Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Martyna @ 2017 06 25, 11:55)
Viskas priklauso nuo nusiteikimo,  mano vaikai mielai grįžtų  nors ir šiandien,  tos jūros nei vienas nepasigedom,  uzteko tik matyt  biggrin.gif

Man tai ne nusiteikimo, o nuo zmogaus poziurio ir suvokimo. Man labai svarbu gamta, papludimys. Ko jau ko, ber grazios juros tikrai reikia. Atgaiva akim ir sielai.
Atsakyti
O kuri dabar Splah viešbutyje ? smile.gif prie Aqva turgus ?
Atsakyti
skaitau ir stebiuosi dėl metalinių eurų, alanijoj tik waikiki parduotuvėje nejamė metalinių, visur kitur, tiek už sultis, tiek už ledus ėmė metalinius ir net fiksuotoj prekių pardėje atidavė grąžą metaliniais, o poto kitą dieną tais pačiais metaliniais priėmė, kambarinėm irgi po 1eur palikdavom, viskas super, barmenai irgi sakė, kad eurai jiem geriau negu dol, tie kurie daugiau plepa net pasakė,kaip iškeičia tuos eurus, kartais su viešbučio gyventojais apsikeičia į popierinius, arba patys taupo atostogom, kad nereiktų keistis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2017 06 25, 10:22)
Eftalia Aqua

Bet jau paplūdymio baisumas  blink.gif Purvinas, jūroj akmenys didžiausi, purvina.... Man tai žiauru. Vieną kartą nuėjom, ir tai tik nusimaudėm. Laaaabai nejaukus

QUOTE(Hastalavista @ 2017 06 25, 10:28)
Mes dar tik moraliskai ruosiames nusimaudyt nors viena karta, kad pliusiuka uzsidet biggrin.gif kol kas tik pati pirma vakara buvom ibride, ir tai vos auksciau kauliuku... biggrin.gif tikrai nemalonus tas smelio-purvo krantas... Musu jura zyyymiai skaidresne, net kai zydi!

reikia paejeti nuo aqua viesbucio pakrantes desiniau ....ten pakrante geresne ,ir vanduo svarus .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 25 birželio 2017 - 11:14
QUOTE(Hastalavista @ 2017 06 25, 10:44)
trukumai - mokama cukraus vata/sultys/popkornai, alkoholiniai gerimai (isskyrus alu/vyna)

kas iš alkoholio yra? nieko gero?

QUOTE(oaze 2 @ 2017 06 25, 10:45)
Kaip suprantu Daivija Eftalia aqua.Nu nžn.kaip dėl viešbučio baisumo,man ir aqua buvo visai nieko,tai manau ir splash patiks.Svarbiausia gera nuotaika.Maisto rasim,kalnelių vaikams pilna,o maudytis eisim su kroksais😀😀😀Ir dzin bus tos akmenys😀2 dienos liko iki relakso.Kai mes mokėjom 400 eur.žmogui už 11n. kažkokių stebuklų nelaukiam.Kai buvom aqua,tai ant tų akmenų stovėjom ir tokios nerealios foto gavosi😀Nors paskui radom vietą ,kur nėra akmenų.

tai jus antra kart griztat i Eftalia tinkla?

Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2017 06 25, 09:45)
Kaip suprantu Daivija Eftalia aqua.Nu nžn.kaip dėl viešbučio baisumo,man ir aqua buvo visai nieko,tai manau ir splash patiks.Svarbiausia gera nuotaika.Maisto rasim,kalnelių vaikams pilna,o maudytis eisim su kroksais😀😀😀Ir dzin bus tos akmenys😀2 dienos liko iki relakso.Kai mes mokėjom 400 eur.žmogui už 11n. kažkokių stebuklų nelaukiam.Kai buvom aqua,tai ant tų akmenų stovėjom ir tokios nerealios foto gavosi😀Nors paskui radom vietą ,kur nėra akmenų.

Taip, as Aqua. Viesbutus tikrai nebaisus. Kaip tik tvarkingas, baseinai skaidrus, aplinka grazi, maistas skanus Labai didelis viesbutis, tai ziauriai daug zmoniu. Bet cia to ir reikejo tiketis

Alkoholis mano vyram nepatiko. Man labai skanus ju kazkoks milk bendy (nezinau tikslai kaip vadinasi) su ledu wub.gif Kazkoks ale Damu likeris biggrin.gif
Truputį nervina eilės prie ledų, vaflių
O saloj yra pucerija (prie to marketo). Ji mokama?

Minusas tie dirgikliai uz pinigus: kujuruzai, vata, kokteiliai vaisiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivija: 25 birželio 2017 - 12:03
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 25, 11:19)
Man tai ne nusiteikimo, o nuo zmogaus poziurio ir suvokimo. Man labai svarbu gamta, papludimys. Ko jau ko, ber grazios juros tikrai reikia. Atgaiva akim ir sielai.

Labai nuosirdziai patariu tada tik i Kemero puse vaziuot! Ten ne tik jura, bet ir kalnai kvapa gniauzia, visai salia...

Turguj salia Aqua vaikai fidget spineriu prisipirko, gavo graza metaliniais eurais, kitoj vietoj vel pirko uz ta pati metala... Jokiu atsikalbinejimu nebuvo, mielai paeme!

Alkoholio nepakomentuosiu, tik vyno ragavau.
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 06 25, 12:15)
Labai nuosirdziai patariu tada tik i Kemero puse vaziuot! Ten ne tik jura, bet ir kalnai kvapa gniauzia, visai salia...

Turguj salia Aqua vaikai fidget spineriu prisipirko, gavo graza metaliniais eurais, kitoj vietoj vel pirko uz ta pati metala... Jokiu atsikalbinejimu nebuvo, mielai paeme!

Alkoholio nepakomentuosiu, tik vyno ragavau.

Tai gal tik prekybos centrai nepriima euru metalo? Turguj tikrai be problemu.

O Waikikj internetineje negalima pirkti? Ar neapsimoka? Gal kas domejotes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivija: 25 birželio 2017 - 12:18

as pagalvojau, kad jei dirbciau kambarine, gerai atlikciau savo darba, tai tikeciausi arbatpinigiu, nes atlyginimai nedideli, o ir tai yra butent tas darbas, uz kuri paliekami arbatpinigiai, pagal nerasytas taisykles. o jei man sugalvotu sokoladukus palikineti, tai vargu ar apsidziaugciau labai.  palikit arbatos ir nusipirksiu ka noresiu, visgi dirbam tam, kad uzsidirbti, o ne, kad mus pamaitintu skanestais, kuriu gal mums net ir nereikia. sokoladukas, tai labiau pamaloninimas, o arbatpinigiai - atlygis uz gerai atlikta darba.  

mes visada oro uoste issigryninam liru. arbatpinigius irgi liromis paliekame. visiems gerai ir patogu. 

Tr, as aisku, vezuos dolerius. Bet manau tokiose regionuose, kaip Side puikiai tinka ir eurai. Tvirtai isitikinus, kad vokieciai tikrai nesuka sau galvos del euru keitimo i dolerius Pinigai, kad ir metalas, yra pinigai.  Cia tik mano nuomone.

Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 06 25, 12:17)
kas iš alkoholio yra? nieko gero?
tai jus antra kart griztat i Eftalia tinkla?

Taip jau išėjo,kad antras kartas.Mūsų biudžetas kuklus,o vaikai nori akvaparko😀tai ir renkames ,kas pigiausia išeina.Nors man asmeniškai visur gerai,svarbiausia šilta ir valgyti nereikia daryti.😀
Atsakyti
QUOTE(gerule @ 2017 06 24, 20:46)
Planuojam irgi cia vaziuoti. Sakykit, vaikus palikti mini klube galima ? Kaip vakariniai renginiai?ar vonioj yra visos higienos priemones? Taip suprantu gultu mazokai, jei ryte reik uzsibookinti..

Mes savo vaikų nepalikdavom mini klube, bet mačiau kiti buvo be tėvų, kai ten užsiimdavo su jais, darbelius darydavo ir pan.
Į vakarinius renginius nenueidavom, bet vyko ten visko, ir gyva muzika, ir scenas statydavo temines kažkokias, diskoteka.
Vonioj buvo muilas, dušo želė, šampūnas, vatos lapeliai.
Taip bėda su gultais buvo, nes žmonių daugiau nei gultų blink.gif Užsiima ir prie jūros ir prie baseino, po to ateini prie jūros ir randi užmestus rankšluosčius, o žmonių nėra. Tad kėliausi ir eidavau užsiimt gultus.
Beja, viešbutis yra nuo Antalijos tik 30km, o mus skraidino į Gazipašą blink.gif Iki jos skridom 3val ir dar 3val važiavom autobusu iki viešbučio... Daugiau tokios klaidos nedarysiu, būtinai atsižvelgsiu kiek km nuo oro uosto. (man kažkaip susišvietė,kad į Antaliją skrisim...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva R.: 25 birželio 2017 - 13:20
QUOTE(Hastalavista @ 2017 06 25, 14:15)

As beleka ir side ziuriu.

________

Damos, ar jus koja kojon su mada?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti