Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

nuo kada? bent jau turint nordea gold tikrai nereik nieko apmokėt 4u.gifsutartis

Reik būtinai žiūrėt kokią kortelę turit, nes kitoms va kaip rašo:

Draudimo galiojimas:

Kelionių užsienyje draudimas galioja visą kredito kortelės galiojimo laiką. Draudimo apsauga galioja draudiminiams įvykiams, atsitikusiems bet kurioje pasaulio šalyje, išskyrus Lietuvos Respubliką bei šalį, kurioje kortelės turėtojas nuolat gyvena (jei Lietuvos Respublika nėra nuolatinė gyvenamoji vieta), jei kortelės turėtojas nuolat gyvena ne Lietuvos Respublikoje.

Pirkimo reikalavimai:

• Kredito kortelei „PINS MasterCard“ kelionių užsienyje draudimas galioja jei 50% kelionės kainos apmokėta kortele.
  • Kredito kortelei „Nordea Credit“ kelionės atšaukimo, praleisto tarpinio skrydžio, atidėto išvykimo ir nutrauktos kelionės draudimas (žr. lentelę žemiau) galioja, jei 100% kelionės kainos yra apmokėta kortele.

Apdraustieji:

• Kredito kortelės „Nordea Gold“ atveju apdraudžiami kortelių turėtojai ir kartu keliaujantys visi šeimos nariai.
  • „Nordea Credit“ ar „PINS MasterCard“ kredito kortelių atveju apdraudžiami tik kortelių turėtoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 30 birželio 2017 - 14:39
Neseniai grįžome iš Turkijos, todėl nusprendžiau trumpai parašyti, gal kam nors bus įdomu.
Turkijoje atostogavome pirmą kartą, buvom Marmaryje, aplinka graži kalnai, jūra, gana daug žalumos. Oras visas dienas karštas virš 35, dažniausiai 38-39, vakarais sutemus nukrisdavo iki 30, apie ilgas rankoves net minčių nebuvo. Vanduo baseine šiltas, bet jūroje gana šaltas, kojų negėlė, už mūsų Baltijos tikrai šiltesnis, bet aš tikėjausi šiltesnio. Nors jūroje nebuvo jokių pavojingų gyvūnų, bet be vandens batų maudytis nemalonu, jūra akmenuota.
Viešbutis mūsų ne prabangus, be jokių vandens kalnelių, tai manau niekam nebus įdomus, todėl nieko nerašysiu, tik tiek kad viešbučiu nenusivylėm.
Labai skanūs saldumynai, skaniai moka paruošti avieną, mišrainės man jų nelabai, bet čia skonio reikalas.
Iš visos kelionės man labiausiai patiko ekskursija į Rodo salą, nors kainuoja ne pigiai, bet tikrai verta.
Į Marmarį antrą kartą tikrai nevažiuočiau atostogauti, jei vykčiau antrą kartą rinkčiausi kitą regioną, bet greičiausiai kitą šalį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 06 30, 15:54)

Viešbutis mūsų ne prabangus, be jokių vandens kalnelių,  tai manau niekam nebus įdomus, todėl nieko nerašysiu, tik tiek kad viešbučiu nenusivylėm.
Labai skanūs saldumynai, skaniai moka paruošti avieną, mišrainės man jų nelabai, bet čia skonio reikalas.

Vat kaip tik ir įdomu yra nebrangus ir nebaisus viešbutis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 06 30, 15:25)
nuo kada? bent jau turint nordea gold tikrai nereik nieko apmokėt  4u.gif

Pas mane Pins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 birželio 2017 - 16:01
QUOTE(ataka26 @ 2017 06 30, 15:30)
priesš kiek laiko rezervuojatės oro uoste automobilio stovėjimo aikštelę? pažiūrėjau dabar  rugpjūčio pradžiai 56 eurai pigenė aikštelė Kauno oro uoste...kažin artėjant datai kaina kils?

As rezervavau beveik iskart nusipirkus kelione, mokejau tik 27 su trupuciu savaitei. Pabandziau dabar kaina pasiziureti, tai virs 50, bet raso siomis dienomis laisvu vietu nera blink.gif
Jusu vietoj nelaukciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 06 30, 15:54)
As rezervavau beveik iskart nusipirkus kelione, mokejau tik 27 su trupuciu savaitei. Pabandziau dabar kaina pasiziureti, tai virs 50, bet raso siomis dienomis laisvu vietu nera blink.gif
Jusu vietoj nelaukciau 4u.gif

tai tada reikia jaučiu pirktis dabar, nes gali būti po to iš vis pipėc, tik nervina , kad atšaukimas negalioja
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 06 30, 18:01)
tai tada reikia jaučiu pirktis dabar, nes gali būti po to iš vis pipėc, tik nervina , kad atšaukimas negalioja

Man atrodo uz papildoma mokesti galima pasirinkti su atsaukimu.
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 06 30, 19:09)
Man atrodo uz papildoma mokesti galima pasirinkti su atsaukimu.

ADCparking tikrai yra atšaukimo galimybė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimux: 30 birželio 2017 - 20:25
QUOTE(deimux @ 2017 06 30, 19:21)
ADCparking tikrai yra atšaukimo galimybė

Katik žiūrėjau ten 72 eurai pigiausias ir jokios atšaukimo galimybės
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 06 30, 21:59)
Katik žiūrėjau ten 72 eurai pigiausias ir jokios atšaukimo galimybės

Nu ir kaina blink.gif pasirodo Adc atsaukimas kazkodel galimas tik Vilniuje unsure.gif
Idomu ar yra Kaune kas nors be Uniparko ir Adc?
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 06 30, 20:11)
Nu ir kaina blink.gif pasirodo Adc atsaukimas kazkodel galimas tik Vilniuje unsure.gif
Idomu ar yra Kaune kas nors be Uniparko ir Adc?

Įtariu bus pasinaudota susidariusia situacija, kad tuo metu visi skrydžiai bus iš Kauno
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 06 30, 13:01)
tai vakare ir viešbuty jokių kokteilių nedaro už AI?

Nedaro.tik džinas su toniku arba viskis,vodka su cola,fanta ir pan.Šiaip visi kokteiliai 5€.
Atsakyti