QUOTE(elizieja @ 2017 01 19, 22:12)
Oi ačiū, kiek daug geros info. Man agentė sakė apie 1.5val važiuoti. Važiuojam birželio 9, sakot reik megstuku, aš jau permatomu sukniu ieškau, agentė sakė 30bus,bet gal vakarai vesesni
O tame Kusadasi galima ramiai vaikščiot, ar rekomenduotumėte 2m paimti vežimą?
O kreditinė kam, neina mūsų Mastercard atsisakaityti? Ir kokia valiuta ten mokate?
O sveikatos draudimą imate visiems, galvojau tik vaikams imti
Gal ne ta viesbuti suziurėjau, bet jei jis prie kušadasio, tai tikrai nusiteikite važiuoti bent 3-3.5 val, turkijoje nors visi važinėja greitai, bet kažkaip lėtai tie km renkasi
Nuo birželio 9 jau bus visai gerai, na pora kompeltukų įsimeskit šiltesnių, nes dieną įkaitus, vakare drebuliukas puola, o ir mes vakare ant karstyklių eidavom, tai nuo čiuožyklų kelnių reikia ilgu, nes nuogom kojom blogai slysta
Iki pačio Kušadasi reiks pavažiuoti, nors aš nueidavom nuo kušadasi iki lady beach, o ten jau kažkur šalia bazuositės. taxi kainos 1km-1 eur, autobusiukų, po 2 TRL (lira panašios vertės kaip litas buvo uz viena eura gauni apie 3.3 keityklose), vaikai nemokamai. Taip kusadasi turi labai grazia sala, i kuria veda tiltelis, nerealus senamiesti, prieplauka, kurioje svartuojasi kruiziniai laivai ispudingo dydzio ir siaip labai fainas miestukas.
na as be dvejones imciau vezima, as savo trimeciui dar sia vasara emiau, ir tuo paciu ir keturmeti sugruzdavau
Korteles eina visos, tiesa mano swedbanko karts nuo karto uzluzta ir neaptarnauja, kelias val, o po to vel viskas ok, tik lektuve grynais arba kreditke.
Kusadasyje vienareiksmiskai liros arba eurai, ten rusu nedaug, tai kainos doleriais nepatogios, buvo kad 1 euras= 2 doleriai. Dar svarai megstami, bet neaktualu Lt ;)
Draudimas savaitei kainuoja apie 25 eurus visai seimai, tai nieko rimto, o per pastarasias atostogas vyras prie baseino susitraumavo, ko pasekoje rengenas, nuskausminamieji ir pora vizitu i lionine, saskaita virsijo visa keliones biudzeta, tai jei be draudimo, butu pikta
netaupykit ant sito
Papildyta:
QUOTE(Sunrayja @ 2017 01 19, 22:22)
Sveikos domina Long Beach Resort & SPA 5* viesbutis , ar salia yra parduotuveliu turgeliu , kur vaziavot apsipirkti? Mes su mazu vaiku su vezimu busim, ar patogu bus su vietiniu transportu su vezimu ?
Na as su emmaljunga po turkija keliauju (jau kokias 6 keliones), tai norint i dolmuso (vietinio autobusiuko) 'bagazine' ideti, ji is lauko puses atsidaro is sonu, klasikinei vaziuoklei reikia du ratus nuimti, viduje jei pastatyti ant praejimo tai jau nieks nepraeis. Vietinis autobusas alanijoje, tokie kur tik mieste, tai be vargo telpa ir i vidu.
Na bet emmaljunga griozdas rimtas
visom prasmem. Su nitro city vaziuokle bedu nebuvo, visur tilpo, tik per smeli papludimyje visiskai nevaziavo per tuo manevringus ratukus, reikejo nesti.
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2017 01 19, 22:48)
Ačiū, o dar klausimas, kam mergaitės rašo sąrašus temoje?
kad zinot kas ir kur keliauja, Kai gris bus galima kamantineti, nes dazniausiai cia visos aktyvios kol renkasi atostogas, o po ju dingsta ir nebepasipasakoja