Man tai ne nusiteikimo, o nuo zmogaus poziurio ir suvokimo. Man labai svarbu gamta, papludimys. Ko jau ko, ber grazios juros tikrai reikia. Atgaiva akim ir sielai.
Man tai ne nusiteikimo, o nuo zmogaus poziurio ir suvokimo. Man labai svarbu gamta, papludimys. Ko jau ko, ber grazios juros tikrai reikia. Atgaiva akim ir sielai.
Bet jau paplūdymio baisumas Purvinas, jūroj akmenys didžiausi, purvina.... Man tai žiauru. Vieną kartą nuėjom, ir tai tik nusimaudėm. Laaaabai nejaukus
reikia paejeti nuo aqua viesbucio pakrantes desiniau ....ten pakrante geresne ,ir vanduo svarus .
kas iš alkoholio yra? nieko gero?
tai jus antra kart griztat i Eftalia tinkla?
Taip, as Aqua. Viesbutus tikrai nebaisus. Kaip tik tvarkingas, baseinai skaidrus, aplinka grazi, maistas skanus Labai didelis viesbutis, tai ziauriai daug zmoniu. Bet cia to ir reikejo tiketis
Alkoholis mano vyram nepatiko. Man labai skanus ju kazkoks milk bendy (nezinau tikslai kaip vadinasi) su ledu Kazkoks ale Damu likeris
Truputį nervina eilės prie ledų, vaflių
O saloj yra pucerija (prie to marketo). Ji mokama?
Minusas tie dirgikliai uz pinigus: kujuruzai, vata, kokteiliai vaisiu
Labai nuosirdziai patariu tada tik i Kemero puse vaziuot! Ten ne tik jura, bet ir kalnai kvapa gniauzia, visai salia...
Turguj salia Aqua vaikai fidget spineriu prisipirko, gavo graza metaliniais eurais, kitoj vietoj vel pirko uz ta pati metala... Jokiu atsikalbinejimu nebuvo, mielai paeme!
Alkoholio nepakomentuosiu, tik vyno ragavau.
Turguj salia Aqua vaikai fidget spineriu prisipirko, gavo graza metaliniais eurais, kitoj vietoj vel pirko uz ta pati metala... Jokiu atsikalbinejimu nebuvo, mielai paeme!
Alkoholio nepakomentuosiu, tik vyno ragavau.
Tai gal tik prekybos centrai nepriima euru metalo? Turguj tikrai be problemu.
O Waikikj internetineje negalima pirkti? Ar neapsimoka? Gal kas domejotes?
as pagalvojau, kad jei dirbciau kambarine, gerai atlikciau savo darba, tai tikeciausi arbatpinigiu, nes atlyginimai nedideli, o ir tai yra butent tas darbas, uz kuri paliekami arbatpinigiai, pagal nerasytas taisykles. o jei man sugalvotu sokoladukus palikineti, tai vargu ar apsidziaugciau labai. palikit arbatos ir nusipirksiu ka noresiu, visgi dirbam tam, kad uzsidirbti, o ne, kad mus pamaitintu skanestais, kuriu gal mums net ir nereikia. sokoladukas, tai labiau pamaloninimas, o arbatpinigiai - atlygis uz gerai atlikta darba.
mes visada oro uoste issigryninam liru. arbatpinigius irgi liromis paliekame. visiems gerai ir patogu.
Tr, as aisku, vezuos dolerius. Bet manau tokiose regionuose, kaip Side puikiai tinka ir eurai. Tvirtai isitikinus, kad vokieciai tikrai nesuka sau galvos del euru keitimo i dolerius Pinigai, kad ir metalas, yra pinigai. Cia tik mano nuomone.
Taip jau išėjo,kad antras kartas.Mūsų biudžetas kuklus,o vaikai nori akvaparko😀tai ir renkames ,kas pigiausia išeina.Nors man asmeniškai visur gerai,svarbiausia šilta ir valgyti nereikia daryti.😀
Mes savo vaikų nepalikdavom mini klube, bet mačiau kiti buvo be tėvų, kai ten užsiimdavo su jais, darbelius darydavo ir pan.
Į vakarinius renginius nenueidavom, bet vyko ten visko, ir gyva muzika, ir scenas statydavo temines kažkokias, diskoteka.
Vonioj buvo muilas, dušo želė, šampūnas, vatos lapeliai.
Taip bėda su gultais buvo, nes žmonių daugiau nei gultų Užsiima ir prie jūros ir prie baseino, po to ateini prie jūros ir randi užmestus rankšluosčius, o žmonių nėra. Tad kėliausi ir eidavau užsiimt gultus.
Beja, viešbutis yra nuo Antalijos tik 30km, o mus skraidino į Gazipašą Iki jos skridom 3val ir dar 3val važiavom autobusu iki viešbučio... Daugiau tokios klaidos nedarysiu, būtinai atsižvelgsiu kiek km nuo oro uosto. (man kažkaip susišvietė,kad į Antaliją skrisim...)