Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(prekestolen @ 2017 06 23, 10:07)
Beje, merginos, nereklamuoju, bet jau keli metai pažystu  puikų kailių ir odos "Moda show" prekybcentrio Antalijoje  vadybininką Rustemą.  Malonus ir lankstus. Tikrai geromis kainomis prisipirkom ir odinių striukių ir kailinukus.  ax.gif  Jei kam aktualu- rašykit: paima iš viešbučio, atveža- parveža (nemokamai), be tarpininkų- tad ir kainas galima dar labiau nusiderėti.  mirksiukas.gif Rekomenduoju 100 proc, o turkiškų odos ir kailių gaminių kokybė nuo Lietuvoj parduodamų skiriasi kaip diena nuo nakties... apie kianas net nekalbu... mirksiukas.gif

Jei ne paslaptis, kokios preliminarios kainos?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 06 23, 19:45)
Jei ne paslaptis, kokios preliminarios kainos?

Ne paslaptis, gi parduotuvė ne mano mirksiukas.gif prekių dvi salės didžiausios., odiniai, kailiniai....žiūrint ko jums reikia bigsmile.gif ...mane domino sidabrinės audinės kailiniai. tai tokių pradinės kainuos nuo 2700- 4000 dol., bet derantis iškarto reikia mušti kainą per puse. Gal kitokio kailio pigiau, nežinau. Na ir deriesi...deriesi.... bigsmile.gif bigsmile.gif Pasirinkimas laaabai platus, mačiau ir jaunatviškų rožinių ir tų kailinių liemenių..į odinių skyrių šį kartą nėjome, nes visi visko turi. ,
Žodžiu, aš kažkaip nedrįsdavau į tas kailių parduotuves užeiti, man jos tokios nesvetingos atrodė, prabanga tviskėdavo, atrodo, kad kaip LT į tave paprastą poilsiautoją ten niekas net dėmesio nekreips. Tai va visiškai priešingai ten yra: kiekvieną poilsiautoją pagarbiai sutinka, turkiška arbata pavaišina, išsirenki kelias prekes, sėdi prie tokio šikarno staliuko, foteliuose minkštuose... bigsmile.gif ir pradedi derėtis... Ir kad ir nieko visgi nenusiperki- tai tikrai taip pat maloniai išlydi ir parveža.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 06 23, 21:04)
Ne paslaptis, gi parduotuvė ne mano  mirksiukas.gif  prekių dvi salės didžiausios.,  odiniai, kailiniai....žiūrint ko jums reikia 

Na, JAV internetu pigiau. Odine striuke gali uz 100eur gera paimt, triusio, usurinio suns kailinius uz panasia kaina irgi.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 06 23, 22:31)
Na, JAV internetu pigiau. Odine striuke gali uz 100eur gera paimt, triusio, usurinio suns kailinius uz panasia kaina irgi.

Bet nepasimatuosi ir sunku tokia kaina pagaut. Cia tikrai ne kiekviena is usa uz simta ir dar gera.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 23, 21:32)
Bet nepasimatuosi ir sunku tokia kaina pagaut. Cia tikrai ne kiekviena is usa uz simta ir dar gera.

Taip, nepasimatuosi. Bet imanoma ir nesunkiai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 06 23, 21:31)

Čia tokias shopoholikes kaip mes sunku sugundyt tokiom kainom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2017 06 23, 21:56)
Čia tokias shopoholikes kaip mes sunku sugundyt tokiom kainom biggrin.gif

Taigi, cia nebent derybu megejoms. Mane viesbuty pradejo snekint agente, kad vaziuojam, kainos jus sokiruos. Klausiu - ar uz 60-70€ pasiulys man, nes as tokiom kainom perku? Issiziojo, susiciaupe, po pauzes sako-ne, tokiom nepasiulys.
Va patalynes mielai isigyciau, net leisciausi vezama ir i foteli sodinama, nes ana sunki, gyvate. biggrin.gif
Atsakyti
Mes 18d. grįžom iš "Club Asteria Belek" 5* biggrin.gif
Viešbutis labai geras, nors turėjom nesklandumą, gavom nesutvarkytą numerį... Teko laukt kol išvalys.. Nors atvykom 21val.
Teritorija didelė ir laaabai graži, išpuoselėta, augalai ir visa žaluma nereali bigsmile.gif
Vaikų mini klubas puikus, yra baseinai, nameliai su wc vaikams, piešimo kambarys, tv, playstation, sausumos čiuožyklos ir laipynės įvairios, animatorės darbelius su jais daro visokius, žodžiu tik ir būk ten su vaikais biggrin.gif
Ledai(į vafliukus arba porcijomis), vafliai, popcornai, cukraus vata, kokleiliai nealkoholiniai ir alkoholiniai biggrin.gif
Maistas irgi puikus ir įvairus: žuvis, vištiena, kalakutiena ir t.t. Yra atskiras vaikų meniu, dietinis meniu-kiekvienam pagal poreikį. Buvo ir jūros gėrybių: krevečių, midijų, austrių (bet neragavau,nes nemėgstu), sušiai nerealūs buvo. Iš vaisių: bananai, apelsinai, braškės, arbūzai,trešnės,obuoliai, nektarinai, slyvos..
Tiesa žmonių pilnas viešbutis buvo, tad ir eilių prie maisto neišvengdavom.. O ir gultus prie jūros iš pat ryto lėkdavau užsiimt, nes kitaip liktume mes 4 asmenų šeima be jų...
Alkoholis: koks tik norit biggrin.gif Buvo importinių ir vietinių, aš alaus mėgėja likau kiek nusivylus, nes jis ten be laipsnių tikrai(rašo ale 5 laipsnių) rolleyes.gif
Numerį buvom užsisakę dviejų kambarių 'family suite', tai vietos buvo daug, tikrai gerai ir spintų daug drabužiams.
Jūros krantas geras, smulkus žvyriukas, vandens batų nereikia, gilėja už kokių 6m, vaikams pakako prie kranto pabūt, o ir tiltas yra, tai po juo galėjo pavėsyje turkštis.
Šis viešbutis iš tų į kurį grįžčiau antrą kartą (tokių dar nebuvo man pasitaikę).
Jei kas damina klauskit ;)

p.s. pasinaudojau kažkurios supermamos siūlymu palikti šokoladuką vietoj arbatpinigių, tai tikrai jiems nepatiko, radau prakastą ir paliktą.. biggrin.gif blink.gif Geriau pinigų palikinėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 06 23, 22:05)
Va patalynes mielai isigyciau, net leisciausi vezama ir i foteli sodinama, nes ana sunki, gyvate. biggrin.gif

Va va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 06 23, 22:05)

Bet šitos sunkios gyvatės jei nori normalia kaina teks pačiai i parduotuvę važiuoti ir nieksi fotelį nesodins, derėtis nereiks, arbata negirdys. mirksiukas.gif galima ir su visu šituo cirku, bet jau tuomet už jį pati ir susimokesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 06 23, 13:35)
Hastalavista kokie įspūdžiai, kaip atostogos?  mirksiukas.gif

Kol kas tiesiog tinginiaujam viesbuty. Biskeli apsvilom (nors ir pavesy vis stengemes gulet), tai vakar maziau buvom prie baseino, pavakare iki Waikiki nuvaziavom (Konakly), siek tiek apipirkau vaikus ir vyra. Kainos tikrai geros, tik dydziai mums reikalingi isgraibstyti.
S
Vakar per vakariene buvo elektra dingus keletui minuciu, buvo visai smagu, kol siryt drauge neatsiunte nuorodos apie nelaime Turkijos vandens parke nuoroda... unsure.gif toli nuo musu, kazi, ar galejo ir mums del to elektra atjungt...
Del Big Kral- kaip tik siryt maciau kaip paeme nuo viesbucio duru zmones didelis autobusas, bet patys neplaukem.
Atsakyti

Ar galite paaiskinti dar karta del registracijos i skrydi. Noriu ispirkti mokamas vietas. Dabar internetu pries 3 paras registruojuos tik i prieki? Ar galima ir atgal is karto? Uzsiregistravus bus ilaipinimo talonas, kuri reikia atspausdinti, tada oro uoste tik priduodi bagaza atskiroje eileje.? Ar viskas yra paprasciau?

Atsakyti