Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

ta-pa-ti, jūs irgi rugsėjį kiek pamenu? biggrin.gif
Teks man pirmai išbandyt kaip ten kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 07 05, 11:31)
ta-pa-ti, jūs irgi rugsėjį kiek pamenu? biggrin.gif
Teks man pirmai išbandyt kaip ten kas  biggrin.gif

aha. rugsejo 17 4u.gif
Atsakyti

Šiandien Tezturas spalio 24d paleido tikrai geras kainas, o aš vakar vakare brangiai spėjau spalio viduriui nusipirkti   :oh: Na bet kai pagalvoji pačią paskutinę savaitę nelabai smagu kai viešbutis prie tavo akių užsidarinėja- turistų, paslaugų, maisto tiesiog akyse nyksta, prastėja

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 07 05, 13:35)
<p>Šiandien Tezturas spalio 24d paleido tikrai geras kainas, o aš vakar vakare brangiai spėjau spalio viduriui nusipirkti   doh.gif Na bet kai pagalvoji pačią paskutinę savaitę nelabai smagu kai viešbutis prie tavo akių užsidarinėja- turistų, paslaugų, maisto tiesiog akyse nyksta, prastėja</p>

Galit gal pasikeisti jei kas nepatinka
Atsakyti

Mano gera savaite anksčiau, va tuo ir guodžiuosi  :D  Avansas jau sumokėtas, nemokamos keitimo galimybės nėra, o atsisakyti avanso ir pirkti naujai, sutaupai keliolika eurų ir gauni pačią sezono pabaigą. Irgi neapsimoka. 

Taigi nebesinervinu ir su džiausmu laukiu kelionės. O būdama netipiška lietuvaitė ir su kitomis pasidalinu, o gal kas susidomės. 

Atsakyti
Tezturas spaliui labai geru kainu pametejo.
Atsakyti

Tezturas spaliui labai geru kainu pametejo.

Tik pačiai pabaigai ir tos kainos keičiasi kaip jaunamartės nuotaikos  :)  Mano stebimas viešbutis jau 100 eur daugiau, nei prieš valandą, kiti irgi. Įdomu ar kas spėjo tikrai superinėmis kainomis apsipirkti. 

Atsakyti
Spali nevaziuociau, loterija, man Kemere salta buvo...
Atsakyti

Kainos kyla kaip ant mielių, dabar jau aš pigiai nusipirkau, net 24d brangiau nei aš pirkau.  :D 

Viskas ramu :4u:  Nebesinervinu ir džiaugiuosi.

O aš karščio nepernešu, nesideginu, tai svarbu kad daug nelytų

Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 07 05, 12:08)
atsakysiu nes ir aš pirkau.  biggrin.gif
novaturas.lt alan xafira delux resort  4u.gif  bigsmile.gif

o jūs seniau pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 07 05, 16:32)
o jūs seniau pirkote?

Birzelio 19 4u.gif
Čia temoj buvo pasidalinę merginos 4u.gif
Atsakyti