Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 07 03, 21:57)
Nu ne taip buvo. Ta kaina ismete pries prasidedant parodai nakti, kai visi agentai parpia. Ryte jau nebuvo tu kainu. Matyt vyko keitimai. Ir plius jau pabaiga rugsejo.

O as i Akka, Delphinus, Botanikus ziuriu nuo 2016tuju spalio. Nei per isankstinius, nei per paroda, nei per  bla bla nebuvo nukritus kaina. Visada buvo 2500-3500 eur.

Kur Forgete paminejo, tai tie viesbuciai ne Kamelya'os lygio. Ir dabar i Cristal yra nu 2100 rugsejo pabaigai...

Akka Antedon tikrai akcija vyko ne nakti. Man agente skambino ir siule uz tikrai padoria kaina, tik mes i Turkija nesiruosem tada.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2017 07 03, 14:00)
Gal pasidalintų patirtimi tos, kurios Alanijos miesto viešbučiuose atostogavę? Noriu miesto ir smėlio paplūdimio, taip pat skristi į gazipazo oro uostą. Cobre gal Jūs? Tik aš norėčiau viskas įskaičiuota, bet nebūtinai 5 žv.

Prie Kleopatros papludymio puseje su viskas iskaiciuota ir geroje Alanijos vietoje rekomenduoti sie Tac Premier, Gardenia, Xperia Grand Bali. Tik tiek, kad jie neturi nuosavo papludymio, uz gultus ir skecius teks papildomai moketi. Savo papludymi turi,t.y. ant juros kranto ir labai populiarus tarp lietuviu sis - Xperia Saray Beach.

Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 07 04, 08:17)
Greitai patikrinsim ar laimėjom, jau liepos 19 skrisim, bet vis dar kirba mintis ar tikrai viskas bus ok  biggrin.gif

Labai lauksiu komentaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 07 04, 11:03)
Akka Antedon tikrai akcija vyko ne nakti. Man agente skambino ir siule uz tikrai padoria kaina, tik mes i Turkija nesiruosem tada.

Tai gal ne tom datom. Juk daug yra kintamuju. Ir akcija akcijai nelygu.
Puikiai zinau, kokios buvo kainos.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 07 04, 10:10)
Labai lauksiu komentaru  4u.gif

Parašysiu 4u.gif Antrų atostogų šiemet kaip ir neplanavom, bet kai toks oras LT tai labai džiaugiamės, kad paėmėm biggrin.gif Rugsėjis mums netiko, nes dičkis įstojo į gimnaziją, nesinori pačioj pradžioj kol dar nesusipažinęs su tvarka išvažiuot, o vat ačiū Ervingai už pasidalinimą, kad ir liepai yra gerų kainų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 07 04, 10:24)
Parašysiu  4u.gif Antrų atostogų šiemet kaip ir neplanavom, bet kai toks oras LT tai labai džiaugiamės, kad paėmėm biggrin.gif Rugsėjis mums netiko, nes dičkis įstojo į gimnaziją, nesinori pačioj pradžioj kol dar nesusipažinęs su tvarka išvažiuot, o vat ačiū Ervingai už pasidalinimą, kad ir liepai yra gerų kainų  biggrin.gif

Neplanavom ir mes siemet antra karta i Turkija, bet... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2017 07 04, 09:25)
Sakykit koks juros krantas?papildomo apavo nereik?
Gerimai ir ledai nemokami?prisiskaicius cia visokiu dalyku tai nebezinau net ka ir galvot.. labai dvejopu nuomoniu yra matyt nuo zmoniu poziurio viskas priklauso rolleyes.gif

Juros krantas zvyras su trupuciu akmenuku. mums spec avalynes nereikejo.
Gerimai nemokami. Nealkoholines nest tea skardinemis pilni saldytuvai. vandens atip pat.
vaisiniu jogurtuku pilna kada tik nori. dar man labai patiko ju toks naturalus geriamas jogurtas.
Ledai porcijomis tam tikromis valandomis taip pat nemokami. Uztenka visiems norintiems. Alkoholiniai gerimai vietiniai taip pat nemokami. Daro kokteilius barmenai. viskas ten gerai. Sulauki eiles ir prasom mirksiukas.gif
Tikrai, kad nuo poziurio turbut priklauso.
Kai atostaogauji juk skubet nereikia. Jei tingi stovet prie gerimu eilej, duok indu nurinkejui doleriuka ir atnes pilna padekla pagal uzsakyma.
Nematau problemu.
aisku daug smagiau kai nera mases zmoniu ir gauni is personalo daug demesio, bet kai ju daug nereikia del to nervuotis, juk atostogu nori visi biggrin.gif
Atsakyti
Na, dar kartą pasiūlysiu, gal atsiras norinčių. Perleidžiu kelionę, organizatorius KiddyTour, viešbutis Crystal aura beach resort & spa kemer, standart room. 1 suag + 1vaikas nuo rugpjūčio 1d, 7 naktys.
Pridėt daugiau keliaujančių, kaip išsiaiškinau, neįmanoma, nebent atšaukt rezervaciją ir tada užsakinėt iš naujo, bet jau šios dienos kainom. Tai reiktų tokio keliaujančių skaičiaus (1suag+1vaikas), kad tiesiog perrašyt pavardes sutartyje.

Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 07 04, 10:43)
Juros krantas zvyras su trupuciu akmenuku. mums spec avalynes nereikejo.
Gerimai  nemokami. Nealkoholines nest tea skardinemis pilni saldytuvai. vandens atip pat.
vaisiniu jogurtuku pilna kada tik nori. dar man labai patiko ju toks naturalus geriamas jogurtas.
Ledai porcijomis tam tikromis valandomis taip pat nemokami. Uztenka visiems norintiems. Alkoholiniai gerimai vietiniai taip pat nemokami. Daro kokteilius barmenai. viskas ten gerai. Sulauki eiles ir prasom  mirksiukas.gif
Tikrai, kad nuo poziurio turbut priklauso.
Kai atostaogauji juk skubet nereikia. Jei tingi stovet prie gerimu eilej, duok indu nurinkejui doleriuka ir atnes pilna padekla pagal uzsakyma.
Nematau problemu.
aisku daug smagiau kai nera mases zmoniu ir gauni is personalo daug demesio, bet kai ju daug nereikia del to nervuotis, juk atostogu nori visi  biggrin.gif

Labai aciu uz info! Ir visiskai sutinku mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajli: 04 liepos 2017 - 10:00
QUOTE(Nodux @ 2017 07 04, 10:04)
Prie Kleopatros papludymio puseje su viskas iskaiciuota ir geroje Alanijos vietoje rekomenduoti sie Tac Premier, Gardenia,  Xperia Grand Bali. Tik tiek, kad jie neturi nuosavo papludymio,  uz gultus ir skecius teks papildomai moketi. Savo papludymi turi,t.y. ant juros kranto ir labai populiarus tarp lietuviu sis -  Xperia Saray Beach.

As jau parasiau AZ, ir su siuo komentaru visiskai sutinku. Tiesa del papludimio, tai prie pat uolos 1nr Palm beasch papludimys nemokamas. Aisku ten jie kabinejasi ale sako gultas bus nemokamas jei pirksi kanors pas juos is gerimu. Bet is vietiniu suzinojau kad tikrai nieko pirkt nereikia, nueidavom atsiguldavom kelis kart paburbedavo ir poto atsikabino smile.gif Mes buvom Xperia Grand Bali, bet galima buvo eiti i Saray Beach viesbucio papludymi, bet man ten nepatiko, labai arti gultai , kazkaip vietos mazai ir dar gabaliukas paeiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriell'e: 04 liepos 2017 - 10:18
QUOTE(Jerda @ 2017 07 03, 21:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Forgete" data-cid="71706308" data-time="1499104932"><div><p>Ne, cia kaina 10 dienu, o salia viesbucio pavadinimo skaicius nurodantis rugsejo isvykimo diena.</p></div></blockquote><p>O aš ir galvoju kaip čia tiek ilgai, net 22 dienoms, ar ne per gerai  biggrin.gif </p><p>Aš tai esu išsisaugojusi lankstinuką iš Adventuro su Novaturo kainomis. Tuo metu visos rėkėme kad nieko gero nėra, jokių nuolaidų, dabar pasižiūriu ir galvoju- ot kad dabar tokią kainą išmestų, iš karto griebčiau  hmm.gif​ </p>

Aš nerėkiau 😉😆 per parodą iš agentūros tikrai gera kaina gavau 3 suaugę+ vaikas, tai ir sėdėjau patenkinta. 😎😂

QUOTE(daluzenik @ 2017 07 04, 09:54)
Su pernai metais net negalit lygint kai rusu nebuvo.
Taip viesbutis labai perpildytas.
Mes taip pat ismokom taktika...
pries pietus galima uzmest kokia kuprine ant kedes ar stalo, kad butu uzimta. o del gultu- visada rasdavom apeja keleta ratu aplink. po to ismokom juos uzsiimti is vakaro. Kadangi esam naktinetojai, tai 2 val eidami miegot uzmesdavom juos ant gultu  blush-anim-cl.gif
Geru jums atostogu. atsipalaiduokit  mirksiukas.gif

Bet pvz. jei prieš pietus nieko į restoraną neįleidžia...kaip tą kuprinę padėti? Tik nepykite, bet skaitau visų komentus apie saphyrą ir jau trim raudonais brūkšniais Saphyr užbraukiau. 3 tfu-, nei viename viešbutyje kolkas neteko kovoti dėl stalo ar gultų. Nueini ir randi. Gultus tai 3 k. Per dieną pakeisdavau, nes ryte prie jūros, po pietų atvirame pleže, vakarop prie baseino degindavausi...😊
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 07 04, 11:48)
Aš nerėkiau 😉😆 per parodą iš agentūros tikrai gera kaina gavau 3 suaugę+ vaikas, tai ir sėdėjau patenkinta. 😎😂
Bet pvz. jei prieš pietus nieko į restoraną neįleidžia...kaip tą kuprinę padėti? Tik nepykite, bet skaitau visų komentus apie saphyrą  ir jau trim raudonais brūkšniais Saphyr užbraukiau. 3 tfu-, nei viename viešbutyje kolkas neteko kovoti dėl stalo ar gultų. Nueini ir randi. Gultus tai 3 k. Per dieną pakeisdavau, nes ryte prie jūros, po pietų atvirame pleže,  vakarop prie baseino degindavausi...😊

😁...as nebraukiu...buvom uzpraeita karta..super..pernai saphir5..irgi patiko..tik jaunimui veiksmo truko...😆...sia vasara gryztam vel... i saphir4😊
Atsakyti