Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(linamog @ 2017 07 07, 17:00)
Man irgi mistika, turbut agentai labai ji prakisineja...

Rudenį ir žiemą labai geras kainas į Safyrą duoda. Birželiui 10 dienų už +-400 eur asmeniui. Diena 40 eur, tai man atrodo čia jau piguma.
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2017 07 07, 16:40)
<p>As tai stebiuosi, ir rasau ne karta, kodel visi lietuviai taip isimylejo i Saphir 4, negi daugiau viesbuciu Turkijoj nera? Nesistebiu, kad vyksta musis del gultu ir staliuku,😃 net geguzes men, kai yra sezono pradzia ir tai slegia tos zmoniu minios, o valgykloj ner laisvu stalu</p>

Turbūt daugelis, kaip ir aš , renkasi pagal kainą. Kur pigiau, ten ir skrenda. smile.gif Asmeniškai mano šeima aplankė ir saphir 5* ir saphir 4* gerų kainų metu. wub.gif
Atsakyti

Jerda- aciu uz atsakyma. 

Bet mazas vaikas, tai cia tikriausiai iki 2m? Maniskiui 6m, tai ar irgi leis didesnio turio tyreles? Jis alergiskas, o jam tinkamas tyreles esu radus pirkti tik 120ml.  Kadangi galvojam issisukti tik su rankiniu bagazu, tai registruoto imti vien del tyreliu nesinori :lol:

Mes emem viskas iskaiciuota, tai ir renksluosciai ieina, bet siaip idomu kitu patirtys, ar savo geriau ar viesbucio.

Ar esat kuri buvusi Primasol Telatiye Resort? Sioje temoje lyg ir neuzmaciau atsiliepimu apie ji :hm:

O valiuta keistis geriau lietuvoje ar vietoje?

Atsakyti
Siai dainai kainos aukstumose.
Akcijos tik spaliui...

Jei kas matysite kazka gero - pasidalinkite 4u.gif
Atsakyti

Jerda- aciu uz atsakyma. 

Bet mazas vaikas, tai cia tikriausiai iki 2m? Maniskiui 6m, tai ar irgi leis didesnio turio tyreles? Jis alergiskas, o jam tinkamas tyreles esu radus pirkti tik 120ml.  Kadangi galvojam issisukti tik su rankiniu bagazu, tai registruoto imti vien del tyreliu nesinori :lol:

Mes emem viskas iskaiciuota, tai ir renksluosciai ieina, bet siaip idomu kitu patirtys, ar savo geriau ar viesbucio.

Ar esat kuri buvusi Primasol Telatiye Resort? Sioje temoje lyg ir neuzmaciau atsiliepimu apie ji :hm:

O valiuta keistis geriau lietuvoje ar vietoje?

6metai, aš 6 mėnesiai? Jei mėnesiai tai be abejo kad galima, o jei 6 metai, neišeis. Esu mačiusi kaip šprotus tenka palikti, nes 160gramų, ir vakumuotą silkę kurioje gal tik šaukštas aliejaus, bet viso svoris 240g. O jums nepriklauso registruotas bagažas, jei priklauso tai nors galvos ir imkit.  

Buvau aš šiame viešbutyje, spalio viduryje, prieš gal 4 metus. Tuo metu daugiausia buvo vokiškai kalbančių, animacija irgi orentuota į senjorus, tokia ramesnė. Nors pora vakarų su animatoriais ir viešbučio jaunimu buvome į Alanijos naktinį klubą nuvykę, o dar vieną vakarą kartu nuėjome į netoliese esantį Sumer Garden naktinį klubą. Rankšluosčius duoda ir maino, maisto tikrai yra pasirinkimas. Bet viešbutis vertas  4+*, o jei kaip 5* tai tuomet silpnas. Kas dar domina, klauskit

Atsakyti
Mergaites, kas skrido su kidy tour i EFTALIA viesbucius, kur meta reklama esa vaikas iki 17 m apgyvendinamas nemokamai. Kiek is tikruju gaunasi ta nuolaida ar akiu dumimas cia? Suvedu i sistema ismeta 33 eur nuolaida tik ir viskas. :/
Atsakyti

O prie ko cia agentai? Juk pats renkiesi viezbuti ir skaitai komentarus. Aš uzsisakineju zinodama ko noriu, o ne tai ka siulo. Pvz. i Saphira pirkau geguzes 3d, o išvykau 12d. 9naktys kainavo 1200e dviems, tai nemanau, kad taip jau ir pigu kaip i Turkija.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 07 07, 22:06)
O prie ko cia agentai? Juk pats renkiesi viezbuti ir skaitai komentarus. Aš uzsisakineju zinodama ko noriu, o ne tai ka siulo. Pvz. i Saphira  pirkau geguzes 3d, o išvykau 12d.  9naktys kainavo 1200e dviems, tai nemanau, kad taip jau ir pigu kaip i Turkija.

Tai juk ne apie jus kalbama, o apie tendencijas.
Zmones praso kazko pigiau, tai pasiulo Saphira agenturos. Juk ne visus viesbucius siulo, sudaro sutarti su tam tikrais ir draugauja.
Labai ryskiai patosi Kidy su Eftalia. Jie tik su juo ir dar keliais siais metais dirba. Kadangi visa strauta nukreipia i ju viesbuti, tai ir gauna palankiasnes kainas.
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 07 07, 20:27)
Mergaites, kas skrido su kidy tour i EFTALIA viesbucius, kur meta reklama esa vaikas iki 17 m apgyvendinamas nemokamai. Kiek is tikruju gaunasi ta nuolaida ar akiu dumimas cia? Suvedu i sistema ismeta 33 eur nuolaida tik ir viskas. :/

Man kai paskaiciavo, tai tikrai imanoma pigiau rasti 5* viesbbuti ;) nors ir vaikams nemokamai, tuomet uz skrydi normaliai sumoki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2017 07 07, 16:24)
Sveikos keliautojos  4u.gif uz poros savaiciu pirma karta su sunum skrisim i Turkija, issirinkau Saphir 4* viesbuti. Gal kuri ten buvusiu patartumete,kokia valiuta geriau pasiimti? galvoju gal ir doleriu, ir euru, ir liru pasiimti?  unsure.gif ekskursijas ziurenijau pas Mustafa labai neblogos, ten eurais kainos. o paciame viesbutyje, jei kelione viskas iskaiciuota, tai be arbatpinigiu, bus dar kur tuos pinigus leisti? rolleyes.gif

Kokia diena kylat? Mes su dukra liepos 22 ir i Saphira 4* smile.gif
Pas Mustafa mes ir nuziurejom keleta kelioniu,tai jei karstis lb nevargins,vaziuosim smile.gif. Mes pinigus vesimes eurus,o arbatpinigiams keisiuos Lt po 1 doleri,labiausiai tokius arbatpinigius ten megsta smile.gif. Kambarinem kambari kasdien paliksiu po doleri,lagaminus jei nes ir reik duot smile.gif. Lyru isikeisiu Turkijoj,nes daugiau apsimoka jomis atsiskaityti turguj,kursas geresnis buna.
Atsakyti

Tikrai taip, kisa ta Saphira kaip labai nebloga varianta uz prieinama kaina. Dar pamini, kad labai populiarus biggrin.gif ir man siule, tai gerai kad nesusigundziau. Musu irgi nestebuklingas buvo, bet uztat zmoniu buvo minimaliai, kas man labiausiai ir patiko. Aisku, cia buvo geguzes pradzioj, bet kiek girdziu tai Saphyre jau nuo tada tos bedos
Atsakyti

As Saphira 4* pati isirinkau,man labiausiai jis patiko ir atsiliepimai geri buvo. Tada agentei parasiau,kad noriu i ji ir tik suderinom kaina.
Atsakyti