QUOTE(elizieja @ 2017 06 25, 17:54)
Aš nesuprantu, kaip nebijoma palikti rankšluosčių, bet kas kitas ateis ir paims
mes per žioplumą palikom du, paskui vyrą siunčiau, jau vieno neberado, o atseit bauda 15
Niekas nepaims...o jei paims tai būkit nagla ir jūs paimkit....Mūsų vieną rankšluostį irgi kažkas nukniaukė, nors buvo numestas ant 3 eilės gulto papludimy..vaikinukas mano miegojo pietų poguliuko ir nuėjo nusimaudyti, po to pakvietė žaisti tinklinio ir pamiršo... Tai kai susiskaičiavom rankšluosčius vakare, kitą dieną eidama po uždarytą rankšluosčių kioskelį prigriebiau ten numestą kažkieno, sulankstytas padėtas prie uždaro langelio....
.nes pametus rankšluostį 10 eur bauda tipo...nežinau tik taiko iš tikro ar ne...
QUOTE(Cobre @ 2017 06 25, 18:02)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71693063" data-time="1498378782">
<div>
<p>Man tai ne nusiteikimo, o nuo zmogaus poziurio ir suvokimo. Man labai svarbu gamta, papludimys. Ko jau ko, ber grazios juros tikrai reikia. Atgaiva akim ir sielai.</p>
</div>
</blockquote>
<p>side ir belekas tikrai nera ta vieta, kur gamta savo groziu stulbintu, jei aplamai ten ja atrasi tarp viesbuciu
viesbuciai gal ir taip, o gamta tai ne kazin kas, ypac turint omenyje kitas vietoves turkijoje. juros grozis irgi labai salyginis reikalas siuose rajonuose - krantas, vanduo ir tiek. jei norisi graziu vaizdu i juros puse, arba/ir garantuotai skaidraus vandens, reikia rinktis kitus kurortus. jei renkasi sias vietas, vadinasi prioritetuose kazkokie konkretus viesbuciai ir gal smeliukas, jei aplamai ant zvyro neuztaikysit, kas, mano manymu, yra gerokai didesnis blogis, nei akmenukai. Akmenukai, tai bent jau fantastiskai skaidrus vanduo. tai jei jums tikrai prioritetas gamta, paprasciausias variantas - pasirinkti Kemera. </p>
Ačiū už info. Aš kažkaip į Sidę kitais metais galvojau, bet draugė atsiuntė foto- tai kaip aš sakau: plika jūra...net krantas toks neturkiškas...
Mes Kemere gavome kambarius pusiau į jūrą, pusiau į kalnus- tai net į kalnus vaizdas gražesnis, daugiau fotografavome....
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 26, 06:30)
Gal buvot kas šiemet cristal aura? Būtų lb įdomu atsiliepimai.
Aš buvau. Pilna tema mano romanų...
QUOTE(Hastalavista @ 2017 06 26, 09:06)
Klausimas ne visai i tema - ka darot su plaukais atostogu metu? Kasdien plaunat sampunu? As ir pradziu bandziau plaut, bet labai jau daug laiko uzima dziovinimas viesbucio fenu (jie kazkokie labai jau silpni viesbuciuos, kiek esu naudojus). Tai ir svarstau - ar labai jai plaukam kenks, jei nakciai neisplausiu sampunu?
Paparastai plaunu kas antrą dieną. Turkijoje plaudavau kasdien, grįžusi iš papludimio, nes tokie jie nuo jūros, baseino vandens ir saulės jau nekaip atrodydavo. Fenas buvo neblogas, bet išsidžiovindavau natūraliai balkone sėdėdama kavą gerdama ir kalnais besigrožėdama...
O ryte susisuki kuodą viršugalvyje ir pirmyn į papludimį. Nes kai karšta tai geriausia šukuosena....
Grįžti apie 18 val į kambarį, išsiskalbi visa,
kremais po saulės išsitepi, plaukus išsifenuoji kažkiek, suknelę apsirengi...vakarui pasiruoši ir eini vakarienės ir koncertų žiūrėti...