Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 20, 12:31)
Na ka, siais metais keliones per paroda brangesnes 500-600 eur (man aktualios). Nu gi liudesys.
Realiai JOKIU nuolaidu nera verysad.gif

pritariu, nesitikejau, kad bus taip blogai...
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2017 01 20, 12:31)
pritariu, nesitikejau, kad bus taip blogai...

Ir aš dairydamasi po konkrečių viešbučių kainas įsitikinau, kad akcijos šentės metu labai jau "lietuviškos" - kaina užkeliama/nubraukiama/įrašoma "akcijinė", kuri realiai daug brangesnė nei pernai metų unsure.gif
Gal apsimoka ieškoti netikėtų variantų, bet kai planuojam poilsį šeimai - darosi sudėtinga rasti kažką kokybiško ir įkandamo smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 20 sausio 2017 - 12:55
QUOTE(Mazule @ 2017 01 20, 13:55)
Ir aš dairydamasi po konkrečių viešbučių kainas įsitikinau, kad akcijos šentės metu labai jau "lietuviškos" - kaina užkeliama/nubraukiama/įrašoma "akcijinė", kuri realiai daug brangesnė nei pernai metų  unsure.gif
Gal apsimoka ieškoti netikėtų variantų, bet kai planuojam poilsį šeimai - darosi sudėtinga rasti kažką kokybiško ir įkandamo smile.gif)

mano nuomone panasi, manau lauksiu kovo-balandzio men, nes paskutinius kelis metus labai geros kainos buvo tuo metu. Mes planuojame keliauti dvi seimos, privalumas tik tas, kad nesame prisirise prie datu ..
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 01 20, 12:20)

Koks juokas paėmė iš jūsų vyro, mano irgi panašiai jaučiu bus biggrin.gif

O gal kas gali pasakyti maždaug kiek kainuoja turkiškas masažas viešbutyje? Visai norėčiau ax.gif
Aš mielai pagulėčiau ant gulto, bet mano vyrui tas nė kiek nevilioja - galės su vaikais pramogauti rolleyes.gif
Atsakyti
Lauksim atsiliepimu kas buvot parodoj.. unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu 1 atliekamą pakvietimą i Adventur parodą. Gal kam reikia? Parašykit i az savo e-paštą atsiųsiu.

Atiduotas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 20 sausio 2017 - 18:11
Mes su dukra po parodos.

Laiką praleidome puikiai, informacijos prisirinkom glėbį. Gavom 100 eur nuolaidą kelionei į Paryžių, tiesa, dar riekia pasiaiškinti kiek tokia kelionė be nuolaidos kitur kainuoja. bigsmile.gif

Na o kainos tai juokas pro ašaras. Logiškai galvojant, parodos metu turi būti nors kiek kažkas pigiau. Tai mano antradienį įsigyta kelionė į Turkiją , kiek kur klausiau kainuoja 170-200 eur brangiau. Nesuprantu aš tuomet to šūkio "parodos metu nuolaidos!!". Nėra jokių nuolaidų, kainos tokios, kaip ir prieš savaitę stebėjau... Visur duoda 6 proc nuo pagr kainos ir tiek.

Labai smagiai su Gural, Amara, Crystal viešbučių atstovais pabendravome, dovanų gavome.

Tikėjausi daugiau lietuviškų kaimo turizmo sodybų, deja jų išvis buvo vos keletas. Matyt joms per brangu ir klientų netrūksta.

Žodžiu- paroda nenusivylėm, bet kasmet ten lankytis neplanuoju. Nebent kaip ir šiemet kvietimus laimėsime.
Atsakyti
Na aš ir laukiau parodos,buvo įdomu.Dar vyras vis sakė gal laukiam parodos,neperkam,bet ačiū man,kad nepaklausiau biggrin.gif dabar matau 440€ ji brangiau.Visgi verta pirkt per išankstinius.
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2017 01 21, 09:51)
Na aš ir laukiau parodos,buvo įdomu.Dar vyras vis sakė gal laukiam parodos,neperkam,bet ačiū man,kad nepaklausiau biggrin.gif dabar matau 440€ ji brangiau.Visgi verta pirkt per išankstinius.

oi čia kaip kada ir tikrai dar neaišku kaip šiemet. pernai vasarą tokių gerų kainų pametejo, kad išankstiniam iš tolo neprilygo.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 01 21, 10:28)
oi čia kaip kada ir tikrai dar neaišku kaip šiemet. pernai vasarą tokių gerų kainų pametejo, kad išankstiniam iš tolo neprilygo.

Nepamirškim,kad pernai viešbučiai kai kurie merdėjo,dėl mažo turistų skaičiaus. Natūralu-vieni mažino kainas,kiti anksčiau baigė sezoną ,dar kiti jungė kelis savo viešbučius į vieną. Kaip bus šiemet-matysim smile.gif
Pernai per parodą mūsų viešbutis atpigo,šiemet ,net patikrinau-600€ pabrangęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 21 sausio 2017 - 10:33
QUOTE(elizieja @ 2017 01 20, 13:00)
Koks juokas paėmė iš jūsų vyro, mano irgi panašiai jaučiu bus  biggrin.gif

O gal kas gali pasakyti maždaug kiek kainuoja turkiškas masažas viešbutyje?  Visai norėčiau  ax.gif
Aš mielai pagulėčiau ant gulto, bet mano vyrui tas nė kiek nevilioja - galės su vaikais pramogauti  rolleyes.gif

Mes mokėjom 25 eur.Veža ir į miestą, bet mes renkamės visada savo viešbutyje. Dėl pinigų vežimosi, tai ką planuojat pirkti,ar sau, ar lauktuvių visiems pvz., mes paskutinį karta prasisuskom su 150 eur. Niekur nevažiavom, nes jau daug kur buvę, nusprendėm ilsėtis.Sau nusipirkau tašę, vyrui šortus, dar keletą smulkmenų, ir minimaliai lauktuvių į darbą.Atsimenu pirmą kartą, tai pirkom visiems visko, o po kažkelinto karto nusprendėm užtenka, nes iš artimųjų visi važiuoja į Turkiją ir patys parsiveža tongue.gif Oro uoste pasitiks jus lietuvis ar lietuvė- Tez Tour ar Novatur atstovai, važiuojant autobusu papasakoja pagrindinius dalykus, o po to ateina į viešbutį.Kiek važiavom autobusu iš orouosto į viešbutį, niekada nebuvo televizoriaus, autobusai labai paprasti
Atsakyti
Klausimas ,gyvenenčioms UK smile.gif
Per/iš kur perkate keliones į TR? Draugai norėtų prisijungti prie mūsų,bet skristų iš ten,nežino,kur ieškoti biggrin.gif
Atsakyti