne dvi ir vėl kodėl 😁 Bet reiktų pamatyti - automatu viskas 😋 vyras davė po doleruką, tsi friendais pasidarė.Ale šiandien 20 val.eilių nebuvo prie maisto..kas tai? 😂
O apsipirkimas pagerino nuotaiką.😊

Mažos dovanėlės stiprina draugysę, apie ką aš jau anksčiau kalbėjau :mirksiukas:  patys įsitikinot :D

Na arba turi būti papinga blondinė demonstruojanti savo privalumus, tuomet irgi laaabai stengiasi  :lol:  :lol:  :lol: netgi labiau nei už pinigus :dry2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 07 07, 19:17)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dloj" data-cid="71712043" data-time="1499453809">
<div>
<p> Prašom truputį daugiau įpilti likeriuko į vieną taurę, o ne dvi ir vėl kodėl 😁 Bet reiktų pamatyti - automatu viskas 😋 vyras davė po doleruką, tsi friendais pasidarė.Ale šiandien 20 val.eilių nebuvo prie maisto..kas tai? 😂

O apsipirkimas pagerino nuotaiką.😊</p>
</div>
</blockquote>
<p>Mažos dovanėlės stiprina draugysę, apie ką aš jau anksčiau kalbėjau mirksiukas.gif  patys įsitikinot biggrin.gif</p>
<p>Na arba turi būti papinga blondinė demonstruojanti savo privalumus, tuomet irgi laaabai stengiasi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif netgi labiau nei už pinigus dry.gif </p>

Aha, perskaičiau jūsų postą 😃 papinga esu, bet ne blondinė...bet kaip minėjau į viską žiūrim for fun arba jau atostogos įsijungė 😆
Atsakyti

6metai, aš 6 mėnesiai? Jei mėnesiai tai be abejo kad galima, o jei 6 metai, neišeis. Esu mačiusi kaip šprotus tenka palikti, nes 160gramų, ir vakumuotą silkę kurioje gal tik šaukštas aliejaus, bet viso svoris 240g. O jums nepriklauso registruotas bagažas, jei priklauso tai nors galvos ir imkit.  

Buvau aš šiame viešbutyje, spalio viduryje, prieš gal 4 metus. Tuo metu daugiausia buvo vokiškai kalbančių, animacija irgi orentuota į senjorus, tokia ramesnė. Nors pora vakarų su animatoriais ir viešbučio jaunimu buvome į Alanijos naktinį klubą nuvykę, o dar vieną vakarą kartu nuėjome į netoliese esantį Sumer Garden naktinį klubą. Rankšluosčius duoda ir maino, maisto tikrai yra pasirinkimas. Bet viešbutis vertas  4+*, o jei kaip 5* tai tuomet silpnas. Kas dar domina, klauskit

6metai jau. Vadinas tyreles teks pamirsti ir kitaip suktis. Priklauso mums kiekvienam rankinis po 5kg bagazas ir 20kg registruotas. Bet kad mes susitalpinam laisvai i rankini ir dar vietos lieka, tai neisivaizduoju ka reiktu det i regsitruota 😂

Mums svarbiausia buvo, kad vaikui butu baseinukas ir ciuozynes. Tai sake, kad jame butent tai ir yra. O visos kitos pramogos ar yra kazkaip nesidomejom. 

O ekskursiju ten vietoj pasiklausineti? Tik va neramina kalbos barjeras :hm: galiu si ta angliskai ar rusiskai suburbeti, tik va baisu, kad nesusisnekesim :oh:

O aplink ta viesbuti yra koks turgelis?  Ar yra galimybe issimuomoti auto? Ar geriau i miesta vaziuoti autobusu?

Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2017 07 07, 22:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jerda" data-cid="71711894" data-time="1499443629"><div><p>6metai, aš 6 mėnesiai? Jei mėnesiai tai be abejo kad galima, o jei 6 metai, neišeis. Esu mačiusi kaip šprotus tenka palikti, nes 160gramų, ir vakumuotą silkę kurioje gal tik šaukštas aliejaus, bet viso svoris 240g. O jums nepriklauso registruotas bagažas, jei priklauso tai nors galvos ir imkit.  </p><p>Buvau aš šiame viešbutyje, spalio viduryje, prieš gal 4 metus. Tuo metu daugiausia buvo vokiškai kalbančių, animacija irgi orentuota į senjorus, tokia ramesnė. Nors pora vakarų su animatoriais ir viešbučio jaunimu buvome į Alanijos naktinį klubą nuvykę, o dar vieną vakarą kartu nuėjome į netoliese esantį Sumer Garden naktinį klubą. Rankšluosčius duoda ir maino, maisto tikrai yra pasirinkimas. Bet viešbutis vertas  4+*, o jei kaip 5* tai tuomet silpnas. Kas dar domina, klauskit</p></div></blockquote><p>6metai jau. Vadinas tyreles teks pamirsti ir kitaip suktis. Priklauso mums kiekvienam rankinis po 5kg bagazas ir 20kg registruotas. Bet kad mes susitalpinam laisvai i rankini ir dar vietos lieka
, tai neisivaizduoju ka reiktu det i regsitruota 😂</p><p>Mums svarbiausia buvo, kad vaikui butu baseinukas ir ciuozynes. Tai sake, kad jame butent tai ir yra. O visos kitos pramogos ar yra kazkaip nesidomejom. </p><p>O ekskursiju ten vietoj pasiklausineti? Tik va neramina kalbos barjeras g.gif galiu si ta angliskai ar rusiskai suburbeti, tik va baisu, kad nesusisnekesim doh.gif</p><p>O aplink ta viesbuti yra koks turgelis?  Ar yra galimybe issimuomoti auto? Ar geriau i miesta vaziuoti autobusu?</p>

Niekaip neisivaizduoju ka galima isideti i 5 kg pvz savaitei biggrin.gif
Atsakyti
Ar verta važiuoti rugpjūtį į Turkiją?
Ar tikrai ten labai karšta?smile.gif
Atsakyti

O ekskursiju ten vietoj pasiklausineti? Tik va neramina kalbos barjeras :hm: galiu si ta angliskai ar rusiskai suburbeti, tik va baisu, kad nesusisnekesim :oh:

O aplink ta viesbuti yra koks turgelis?  Ar yra galimybe issimuomoti auto? Ar geriau i miesta vaziuoti autobusu?

Prie pagrindinės gatvės(ir kitur Konaklio miestelyje) yra turizmo agentūra, tai ten daug pigiau nei iš Novaturo nusipirksit. Aš tai jūsų vietoje nesukčiau galvos jei man reikia tų tyrelių, tai ir pasiimčiau aš kokį krepšį ar kuprinę ir priduočiau į registruojamą, o kad svorio per mažai nebūtų dar mineralinio butelį įsimesčiau. Labai praverčia išėjus iš oro uosto. Nebijokit kalbėti, galvojat jie taisyklingai kalba  :D  :D  :D  

Viešbutis yra miestelyje, o ten yra ir centras, ir parduotuvių, ir tokių turgelinių kioskelių. O kažkurią tai dieną(nepamenu kada) paklauskit gidės kada, atvyksta tikras turgus, tuomet uždaroma viena gatvė ir tikras didelis turgus būna, dažnai ir kainos geresnės nei šiaip miestelyje. Būna ne tik drabužių, avalynės, arbatų ir prieskonių, bet ir vaisių, daržovių. Va šių tai verta nusipirkti. Viešbutyje duoda, bet ne visokių rūšių, ar pažali būna. 

Pinigus aš keičiuosi vietoje keitykloje, nereikia jokių komisinių mokėti kaip pas mus, ir kursas dažnai geresnis.

Pramogų vaikams kaip ir turėtų būti, mačiau yra kambarėlis vaikams, tik jis tuo metu buvo tuščias. Ir netgi vaikų animatorė buvo, tik prie jos anei vieno vaiko nemačiau, greičiau jau ji buvo animatorė personalo akims  :geda:  Taip visiškai nedirbti ir pasiimti algą dar ir sugebėjimų reikia turėti  :lol: Personalas keičiasi, tai gal jums bus netgi ir normali vaikams animacija. Bendrai prisiminiau,meluoju, dirbo ji- pusvalandį vaikams diskotekytę pravesdavo ir viskas  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2017 07 07, 23:43)
Ar verta važiuoti rugpjūtį į Turkiją?
Ar tikrai ten labai karšta?smile.gif

Mes grizom is Kemero,buvo +45 ,rugpjuti dar karsciau buna ax.gif
Atsakyti

Turbūt daugelis, kaip ir aš , renkasi pagal kainą. Kur pigiau, ten ir skrenda. smile.gifAsmeniškai mano šeima aplankė ir saphir 5* ir saphir 4* gerų kainų metu. wub.gif

Kazkam reikia kainos, kazkam kokybes. Kai vaziuoji ne pirma karta, keli automatiskai ir reikalavimus.

Tikuosi, pradzioje buvote Saphir 4*, o po to jau saphir 5*?

As pataikiau i Saphir 4* su kompanija, (seniai ir netiesa, pinigu ziauriai velusu buvo gaila) agente labai atkalbinejo, TARP KITKO, jiems nesvarbu i kuti viesbuti parduot, o kad klientas griztu.

Skaitykit komentarus ir bukit laimingi.

I si viesbuti galima vaziuoti PIRMA KARTA ir sezono pradzioj ir jei jus planuojate keliauti. 

NORS! Ir pirma karta keliaujant patarsiu Kemera, ten taip grazu, sutikit, o ne Alanija!

Atsakant i kitus klausimus. Keliauti i Turkija rugpjuti galima, jei getai toleruojate karsti. Gerame viesbutyje visur kondicionieriai, gultai su skieciais, karstis pernesamas daug lengviau nei Lietuvoje, patikekit. Mes karsciausiu metu praleidziame ilsedamiesi, o keliames anksti. Be galo puiku anksti ryte maudytis, o pasivaiksciuoti saulei nusileidus. Kada Lietuvoj vakare pasedesi lauke be megztinio ir be uodu? 😅😆 Be to, reikia atsminti, kad Turkija turi ne lietuvos pajurio papludymio linija. Regijonas nelygus regijonui. Kemere pvz, labai dregna vakare, del kalnu. Alanijoj kalnai toli, ten kitaip. Vejelis prapucia. Beleke irgi.

Asmeniskai galiu pasakyti, kad lietuvoj mirstu nuo karscio, kuris virs 25, o Turkijoj kaifuoju. As net Hurgadoj (!!?!) buvau rugpjuti. 45 diena, 35 nakti. Likau gyva 😃😅😆

Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2017 07 08, 00:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Zylute1" data-cid="71711828" data-time="1499439147"><div><p>Turbūt daugelis, kaip ir aš , renkasi pagal kainą. Kur pigiau, ten ir skrenda. vartotojo įkelta nuotraukaAsmeniškai mano šeima aplankė ir saphir 5* ir saphir 4* gerų kainų metu. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kazkam reikia kainos, kazkam kokybes. Kai vaziuoji ne pirma karta, keli automatiskai ir reikalavimus.</p><p>Tikuosi, pradzioje buvote Saphir 4*, o po to jau saphir 5*?</p><p>As pataikiau i Saphir 4* su kompanija, (seniai ir netiesa, pinigu ziauriai velusu buvo gaila) agente labai atkalbinejo, TARP KITKO, jiems nesvarbu i kuti viesbuti parduot, o kad klientas griztu.

Pirma buvau 5*. Labiau patiko 4*. Cia mano subjektyvi nuomone. smile.gif Tiesa, saphir 4* gyvenome vila deliux. rolleyes.gif
Ir Turkijoje jau ne pirma ir ne antra karta....
Kiekvienam savo. Mes visi skirtingi 4u.gif
Atsakyti

Dabar apie kita. Visi forumai ir straipsniai raso, kaip baisiai elgiasi rusai Trukijoj. Tai va. Kol kas Turkijoj baidausi tik lietuviu.

Saukia per visa teritorija, siukslina, garsiai apkalbineja zmones, manydami, kad ju niekas nesupranta, valgo tiesiai baseine. Ner baisiau nei kompanija, kur daugiau nei du lietuviai susirenka!!!

GEDA! Paziurekite kartais, kaip jus atrodat is sono!

Atsakyti