Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(ERVInga @ 2017 06 22, 10:40)
Super kad viskas taip gerai išsisprendė  bigsmile.gif​ </p>
[right][snapback]71688592[/snapback][/right]

Aciu Jums uz pasidalinima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 22 birželio 2017 - 09:44
QUOTE(Floora @ 2017 06 22, 10:34)
oho kaip vėlai, tai kelintą jus buvot TR? Aš galvojau 16 val jau viešbuty turėčiau būt.
Man jau nervas ima, kad tiek mokamų dalykų  biggrin.gif

Nors Splach gal kitaip viskas... hi hi  tongue.gif

Manau ir Splash turėtų būt viskas panašiai, nes kaip rašo apie Aqua, viskas tas pats ir Village buvo, todėl manau visų Eftalijų politika vienoda 4u.gif Tik atvykom anksčiau, 17 val. jau vaikai į baseiną buvo sušokę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 06 22, 10:47)
Manau ir Splash turėtų būt viskas panašiai, nes kaip rašo apie Aqua, viskas tas pats ir Village buvo, todėl manau visų Eftalijų politika vienoda 4u.gif Tik atvykom anksčiau, 17 val. jau vaikai į baseiną buvo sušokę  biggrin.gif

o grįžot? turbūt taip pat, 6 val ryto turėjot būt LT? Kaip tada ta paskutinė diena viešbuty skaitosi, turi kambarį iki išvažiavimo ar ne?
Atsakyti
Beje Splash viešbutis šalia Xafiros smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Floora @ 2017 06 22, 10:48)
o grįžot? turbūt taip pat, 6 val ryto turėjot būt LT? Kaip tada ta paskutinė diena viešbuty skaitosi, turi kambarį iki išvažiavimo ar ne?

LT nusileidom 9 val. ryte, paėmė iš viešbučio 2 val., turėjom kambarį iki išvažiavimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 06 22, 10:53)
Beje Splash viešbutis šalia Xafiros  smile.gif
Papildyta:

LT nusileidom 9 val. ryte, paėmė iš viešbučio 2 val., turėjom kambarį iki išvažiavimo 4u.gif

o kaip atvykus registratūroj klausia į kurią pusę norim kambario? į kurią jūsų buvo, tiko?
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 06 22, 10:59)
o kaip atvykus registratūroj klausia į kurią pusę norim kambario? į kurią jūsų buvo, tiko?

Neklausia, mūsų buvo į sodą, draugų į marine viešbutį, tiko, vistiek nebūnam kambary, tik miegot grįžtam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 06 22, 11:17)
Neklausia, mūsų buvo į sodą, draugų į marine viešbutį, tiko, vistiek nebūnam kambary, tik miegot grįžtam  mirksiukas.gif

Martyna o vykote kažkur iš viešbučio? Į ekskursiją kažkokią?

Ar yra už viešbučio kur išeit pasivaikščioti, parduotuvėlių kažkokių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Floora: 22 birželio 2017 - 10:21
QUOTE(Floora @ 2017 06 22, 11:20)
Martyna o vykote kažkur iš viešbučio?

ir man idomu ar nuo ten imanoma iki konaklio waikiki nusigaut biggrin.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 06 22, 11:20)
Martyna o vykote kažkur iš viešbučio? Į ekskursiją kažkokią?

Ar yra už viešbučio kur išeit pasivaikščioti, parduotuvėlių kažkokių?

Mes niekur nevažiavom, nes jau beveik visur buvę biggrin.gif O parduotuvėlių tai ten pilna ir kažkurią dieną atvažiuoja turgus per visą gatvę, bet neatsimenu kurią, gidė pasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 06 22, 11:24)
Mes niekur nevažiavom, nes jau beveik visur buvę  biggrin.gif O parduotuvėlių tai ten pilna ir kažkurią dieną atvažiuoja turgus per visą gatvę, bet neatsimenu kurią, gidė pasakys  4u.gif

o ten aplink yra netolimų, kad vaikai nepavargtų kelionių kažkokių pamatyti?

Tiesa, kambariuose yra seifas?
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 06 22, 10:24)
su Alan Xafira Deluxe Resort & Spa viskas gerai. Keliausime antra karta siais metais  vacation1.gif

Laimės kūdikiai, o aš nespėjau, abejoju tai dabat nagas baigiu nusigraužti, ne tik rankų bet tuo ir prie kojų pereisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 06 22, 11:21)
ir man idomu ar nuo ten imanoma iki konaklio waikiki nusigaut biggrin.gif  ax.gif  4u.gif

Turetu buti imanoma. Ant gatves stoja dolmusai, iki Alanijos irgi netoli.
Atsakyti