QUOTE(elizieja @ 2017 01 19, 22:12)
Oi ačiū, kiek daug geros info. Man agentė sakė apie 1.5val važiuoti. Važiuojam birželio 9, sakot reik megstuku, aš jau permatomu sukniu ieškau, agentė sakė 30bus,bet gal vakarai vesesni
O tame Kusadasi galima ramiai vaikščiot, ar rekomenduotumėte 2m paimti vežimą?
O kreditinė kam, neina mūsų Mastercard atsisakaityti? Ir kokia valiuta ten mokate?
O sveikatos draudimą imate visiems, galvojau tik vaikams imti
Mes pernai buvome Antalijos reg. gegužės viduryje, tai megztinio prireikė tik naktį išvažiuojant į skrydį iš viešbučio. Visi vakarai buvo tikrai šilti.
Debetine Mastercard atsiskaitysite. Taip pat geriausia įsidėkite į grynųjų, geriau gal eurų, nors mes turėjome ir lirų. Jei neturite kreditinės- tai nepulkite jos dabar išsiiminėti, ji patogi tuom, kad su ja yra draudimas, bet draudimą glaima ir atskirai įsigyti prieš kelionę. Aš kreditinės neturiu, vežuosi visada debetinę ir grynųjų.
Dėl draudimo- net NESVARSTYKITE jo neimti. Kolegė pernai eidama iš masažo slydo ant jų tų marmurų (ten viešbučiuose visur marmuras, kaip pas mus medis..) ir susilaužė koją. Tad draudimas yra būtinas visiems, mes tai kai tokie truptį laukiniai, tai imam ne tik sveikatos bet ir civilinės atsakomybės draudimą. 4 asmenų šeimai kainavo berods iki 70 eur (jei nepainioju) visas draudimo paketas.
QUOTE(elizieja @ 2017 01 19, 23:11)
O dar klausimas, su vyru susiginčijom, ar vežimą lėktuve deda į saloną, ar į bagažą?
Ir dar klausimas jei važiuoti iki viešbučio 4val,o lėktuvas išskrenda 9val, tai kaip ir 7naktis tokia nekokia, ir lieki be pusryčių, nors agentė sakė gali paprašyti sauso davinio - nu bet kažkaip keistai atrodo, ar tai normalu
Vežimą galite priduoti su lagaminu, bet jau tuomet iki įlipimo į lėktuvą teks vaikutį ant rankų nešioti, arba, matau, kaip mamos vežimukus priduoda jau lipant į lėktuvą, praėjus visas patikras. Į saloną vežimuko tikrai nededa, nebūtų jam vietos ten...
Bent jau mes išvykdami iš viešbučio anksti ryte (neapmenu berods 5 ryte, ) turėjome galimybę nueiti pavalgyti į bendrąjį restoraną ir labai nustebino, kad pasirinkimas buvo ne tik sausa bulka, bet ir omletai, keptos daržovės ir kt. pusrytiniia patiekalai. Bet čia gal nuo viešbučio priklauso. Jei ką- sausas davinys irgi visai gerai užkąsti prieš skrydį. Dar pasiimkite iš kambario mini baro colos fantos ir visai geri pusryčiai autike.
QUOTE(elizieja @ 2017 01 20, 00:08)
Ačiū mergaitės
Per pirmą dieną užsirezervavus kelionę, noriu išsiaiškinti viską
O viešbučiuose gal būna koks lietuvis iš agentūros, kad jei kas atsakytų į klausimus?
Turkijoje tikrai būna, lietuviškai kalbantis (jei su Teztur keliaujate) Teztur gidas, pirmą dieną atvykus būna mini susirnkimas, viską pasako, parodo, pateikia savo kontaktą. Pateikia ekskursijų lapą. Tezo ekskursijos kainuoja prečdaliu brangiau nei analogiškos gatvėje esančiose turkų ekskursijų agentūrėlėse. Bet čia jau ginčitynas klausimas- kur geriau, kur saugiau.... Gal Turkijos senbuvės labiau gali pakomentuoti. Aš asmeniškai vykdama su vaikais raftingą pirksiu tik iš tezų, o pasiplaukiojimą jachta pakrante iš gatvės.