Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Daivija @ 2017 06 26, 08:27)
Saloj yra mokami restoranai. (A la carte), picerija (nežinau, ar mokama), vienas baras tikrai nemokamas, pačiam gale ant grilio mačiau kepė ir žiaaauriai kvepėjo šašlyku  wub.gif
Dar yra vienas baras, tik nežinau, ar jame duoda maisto. Mes tik vieną kartą saloj pietavom.  Gal Hastalavista daugiau parašys.
Bet  jau dirgiklių  blink.gif Maniškė mus iš proto veda : ledai, sultys, kukurūzai, pasivažinėjimas mašinytėmis, tatuiruotės ir t.t.

nu mane jau nervint pradeda, kaip niekur atsiliepimuose apie tai neužskaičiau unsure.gif nėra mano vaikai isterikai ir tikrai nupirkt kažką galim sau leisti, bet ne tame esmė. Kodėl nusipirkus AI aš dar visur turiu vaikščioti su pinigine blink.gif
O iš kur žinoti kurie barai mokami kurie ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Floora: 26 birželio 2017 - 08:04
Saloj yra mokami restoranai. (A la carte), picerija (nežinau, ar mokama), vienas baras tikrai nemokamas, pačiam gale ant grilio mačiau kepė ir žiaaauriai kvepėjo šašlyku  wub.gif
Dar yra vienas baras, tik nežinau, ar jame duoda maisto. Mes tik vieną kartą saloj pietavom.  Gal Hastalavista daugiau parašys.
Bet  jau dirgiklių  blink.gif Maniškė mus iš proto veda : ledai, sultys, kukurūzai, pasivažinėjimas mašinytėmis, tatuiruotės ir t.t.

Mes saloj irgi kol kas tik karta pietavom, tai del maisto nepasakysiu, nezinau kiek kas mokamo.
Kas del vaiku diskoteku, yra jos kas vakara ir saloj, ir viesbuty. Maniskiai kadangi su vaiku klubo animatore Egle susidraugavo labai, tai tik pas ja i sala verziasi i diskoteka smile.gif

Klausimas ne visai i tema - ka darot su plaukais atostogu metu? Kasdien plaunat sampunu? As ir pradziu bandziau plaut, bet labai jau daug laiko uzima dziovinimas viesbucio fenu (jie kazkokie labai jau silpni viesbuciuos, kiek esu naudojus). Tai ir svarstau - ar labai jai plaukam kenks, jei nakciai neisplausiu sampunu?
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 06 26, 10:06)
Klausimas ne visai i tema - ka darot su plaukais atostogu metu? Kasdien plaunat sampunu? As ir pradziu bandziau plaut, bet labai jau daug laiko uzima dziovinimas viesbucio fenu (jie kazkokie labai jau silpni viesbuciuos, kiek esu naudojus). Tai ir svarstau - ar labai jai plaukam kenks, jei nakciai neisplausiu sampunu?

Leiskite sau atsipalaiduoti 4u.gif ir nesukti galvos 4u.gif , per naktį tikrai jiems nieko neatsitiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2017 06 26, 09:17)
Leiskite sau atsipalaiduoti 4u.gif ir nesukti galvos  4u.gif , per naktį tikrai jiems nieko neatsitiks 4u.gif

tai jau tikrai, dėl tokių smulkmenų nesuku galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 06 25, 17:54)
Aš nesuprantu, kaip nebijoma palikti rankšluosčių, bet kas kitas ateis ir paims  unsure.gif mes per žioplumą palikom du, paskui vyrą siunčiau, jau vieno neberado, o atseit bauda 15€  4u.gif

Niekas nepaims...o jei paims tai būkit nagla ir jūs paimkit....Mūsų vieną rankšluostį irgi kažkas nukniaukė, nors buvo numestas ant 3 eilės gulto papludimy..vaikinukas mano miegojo pietų poguliuko ir nuėjo nusimaudyti, po to pakvietė žaisti tinklinio ir pamiršo... Tai kai susiskaičiavom rankšluosčius vakare, kitą dieną eidama po uždarytą rankšluosčių kioskelį prigriebiau ten numestą kažkieno, sulankstytas padėtas prie uždaro langelio.... ax.gif bigsmile.gif .nes pametus rankšluostį 10 eur bauda tipo...nežinau tik taiko iš tikro ar ne...

QUOTE(Cobre @ 2017 06 25, 18:02)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71693063" data-time="1498378782">
<div>
<p>Man tai ne nusiteikimo, o nuo zmogaus poziurio ir suvokimo. Man labai svarbu gamta, papludimys. Ko jau ko, ber grazios juros tikrai reikia. Atgaiva akim ir sielai.</p>
</div>
</blockquote>
<p>side ir belekas tikrai nera ta vieta, kur gamta savo groziu stulbintu, jei aplamai ten ja atrasi tarp viesbuciu smile.gif viesbuciai  gal ir taip, o gamta tai ne kazin kas, ypac turint omenyje kitas vietoves turkijoje. juros grozis irgi labai salyginis reikalas siuose rajonuose - krantas, vanduo ir tiek. jei norisi graziu vaizdu i juros puse, arba/ir garantuotai skaidraus vandens, reikia rinktis kitus kurortus. jei renkasi sias vietas, vadinasi prioritetuose kazkokie konkretus viesbuciai ir gal smeliukas, jei aplamai ant zvyro neuztaikysit, kas, mano manymu, yra gerokai didesnis blogis, nei akmenukai. Akmenukai, tai bent jau fantastiskai skaidrus vanduo. tai jei jums tikrai prioritetas gamta, paprasciausias variantas - pasirinkti Kemera.  </p>

Ačiū už info. Aš kažkaip į Sidę kitais metais galvojau, bet draugė atsiuntė foto- tai kaip aš sakau: plika jūra...net krantas toks neturkiškas... rolleyes.gif
Mes Kemere gavome kambarius pusiau į jūrą, pusiau į kalnus- tai net į kalnus vaizdas gražesnis, daugiau fotografavome....

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 26, 06:30)
Gal buvot kas šiemet cristal aura? Būtų lb įdomu atsiliepimai.

Aš buvau. Pilna tema mano romanų... bigsmile.gif

QUOTE(Hastalavista @ 2017 06 26, 09:06)

Paparastai plaunu kas antrą dieną. Turkijoje plaudavau kasdien, grįžusi iš papludimio, nes tokie jie nuo jūros, baseino vandens ir saulės jau nekaip atrodydavo. Fenas buvo neblogas, bet išsidžiovindavau natūraliai balkone sėdėdama kavą gerdama ir kalnais besigrožėdama... wub.gif
O ryte susisuki kuodą viršugalvyje ir pirmyn į papludimį. Nes kai karšta tai geriausia šukuosena.... biggrin.gif Grįžti apie 18 val į kambarį, išsiskalbi visa, biggrin.gif kremais po saulės išsitepi, plaukus išsifenuoji kažkiek, suknelę apsirengi...vakarui pasiruoši ir eini vakarienės ir koncertų žiūrėti... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2017 06 26, 09:59)
Buvo Prekestolen   mirksiukas.gif rašė 385 psl. Mes varom į Crystal de luxe, sakė ir geras  ax.gif

aha, aciu, atknisau sarasa ir pamaciaum, kad neseniai grizo. parasiau AZ ax.gif
Atsakyti
Hastalavista parašė

Daugiau kenkia plaukams kasdienis alinimas karstu plauku dziovintuvu 😁

Atsakyti

Dieną nemokamos visos kavinės saloj ir užkandžių kelios, ir hamburgerių kioskeliai, ir picerija, ir vištienos, ir saldumynų kavinė dar ten už vafliukų yra, ledai dalinami dvejose vietose, mokamas tik stipus alkoholis ir tie visi popkornai, vata ir t.t.
Atsakyti

Ačiū už info. Aš kažkaip į Sidę kitais metais galvojau, bet draugė atsiuntė foto- tai kaip aš sakau: plika jūra...net krantas toks neturkiškas... rolleyes.gif
Mes Kemere gavome kambarius pusiau į jūrą, pusiau į kalnus- tai net į kalnus vaizdas gražesnis, daugiau fotografavome....

Kai kam grazi teritorija, geras viesbutis atstoja gamtos vaizdus, cia jau kam ko reikia. bet vien vaziavimas i Kemero puse ir vaziavimas i Sides, yra kaip diena ir naktis, tarsi skirtingose salyse butum. Apie grozi net kalbos jokios nera. Alanijoj ir Kusadasyje nebuvau, tai apie juos patylesiu, bet nuo Bodrumo iki Sides aplankiusi viska ir visa kelia pravaziavusi su auto.  Mano vertinimas labai subjektyvus, bet pati Side is visu kurortu, i kuriuos veza ir neveza operatoriai, palikusi prasciausia ispudi, gamtos grozis irgi ne pakranteje, kur issideste viesbuciai, nebent vaziuoti i kalnu puse. aisku, jei akmenuku papludimys kategoriskai netinka, tada jau kita kalba.  Ir sakete, kad akmenukai ikaista labai. Tai zinokit, smelis irgi deginantis buna :)

Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2017 06 25, 19:51)
O yra saloje kebabai?kada buna turkiška naktis ir putų diskoteka?

Visa programa yra surašyta saloje prie pagrindinio baseino ,kasdien surašo kas kur kelintą valandą vyks ,treniruotės ,žaidimai ,putų šou. O kebabų kasdien būna bare prie jūros ,nemokami .
Papildyta:
QUOTE(oaze 2 @ 2017 06 25, 14:49)
Taip jau išėjo,kad antras kartas.Mūsų biudžetas kuklus,o vaikai nori akvaparko😀tai ir renkames ,kas pigiausia išeina.Nors man asmeniškai visur gerai,svarbiausia šilta ir valgyti nereikia daryti.😀

Kur pirkote tokia kaina ,po 400 eurų 11 naktų ,ačiū?
Papildyta:
QUOTE(Martyna @ 2017 06 25, 11:55)
Viskas priklauso nuo nusiteikimo,  mano vaikai mielai grįžtų  nors ir šiandien,  tos jūros nei vienas nepasigedom,  uzteko tik matyt  biggrin.gif

100 procentų pritariu ,mano vaikas mielai grįžtų į Eftalia ,kitur niekur neįsiūlau ,nes vandens parkas nuostabus ,maisto ir ledų ,picų, gėrimų sočiai visą dieną ,vafliai su šokoladu nerealūs ,kebabai prie jūros bare superniai ,giozleme kaip mūsų blyneliai lietiniai skaniausi . Nežinau kokiam vaikui ten gali nepatikti.
Papildyta:
QUOTE(Daivija @ 2017 06 26, 09:27)

Nėra mokamų restoranų ,tik a la carte ,bet ir tai juk viena vakarienė įeina nemokamai , ledai nemokami ,ir jų yra per tris vietas ,prie vaikų klubo įdeda į vafliukus ,o pačiam salos gale ,už vandens kalnelių įleidžia į vafliukus ,labai skanūs ,tik šie tirpsta greičiau. Taip pat ledų yra ir aqua viešbučio saldumynų kavinukėj ,bet mes perpiet niekad negrįždavom į viešbutį .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 26 birželio 2017 - 10:20
QUOTE(Cobre @ 2017 06 26, 10:42)
..
.  Ir sakete, kad akmenukai ikaista labai. Tai zinokit, smelis irgi deginantis buna smile.gif</p>

šiap akmenukai man net labiau patiko, nes grįžus iš paplūdimio nereikia visai purtytis, iš smėlėto paplūdimio grįžus tai atrodo tas mėlis ir akyse ir ausyse ir burnoje girgžda...
tad akmenukų pliažu tikrai nesiskundžiu.. ax.gif mirksiukas.gif dar + širdelės formos akmenukų prisirinkom... bigsmile.gif wub.gif

O smėlis tikrai taip- įkaista, užpernai Ventspilyje 14 val. kai buvo +33, tai paplūdimyje: basomis pėdos dega, su pleženkėm paeit negali, smunka, klimpsta.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 06 26, 11:18)
Visa programa yra surašyta saloje prie pagrindinio baseino ,kasdien surašo kas kur kelintą valandą vyks ,treniruotės ,žaidimai ,putų šou. O kebabų kasdien būna bare prie jūros ,nemokami .
Papildyta:

Kur pirkote tokia kaina ,po 400 eurų 11 naktų ,ačiū?
Papildyta:

100 procentų pritariu ,mano vaikas mielai grįžtų į Eftalia ,kitur niekur neįsiūlau ,nes vandens parkas nuostabus ,maisto ir ledų ,picų, gėrimų sočiai visą dieną ,vafliai su šokoladu nerealūs ,kebabai prie jūros bare superniai ,giozleme kaip mūsų blyneliai lietiniai skaniausi . Nežinau kokiam vaikui ten gali nepatikti.
Papildyta:

Nėra mokamų restoranų ,tik a la carte ,bet ir tai juk viena vakarienė įeina nemokamai , ledai nemokami ,ir jų yra per tris vietas ,prie vaikų klubo įdeda į vafliukus ,o pačiam salos gale ,už vandens kalnelių įleidžia į vafliukus ,labai skanūs ,tik šie tirpsta greičiau. Taip pat ledų yra ir aqua viešbučio saldumynų kavinukėj ,bet mes perpiet niekad negrįždavom į viešbutį .

na va, kaip gerai kuo daugiau nuomonių išgirst apie tą patį viešbuty rolleyes.gif

Mes pirkome iš Kelionių panorama liepos 15 datai, 11 naktų, žmogui 423 Eur smile.gif
Atsakyti