Vakar grizom is Turan Prince Club Hotel 5*.
Aplinka labai didele, erdvi grazi, ir ka veikt tikrai yra. Kalneliai super, kai buvo dideles bangos diena praleidom ten. Buvo liuks, susugusiam
Irgi nebuobodu. Baseinu daug su ivairiais gyliais.
Salia ir pavalgyt gali nereik eit i bendra valgykla. Gyvenome Vilose, vAikai antram aukste mes pirmam. Man tiko ir patiko. Maistas mus irgi tenkino, buvo visko ir mesu ir darzoviu, gal vaisiai prastoki: obioliai, nektarinai, abrikosai,slyvos,melionai arbuzai. Man skanus buvo tik arbuzai ir melionai, kiti atrode kaip zali neprinoke.
Gultu niekur nereikejo uzsiimti visada galedavai rast vietos ir prie juros or prie baseinu, maisto eiles budavo tik per vakariene.
Apie mini kluba pasakyt nelabai ka galiu nes mano vaikai nejo, bet vakarine diskoteka visada tokia pati zodis zodin, dainos visada tos pacios. Vakariniai pasirodymai mums buvo musu skoniui neblogi ir idomus.
Kas labai nepatiko: viesbucio teritorijoj parduodama culraus vata, ir popkornai, uz pinigus! Nu nesamone, kaip 5* viesbutis mano galva tai galejo skirt ir taip.
Vaikam labai patiko karuseles, ir. Vndens kalneliai.
As gal nesu labai reikli ar inoringa, tai aptarnavimas man buvo geras, indus nurinkdavo greit, kambarius tvarke kasdien ir gerai. Jei kas domina klauskit.
QUOTE(Floora @ 2017 06 25, 06:24)
Eftalia Aqua
Bet jau paplūdymio baisumas Purvinas, jūroj akmenys didžiausi, purvina.... Man tai žiauru. Vieną kartą nuėjom, ir tai tik nusimaudėm. Laaaabai nejaukus
QUOTE(Daivija @ 2017 06 25, 08:22)
Eftalia Aqua
Bet jau paplūdymio baisumas Purvinas, jūroj akmenys didžiausi, purvina.... Man tai žiauru. Vieną kartą nuėjom, ir tai tik nusimaudėm. Laaaabai nejaukus
rimtai taip baisu...
QUOTE(Daivija @ 2017 06 25, 10:22)
Eftalia Aqua
Mes dar tik moraliskai ruosiames nusimaudyt nors viena karta, kad pliusiuka uzsidet kol kas tik pati pirma vakara buvom ibride, ir tai vos auksciau kauliuku... tikrai nemalonus tas smelio-purvo krantas... Musu jura zyyymiai skaidresne, net kai zydi!
QUOTE(Hastalavista @ 2017 06 25, 08:28)
Mes dar tik moraliskai ruosiames nusimaudyt nors viena karta, kad pliusiuka uzsidet kol kas tik pati pirma vakara buvom ibride, ir tai vos auksciau kauliuku... tikrai nemalonus tas smelio-purvo krantas... Musu jura zyyymiai skaidresne, net kai zydi!
matyt vietove toke, ech nesamone ir pirso jie neturi
Papildyta:
Vienu žodžiu Spach viešbutis baisus? paplūdimys baisus? eee nors kelis pliusus duokit kaip animacija?
QUOTE(Cobre @ 2017 06 24, 23:39)
<p>as pagalvojau, kad jei dirbciau kambarine, gerai atlikciau savo darba, tai tikeciausi arbatpinigiu, nes atlyginimai nedideli, o ir tai yra butent tas darbas, uz kuri paliekami arbatpinigiai, pagal nerasytas taisykles. o jei man sugalvotu sokoladukus palikineti, tai vargu ar apsidziaugciau labai. palikit arbatos ir nusipirksiu ka noresiu, visgi dirbam tam, kad uzsidirbti, o ne, kad mus pamaitintu skanestais, kuriu gal mums net ir nereikia. sokoladukas, tai labiau pamaloninimas, o arbatpinigiai - atlygis uz gerai atlikta darba. </p><p>mes visada oro uoste issigryninam liru. arbatpinigius irgi liromis paliekame. visiems gerai ir patogu. </p>
Aš irgi tą patį pagalvojau, kad kasdien tas šokoladukas, dargi neįprasto berods jiems skonio, tikrai nėra geriau už 1 dolerį. Nei nuo jo pavalgysi...nei parduosi...nu bet prakąstą palikti irgi tikrai nemandagu, netgi sakyčiau akiplėšiška... jei jau netinka- tai apskritai neimk ir viskas- supraskit, kad laukiu dolerio, o ne maisto....
QUOTE(ch_justina @ 2017 06 25, 09:57)
Vakar grizom is Turan Prince Club Hotel 5*.
Aplinka labai didele, erdvi grazi, ir ka veikt tikrai yra. Kalneliai super, kai buvo dideles bangos diena praleidom ten. Buvo liuks, susugusiam
Salia ir pavalgyt gali nereik eit i bendra valgykla. Gyvenome Vilose, vAikai antram aukste mes pirmam. Man tiko ir patiko. Maistas mus irgi tenkino, buvo visko ir mesu ir darzoviu, gal vaisiai prastoki: obioliai, nektarinai, abrikosai,slyvos,melionai arbuzai. Man skanus buvo tik arbuzai ir melionai, kiti atrode kaip zali neprinoke.
Gultu niekur nereikejo uzsiimti visada galedavai rast vietos ir prie juros or prie baseinu, maisto eiles budavo tik per vakariene.
Apie mini kluba pasakyt nelabai ka galiu nes mano vaikai nejo, bet vakarine diskoteka visada tokia pati zodis zodin, dainos visada tos pacios. Vakariniai pasirodymai mums buvo musu skoniui neblogi ir idomus.
Kas labai nepatiko: viesbucio teritorijoj parduodama culraus vata, ir popkornai, uz pinigus! Nu nesamone, kaip 5* viesbutis mano galva tai galejo skirt ir taip.
As gal nesu labai reikli ar inoringa, tai aptarnavimas man buvo geras, indus nurinkdavo greit, kambarius tvarke kasdien ir gerai. Jei kas domina klauskit.
Priminkite, prašau, kiek jums kainavo ir kada pirkot kelionę?
QUOTE(Hastalavista @ 2017 06 25, 10:28)
ohoo..tai matyt nuo vietovės labai viskas priklauso...Kemere jūra tokio skaidrumo, kad net ten kur nesieki dugno plaukiojant gali matyti dugną su visais akmenukais. Papludimy vienintelis minusiukas- tie karšti akmenukai vidurdienį, kol į jūrą įlipi, tai visi kaip gandrai stypčioja, nes tingisi tuos vandens batus movinėtis.... Bet kai pasidedi gultą kone pusiau vandeny - kojas nuleidi ir jau vanduo- tai problemos ir nebėra.....
QUOTE(ataka26 @ 2017 06 25, 10:31)
Papildyta:
Vienu žodžiu Spach viešbutis baisus? paplūdimys baisus? eee nors kelis pliusus duokit kaip animacija?
Papildyta:
Na mes su Daivija abi esam Aqua, ne Splash. Tikrai nepasakyciau kad viesbutis baisus - visai faina cia trukumai - mokama cukraus vata/sultys/popkornai, alkoholiniai gerimai (isskyrus alu/vyna), jura nesvari atrodo, maisto nera labai didelis pasirinkimas (taciau pakankamas, alkani tikrai neliksit). Pliusai - tikrai geri kalneliai, svarus baseinai, teritorija tikrai graziai sutvarkyta, kambariai tvarkomi, minibarai pildomi kasdien, kambarines gulbes lanksto, siandien ir ziedlapiais lovos ispuostos. Mazai girtu aplink Animacija saloj, prie pagrindinio baseino, kiek zinau, bet mum neaktualu, tai nepakomentuosiu. Vakaro sou visai nieko, buvo samba vakaras, braziliski sokiai, mis eftalia, vakar - magijos sou. Visai smagiai ziurisi.
Jei trumpai - sakyciau tikrai neblogas viesbutis. Geriau buna, bet jau ne uz tokia kaina o jei kas pirma karta i Turkija ir neturi su kuo lygint, tai manau isvis bus labai patenkinti
QUOTE(Daivija @ 2017 06 25, 10:22)
Tas tai tiesa, mes net nesimaudem jūroj, iš mūsų 8 žmonių kompanijos tik 1 išdrįso maudytis ir tai tik 1 karta, sakė baisu tie dideli akmenys vandeny
QUOTE(ataka26 @ 2017 06 25, 10:31)
Papildyta:
Papildyta:
Kaip suprantu Daivija Eftalia aqua.Nu nžn.kaip dėl viešbučio baisumo,man ir aqua buvo visai nieko,tai manau ir splash patiks.Svarbiausia gera nuotaika.Maisto rasim,kalnelių vaikams pilna,o maudytis eisim su kroksais😀😀😀Ir dzin bus tos akmenys😀2 dienos liko iki relakso.Kai mes mokėjom 400 eur.žmogui už 11n. kažkokių stebuklų nelaukiam.Kai buvom aqua,tai ant tų akmenų stovėjom ir tokios nerealios foto gavosi😀Nors paskui radom vietą ,kur nėra akmenų.
QUOTE(prekestolen @ 2017 06 25, 10:43)
ohoo..tai matyt nuo vietovės labai viskas priklauso...Kemere jūra tokio skaidrumo, kad net ten kur nesieki dugno plaukiojant gali matyti dugną su visais akmenukais. Papludimy vienintelis minusiukas- tie karšti akmenukai vidurdienį, kol į jūrą įlipi, tai visi kaip gandrai stypčioja, nes tingisi tuos vandens batus movinėtis.... Bet kai pasidedi gultą kone pusiau vandeny - kojas nuleidi ir jau vanduo- tai problemos ir nebėra.....
Tikrai nuo vietoves ir matyt nuo kranto - smelis ar akmenys. Beldiby jura nerealaus skaidrumo, nuo pirso pirma karta kai lipau, maniau bus vandens iki keliu, taip aiskiai kiekvienas dugno akmenelis ir ryskiaspalviu zuvyciu pulkeliai matesi a kai sulindau iki kaklo i vandeni... Aisku gal minusas akmenuotas krantas, uztat kokia svara del tu akmenuku...
QUOTE(oaze 2 @ 2017 06 25, 10:45)
Kaip suprantu Daivija Eftalia aqua.Nu nžn.kaip dėl viešbučio baisumo,man ir aqua buvo visai nieko,tai manau ir splash patiks.Svarbiausia gera nuotaika.Maisto rasim,kalnelių vaikams pilna,o maudytis eisim su kroksais😀😀😀Ir dzin bus tos akmenys😀2 dienos liko iki relakso.Kai mes mokėjom 400 eur.žmogui už 11n. kažkokių stebuklų nelaukiam.Kai buvom aqua,tai ant tų akmenų stovėjom ir tokios nerealios foto gavosi😀Nors paskui radom vietą ,kur nėra akmenų.
Viskas priklauso nuo nusiteikimo, mano vaikai mielai grįžtų nors ir šiandien, tos jūros nei vienas nepasigedom, uzteko tik matyt
QUOTE(Martyna @ 2017 06 25, 10:55)
Viskas priklauso nuo nusiteikimo, mano vaikai mielai grįžtų nors ir šiandien, tos jūros nei vienas nepasigedom, uzteko tik matyt
Pats teisingiausias poziuris!!! Ir tikrai sauniai laika leidziam. Va turgus atvaziavo prie viesbucio siandien, einam pasizvalgyt