QUOTE(Aistė S @ 2017 06 25, 21:23)
Papildyta:
Ačiū labai už patarimus. Alkoholio beveik nevartojame mes. Šį viešbutį pasirinkome kaip antras atostogas vietoj Palangos, nes šią vasarą atstogas gerame viešbutyje su viskas įskaičiuota paketu turėjome Kretoje. O neramina mane turbūt pati šalis, nes vaikai mano du be galo judrūs berniukai, o viešbutis savo teritorijos neturi. Norisi atostogų metu jaustis ramiai ir jaukiai. Todėl ir blaškausi.
Ačiū labai už patarimus. Alkoholio beveik nevartojame mes. Šį viešbutį pasirinkome kaip antras atostogas vietoj Palangos, nes šią vasarą atstogas gerame viešbutyje su viskas įskaičiuota paketu turėjome Kretoje. O neramina mane turbūt pati šalis, nes vaikai mano du be galo judrūs berniukai, o viešbutis savo teritorijos neturi. Norisi atostogų metu jaustis ramiai ir jaukiai. Todėl ir blaškausi.
Tikrai geriau nei Palangoje bus, jūs tik nusiteikite su Palanga, o ne su Kreta lyginti Vien jau tai kad šiltos striukės nereiks, ne taip kaip mūsų pajūryje. Judriais vaikais turkų neišgąsdinsi(pas juos visi vaikai tokio temperamento), vat lietuvaičiai parodo savo nepasitenkinimą judruoliais, o ten tai normalu. Na ramiai ir jaukiai gal tik namuose kai vaikai miega pasijausite arba kai jie užaugs
Geros kelionės ir lauksiu įspūdžių, nes ir pati šį viešbutį žiūrinėjau, tik kad mano bendrakeliaiviai be AI negali