Aaaaaaa ot blondinė
Aaaaaaa ot blondinė
Nu neblogai but 22 dienukes
Ne, cia kaina 10 dienu, o salia viesbucio pavadinimo skaicius nurodantis rugsejo isvykimo diena.
O aš ir galvoju kaip čia tiek ilgai, net 22 dienoms, ar ne per gerai
Aš tai esu išsisaugojusi lankstinuką iš Adventuro su Novaturo kainomis. Tuo metu visos rėkėme kad nieko gero nėra, jokių nuolaidų, dabar pasižiūriu ir galvoju- ot kad dabar tokią kainą išmestų, iš karto griebčiau
Pernai liepa mestelejo labai geru kainu, tai visi tikejosi ir siais metais.mes ir sukande dantis avansa mokejom.
Tas ir yra, kad buvo tų kainų padorių, daba kaip tik senus laiškus perverčiau - prieš pat parodą draugė rašė, kad į Akka Antedon 10 dienų 2+2 kaina rugsejo 29tai siūlė nuo 1743 eur... Bet nepirko, nes tikrai netikėjo, kad vasarą kainos stipriai didės ir akcijų nebus...
Nu ne taip buvo. Ta kaina ismete pries prasidedant parodai nakti, kai visi agentai parpia. Ryte jau nebuvo tu kainu. Matyt vyko keitimai. Ir plius jau pabaiga rugsejo.
O as i Akka, Delphinus, Botanikus ziuriu nuo 2016tuju spalio. Nei per isankstinius, nei per paroda, nei per bla bla nebuvo nukritus kaina. Visada buvo 2500-3500 eur.
Kur Forgete paminejo, tai tie viesbuciai ne Kamelya'os lygio. Ir dabar i Cristal yra nu 2100 rugsejo pabaigai...
O as i Akka, Delphinus, Botanikus ziuriu nuo 2016tuju spalio. Nei per isankstinius, nei per paroda, nei per bla bla nebuvo nukritus kaina. Visada buvo 2500-3500 eur.
Kur Forgete paminejo, tai tie viesbuciai ne Kamelya'os lygio. Ir dabar i Cristal yra nu 2100 rugsejo pabaigai...
Nu nejuokaukit kamelya neturi kazkokio tai stebuklingo lygio, toli grazu. Dauguma viesbuciu is to saraso yra geresni arba lygus kmelijai.
Taigi internetinės rezervacinės sistemos veikia, kam tie agentai, jei kaina gera, pasirodo reikia nebelaukti dar agento nuolaidos, o griebti kaip akis išdegus. Va laimėjo tos merginos kurios Alan Xafira Deluxe Resort pagriebė, o ne dvejojo, žiūrėjo kas čia ne taip, ko vykstant su vaiku dar ir kainą sumažina(čia apie save ) Bet tiesą sakant labiausiai tai dėl vietos nenorėjau, kaina dar ne pagrindinis kriterijus.
Iš šio sarašiuko net aš radau man tinkančius viešbučius, o juk mano ir daugumos pasirinkimo kriterijai visiškai kiti
3.82 ORANGE COUNTY RESORT HOTEL 5 * 11d 2016
4.23 CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA 22d 2090
Vakar gryzom is Turkijos.
Ilsejomes Alanijos regione, Konaklio miestelyje saphire.
Buvome pirma karta.
Ispudziai toki:
Gamta grazi, viesbutis neblogas, bet perpildytas. Zmoniu mase.
Kambarius gavom per pusvalandi.
1 pasirode keista, kad 4* viesbutyje pliazo rankssluoscius keicia tik kas antra diena ir tik trumpai nustatytom valandom.
2 Seifai mokami, taciau sumokejus, vyras netycia ne toki koda suvede ir seifas atviras kaip uzsirakino, taip per savaite viesnages jame niekas jo ir neatrakino, nors kreipemes i regitratura 3 kartus.
Nurasem tai perpildytam viesbuciui.
Su gultu rezervavimu totalus kosmaras. Norint ji rasti, reikia ne viena rata apsukt.
Kai kurie gudruciai juos uzima jau is vakaro.
Maistas labai skanus, pasirinkimas didziulis. gerimai saldytuvuose ant kiekvieno kampo. Vanduo, nest tea skardinemis, jogurtukai vaisiniai bei naturalus...
Ledai porcijomis taip pat nemokamai ir labai skanus.
Eiles valgykloje nemazos, bet tikrai nevargino, nes gana greit juda.
Darbuotojai tikrai labai stengiasi.
Salia viesbucio yra nebloga diskoteka. Sudalyvavom, patiko. ieinant paklause is kokio viesbucio ir pamate apyrankes prasivede pro sali ne is tos eiles kur visi laukia.
Muzika zinoma girdisi ir viesbuty, bet mums tikrai netrukde.
Vykom i raftinga ir i Pamukale. Viskas patiko.
Karstis paskutinemis dienomis jau tapo nepakeliamas. Jura per silta, vanduo baseinuose persiltas. tik vienintelis dengtas baseinas buvo atgaiva.
Viesbucio hamamas labai patiko. Buvom ir miesto hamame, tai viesbucio nors ir brangesnis, bet atidirba jie uz kiekviena sumoketa piniga. I miesto daugiau nenoreciau.
Kelioneje atgal lektuva labai krate, visas purtesi, o kai jau turejom nusileisti VNO pritupus prie pat zemes atrode jau tuoj ratai pasieks zeme, bet jis vel staiga eme kilti, apskirdom dar viena didziuli rata besikratydami. Keletas zmoniu apsiveme. Dukra eme pykint sake, kad nutirpo visas kunas.
Zodziu labai sunerime buvo visi keleiviai. kapitonas tepranese, kad del aviaciniu priezasciu negalejome nusileisti. Strioko ivare kaip reikiant. Bet kai jau pasiekem zeme, visi plojo kaip po gero koncerto.
Tai tiek.
Mes vakar atskridom į Saphir... pasakysiu grubiai ( aišku esam dar tik antra diena) - dar tokio š...nemačius. Gultų nėra, stalų nėra... maistas nestebuklingas...bet jau įvaldėm taktiką. Susirandam su stalą apkrautą nšvariais indais, aš stoviu, kad niekas neužimtų, o vyras atsiveda indų surinkėją ir viską sutvarko. Aišku dar ir tokį stalą reikia rasti. Absurdų absurdas. Kai prisimenam praeitų metų Starlight...nostalgija tiek aptarnavimu tiek visu kitu. Su gultais ta pati bėda, nėra net rakšluosčių kur pasidėt...žodžiu...žmonių masė, beprotiška masė...
Ber kambariu nors patenkinti. Ėmėm aukštesnės klasės hotel tipo. Renuovuotas su vaizdu į jūrą, 5 aukštas, tai vaizdas super.
Ber kambariu nors patenkinti. Ėmėm aukštesnės klasės hotel tipo. Renuovuotas su vaizdu į jūrą, 5 aukštas, tai vaizdas super.
Na o mums liko tik 4 dienos. Išvada:2-ą karta negrįžčiau ,dėl mokamų kokteilių ir kt.dalykų (principo reikalas),reception (bando gauti papildomų pinigų),dėl bendros tvarkos (kambarių tvarkymas, tvarka restoranė ir pan.)Šiaip poilsis patiko:maisto yra visur,asortimentas didelis,gultus prie jūros ir saloje pilna.Labai patiko Eftalia Island sala.Autobusas važioja dažnai.Labai daug lenkų viešbutije.Jūra šilta, jau 2 dienos ,kaip skaidri😀Su vaikais žiūrim,kaip žuvis plaukioja.Labai daug didelių akmenų jūroje,bet su kroksais tai dzin 😀Vaikų animacija labai faina. Su vaikais daug piešia,žaidžia,plaukioja bananu😀Mano vaikams viešbutis patiko.Aš radau minusų bet bandras poilsis geras.
Visai nepaguodet . Mes uz nepilnai 3 savaiciu jau kylam,bet kuo toliau,tuo baisiau man daros